Kína

 • A bőr alatt – Under the Skin (2022)

  A bőr alatt – Under the Skin (2022)

  4 Comments
  0 0 20 részes (befejezett) A fiatal művész, Shen Yi ( Tan Jian Ci ) a Képzőművészeti Akadémia hallgatója volt ás rendelkezik minden szükséges képességgel ahhoz, hogy nagyszerű festővé váljon. Ám amikor egy olyan megbízást kap, aminek következtében egy rendőrségi akció rosszul sikerül, az egész élete fenekestül felborul. Shen Yi a következő öt évet bűntudattal...Részletek »
 • A lány legendája (2020 – Legend of Fei )

  A lány legendája (2020 – Legend of Fei )

  18 Comments
  0 0 51 részes (befejezett) Zhou Fei egy nemzeti hős unokája, aki kénytelen banditává válni a nagyobb jó szolgálatában. 20 évig nagyapja, majd anyja vezette az erődöt, aminek szerepe, hogy megvédje a világot a gonosztól. Fei nem akar a nyomdokaikba lépni, többször is megpróbál megszökni. Ám az élete örökre megváltozik, amikor majdnem megfullad és egy...Részletek »
 • A Love So Romantic (2020)

  A Love So Romantic (2020)

  3 Comments
  0 0 32 részes (befejezett) Egy virágárus lány, Su Xiao Wan (Yang Zhi Wen) nem igazán gondolta volna, hogy egyszerű kis élete valaha több is lehet, mint hétköznapi. De amikor egy véletlen keveredés folytán Gu Yan Xi-vel (Ye Sheng Jia), a Gu család Fiatal Mesterével „testvérszerződésbe” kényszerül, egyszerű élete fenekestül felfordul. Miközben kénytelen eljátszani Gu...Részletek »
 • Accidentally Meow on you

  Accidentally Meow on you

  1 Comment
  0 0 24 részes (befejezett) Zhou Tian (Hu Bing Qing) egy vagány sportoló, aki két dolgot szeret mindennél jobban: a sportot és a macskákat. Egy nap, edzés közben kificamítja a bokáját, és egy régi lábsérülése is kiújul. Emiatt kénytelen felfüggeszteni atlétikai álmait. Így elhatározza, hogy munkát keres. Anélkül, hogy bármit is tudna a szórakoztatóiparról, valahogy...Részletek »
 • Ace Troops (2021)

  Ace Troops (2021)

  13 Comments
  0 0 40 részes (befejezett) Gao Liangot és Gu Yi Ye-t ugyanabba az egységbe toborozzák, és a besorozás első napján akcióba lendülnek. Karrierjük „rossz lábon” indul, még akkor is, ha bátorságuk kétségtelen, és mindketten más-más hátterűek, így eltérő személyiséggel rendelkeznek. Bár szerelmi vetélytársak, a seregben is versenytársak, harcostársakként vigyáznak egymásra. Az idő múlásával életük állandó...Részletek »
 • Almost Lover (2022)

  Almost Lover (2022)

  1 Comment
  1 0 36 részes (futó-> 30. rész) He Xiao Ran egy késő esti rádióműsor vezetője. Diákkorának utolsó évei még mindig kísértik. Titokban szerelmes volt Xiao Shang Qi-be, egy közeli férfi barátjába. De ahelyett, hogy mellette kötött volna ki, tehetetlenül végig kellett néznie, ahogy a férfi egy másik nővel – közös barátjukkal, Chen Fei Errel –...Részletek »
 • Amazing Boyfriend 2 (2019)

  Amazing Boyfriend 2 (2019)

  1 Comment
  0 0 38 részes (befejezett) Folytatódik a fantasztikus szerelmi történetet az ember és a mutáns között. Tian Jing Zhi megtudja, hogy állapotos, emiattXue Ling Qiao visszajön, és a szomszédjába költözik. Ugyanakkor a városból titokzatos módon kezdenek a nők eltűnni… Szereplők   1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész...Részletek »
 • Ancient Detective (2020)

  Ancient Detective (2020)

  4 Comments
  0 0 24 részes (befejezett) Jian Bu Zhi egy tehetséges, találékony fiatalember, de .. amnéziás. Apját egy titokzatos gyilkos ölte meg, ezért a fiú úgy döntött, nyomozó lesz és kideríti az ügyet. Ám amikor belemerül a rejtély kibogozásába, felfedezi a félelmetes harcművészek és a természetfeletti hatalmakkal bíró, rosszindulatú gazemberek által lakott világot is. Nyomozása közben...Részletek »
 • ARSENAL MILITARY ACADEMY (2019)

  ARSENAL MILITARY ACADEMY (2019)

  3 Comments
  0 0 48 részes (befejezett) Xie Xiang a halott testvére helyett belép az akadémiára, fiúnak álcázva magát. A gazdag Gu Yan Zhen és a nyugodt Shen Jun Shan osztálytársa lesz. A kiképzés során ők hárman egy furcsa triót alkotnak, barátságot kötnek. Sok minden történik velük és menet közben Xie Xiang-ba beleszeret mindkét fiú. Szereplők 1....Részletek »
 • Attraction (2016)

  Attraction (2016)

  2 Comments
  0 0 Film Két fiú különleges találkozásáról mesél a történet, melynek középpontjában egy elképesztő fürdőkád áll. Ez a fürdőkád képes a teleportálásra. Ugye, sejtitek, hogyan is találkoztak a srácok? Szereplők OnlineRészletek »
 • Az egyetlen (2023)

  Az egyetlen (2023)

  12 Comments
  0 0 Film Chen Shuo egy szenvedélyes fiatalember, aki imád táncolni. Bár a vállait nyomja a családi teher, mégis teljes szívéből igyekszik követni az álmait. Ding Lei egy veterán utcai táncos, aki szintén igyekszik megvalósítani az álmát. Amikor a csapata problémába ütközik, meghívja Chent, hogy legyen a táncosa. Chen Shuo kitartása és kemény munkája újra...Részletek »
 • Being a Hero (2022)

  Being a Hero (2022)

  6 Comments
  0 0 32 részes (befejezett) 3 évvel ezelőtt egy drogkartell megöli Wu Gangot. A fia Wu Zhenfeng bosszút akar állni és akarva-akaratlanul is lefúj egy titkos rendőrségi műveletet, ami miatt a legjobb barátját, Chen Yu-t áhelyezik a kábítószer-egységtől. 3 évvel később, Chen Yu-t visszahelyezik a kábítószer osztályre és egy olyan ügyön dolgozik ami talán kapcsolódik...Részletek »
 • Beloved Enemy (2017)

  Beloved Enemy (2017)

  3 Comments
  1 0 15 részes (befejezett) A kiemelkedő üzletemberre, Gu Qing Pei-re első munkanapján az új munkahelyén az elnök rábízza erős és arrogáns fiát, Yuan Yangot. Yuan Yang képmutatónak tartja Qing Pei-t, de apja nyomása miatt nem meri megütni. Ezért mindenáron megpróbál bajt keverni, de Qing Pei ezeket mindig könnyedén megoldja. A helyzet azonban megváltozik, amikor...Részletek »
 • Bite Fight (2016)

  Bite Fight (2016)

  1 Comment
  0 0 Film Egy utcai verekedés után, hogy Ai Fei életét megmentse, Thomas, a vámpír megharapja. Ai Fei ezután Thomas házában lakik, mivel 3 hónapon belül ő is vámpírrá fog válni. Thomas a Vámpír Bibliát keresi, hogy megváltoztathassa a múltbéli eseményeket és közben állandó harcot vív a démonvadászokkal. Ai Fei eleinte el akar szökni tőle,...Részletek »
 • Blowing in the Wind (2019)

  Blowing in the Wind (2019)

  4 Comments
  0 0 28 részes (befejezett) Li Feng (Eleanor Lee) lelkes hegymászó sok időt töltött azzal, hogy élvezze a hegyek robusztus szépségét, amiket szeret. Most elsőéves, még nem találkozott senkivel, aki annyira szereti a hegyeket, mint ő, amíg nem találkozik Xia Di-val (Xing Zhao Lin). A hegymászás iránti közös szeretetével a pár hamarosan barátok lesznek. Ahogy...Részletek »
 • Born to Fly (2023)

  Born to Fly (2023)

  5 Comments
  0 0 Film A film egy különleges műveleti csapat történetét meséli el, amelynek tagjai Lei Yu, Deng Fang, akik kiváló pilóták.  Teszt pilótaként egy veszélyes repülési küldetés teljesítésére vállalkoznak. Kiváló repülési képességeikkel és halálbátorsággukkal továbbra is próbára teszik az eget és önmaguk határait. Szereplők onlineRészletek »
 • Capture Lover (2020)

  Capture Lover (2020)

  2 Comments
  0 0 11 részes (befejezett) A sorozat Ding Junjie, egy kozmetikai cég helyettes-igazgatója és Ying Jiaming a cég elnökének a cinikus fiáról szól.Bár kezdetben macska egér harcot vívnak egymással, később fokozatosan megismerik és megértik egymást. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 9. rész 10. rész...Részletek »
 • Chinese Paladin 5. : Clouds of the World (2016)

  Chinese Paladin 5. : Clouds of the World (2016)

  6 Comments
  0 0 45 részes (befejezett) A történet alapja a Kard és Tündér RPG játékon alapul. Jiang Yun Fan a Démon Királyság fejedelmének fia az emberi világba születik. Amikor pár baráttal találkozik, rájön a barátság és az emberekkel, tündérekkel szembeni szeretet fontosságára. De az apját a tündérek meg akarják ölni, nehogy felszabaduljon démoni ereje. Az apját...Részletek »
 • Couple of Mirrors

  Couple of Mirrors

  1 Comment
  0 0 12 részes (befejezett) Xu Youyi (Zhang Nan) fiatal, naiv és gyengéd író. Befolyásos társadalmi körökben mozog, és a jóképű Zhou Heng (Liu Zhi Yang) felesége. Ám hamarosan kiderül számára, hogy férje nem az a férfi, akinek valaha hitte – és valójában viszonya van a legjobb barátnőjével. Megdöbbenve a kegyetlen árulástól, amelyet azoktól az...Részletek »
 • Court Lady (2021)

  Court Lady (2021)

  13 Comments
  0 0 55 részes (befejezett) Cheng CHu Mo, Tang birodalom egyik főnemesi családjának sarja igazi privilégiummal született.Az életét csak szórakozással tölti, nem is érdekli más. De mindez megváltozik azon a napon, amikor először megpillangja Fu Rou-t, aki egy helyi kereskedő lánya. A fiú mindig azt hitte, őt senki sem fogja elvarázsolni, … pedig pontosan ez...Részletek »
 • Cross Fire (2020)

  Cross Fire (2020)

  18 Comments
  0 0 36 részes (befejezett) Annak ellenére, hogy más korban élnek, Lu Xiao Bei és Xiao Feng átlépnek téren és időn át, miközben egy játékon belül egymásra találnak. A kölcsönös bizalmatlanságtól eljutnak a bajtársiasságig. Közös csapatot hoznak létre, és a taktikájukat megosztva segítik egymást. Xiao Feng kapitány rádiójelen keresztül üzen Lu Xiao Bei-nek. 2008-ban Xiao...Részletek »
 • Cute programmer (2021)

  Cute programmer (2021)

  11 Comments
  0 0 30 részes (befejezett) Lu Li beleszeretett a zseniális programozóba, Jiang Yi Chengbe, ezért beiratkozik abba az iskolába, ahol fiú is tanult. A diploma megszerzése után azonban nem számított arra, hogy Jiang Yi Cheng cége nem toboroz női alkalmazottakat. Lu Li úgy dönt, hogy férfinak álcázza magát, és belép a társaságba. Azonban nehézségekbe ütközik...Részletek »
 • Demon Girl (2016)

  Demon Girl (2016)

  1 Comment
  0 0 20 részes (befejezett) Egy pillangó démon csendesen éli életét a Qing-dinasztia ideje alatt két lányával és férjével. A dinasztia összeomlásával azonban családja szétszóródik, és arra kényszerül, hogy démoni alakjában védelmezze gyermekeit, mely végül nem vezet boldog befejezéshez. Tizenöt évvel később lánya (Li Yi Tong) felnőttként találkozik egy kedves, vagyonos férfival (Zhang Zhe Han),...Részletek »
 • DESIRE CATCHER

  DESIRE CATCHER

  20 Comments
  0 0 24 részes (befejezett) A hipnózis világában Lu Fengping az ország egyik legjobb hipnotizőreként ismert. Fengping igazi zseni a maga területén, képességei páratlanok. Természetesen, amikor a várost egy sor olyan bűncselekmény rázza meg, amelyek úgy tűnik, hogy mind a hipnózis hatása alatt történtek, a rendőrség Fengpinghez fordul segítségért.Az ügyre kijelölt tisztként Luofei nem tehet...Részletek »
 • Dive (2019)

  Dive (2019)

  1 Comment
  0 0 30 részes (befejezett) A műugró csapat a feloszlatás szélén áll, Yu Feng ezdő pedig kétségbeesetten keresi a módját,hogy egyben tartsa a csapatát. Viszont kevés támogatást kap a környezetétől, így nem könnyű ez a feladat.Ezért megkeresi a műugrás korábbi csillagát Jiang Bai Long-ot. Számíthat a thaiföldi csere diákra Wei Te-re,és az újonnan beiratkozott atléta...Részletek »
 • Fall In Love Like A Star (2015)

  Fall In Love Like A Star (2015)

  1 Comment
  0 0 Film Su Xingyu, egy rock együttes hangolója, találkozik és beleszeret az együttes asszisztensébe, Tian Xin-be. A két fiatal arról álmodik, hogy híres énekes-dalszerzővé, illetve művészmenedzserré váljon. Miután Xingyu a tengerentúlon folytatja tanulmányait, Tian Xin úgy dönt, hogy szakít vele, hogy a karrierjére koncentrálhasson. Öt év telt el, és Su Xingyu népszerű zenei művész. Vitába száll menedzserével,...Részletek »
 • Fighter of the Destiny (2017)

  Fighter of the Destiny (2017)

  8 Comments
  0 0 52 részes (befejezett) Chen Chang Shenget a folyóban találta egy taoista szerzetes és felnevelte. A fiúnak különleges képessége van, de gyógyíthatatlan betegségben szenved. Úgy hiszi, 20 éves kora előtt meg fog halni, ezért elhagyja az otthonát, hogy gyógymódot találjon. Utazásának megpróbáltatásai és gyötrelmei során Xu You Rong és Bai Luo Heng társául szegődnek....Részletek »
 • Fireworks of My Heart (2023)

  Fireworks of My Heart (2023)

  9 Comments
  0 0 40 részes (befejezett) Gyerekként Song Yan és Xu Qin a legjobb barátok voltak. De ahogy idősebbek lettek, a családjuk kezdte rossz fényben látni a barátságukat. Mivel nem akarták, hogy a kapcsolatuk tovább folytatódjon, Song Yan és Xu Qin családjaik kényszerítették őket, hogy szétváljanak, és soha többé ne lássák egymást. A kényszerű elválásuk óta...Részletek »
 • First Romance (2020)

  First Romance (2020)

  2 Comments
  0 0 24 részes (befejezett) A gimiben Yan Ke (Riley Wang) és Xiong Yi Fan (Wan Peng) iskolatársak voltak. De Yan Ke nem tudta, hogy van egy titkos csodálója, aki messziről csodálta és szerette őt. Ám a sors kifürkészhetetlen és mindketten ugyanarra az egyetemre járnak, ahol a fiú nagyonszépszerű és a legkedveltebb hallgató. Ragyogó és...Részletek »
 • FOX IN THE SCREEN (2019)

  FOX IN THE SCREEN (2019)

  1 Comment
  0 0 22 részes (befejezett) Az első 11 részt megtaláljátok a Sorozatbaráton… Zheng Xue Jing festő éppen szerelmi bánatát próbálja enyhíteni néhány korty ital segítségével, amikor is belecsöppen egy festőversenybe. A verseny végén szert tesz egy mágikus vászonra, amely által életre hív három rókát. A rókák felszabadításával nemcsak barátokat, hanem segítőket is kap maga mellé....Részletek »
 • GANK YOUR HEART (2019)

  GANK YOUR HEART (2019)

  3 Comments
  0 0 35 részes (befejezett) A találkozásukat nevezhetjük a katasztrófa receptjének .. Ez egy kedves szerelmi történet egy e-sport játékos és egy élő közvetítés riportere között. Ji Xiang Kong híres, nagyon helyes, hatalmas szurkolótáborral. Qiu Ying egy világbajnokságon találkozik vele és arra készül, hogy felhasználja őt saját népszerűsége növelésére. Pedig az e-sport világához (mondhatnánk) nem...Részletek »
 • Ghost – Cannibal-sziget

  Ghost – Cannibal-sziget

  1 Comment
  0 0 A Kelet-Kínai-tenger legmélyebb részén egy gyönyörű szigetet elzárva a világtól. Szokatlan és furcsa WeChat-meghívásnak engedve Kaidi, Qingyun, Rocky, Mia és Bozi egy nap elindul a sziget felé. A veszély csendesen jön. Vajon van-e kiút számukra? Élve kijutnak-e a sziget fogságából? onlineRészletek »
 • Glory of Special Forces (2022)

  Glory of Special Forces (2022)

  2 Comments
  0 0 45 részes (befejezett) A fiatal Yan Po Yue felnőtté válásának története, aki mindenben kiemelkedő, mégis magányos marad, aki nem illik a csapatba. Miután túléli a kemény kiképzést és a nehéz küldetéseket, igazi katonává válik, aki bajtársai mellett harcol. Yan Po Yue katonacsaládból származik. Szeretne bizonyítani az apjának, ezért jelentkezik a katonai iskolába. Az...Részletek »
 • Guardian (2018)

  Guardian (2018)

  1 Comment
  0 0 40 részes (befejezett) A Guardian 镇魂 egy kínai természetfeletti dráma, Bai Yu-val és Zhu Yi Long-gal. Ez a műsor a Priest egy BL novelláján alapul. Szereplők   1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 9. rész 10. rész 11. rész 12. rész 13. rész...Részletek »
 • Guardians of the Ancient Oath (2020)

  Guardians of the Ancient Oath (2020)

  2 Comments
  0 0 45 részes (befejezett) Az ókorban egy vad szörny tombol kóborolva az emberek világában, a teljes pusztulás szélére sodorva azt. Az Öt Nagy Elem Istenei egyesítik erőiket és bezárják a démont, ezután lényük szétszóródik a Földön. Kivéve Jiuyinget. Ezidőtájt a Nagy Te Királyság tartópillére a Baili család, akik tulajdonképpen az ország jogos uralkodói lennének...Részletek »
 • HAN ZI GAO – THE MALE QUEEN (2016)

  HAN ZI GAO – THE MALE QUEEN (2016)

  1 Comment
  0 0 FILM Az 550. év. A világban hidegháború tombol. Han Man Zi akkor 16 éves. A faluját lemészárolják, barátja a szeme előtt hal meg. Chen Zi Hua tábornok menti meg, aki két lehetőséget kínál neki: pénzt ad és elengedi vagy mellette marad és szolgálja őt. Han Man Zi – immáron Han Zi Gao az...Részletek »
 • Hard to Give Up (2016)

  Hard to Give Up (2016)

  1 Comment
  0 0 Film Su He, a híres festőművész inspirációt keres az egyik fontos kiállításon megjelenő művéhez. A meztelen test-modell keresése során megismerkedik egy fiúval, Er Meng-el, aki felkelti a figyelmét és lassan egyre jobban elkezd hozzá vonzódni, bár nem tudja, mi ez az érzés és hogy milyen egy ilyen jellegű kapcsolat. Szereplők online https://www.youtube.com/watch?v=eyLqt3hw4vERészletek »
 • Hidden Blade (2023)

  Hidden Blade (2023)

  6 Comments
  0 0 Film A második világháború alatt Kína igyekszik ellenállni a Japán uralomnak és a bátor polgárok egy csoportja, szigorúan titkos kémhálózatot épít ki az újonnan felállított bábrezsim orra előtt. A kettős ügynökök a saját életük veszélyeztetése árán szereznek titkos információkat az ellenséges vonalak mögül, amivel sikerül megfordítaniuk a konfliktus menetét. onlineRészletek »
 • Hidden Love (2023)

  Hidden Love (2023)

  45 Comments
  1 0 25 részes (befejezett) Fiatalkorában Sang Zhi beleszeret Duan Jia Xuba, a bátyja barátjába. A fiú öt évvel idősebb nála. Később valamiért elvesztették a kapcsolatot egymással. Miután leérettségizik Sang Zhi, a fiú városában lévő egyetemre iratkozik be, és a mindennapi meghitt és szoros találkozásaik során lassan egymásba szeretnek. Szereplők 1. rész 2. rész 3....Részletek »
 • How Long Will I Love U (Movie)

  How Long Will I Love U (Movie)

  2 Comments
  0 0 Film (befejezett) Egy férfi és egy nő, akik élete között közel húsz év eltérés van, ugyanabban a lakásban élnek. De egy napon arra ébrednek, hogy idővonalaik összeolvadnak. Leragadnak ebben az állapotban, hacsak nem fognak össze, hogy megtalálják az utat a normális életükhöz… Persze, ha a sors is azt akarja… Szereplők Online Online Online...Részletek »
 • I Once Remembered That Guy (Remember My Boy (2021))

  I Once Remembered That Guy (Remember My Boy (2021))

  1 Comment
  0 0 24 részes (befejezett) Zhang Yang és Zhou Jing Mang mint a tűz és a víz. Míg Zhang Yang szemtelen, mindenből viccet csinál, sokszor önző és néha kötözködik is, addig Zhou Jing Mang túlzottan is ártatlan és bízik az emberekben. Zhang Yang először csak élvezetből kezdi piszkálni a lányt és elég kínos helyzetbe hozza,...Részletek »
 • Justice in the Dark (2023)

  Justice in the Dark (2023)

  12 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) A történet Xinyuan civilizáció 253. évében játszódik. A növekvő bűnözés és az apathok kapcsolata vált az érdeklődés középpontjába (az apathok képtelenek az empátiára).  Az egyik kézbesítő meggyilkolása egy bűnszervezethez vezet, és kiderül, hogy a tettes egy “apath”. Az üggyel megbízott rendőr, Luo Wei Zhao rájön, hogy a dolgok nem olyan...Részletek »
 • Killer And Healer (2021)

  Killer And Healer (2021)

  4 Comments
  0 0 37 részes (befejezett) Jiang Yuelou, aki a Jingchengi Rendőrkapitányság kapitánya, nem tűnik se jó, se rossz embernek. A csempészek már a gondolatára is megremegnek. Miközben egy hongkongi ópiumügyet vizsgál, találkozik Chen Yuzhi-val, aki orvos. Chen Yuzihi rájön, hogy Jiang Yuelou mániás depresszióban szenved. A kezdeti elutasítás után Jiang Yuelou végül megnyílik Chen Yuzhi...Részletek »
 • Kung Fu Yoga (Movie)

  Kung Fu Yoga (Movie)

  1 Comment
  0 0 Film (befejezett) Jack kínai régész professzor a gyönyörű indiai professzorral, Ashmita-val és Kyra asszisztenssel összefog, hogy megtalálják az elveszett Magadha-kincset. Egy tibeti jégbarlangban megtalálják a királyi sereg maradványait, akik a kinccsel együtt tűntek el. Randall, a lázadó hadsereg vezérének leszármazottja letámadja őket. Amikor kiszabadulnak, a következő állomásuk Dubai-ba vezet, mert megtudják, hogy a...Részletek »
 • Legend of Fragrance (2015)

  Legend of Fragrance (2015)

  6 Comments
  0 0 44 részes (befejezett) Republikánus korszak: a legjobb illatok és tömjénkészítésről híres családi birodalomnak védekeznie kell azoktól, akik el akarják lopni a titkos receptjeiket. Ning Zhi Yuan a család illatbirodalmának édes, fiatal mestere. Le Yan egy elszánt fiatal nő, aki bosszút akar állni a Ning családon. Zhi Yuan beleszeret Le Yanba, de az csak...Részletek »
 • Legend of Nine Tails Fox (2016)

  Legend of Nine Tails Fox (2016)

  1 Comment
  0 0 37 részes (befejezett) A sorozat hat rókaszellemről és egyéb kísértetekről szóló természetfeletti történetet és népmesét dolgoz fel Pu Song Ling Különös meséiből. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 9. rész 10. rész 11. rész 12. rész 13. rész 14. rész 15. rész...Részletek »
 • Light Chaser Rescue (2022)

  Light Chaser Rescue (2022)

  5 Comments
  3 0 40 részes (futó-> 18. rész) Pusztító földrengés történt Xichuan-ban. Luo Ben ügyvéd a katasztrófa sújtotta területre megy, hogy megkeresse fiatalabb és néma húgát, Luo Yuan-t. Ott kerül kapcsolatba  Qing Shan kapitány vezette Fényvadász mentőegységgel és húga új barátjával, Xiong Fei-vel, aki az egység oszlopos tagja. Luo Ben Zhan Yan-nal is találkozik, akivel korábban...Részletek »
 • Lighter & Princess (2022)

  Lighter & Princess (2022)

  9 Comments
  0 0 36 részes (befejezett) Li Xun egy vagány  programozó zseni, aki különleges felvételt nyert a főiskolára. Mások számára néha zárkózottnak és távolságtartónak tűnhet, de ez főként a világnézetének tudható be: Az életet egyetlen nagy számítógépes programnak tekinti, és csak akkor érzi jól magát, ha ő irányítja az eseményeket. Semmit sem tud a szerelemről –...Részletek »
 • Lighting Up the Stars (2022)

  Lighting Up the Stars (2022)

  1 Comment
  0 0 Film Egy temetkezési vállalkozó a börtönből való szabadulása után találkozik egy kislánnyal és ezzel teljesen más irányt vesz az élete. Szereplők online https://www.youtube.com/watch?v=eJPFekVoTIsRészletek »
 • Long Yang’s Story (2017)

  Long Yang’s Story (2017)

  1 Comment
  0 0 6 részes (befejezett) Ez a gyönyörű sorozat a harcos sárkánykirály és egy egyszerű közember szerelmének történetét meséli el. Az út, amin járnak, nagyon nehéz .. sokan dobnak követ a lábuk elé, hogy elbukjanak rajta … A politikai ellenségeskedésen kívül természetesen megjelenik a zöld szemű szörny és gonosz árnyéka – két nő személyében. Szereplők...Részletek »
 • Lost in the Stars (2022)

  Lost in the Stars (2022)

  4 Comments
  0 0 Film He Fei felesége, Li Mu Zi titokzatos módon eltűnt házassági évfordulójuk során. Miközben He Fei a feleségét kereste, a lány ismét megjelent a semmiből, de kitart amellett, hogy az előtte álló furcsa nő nem a felesége. Chen Mai ügyvéd belekeveredik ebbe a bizarr ügybe, és lassan újabb rejtélyek merülnek fel. Szereplők onlineRészletek »
 • Lost love in times (2017)

  Lost love in times (2017)

  2 Comments
  0 0 53 részes Az első 30 rész a Sorozatbaráton megtalálható. A történet alapját Shi Siye: Drunk Linglong című regénye adta. A női főszereplő, Feng Qing Chen, a Mingy torony varázslója, a királyi család védelmét szolgáló titkos szervezet tagja. Yuan Ling Nyugat Wei hercege, amely uralkodó királyság az északi és a déli dinasztiában. Úgy írják...Részletek »
 • Love Actually (2017)

  Love Actually (2017)

  1 Comment
  0 0 43 részes (befejezett) An Qinghuan (Joe Chen) egy karrierista nő, aki csak a sikerre öszpontosít. Ding Renjian (Tong Da Wei) informatikai mérnök, aki nem gondolkodik előre. Csak apillanatnak él és igyekszik megbírkozni az adódó gondokkal. Miközben nyüzsgő életük közepette találkoznak, rádöbbennek, hogy több a közös bennük, mint gondolták. Szereplők 1. rész 2. rész...Részletek »
 • Love Better Than Immortality (2019)

  Love Better Than Immortality (2019)

  2 Comments
  0 0 40 részes (futó -> 10. rész) A jövőből érkező lány egy fantázia világba utazik, hogy végre először élvezhesse a szerelmet. Chun Hua néven bonyolult romantikába kavarodik két fiatal férfival, akik olyanok, mint a tűz és a víz .. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész...Részletek »
 • Love Crossed (2021)

  Love Crossed (2021)

  4 Comments
  0 0 36 részes (befejezett) Jiang Ke Le ( Dai Lu Wa ) szörnyű napja van: Szilveszter van, de az üzleti ügyben távol lévő apja felhívja, hogy két-három hónapig nem jön vissza. Aztán türelmetlen főnöke kirúgja, mert öt percet késett a munkából. Végül pedig a barátja – akinek most vett egy drága számítógépet – kegyetlenül...Részletek »
 • Love Hunting (2016)

  Love Hunting (2016)

  1 Comment
  0 0 Film A film befektető és forgatókönyvíró Wu Tianxiang szerződést köt Shangguan Xueer-el, hogy a főszerepért cserébe egy fedél alatt éljen vele. Azt mondja, csak a film kedvéért, ám valójában azért, hogy kínozni tudja. Igazságot akar szolgáltatni Ameng-nek, akivel gyermekkorában találkozott. Amikor rájön, hogy szerelmes Xueer-be, le akarja állítani a forgatást, de addigra a...Részletek »
 • Love is More Than a Word (2016)

  Love is More Than a Word (2016)

  1 Comment
  0 0 12 részes (befejezett) Tao Mo egy igazi játékos. Megyei bírói pozíciót vásárol Tanyangban, ami pedig híres arról, hogy a legjobb ügyvédek – Lin Zheng Yong és Yi Chui is ott élnek. Tao Mo írástudatlan és iskolázatlan, de nagyon jólelkű. Azt reméli, hogy apja emléke miatt elkötelezett bíró válik belőle. Nem sokkal hivatalba lépése...Részletek »
 • Love Test (2016)

  Love Test (2016)

  1 Comment
  0 0 Film A házasság a kezdetektől bukásra volt ítélve. Shang Guan Xueer úgy hiszi, boldog házasságban fog élni Wu Tian Xiang-al. De megdöbben, amikor a férje hozzáállása az esküvő után hirtelen megváltozik. Kiderül, hogy Tian Xiang csak feleségül vette Xueer-t, hogy bosszút álljon rajta. Testvére öngyilkossági kísérletéért és a későbbi kómás állapotért őt hibáztatja....Részletek »
 • Marvelous Women (2021)

  Marvelous Women (2021)

  4 Comments
  0 0 35 részes (futó -> 35. rész) hogy Kína jelentős kereskedelmi gazdasággá válik, a selyem-, hímzés- és szövéskereskedelem virágzik – néhány befolyásos család a csúcsra emelkedik. Az iparág erőműve a Gusu kerület Suzhou-ban,  Jiangsu tartományban. És vitathatatlanul a legnagyobb szövődinasztia mind közül a Ren család, amely gondosan őrzi szövőtudásának titkait. A hagyományos kínai kultúra azt...Részletek »
 • Men with Sword (2016)

  Men with Sword (2016)

  3 Comments
  0 0 30 részes (befejezett) Az égiek haragszanak, a területek szétszakadnak, a hadurak fellázadnak… A világ császárát meggyilkolják, ami több évszázados háborúba dönti a városállamokat.Mindegyikük a teljes hatalomra vágyik.Miután Qiu Zhen, a Tianxuan Királyság bérgyilkosa sikeresen elvégezte a feladatát, öngyilkos lesz. Testét koporsóba zárják, ahol soha nem fog elrothadni… hogy folytatódik a történet… ? Szereplők...Részletek »
 • Men with sword 2. (2017)

  Men with sword 2. (2017)

  3 Comments
  0 0 30 részes (befejezett) Miután Nansu legyőzte Tianji-t, Jian Bin király és Qi Zhi Kan megölte magát.Nem sokkal ezután Meng Zhang (Tianshu királya) is hirtelen meghalt.Hűséges kancellárja, Zhong Kunyi, kimenekítve a fiatal tudósokat a vazallussá lett országból, egy rejtett erődbe húzódtak meg.Murong Li folytatja bosszúhadjáratát és az igazság felfedése után még barátját, Gongsun Qiant...Részletek »
 • Mermaid’s Jade (2019)

  Mermaid’s Jade (2019)

  1 Comment
  0 0 Film Egy gonosz világban, ahol az emberek rabságban tartják éskihasználják a sellőket, megszületik egy csodálatos szerelem,ami áthidal időt és teret … az örökkévalóságig tart. Szereplők  online onlineRészletek »
 • Mr. Swimmer (2018)

  Mr. Swimmer (2018)

  6 Comments
  0 0 46 részes (befejezett) Bai Yong Ze egy zseniális úszó, akinek alacsony a származása, míg Song Cha Cha egy gazdag lány, akinek családja elbukik. A barátja ismeretlen okból szakít vele, aki nem más, mint Bai Yong Ze legjobb barátja, Lan Tian. A fiúk ezután versenyezni kezdenek az élet minden területén, a karriertől kezdve egészen...Részletek »
 • Mr. X and I (2015)

  Mr. X and I (2015)

  1 Comment
  0 0 4 részes (befejezett) Négy különböző meleg szerelmi történetet dolgoz fel, valós események alapján: “Us Against the World” (1. rész), “Beijing Beijing” (2. rész), “The Groomsman” (3. rész) és “Promise You egy város ”(4. rész). Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. részRészletek »
 • My Roommate is a Detective (2020)

  My Roommate is a Detective (2020)

  4 Comments
  0 0 36 részes (befejezett) A történet a 1920-as évek közepén játszódik. Egy leleményes fiatal rendőr, Qiao Chu Sheng egy brutális, de fondorlatos gyilkos nyomában van. Felismerve, hogy a rendőrség nek szüksége lesz egy kis extra segítséget ebben a nehéz ügyben, úgy dönt, hogy létrehoz egy elit bűnüldöző nyomozó csapatot. Elkap egy fiatalembert, aki nemrég...Részletek »
 • My Strange Friend (2020)

  My Strange Friend (2020)

  1 Comment
  0 0 12 részes (1. évad befejezett) Olyan emberek csoportjának történetét meséli el, akik egyedülálló képességekkel rendelkeznek, ami lehetővé teszik számukra a gondolatolvasást, a jövőbelátást, az elektromosság varázsát, a telekinézist és a láthatatlanná válást. Wei Yichen egy nap arra ébredt, hogy a testében folyamatosan mutáló speciális gének miatt szuperhatalma van. Ha megérinti valaki arcát, megismerheti,...Részletek »
 • My Strange Friend Season 2 (2020)

  My Strange Friend Season 2 (2020)

  1 Comment
  0 0 12 részes (befejezett) Wei Yi Chen partnerséget alakított ki mindenkivel a Linzhou Egyetemen. A nyomozás során kiderült, hogy Jiang Dou Dou-nak van egy rejtett titokzatos ereje. Amikor Wei Yi Chen megtalálta a módját, hogy visszaszerezze a szupererejét, Dr. Sun Ming végre előbújt a színfalak mögül, megtervezte és letartóztatta Wei Yi Chen-t és másokat,...Részletek »
 • Napfény (2023)

  Napfény (2023)

  9 Comments
  0 0 36 részes (befejezett) Jian Bing, egy jól ismert reklámfilmrendező és Sheng Yang, aki újonc az iparágban, egy nap véletlenül keresztezték egymás útját egy étteremben. Az egyikük épp most vetett véget egy házasságnak, míg a másik arra várt, hogy egy szerelem végleg szertefoszoljon. Ez a két idegen végül összetalálkozott, és elindultak a fejlődés és...Részletek »
 • Never Gone (2018)

  Never Gone (2018)

  9 Comments
  0 0 36 részes (befejezett) Su Yunjin és Cheng Zheng akár a tűz és a víz. A családi hátterüktől a személyiségükig teljesen ellentétesek. A különbségek ellenére Cheng Zheng beleszeret a lányba és fáradhatatlanul ostromolja, amíg végül elnyeri a szívét. Kapcsolatuk nem könnyű, így végül szakítanak. Néhány év múlva Yunjin karrierje már sikeres .. és akkor...Részletek »
 • Once Upon a Time (2017)

  Once Upon a Time (2017)

  4 Comments
  0 0 Film Az Eternal Love filmváltozata. Főszereplő: Yang Yang Szereplők onlineRészletek »
 • Queen: Love And War (2019)

  Queen: Love And War (2019)

  1 Comment
  0 0 16 részes (befejezett) Amikor Kang Eun Bo iketrestvérét a palotába vonulása alatt megölik, bosszút esküszik, hogy megtalálja és bíróság elé viszi őket. Ám ekkoriban Joseon-ban csak a királynő rendelhet el gyilkosságot. Ezért Eun Bo elhatározza, hogy királynő lesz, hogy bosszúját beteljesíthesse. Ehhez azonban el kell nyernie a király szívét is. Ami nem is...Részletek »
 • Renascence (2020)

  Renascence (2020)

  2 Comments
  0 0 36 részes (befejezett) A 12. század elején járunk, a háborúk és korrupció világában. A kegyetlen császár és korrupt emberei megölik a császárnét és üldözőbe veszik annak törvénytelen kishúgát, Yao Mo Want is. Ám az élet csodái kifürkészhetetlenek. A császárné szelleme húga testébe kerül, .. hogy bosszút állhasson azokon, akik bántották. Szereplők 1. rész...Részletek »
 • Reunion: The Sound of the Providence  (2020)

  Reunion: The Sound of the Providence (2020)

  3 Comments
  0 0 32 részes (befejezett) Egy évtized telt el azóta, hogy a ma már híres “vasháromszög” sírrablók Wu Xie , Wang Pang Zi és Zhang Qi Ling végrehajtották az utolsó sírrabló küldetésüket a Dél-kínai-tenger szívében. Tíz évvel később, a barátok a maguk útját járják és azt gondolják, hogy örökre hátat fordítottak,  a sírrabló éveknek. A...Részletek »
 • Reunion: The Sound of the Providence 2. évad (2020)

  Reunion: The Sound of the Providence 2. évad (2020)

  7 Comments
  0 0 30 részes (befejezett) Egy évtized telt el azóta, hogy a ma már híres “Vasháromszög” sírrablók Wu Xie, Wang Pang Zi és Zhang Qi Ling végrehajtották az utolsó sírrabló küldetésüket a Dél-kínai-tenger szívében. Tíz évvel később a baràtok a maguk útját járják és azt gondolják, hogy örökre hátat fordítottak a sírrabló életnek. A megkeményedett...Részletek »
 • Rising With the Wind (2023)

  Rising With the Wind (2023)

  2 Comments
  0 0 40 részes (befejezett) A történet egy nemzetközi márka újjáéledése körül forog az e-kereskedelem hatásával szemben.  Xu Si (Gong Jun), egy befektetési szakember, aki egy hongkongi befektetési bankból visszaköltözik Kínába, találkozik Jiang Hu-val (Zhong Chuxi), egy nemzetközi ruházati konszern elnökének egyetlen lányával.  Eltérő üzleti filozófiájuk miatt kettőjük között ellentét van. Amikor Jiang Hu apjának...Részletek »
 • S.C.I Mystery (2018)

  S.C.I Mystery (2018)

  4 Comments
  0 0 24 részes (befejezett) A sorozat a jó és a gonosz közötti élet-halál harc történetét meséli el. Mindannyian megnyugodhatunk, mert egy csoport szembeszáll a sötét erőkkel. Mi ez? Tudomány? Illúzió? Vagy egy láthatatlan gyilkos varázslat trükkje? Bai Yu Xi és Zhan Yao vezetésével az SCI feltárja mindezeket a rejtélyeket. Szereplők 1. rész 2. rész...Részletek »
 • Sand Sea (2018)

  Sand Sea (2018)

  3 Comments
  0 0 52 részes (befejezett) Li Cu egy középiskolás diák, akit elrabolnak és elviszik a Badain Jaran sivatagba. Innen még senki nem tért vissza élve. Rablók kutatják és fosztogatják az ősi sírokat. Wu Xie fenyegetésére Li Cu követi őt a sírokhoz. Nagyon sok izgalmas felfedezést tesznek ott együtt: megmagyarázhatatlan árnya, törött fényképezőgép, múmiák és még...Részletek »
 • Shining Like You (2021)

  Shining Like You (2021)

  1 Comment
  0 0 24 részes (befejezett) A szorgalmas és engedelmes Lu Qi Yi meghamisítja a felvételi értesítőt, és szülei jóváhagyása nélkül beiratkozik a Déli Művészeti Egyetemre. Váratlanul az egykor “osztályelső” Lu Qi Yi a művészeti akadémia csodabogarává válik. Zárkózott és nehezen fejezi ki magát, küzd a beilleszkedéssel és a továbbfejlődéssel. Szerencsére Lu Qi Yi-t két jóképű...Részletek »
 • Siege in Fog (2018)

  Siege in Fog (2018)

  12 Comments
  0 0 50 részes (befejezett) Yi Lian Kai egy gazdag család jóképű fia. Első látásra beleszeret Qin Sangba, egy magasrangú tisztviselő lányába. Qing Sang már szerelmes Li Wang Pingbe, de elválasztják őket és a fiút Japánba küldik, hogy egy nagyhírű katonai akadémián tanuljon. A család nyomására Qing Sang hozzá megy Yin Lian Kai-hoz. Bár kezdetben...Részletek »
 • Stay With Me (2023)

  Stay With Me (2023)

  19 Comments
  1 0 24 részes (befejezett) Su Yu, egy középiskolás diák, aki egyszerű életet él az apjával, nagy változás eké néz. Az édesanyja újra férjhez megy egy gazdag férfihoz, és megismerteti mostohatestvérével, Wu Bi-vel. A kezdeti különbségek ellenére – mivel Bi egy rideg és arrogáns diák, míg Su Yu egy ésszerűtlen alulteljesítő – a kapcsolatuk egy...Részletek »
 • Storm Eye (2021)

  Storm Eye (2021)

  1 Comment
  1 0 40 részes (befejezett ) A történet egy ügynök csapatról szól, akik nem mutatnak félelmet a küldetésük során az igazságosság fenntartása érdekében és keményen dolgoznak a nemzeti érdekek védelmében, Ma Shang nemzetbiztonsági ügynököt parancsnokai egy kém levadászására küldik. Megfigyelései során rájön, hogy a kém csak a jéghegy csúcsa és egy nagyobb dolog részese és...Részletek »
 • Strange Hero Yi Zhi Mei (2011)

  Strange Hero Yi Zhi Mei (2011)

  6 Comments
  0 0 30 részes (befejezett) Li Ge Xiao és intelligens igazi harcművész. Korábbi életében magas rangú tiszt volt, különleges hatalommal. Miután az ellensége hamisan megvádolta, kivégezték a családját, ő pedig eltűnt.Évekkel később bukkant csak elő, hogy segítsen egy régi társának ellopni az ellopott aranyat, amit a menekülteknek kellett volna átadni. Új társaival: Yan San Nianggal,...Részletek »
 • Super Firm (2017)

  Super Firm (2017)

  1 Comment
  0 0 Film Egy médiumról szól, aki segít egy nyomozónak megoldani a gyilkossági ügyeket. De találkozik egy gyilkossággal, ami magával rántja a méylbe. Szereplők onlineRészletek »
 • Super Star Academy (2016)

  Super Star Academy (2016)

  2 Comments
  0 0 30 részes (befejezett) Egy párhuzamos világban a Super Star Academy a horoszkópja alapján rangsorolja az embereket. Cheng Zhi’er-t, akit egész életében kínoztak, hirtelen felvették erre az akadémiára. Saját természetfeletti hatalma lassan felébred és ezzel az új, párhuzamos világ örökösei közé kerül. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6....Részletek »
 • Thank You, Doctor (2022)

  Thank You, Doctor (2022)

  1 Comment
  0 0 40 részes (befejezett) Egy történet, amely az újonnan létrehozott sürgősségi osztály orvosait követi, akik szakértelmükre támaszkodva minden beteget igyekeznek megmenteni. A különbözőségeket leküzdve szívüket-lelküket beleadják az élet megőrzésébe. A külföldről hazatérő Xiao Yan a vőlegénye elvesztésének fájdalmát hordozza magában, amikor megérkezik a Tongshan kórházba. Annak ellenére, hogy kívülről durva és kemény, Xiao Yan...Részletek »
 • The Ambiguous Focus (2017)

  The Ambiguous Focus (2017)

  3 Comments
  0 0 Film A Mr. és Mr. Zhang című online regényből adaptálva. A film Zhang Nan és Zhang Zhe (egy homoszexuális pár ) történetét meséli el és azt, hogy alakul az életük az árulás és a fájdalmas szakítás után. Zhe egyedül küzd Nan távozása után. Chunzi és Chao barátai segítségével Zhe megtanul függetlenné válni. Amikor...Részletek »
 • The Best of You in My Mind (2020)

  The Best of You in My Mind (2020)

  2 Comments
  0 0 24 részes (befejezett) Lin Xi Chi az orvostudományi főiskola hallgatója. Kedves és vidám, mindenki szereti. Ugyanide jár gyerekkori barátja, a lelkes íjász Xu Fang is. Kedveli Chi-t, de soha nem volt bátorsága közeledni hozzá. Sokakat oktat íjászatra, de Chi-vel mindig nagyon gyengéden foglalkozik. Amikor Chi elveszít egy szkander-fogadást, teljesítenie kell a fiú egy...Részletek »
 • The Birth of The Drama King (2019)

  The Birth of The Drama King (2019)

  4 Comments
  0 0 24 részes (befejezett) Egy fergeteges vígjáték két rég elveszett testvérről, akik ellenségként találkoznak újra össze a pugilista világban. A fiatalabbik hősként, titkos ügynökként megpróbál beszivárogni a “gonosz” sötét nagyúr szektájába. Megpróbál összebarátkozni az igazán temperamentumos vezérrel, mesterének könyvét követve, ami arról szól, “hogy lehet 10 nap alatt barátot szerezni”. A sorozat a “A...Részletek »
 • The Brightest Star in the Sky (2019)

  The Brightest Star in the Sky (2019)

  5 Comments
  0 0 44 részes (befejezett) Egy zeneszerető fiatal hölgy, Yang Zhen Zhen (Wu Qian) a Star Entertainment-nél kezdheti meg gyakornoki munkáját. Ez lehet számára az álommeló, hiszen Kína legmenőbb tehetségkutató cégéről van szó. Első megbízatása azonban nem is lehetne félelmetesebb, mivel ő lesz Zheng Bo Xu (Huang Zi Tao) személyi asszisztense. Zheng Bo Xu nagyon...Részletek »
 • The End of Doom 2. (2016)

  The End of Doom 2. (2016)

  1 Comment
  0 0 Film A világ megfertőződött egy vírustól, amitől az emberek zombivá váltak. Itt találkozik egymással egy férfi, egy csecsemő és egy nő. Vajon túlélik, vagy belőlük is zombi lesz? Szereplők onlineRészletek »
 • The Fairy Fox (2017)

  The Fairy Fox (2017)

  2 Comments
  0 0 23 részes (befejezett) A múltban Xiao Jing Chen tábornok feláldozza magát, hogy megmentse Lu Bai-t, a tündér rókát. Egy napon Jing Chen reinkarnálódik és most Xiao Mo néven főiskolai hallgató. És még mindig ő az egyetlen, aki megvédheti a Tündér Rókák klánját a gonosz Farkas Klántól, akik meg akarják szerezni az ősi követ,...Részletek »
 • The King’s Avatar (2019)

  The King’s Avatar (2019)

  4 Comments
  0 0 40 részes (befejezett) A Glory csapatjátékaiban Ye Xiu jól ismert, mint mester és a legmagasabb szintű játékos. Egy váratlan fordulat miatt kilép a csapatából… Miután elhagyja a játékbázist, egy internetkávézóban felfigyel rá az egyik vezető. Amikor a Glory új szervert indít el, ő a játékba egy tízéves játékélményt, a múlt emlékeit és egy...Részletek »
 • The Left Ear (2015)

  The Left Ear (2015)

  1 Comment
  0 0 Film Li Er egy félénk tizenhét éves lány, aki a bal fülére süket. Ha valaki a bal oldalán áll, nem hallja. A zárkózott és félénk Li Er belezúgott a népszerű gimnazista fiúba, Xu Yi-be. Xu Yit azonban korán megbabonázza a bárpincérnő Ba La. Egy eseménysorozat után Li Er is összebarátkozik Ba La-val, és...Részletek »
 • The Living Dead (2019)

  The Living Dead (2019)

  7 Comments
  0 0 Film Utazásai során Wen Ning és Lan Sizhui eljut Fufengbe, egy titokzatos városba. A város lakói örök félelemben élnek a gonosz szellemek miatt, akiket – úgy mondják – a gyertyák és lámpák fénye odacsalogat. A Xiao család lemészárlásának és a város lakóinak halála ügyében a két fiatalember nyomozni kezd, ám a szálak egyre...Részletek »
 • The Lost Tomb 2: Explore With the Note (2021)

  The Lost Tomb 2: Explore With the Note (2021)

  1 Comment
  1 0 24 részes (befejezett) A vasháromszög tagjai új kalandra indulnak. Az éjszak-koreai határ közelében a hegyek mélyén a fagyos, zord pusztaságban egy hatalmas, félelmetes földalatti palota áll, amelyet titok övez – de úgy gondolják, hogy mérhetetlen kincseket is rejt. Wu Xie számára a palota rejtélyeinek feltárása személyes és családi ügy. A palota kincseire másoknak...Részletek »
 • The Mystic Nine (2016)

  The Mystic Nine (2016)

  3 Comments
  0 0 48 részes (befejezett ) A forradalom idején Changsha városa kilenc, a „Kilenc Öreg Kapu” vagy másképpen a „Misztikus Kilenc” klán néven ismert családok védelmét élvezi. A hihetetlenül erős családok teljes hatalommal rendelkeznek minden és mindenki felett Changsha városában. 1933-ban, egy misztikus szerelvény érkezik Changsha vasútállomására. A Kilenc Kapu vezetője, Zhang Qishan (William Chan),...Részletek »
 • The Next Stop W (2023)

  The Next Stop W (2023)

  1 Comment
  0 0 24 részes (befejezett) Wu Yan Zhu-t, aki a való világban orvosjelölt, véletlenül behúzza az apja, Wu Cheng Wu által rajzolt “W” képregény világa. Ahol találkozik a főkarakterrel, Jiang Zhe-vel, és izgalmas események sorozata mellett egy édes szerelmi történet veszi kezdetét.A 2016. évi koreai W – Two Worlds kínai feldolgozása Szereplők 1. és 2....Részletek »
 • The Nursery (2016)

  The Nursery (2016)

  1 Comment
  0 0 Film A mai korban élő, Yüan dinasztia hadseregében szolgáló katona leszármazottjával furcsa dolgok történnek. Amikor visszatér a szülővárosába, még furcsább események sorozatával kell szembenéznie. Szereplők online https://www.youtube.com/watch?v=lwSyF460lloRészletek »
 • The Silent Criminal (2020)

  The Silent Criminal (2020)

  1 Comment
  0 0 13 részes (befejezett) Egy álmos, csendes kisvárosban két tolvaj tör be a nagyúri kúriába. Egy hatalmas fegyvertakarnak ellopni, amely hihetetlen erővel ruházza fel a tulajdonosát.Ám a doboz üres. Long Yao (nemes és félelmetes harcos) nyomozása során eljut Shi Jing Yao-hoz, a szerény,városi nyomozóhoz. Kezdetben gyanakszik rá, de végül rájön, hogy ártatlan és erős...Részletek »
 • The Spirealm (2024)

  The Spirealm (2024)

  1 Comment
  3 0 38 részes (futó-> 8. rész) Amikor Ling Jiu Shi (Huang Jun Jie) VR-játék tervező otthagyja a munkáját, vigaszt talál egy bétajátékban, amit nemrég kapott a tengerentúlról. Elmerül a furcsa, új világban, és a tizenkét vasajtóval ellátott folyosóra lép. Egy titokzatos alak segítségével elkezdi felfedezni az ajtókon túli világokat. Közben rájön, hogy az ajtók...Részletek »
 • This Summer (2015)

  This Summer (2015)

  1 Comment
  0 0 Film Kis szösszenet Falling in Love with a Rival (más néven a CounterAttack) 2015-ös sorozat szereplőivel a magányról, és a szeretni és szeretve lenni érzésről. Szereplők onlineRészletek »
 • Uncontrolled Love (2016)

  Uncontrolled Love (2016)

  10 Comments
  0 0 3 részes (befejezett) Shu Nian magányos gyermek, aki egy árvaházban él és reménykedik, hogy egy szerető család fogadja örökbe. Álma valóra válik: Xie Yan, az ingatlanmágnás fia kiválasztja őt, megadva neki a boldog gyermekkort. Húsz év telik el. Xie Yan 6 év angliai tanulmány után hazatér és újra találkoznak. Xie Yan homofób és...Részletek »
 • Veled lenni (Be With You (2020)

  Veled lenni (Be With You (2020)

  39 Comments
  0 0 24 részes (befejezett) Főhősnőnk Qi Nian képregényszerzőként dolgozik. Elsősorban fiús témájú munkái vannak, nem kimagaslóan népszerűek. Főszerkesztője utasítására következő munkájával a női olvasókat kell lenyűgöznie, mégpedig egy szerelmes mangával. Neki azonban fogalma sincs a szerelemről, a randizásról. Itt lép közbe a sors egy golden retriever kutyus képében , akinek a gazdája lesz új...Részletek »
 • Wait in Beijing (2020)

  Wait in Beijing (2020)

  1 Comment
  0 0 46 részes (befejezett) Xu Tian (Li Yi Feng) árva fiúként Brooklyn utcáin nőtt fel és abban reménykedik, hogy egy nap híres ügyvéd lesz.De nem ő az egyetlen, aki a városban nagy álmokat kerget.Sheng Xia (Maggie Jiang) New Yorkba költözik, hogy megvalósítsa önmagát és divatikonná váljon.Aztán sors gondolt valamit és egy probléma folytán összehozta...Részletek »
 • Wang Yibo

  Wang Yibo

  1 Comment
  0 0 Eredeti név: Wang Yibo Egyéb név:  Születési hely: Luoyang,  1997-ben augusztus 5. Magasság: 6 inch Súly: 59 Kg Vércsoportja: A. Specialitásai: Jojó, beatbox. Kedvenc színei: zöld, piros, fekete, fehér, arany, neon zöld. Kedvenc előadói: Big Bang, Chris Brown, Kendrick Lamar, A$AP Rocky, Kanye West, Rihanna, Beyoncé, Eason Chen. Kedvenc filmjei: Pókember, Halálos iramban....Részletek »
 • War of Faith (2024)

  War of Faith (2024)

  4 Comments
  1 0 38 részes (futó-> 15. rész) Az 1930-as évek Sanghajában játszódik a történet. Wei Ruo Lai, a Kuomintang Központi Bank egyszerű alkalmazottja, aki kivételes képességeinek köszönhetően felkeltette a vezető tanácsadó, Shen Tu Nan figyelmét. Ahogy azonban szembesül a Kuomintang pénzügyi birodalmán belüli korrupcióval, útja eltér Shen Tu Nan útjától. Egy véletlen találkozás Shen Jin...Részletek »
 • Way Out (2017)

  Way Out (2017)

  1 Comment
  0 0 Film Ez a rövid történet egy sérült úszó fiúról és egy süket táncosról szól. Az egymás iránti ragaszkodásukról és arról, hogyan találnak kiutat. Szereplők OnlineRészletek »
 • We Go Fast on Trust (2023)

  We Go Fast on Trust (2023)

  1 Comment
  0 0 22 részes (befejezett) Chen Mo Bai (Zhai Zi Lu) kisfiú kora óta a sebesség megszállottja volt, és arról álmodott, hogy élvonalbeli autóversenyző váljon belőle. Valóra akarja váltani ambícióit, hogy a kínai Super Formula vezető versenyzője legyen. Családja azonban helyteleníti a pályaválasztását, mivel a versenyautózás túl veszélyes és instabil munkának tartja. Álmai azonban új...Részletek »
 • When We Were Young (2017)

  When We Were Young (2017)

  2 Comments
  0 0 32 részes (befejezett) Egy elit iskolában gyakran történnek rossz dolgok. Chu Yin Yin és Xia Er (Zhang Xue Ying) egypetéjű ikerlányok, akik fiatalon lettek árvák. Az egyikük árvaházban, míg a másikuk egy szerető családnál nőtt fel. Nem tudnak egymásról… míg egy napon egy “balesetből” kifolyólag véletlenül helyet nem cserélnek. Színre lép két fényes...Részletek »
 • Winter Begonia (2020)

  Winter Begonia (2020)

  10 Comments
  0 0 49 részes (futó -> 30. rész) A történet egy pekingi operaelőadó és egy gazdag üzletember körül forog, akiket a pekingi opera iránti szeretetük hoz össze. Az 1930-as években felváltva követi Shang Xirui-t, a pekingi operaművészt, aki kivételes tehetségére támaszkodik, hogy hírnevet szerezzen Beipingben. A helyiek kívülállónak tekintik, de ő nem bánja és nem...Részletek »
 • Wu Xin: a démonvadász (2015)

  Wu Xin: a démonvadász (2015)

  1 Comment
  0 0 20 részes (befejezett) Wu Xin halhatatlan lélek, képes kommunikálni a szellemekkel, mégis arra van ítélve, hogy örökre a legmélyebb szegénységben éljen. Éhes, szegény, egyedül vándorol a világban. Kétségbeesésében elindul a hegyekbe, hogy pihenőhelyet találjon. A sors akaratából találkozik Yeiya-val, aki ételt ad neki. Cserébe a kedvességéért Wuxin a szárnyai alá veszi a lányt,...Részletek »
 • Wu Xin: a démonvadász 2. (2017)

  Wu Xin: a démonvadász 2. (2017)

  2 Comments
  0 0 27 részes (befejezett) Wuxin és a gonosz szellem: Yue Qishan harcának története tovább folytatódik 20 évvel később, amikor a republikánus korban felébrednek .. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 9. rész 10. rész 11. rész 12. rész 13. rész 14. rész 15....Részletek »
 • Wu Xin: A démonvadász 3. (2020)

  Wu Xin: A démonvadász 3. (2020)

  2 Comments
  0 0 28 részes (befejezett) Egy halhatatlan taoista szerzetes, akinek nincs szive, keresi a halált, mert elege lett az életből. Halálkereső útján rejtélyekkel, gyilkosságokkal és bűncselekményekkel találkozik és végül újra szerelmes lesz. De mi történik, ha egy halandó és egy halhatatlan egymásba szeret? A legtöbb ember vágyik a halhatatlanságra, de érdemes ezt a dolgot Wuxin ...Részletek »
 • Yesterday Once More (2023)

  Yesterday Once More (2023)

  1 Comment
  0 0 Film A film a gyerekkori szerelmesek, Gu Yu Xuan és Han Shu Yan történetét meséli el, akik sok év után találkoztak és újra egymásba szerettek. De egy baleset miatt az idő és a tér körforgásába kerültek, és a sorsuk ennek megfelelően átíródott. Szereplők onlineRészletek »
Fel