Kína – romantikus sorozat

 • A lány legendája (2020 – Legend of Fei )

  A lány legendája (2020 – Legend of Fei )

  18 Comments
  51 részes (befejezett) Zhou Fei egy nemzeti hős unokája, aki kénytelen banditává válni a nagyobb jó szolgálatában. 20 évig nagyapja, majd anyja vezette az erődöt, aminek szerepe, hogy megvédje a világot a gonosztól. Fei nem akar a nyomdokaikba lépni, többször is megpróbál megszökni. Ám az élete örökre megváltozik, amikor majdnem megfullad és egy Xie Yun...Részletek »
 • A Love So Romantic (2020)

  A Love So Romantic (2020)

  3 Comments
  32 részes (befejezett) Egy virágárus lány, Su Xiao Wan (Yang Zhi Wen) nem igazán gondolta volna, hogy egyszerű kis élete valaha több is lehet, mint hétköznapi. De amikor egy véletlen keveredés folytán Gu Yan Xi-vel (Ye Sheng Jia), a Gu család Fiatal Mesterével „testvérszerződésbe” kényszerül, egyszerű élete fenekestül felfordul. Miközben kénytelen eljátszani Gu Yan Xi...Részletek »
 • Accidentally Meow on you

  Accidentally Meow on you

  1 Comment
  25 részes (befejezett) Zhou Tian (Hu Bing Qing) egy vagány sportoló, aki két dolgot szeret mindennél jobban: a sportot és a macskákat. Egy nap, edzés közben kificamítja a bokáját, és egy régi lábsérülése is kiújul. Emiatt kénytelen felfüggeszteni atlétikai álmait. Így elhatározza, hogy munkát keres. Anélkül, hogy bármit is tudna a szórakoztatóiparról, valahogy sikerül elhelyezkednie...Részletek »
 • Almost Lover (2022)

  Almost Lover (2022)

  1 Comment
  36 részes (futó-> 17. rész) He Xiao Ran egy késő esti rádióműsor vezetője. Diákkorának utolsó évei még mindig kísértik. Titokban szerelmes volt Xiao Shang Qi-be, egy közeli férfi barátjába. De ahelyett, hogy mellette kötött volna ki, tehetetlenül végig kellett néznie, ahogy a férfi egy másik nővel – közös barátjukkal, Chen Fei Errel – kergeti a...Részletek »
 • Amazing Boyfriend 2 (2019)

  Amazing Boyfriend 2 (2019)

  1 Comment
  38 részes (befejezett) Folytatódik a fantasztikus szerelmi történetet az ember és a mutáns között. Tian Jing Zhi megtudja, hogy állapotos, emiattXue Ling Qiao visszajön, és a szomszédjába költözik. Ugyanakkor a városból titokzatos módon kezdenek a nők eltűnni… Szereplők   1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész...Részletek »
 • ARSENAL MILITARY ACADEMY (2019)

  ARSENAL MILITARY ACADEMY (2019)

  2 Comments
  48 részes (befejezett) Xie Xiang a halott testvére helyett belép az akadémiára, fiúnak álcázva magát. A gazdag Gu Yan Zhen és a nyugodt Shen Jun Shan osztálytársa lesz. A kiképzés során ők hárman egy furcsa triót alkotnak, barátságot kötnek. Sok minden történik velük és menet közben Xie Xiang-ba beleszeret mindkét fiú. Szereplők 1. rész 2....Részletek »
 • Blowing in the Wind (2019)

  Blowing in the Wind (2019)

  4 Comments
  28 részes (befejezett) Li Feng (Eleanor Lee) lelkes hegymászó sok időt töltött azzal, hogy élvezze a hegyek robusztus szépségét, amiket szeret. Most elsőéves, még nem találkozott senkivel, aki annyira szereti a hegyeket, mint ő, amíg nem találkozik Xia Di-val (Xing Zhao Lin). A hegymászás iránti közös szeretetével a pár hamarosan barátok lesznek. Ahogy barátságuk fejlődik,...Részletek »
 • Couple of Mirrors

  Couple of Mirrors

  1 Comment
  12 részes (befejezett) Xu Youyi (Zhang Nan) fiatal, naiv és gyengéd író. Befolyásos társadalmi körökben mozog, és a jóképű Zhou Heng (Liu Zhi Yang) felesége. Ám hamarosan kiderül számára, hogy férje nem az a férfi, akinek valaha hitte – és valójában viszonya van a legjobb barátnőjével. Megdöbbenve a kegyetlen árulástól, amelyet azoktól az emberektől szenved...Részletek »
 • Cross Fire (2020)

  Cross Fire (2020)

  18 Comments
  36 részes (befejezett) Annak ellenére, hogy más korban élnek, Lu Xiao Bei és Xiao Feng átlépnek téren és időn át, miközben egy játékon belül egymásra találnak. A kölcsönös bizalmatlanságtól eljutnak a bajtársiasságig. Közös csapatot hoznak létre, és a taktikájukat megosztva segítik egymást. Xiao Feng kapitány rádiójelen keresztül üzen Lu Xiao Bei-nek. 2008-ban Xiao Feng egy...Részletek »
 • Cute programmer (2021)

  Cute programmer (2021)

  11 Comments
  30 részes (befejezett) Lu Li beleszeretett a zseniális programozóba, Jiang Yi Chengbe, ezért beiratkozik abba az iskolába, ahol fiú is tanult. A diploma megszerzése után azonban nem számított arra, hogy Jiang Yi Cheng cége nem toboroz női alkalmazottakat. Lu Li úgy dönt, hogy férfinak álcázza magát, és belép a társaságba. Azonban nehézségekbe ütközik mind Jiang...Részletek »
 • Dive (2019)

  Dive (2019)

  1 Comment
  30 részes (befejezett) A műugró csapat a feloszlatás szélén áll, Yu Feng ezdő pedig kétségbeesetten keresi a módját, hogy egyben tartsa a csapatát. Viszont kevés támogatást kap a környezetétől, így nem könnyű ez a feladat. Ezért megkeresi a műugrás korábbi csillagát Jiang Bai Long-ot. Számíthat a thaiföldi csere diákra Wei Te-re, és az újonnan beiratkozott...Részletek »
 • Fireworks of My Heart (2023)

  Fireworks of My Heart (2023)

  7 Comments
  40 részes (befejezett) Gyerekként Song Yan és Xu Qin a legjobb barátok voltak. De ahogy idősebbek lettek, a családjuk kezdte rossz fényben látni a barátságukat. Mivel nem akarták, hogy a kapcsolatuk tovább folytatódjon, Song Yan és Xu Qin családjaik kényszerítették őket, hogy szétváljanak, és soha többé ne lássák egymást. A kényszerű elválásuk óta eltelt tíz...Részletek »
 • First Romance (2020)

  First Romance (2020)

  2 Comments
  24 részes (befejezett) A gimiben Yan Ke (Riley Wang) és Xiong Yi Fan (Wan Peng) iskolatársak voltak. De Yan Ke nem tudta, hogy van egy titkos csodálója, aki messziről csodálta és szerette őt. Ám a sors kifürkészhetetlen és mindketten ugyanarra az egyetemre járnak, ahol a fiú nagyonszépszerű és a legkedveltebb hallgató. Ragyogó és érzékeny, a...Részletek »
 • GANK YOUR HEART (2019)

  GANK YOUR HEART (2019)

  3 Comments
  35 részes (befejezett) A találkozásukat nevezhetjük a katasztrófa receptjének .. Ez egy kedves szerelmi történet egy e-sport játékos és egy élő közvetítés riportere között. Ji Xiang Kong híres, nagyon helyes, hatalmas szurkolótáborral. Qiu Ying egy világbajnokságon találkozik vele és arra készül, hogy felhasználja őt saját népszerűsége növelésére. Pedig az e-sport világához (mondhatnánk) nem igazán konyít....Részletek »
 • Guardians of the Ancient Oath (2020)

  Guardians of the Ancient Oath (2020)

  2 Comments
  45 részes (befejezett) Az ókorban egy vad szörny tombol kóborolva az emberek világában, a teljes pusztulás szélére sodorva azt. Az Öt Nagy Elem Istenei egyesítik erőiket és bezárják a démont, ezután lényük szétszóródik a Földön. Kivéve Jiuyinget. Ezidőtájt a Nagy Te Királyság tartópillére a Baili család, akik tulajdonképpen az ország jogos uralkodói lennének … de...Részletek »
 • Hidden Love (2023)

  Hidden Love (2023)

  43 Comments
  25 részes (befejezett) Fiatalkorában Sang Zhi beleszeret Duan Jia Xuba, a bátyja barátjába. A fiú öt évvel idősebb nála. Később valamiért elvesztették a kapcsolatot egymással. Miután leérettségizik Sang Zhi, a fiú városában lévő egyetemre iratkozik be, és a mindennapi meghitt és szoros találkozásaik során lassan egymásba szeretnek. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4....Részletek »
 • I Once Remembered That Guy (Remember My Boy (2021))

  I Once Remembered That Guy (Remember My Boy (2021))

  1 Comment
  24 részes (befejezett) Zhang Yang és Zhou Jing Mang mint a tűz és a víz. Míg Zhang Yang szemtelen, mindenből viccet csinál, sokszor önző és néha kötözködik is, addig Zhou Jing Mang túlzottan is ártatlan és bízik az emberekben. Zhang Yang először csak élvezetből kezdi piszkálni a lányt és elég kínos helyzetbe hozza, de apránként...Részletek »
 • Killer And Healer (2021)

  Killer And Healer (2021)

  4 Comments
  37 részes (befejezett) Jiang Yuelou, aki a Jingchengi Rendőrkapitányság kapitánya, nem tűnik se jó, se rossz embernek. A csempészek már a gondolatára is megremegnek. Miközben egy hongkongi ópiumügyet vizsgál, találkozik Chen Yuzhi-val, aki orvos. Chen Yuzihi rájön, hogy Jiang Yuelou mániás depresszióban szenved. A kezdeti elutasítás után Jiang Yuelou végül megnyílik Chen Yuzhi előtt. Annak...Részletek »
 • Legend of Fragrance (2015)

  Legend of Fragrance (2015)

  6 Comments
  44 részes (befejezett) Republikánus korszak: a legjobb illatok és tömjénkészítésről híres családi birodalomnak védekeznie kell azoktól, akik el akarják lopni a titkos receptjeiket. Ning Zhi Yuan a család illatbirodalmának édes, fiatal mestere. Le Yan egy elszánt fiatal nő, aki bosszút akar állni a Ning családon. Zhi Yuan beleszeret Le Yanba, de az csak be akar...Részletek »
 • Legend of Nine Tails Fox (2016)

  Legend of Nine Tails Fox (2016)

  1 Comment
  37 részes (befejezett) A sorozat hat rókaszellemről és egyéb kísértetekről szóló természetfeletti történetet és népmesét dolgoz fel Pu Song Ling Különös meséiből. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 9. rész 10. rész 11. rész 12. rész 13. rész 14. rész 15. rész 16. rész...Részletek »
 • Lighter & Princess (2022)

  Lighter & Princess (2022)

  9 Comments
  36 részes (befejezett) Li Xun egy vagány  programozó zseni, aki különleges felvételt nyert a főiskolára. Mások számára néha zárkózottnak és távolságtartónak tűnhet, de ez főként a világnézetének tudható be: Az életet egyetlen nagy számítógépes programnak tekinti, és csak akkor érzi jól magát, ha ő irányítja az eseményeket. Semmit sem tud a szerelemről – olyan érzelemnek...Részletek »
 • Love Actually (2017)

  Love Actually (2017)

  1 Comment
  43 részes (befejezett) An Qinghuan (Joe Chen) egy karrierista nő, aki csak a sikerre öszpontosít. Ding Renjian (Tong Da Wei) informatikai mérnök, aki nem gondolkodik előre. Csak apillanatnak él és igyekszik megbírkozni az adódó gondokkal. Miközben nyüzsgő életük közepette találkoznak, rádöbbennek, hogy több a közös bennük, mint gondolták. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész...Részletek »
 • Love Better Than Immortality (2019)

  Love Better Than Immortality (2019)

  2 Comments
  40 részes (futó -> 10. rész) A jövőből érkező lány egy fantázia világba utazik, hogy végre először élvezhesse a szerelmet. Chun Hua néven bonyolult romantikába kavarodik két fiatal férfival, akik olyanok, mint a tűz és a víz .. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész...Részletek »
 • Love Crossed (2021)

  Love Crossed (2021)

  4 Comments
  36 részes (befejezett) Jiang Ke Le ( Dai Lu Wa ) szörnyű napja van: Szilveszter van, de az üzleti ügyben távol lévő apja felhívja, hogy két-három hónapig nem jön vissza. Aztán türelmetlen főnöke kirúgja, mert öt percet késett a munkából. Végül pedig a barátja – akinek most vett egy drága számítógépet – kegyetlenül kidobja. Kétségbeesésében...Részletek »
 • Marvelous Women (2021)

  Marvelous Women (2021)

  4 Comments
  35 részes (futó -> 35. rész) hogy Kína jelentős kereskedelmi gazdasággá válik, a selyem-, hímzés- és szövéskereskedelem virágzik – néhány befolyásos család a csúcsra emelkedik. Az iparág erőműve a Gusu kerület Suzhou-ban,  Jiangsu tartományban. És vitathatatlanul a legnagyobb szövődinasztia mind közül a Ren család, amely gondosan őrzi szövőtudásának titkait. A hagyományos kínai kultúra azt diktálja, hogy...Részletek »
 • Mr. Swimmer (2018)

  Mr. Swimmer (2018)

  6 Comments
  46 részes (befejezett) Bai Yong Ze egy zseniális úszó, akinek alacsony a származása, míg Song Cha Cha egy gazdag lány, akinek családja elbukik. A barátja ismeretlen okból szakít vele, aki nem más, mint Bai Yong Ze legjobb barátja, Lan Tian. A fiúk ezután versenyezni kezdenek az élet minden területén, a karriertől kezdve egészen a szerelemig....Részletek »
 • Napfény (2023)

  Napfény (2023)

  9 Comments
  36 részes (befejezett) Jian Bing, egy jól ismert reklámfilmrendező és Sheng Yang, aki újonc az iparágban, egy nap véletlenül keresztezték egymás útját egy étteremben. Az egyikük épp most vetett véget egy házasságnak, míg a másik arra várt, hogy egy szerelem végleg szertefoszoljon. Ez a két idegen végül összetalálkozott, és elindultak a fejlődés és a bimbózó...Részletek »
 • Queen: Love And War (2019)

  Queen: Love And War (2019)

  1 Comment
  16 részes (befejezett) Amikor Kang Eun Bo iketrestvérét a palotába vonulása alatt megölik, bosszút esküszik, hogy megtalálja és bíróság elé viszi őket. Ám ekkoriban Joseon-ban csak a királynő rendelhet el gyilkosságot. Ezért Eun Bo elhatározza, hogy királynő lesz, hogy bosszúját beteljesíthesse. Ehhez azonban el kell nyernie a király szívét is. Ami nem is bizonyul olyan...Részletek »
 • Renascence (2020)

  Renascence (2020)

  2 Comments
  36 részes (befejezett) A 12. század elején járunk, a háborúk és korrupció világában. A kegyetlen császár és korrupt emberei megölik a császárnét és üldözőbe veszik annak törvénytelen kishúgát, Yao Mo Want is. Ám az élet csodái kifürkészhetetlenek. A császárné szelleme húga testébe kerül, .. hogy bosszút állhasson azokon, akik bántották. Szereplők 1. rész 2. rész...Részletek »
 • Reunion: The Sound of the Providence  (2020)

  Reunion: The Sound of the Providence (2020)

  3 Comments
  32 részes (befejezett) Egy évtized telt el azóta, hogy a ma már híres “vasháromszög” sírrablók Wu Xie , Wang Pang Zi és Zhang Qi Ling végrehajtották az utolsó sírrabló küldetésüket a Dél-kínai-tenger szívében. Tíz évvel később, a barátok a maguk útját járják és azt gondolják, hogy örökre hátat fordítottak,  a sírrabló éveknek. A megkeményedett Wu...Részletek »
 • Rising With the Wind (2023)

  Rising With the Wind (2023)

  1 Comment
  40 részes (futó-> 30. rész) A történet egy nemzetközi márka újjáéledése körül forog az e-kereskedelem hatásával szemben.  Xu Si (Gong Jun), egy befektetési szakember, aki egy hongkongi befektetési bankból visszaköltözik Kínába, találkozik Jiang Hu-val (Zhong Chuxi), egy nemzetközi ruházati konszern elnökének egyetlen lányával.  Eltérő üzleti filozófiájuk miatt kettőjük között ellentét van. Amikor Jiang Hu apjának...Részletek »
 • Shining Like You (2021)

  Shining Like You (2021)

  1 Comment
  24 részes (befejezett) A szorgalmas és engedelmes Lu Qi Yi meghamisítja a felvételi értesítőt, és szülei jóváhagyása nélkül beiratkozik a Déli Művészeti Egyetemre. Váratlanul az egykor “osztályelső” Lu Qi Yi a művészeti akadémia csodabogarává válik. Zárkózott és nehezen fejezi ki magát, küzd a beilleszkedéssel és a továbbfejlődéssel. Szerencsére Lu Qi Yi-t két jóképű diák megkedveli:...Részletek »
 • Siege in Fog (2018)

  Siege in Fog (2018)

  12 Comments
  50 részes (befejezett) Yi Lian Kai egy gazdag család jóképű fia. Első látásra beleszeret Qin Sangba, egy magasrangú tisztviselő lányába. Qing Sang már szerelmes Li Wang Pingbe, de elválasztják őket és a fiút Japánba küldik, hogy egy nagyhírű katonai akadémián tanuljon. A család nyomására Qing Sang hozzá megy Yin Lian Kai-hoz. Bár kezdetben Qing Sang...Részletek »
 • Storm Eye (2021)

  Storm Eye (2021)

  1 Comment
  40 részes (befejezett ) A történet egy ügynök csapatról szól, akik nem mutatnak félelmet a küldetésük során az igazságosság fenntartása érdekében és keményen dolgoznak a nemzeti érdekek védelmében, Ma Shang nemzetbiztonsági ügynököt parancsnokai egy kém levadászására küldik. Megfigyelései során rájön, hogy a kém csak a jéghegy csúcsa és egy nagyobb dolog részese és céljuk a...Részletek »
 • Thank You, Doctor (2022)

  Thank You, Doctor (2022)

  1 Comment
  40 részes (befejezett) Egy történet, amely az újonnan létrehozott sürgősségi osztály orvosait követi, akik szakértelmükre támaszkodva minden beteget igyekeznek megmenteni. A különbözőségeket leküzdve szívüket-lelküket beleadják az élet megőrzésébe. A külföldről hazatérő Xiao Yan a vőlegénye elvesztésének fájdalmát hordozza magában, amikor megérkezik a Tongshan kórházba. Annak ellenére, hogy kívülről durva és kemény, Xiao Yan a műtőasztalon...Részletek »
 • The Best of You in My Mind (2020)

  The Best of You in My Mind (2020)

  2 Comments
  24 részes (befejezett) Lin Xi Chi az orvostudományi főiskola hallgatója. Kedves és vidám, mindenki szereti. Ugyanide jár gyerekkori barátja, a lelkes íjász Xu Fang is. Kedveli Chi-t, de soha nem volt bátorsága közeledni hozzá. Sokakat oktat íjászatra, de Chi-vel mindig nagyon gyengéden foglalkozik. Amikor Chi elveszít egy szkander-fogadást, teljesítenie kell a fiú egy kívánságát. Ettől...Részletek »
 • The Birth of The Drama King (2019)

  The Birth of The Drama King (2019)

  4 Comments
  24 részes (befejezett) Egy fergeteges vígjáték két rég elveszett testvérről, akik ellenségként találkoznak újra össze a pugilista világban. A fiatalabbik hősként, titkos ügynökként megpróbál beszivárogni a “gonosz” sötét nagyúr szektájába. Megpróbál összebarátkozni az igazán temperamentumos vezérrel, mesterének könyvét követve, ami arról szól, “hogy lehet 10 nap alatt barátot szerezni”. A sorozat a “A rossz út...Részletek »
 • The Brightest Star in the Sky (2019)

  The Brightest Star in the Sky (2019)

  5 Comments
  44 részes (befejezett) Egy zeneszerető fiatal hölgy, Yang Zhen Zhen (Wu Qian) a Star Entertainment-nél kezdheti meg gyakornoki munkáját. Ez lehet számára az álommeló, hiszen Kína legmenőbb tehetségkutató cégéről van szó. Első megbízatása azonban nem is lehetne félelmetesebb, mivel ő lesz Zheng Bo Xu (Huang Zi Tao) személyi asszisztense. Zheng Bo Xu nagyon népszerű, de...Részletek »
 • The Silent Criminal (2020)

  The Silent Criminal (2020)

  1 Comment
  13 részes (befejezett) Egy álmos, csendes kisvárosban két tolvaj tör be a nagyúri kúriába. Egy hatalmas fegyvertakarnak ellopni, amely hihetetlen erővel ruházza fel a tulajdonosát.Ám a doboz üres. Long Yao (nemes és félelmetes harcos) nyomozása során eljut Shi Jing Yao-hoz, a szerény,városi nyomozóhoz. Kezdetben gyanakszik rá, de végül rájön, hogy ártatlan és erős szövetséget kötnek....Részletek »
 • Veled lenni (Be With You (2020)

  Veled lenni (Be With You (2020)

  39 Comments
  24 részes (befejezett) Főhősnőnk Qi Nian képregényszerzőként dolgozik. Elsősorban fiús témájú munkái vannak, nem kimagaslóan népszerűek. Főszerkesztője utasítására következő munkájával a női olvasókat kell lenyűgöznie, mégpedig egy szerelmes mangával. Neki azonban fogalma sincs a szerelemről, a randizásról. Itt lép közbe a sors egy golden retriever kutyus képében , akinek a gazdája lesz új képregényének főhőse....Részletek »
 • Wait in Beijing (2020)

  Wait in Beijing (2020)

  1 Comment
  46 részes (befejezett) Xu Tian (Li Yi Feng) árva fiúként Brooklyn utcáin nőtt fel és abban reménykedik, hogy egy nap híres ügyvéd lesz. De nem ő az egyetlen, aki a városban nagy álmokat kerget. Sheng Xia (Maggie Jiang) New Yorkba költözik, hogy megvalósítsa önmagát és divatikonná váljon. Aztán sors gondolt valamit és egy probléma folytán...Részletek »
 • We Go Fast on Trust (2023)

  We Go Fast on Trust (2023)

  1 Comment
  22 részes (futó->11. rész) Chen Mo Bai (Zhai Zi Lu) kisfiú kora óta a sebesség megszállottja volt, és arról álmodott, hogy élvonalbeli autóversenyző váljon belőle. Valóra akarja váltani ambícióit, hogy a kínai Super Formula vezető versenyzője legyen. Családja azonban helyteleníti a pályaválasztását, mivel a versenyautózás túl veszélyes és instabil munkának tartja. Álmai azonban új életre...Részletek »
 • When We Were Young (2017)

  When We Were Young (2017)

  2 Comments
  32 részes (befejezett) Egy elit iskolában gyakran történnek rossz dolgok. Chu Yin Yin és Xia Er (Zhang Xue Ying) egypetéjű ikerlányok, akik fiatalon lettek árvák. Az egyikük árvaházban, míg a másikuk egy szerető családnál nőtt fel. Nem tudnak egymásról… míg egy napon egy “balesetből” kifolyólag véletlenül helyet nem cserélnek. Színre lép két fényes herceg is,...Részletek »
 • Winter Begonia (2020)

  Winter Begonia (2020)

  10 Comments
  49 részes (futó -> 30. rész) A történet egy pekingi operaelőadó és egy gazdag üzletember körül forog, akiket a pekingi opera iránti szeretetük hoz össze. Az 1930-as években felváltva követi Shang Xirui-t, a pekingi operaművészt, aki kivételes tehetségére támaszkodik, hogy hírnevet szerezzen Beipingben. A helyiek kívülállónak tekintik, de ő nem bánja és nem is adja...Részletek »
 • Wu Xin: a démonvadász (2015)

  Wu Xin: a démonvadász (2015)

  1 Comment
  20 részes (befejezett) Wu Xin halhatatlan lélek, képes kommunikálni a szellemekkel, mégis arra van ítélve, hogy örökre a legmélyebb szegénységben éljen. Éhes, szegény, egyedül vándorol a világban. Kétségbeesésében elindul a hegyekbe, hogy pihenőhelyet találjon. A sors akaratából találkozik Yeiya-val, aki ételt ad neki. Cserébe a kedvességéért Wuxin a szárnyai alá veszi a lányt, aki egy...Részletek »
 • Wu Xin: a démonvadász 2. (2017)

  Wu Xin: a démonvadász 2. (2017)

  2 Comments
  27 részes (befejezett) Wuxin és a gonosz szellem: Yue Qishan harcának története tovább folytatódik 20 évvel később, amikor a republikánus korban felébrednek .. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 9. rész 10. rész 11. rész 12. rész 13. rész 14. rész 15. rész 16....Részletek »
 • Wu Xin: A démonvadász 3. (2020)

  Wu Xin: A démonvadász 3. (2020)

  2 Comments
  28 részes (befejezett) Egy halhatatlan taoista szerzetes, akinek nincs szive, keresi a halált, mert elege lett az életből. Halálkereső útján rejtélyekkel, gyilkosságokkal és bűncselekményekkel találkozik és végül újra szerelmes lesz. De mi történik, ha egy halandó és egy halhatatlan egymásba szeret? A legtöbb ember vágyik a halhatatlanságra, de érdemes ezt a dolgot Wuxin  tapasztalatai alapján...Részletek »
Fel