Kína – romantikus sorozat

 • A lány legendája (2020 – Legend of Fei )

  A lány legendája (2020 – Legend of Fei )

  18 Comments
  0 0 51 részes (befejezett) Zhou Fei egy nemzeti hős unokája, aki kénytelen banditává válni a nagyobb jó szolgálatában. 20 évig nagyapja, majd anyja vezette az erődöt, aminek szerepe, hogy megvédje a világot a gonosztól. Fei nem akar a nyomdokaikba lépni, többször is megpróbál megszökni. Ám az élete örökre megváltozik, amikor majdnem megfullad és egy...Részletek »
 • A Love So Romantic (2020)

  A Love So Romantic (2020)

  3 Comments
  0 0 32 részes (befejezett) Egy virágárus lány, Su Xiao Wan (Yang Zhi Wen) nem igazán gondolta volna, hogy egyszerű kis élete valaha több is lehet, mint hétköznapi. De amikor egy véletlen keveredés folytán Gu Yan Xi-vel (Ye Sheng Jia), a Gu család Fiatal Mesterével „testvérszerződésbe” kényszerül, egyszerű élete fenekestül felfordul. Miközben kénytelen eljátszani Gu...Részletek »
 • Accidentally Meow on you

  Accidentally Meow on you

  1 Comment
  0 0 24 részes (befejezett) Zhou Tian (Hu Bing Qing) egy vagány sportoló, aki két dolgot szeret mindennél jobban: a sportot és a macskákat. Egy nap, edzés közben kificamítja a bokáját, és egy régi lábsérülése is kiújul. Emiatt kénytelen felfüggeszteni atlétikai álmait. Így elhatározza, hogy munkát keres. Anélkül, hogy bármit is tudna a szórakoztatóiparról, valahogy...Részletek »
 • Almost Lover (2022)

  Almost Lover (2022)

  6 Comments
  2 0 36 részes (befejezett) He Xiao Ran egy késő esti rádióműsor vezetője. Diákkorának utolsó évei még mindig kísértik. Titokban szerelmes volt Xiao Shang Qi-be, egy közeli férfi barátjába. De ahelyett, hogy mellette kötött volna ki, tehetetlenül végig kellett néznie, ahogy a férfi egy másik nővel – közös barátjukkal, Chen Fei Errel – kergeti a...Részletek »
 • Amazing Boyfriend 2 (2019)

  Amazing Boyfriend 2 (2019)

  1 Comment
  0 0 38 részes (befejezett) Folytatódik a fantasztikus szerelmi történetet az ember és a mutáns között. Tian Jing Zhi megtudja, hogy állapotos, emiattXue Ling Qiao visszajön, és a szomszédjába költözik. Ugyanakkor a városból titokzatos módon kezdenek a nők eltűnni… Szereplők   1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész...Részletek »
 • ARSENAL MILITARY ACADEMY (2019)

  ARSENAL MILITARY ACADEMY (2019)

  3 Comments
  0 0 48 részes (befejezett) Xie Xiang a halott testvére helyett belép az akadémiára, fiúnak álcázva magát. A gazdag Gu Yan Zhen és a nyugodt Shen Jun Shan osztálytársa lesz. A kiképzés során ők hárman egy furcsa triót alkotnak, barátságot kötnek. Sok minden történik velük és menet közben Xie Xiang-ba beleszeret mindkét fiú. Szereplők 1....Részletek »
 • Blowing in the Wind (2019)

  Blowing in the Wind (2019)

  4 Comments
  0 0 28 részes (befejezett) Li Feng (Eleanor Lee) lelkes hegymászó sok időt töltött azzal, hogy élvezze a hegyek robusztus szépségét, amiket szeret. Most elsőéves, még nem találkozott senkivel, aki annyira szereti a hegyeket, mint ő, amíg nem találkozik Xia Di-val (Xing Zhao Lin). A hegymászás iránti közös szeretetével a pár hamarosan barátok lesznek. Ahogy...Részletek »
 • Confess Your Love (2023)

  Confess Your Love (2023)

  1 Comment
  0 0 24 részes (futó-> 6. rész) Lin Wan és Lu Xun minden létező szempontból különböznek egymástól.A nagyon szellemes lány, és a teljesen hideg, közvetlen vezérigazgató.De útjaik nem vállnak el, ugyanis egy valóságshowban egy párnak kell színlelniük magukat.Vajon tényleg egymásnak vannak teremtve? Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész...Részletek »
 • Couple of Mirrors

  Couple of Mirrors

  1 Comment
  0 0 12 részes (befejezett) Xu Youyi (Zhang Nan) fiatal, naiv és gyengéd író. Befolyásos társadalmi körökben mozog, és a jóképű Zhou Heng (Liu Zhi Yang) felesége. Ám hamarosan kiderül számára, hogy férje nem az a férfi, akinek valaha hitte – és valójában viszonya van a legjobb barátnőjével. Megdöbbenve a kegyetlen árulástól, amelyet azoktól az...Részletek »
 • Cross Fire (2020)

  Cross Fire (2020)

  18 Comments
  0 0 36 részes (befejezett) Annak ellenére, hogy más korban élnek, Lu Xiao Bei és Xiao Feng átlépnek téren és időn át, miközben egy játékon belül egymásra találnak. A kölcsönös bizalmatlanságtól eljutnak a bajtársiasságig. Közös csapatot hoznak létre, és a taktikájukat megosztva segítik egymást. Xiao Feng kapitány rádiójelen keresztül üzen Lu Xiao Bei-nek. 2008-ban Xiao...Részletek »
 • Cute programmer (2021)

  Cute programmer (2021)

  11 Comments
  1 0 30 részes (befejezett) Lu Li beleszeretett a zseniális programozóba, Jiang Yi Chengbe, ezért beiratkozik abba az iskolába, ahol fiú is tanult. A diploma megszerzése után azonban nem számított arra, hogy Jiang Yi Cheng cége nem toboroz női alkalmazottakat. Lu Li úgy dönt, hogy férfinak álcázza magát, és belép a társaságba. Azonban nehézségekbe ütközik...Részletek »
 • Demon Girl (2016)

  Demon Girl (2016)

  1 Comment
  1 1 20 részes (befejezett) Egy pillangó démon csendesen éli életét a Qing-dinasztia ideje alatt két lányával és férjével. A dinasztia összeomlásával azonban családja szétszóródik, és arra kényszerül, hogy démoni alakjában védelmezze gyermekeit, mely végül nem vezet boldog befejezéshez. Tizenöt évvel később lánya (Li Yi Tong) felnőttként találkozik egy kedves, vagyonos férfival (Zhang Zhe Han),...Részletek »
 • Dive (2019)

  Dive (2019)

  1 Comment
  1 0 30 részes (befejezett) A műugró csapat a feloszlatás szélén áll, Yu Feng ezdő pedig kétségbeesetten keresi a módját,hogy egyben tartsa a csapatát. Viszont kevés támogatást kap a környezetétől, így nem könnyű ez a feladat.Ezért megkeresi a műugrás korábbi csillagát Jiang Bai Long-ot. Számíthat a thaiföldi csere diákra Wei Te-re,és az újonnan beiratkozott atléta...Részletek »
 • Fireworks of My Heart (2023)

  Fireworks of My Heart (2023)

  9 Comments
  2 0 40 részes (befejezett) Gyerekként Song Yan és Xu Qin a legjobb barátok voltak. De ahogy idősebbek lettek, a családjuk kezdte rossz fényben látni a barátságukat. Mivel nem akarták, hogy a kapcsolatuk tovább folytatódjon, Song Yan és Xu Qin családjaik kényszerítették őket, hogy szétváljanak, és soha többé ne lássák egymást. A kényszerű elválásuk óta...Részletek »
 • First Romance (2020)

  First Romance (2020)

  2 Comments
  1 0 24 részes (befejezett) A gimiben Yan Ke (Riley Wang) és Xiong Yi Fan (Wan Peng) iskolatársak voltak. De Yan Ke nem tudta, hogy van egy titkos csodálója, aki messziről csodálta és szerette őt. Ám a sors kifürkészhetetlen és mindketten ugyanarra az egyetemre járnak, ahol a fiú nagyonszépszerű és a legkedveltebb hallgató. Ragyogó és...Részletek »
 • GANK YOUR HEART (2019)

  GANK YOUR HEART (2019)

  3 Comments
  0 0 35 részes (befejezett) A találkozásukat nevezhetjük a katasztrófa receptjének .. Ez egy kedves szerelmi történet egy e-sport játékos és egy élő közvetítés riportere között. Ji Xiang Kong híres, nagyon helyes, hatalmas szurkolótáborral. Qiu Ying egy világbajnokságon találkozik vele és arra készül, hogy felhasználja őt saját népszerűsége növelésére. Pedig az e-sport világához (mondhatnánk) nem...Részletek »
 • Golden House Hidden Love (2024)

  Golden House Hidden Love (2024)

  4 Comments
  2 0 24 részes (futó-> 4. rész) Unod a tucatsztorikat? Készülj a nevetésre és a szívdobogásra!Jin Xia 27 évesen egy esküvői ruhatervező asszisztense. Hitelből álomházat vásárol a tengerparton. A gond csak annyi, hogy a ház nem egészen… üres. Kiderül, a régi épületben egy fiatalember él visszavonultan, akinek viselkedése és képességei olyanok, mint egy szellemé. Nincsnek...Részletek »
 • Guardians of the Ancient Oath (2020)

  Guardians of the Ancient Oath (2020)

  2 Comments
  0 0 45 részes (befejezett) Az ókorban egy vad szörny tombol kóborolva az emberek világában, a teljes pusztulás szélére sodorva azt. Az Öt Nagy Elem Istenei egyesítik erőiket és bezárják a démont, ezután lényük szétszóródik a Földön. Kivéve Jiuyinget. Ezidőtájt a Nagy Te Királyság tartópillére a Baili család, akik tulajdonképpen az ország jogos uralkodói lennének...Részletek »
 • Hidden Love (2023)

  Hidden Love (2023)

  45 Comments
  11 0 25 részes (befejezett) Fiatalkorában Sang Zhi beleszeret Duan Jia Xuba, a bátyja barátjába. A fiú öt évvel idősebb nála. Később valamiért elvesztették a kapcsolatot egymással. Miután leérettségizik Sang Zhi, a fiú városában lévő egyetemre iratkozik be, és a mindennapi meghitt és szoros találkozásaik során lassan egymásba szeretnek. Szereplők 1. rész 2. rész 3....Részletek »
 • I Once Remembered That Guy (Remember My Boy (2021))

  I Once Remembered That Guy (Remember My Boy (2021))

  1 Comment
  0 0 24 részes (befejezett) Zhang Yang és Zhou Jing Mang mint a tűz és a víz. Míg Zhang Yang szemtelen, mindenből viccet csinál, sokszor önző és néha kötözködik is, addig Zhou Jing Mang túlzottan is ártatlan és bízik az emberekben. Zhang Yang először csak élvezetből kezdi piszkálni a lányt és elég kínos helyzetbe hozza,...Részletek »
 • Killer And Healer (2021)

  Killer And Healer (2021)

  4 Comments
  0 0 37 részes (befejezett) Jiang Yuelou, aki a Jingchengi Rendőrkapitányság kapitánya, nem tűnik se jó, se rossz embernek. A csempészek már a gondolatára is megremegnek. Miközben egy hongkongi ópiumügyet vizsgál, találkozik Chen Yuzhi-val, aki orvos. Chen Yuzihi rájön, hogy Jiang Yuelou mániás depresszióban szenved. A kezdeti elutasítás után Jiang Yuelou végül megnyílik Chen Yuzhi...Részletek »
 • Legend of Awakening (2020)

  Legend of Awakening (2020)

  1 Comment
  1 0 48 részes (futó-> 1. rész) A gonosz természetfeletti erők által feldúlt földön a halandók harcművészetekkel és a mágia segítségével próbálják felvenni a harcot. Az egész birodalomban versengő akadémiák alakultak, ahol ígéretes fiatal tanulók megtanulják, hogyan használják a mágiát és a harci képességeket a démoni ellenség legyőzésére. Ebbe a világba kerül két árva, a...Részletek »
 • Legend of Fragrance (2015)

  Legend of Fragrance (2015)

  6 Comments
  0 0 44 részes (befejezett) Republikánus korszak: a legjobb illatok és tömjénkészítésről híres családi birodalomnak védekeznie kell azoktól, akik el akarják lopni a titkos receptjeiket. Ning Zhi Yuan a család illatbirodalmának édes, fiatal mestere. Le Yan egy elszánt fiatal nő, aki bosszút akar állni a Ning családon. Zhi Yuan beleszeret Le Yanba, de az csak...Részletek »
 • Legend of Nine Tails Fox (2016)

  Legend of Nine Tails Fox (2016)

  1 Comment
  0 0 37 részes (befejezett) A sorozat hat rókaszellemről és egyéb kísértetekről szóló természetfeletti történetet és népmesét dolgoz fel Pu Song Ling Különös meséiből. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 9. rész 10. rész 11. rész 12. rész 13. rész 14. rész 15. rész...Részletek »
 • Light Chaser Rescue (2022)

  Light Chaser Rescue (2022)

  6 Comments
  7 0 40 részes (futó-> 32. rész) Pusztító földrengés történt Xichuan-ban. Luo Ben ügyvéd a katasztrófa sújtotta területre megy, hogy megkeresse fiatalabb és néma húgát, Luo Yuan-t. Ott kerül kapcsolatba  Qing Shan kapitány vezette Fényvadász mentőegységgel és húga új barátjával, Xiong Fei-vel, aki az egység oszlopos tagja. Luo Ben Zhan Yan-nal is találkozik, akivel korábban...Részletek »
 • Lighter & Princess (2022)

  Lighter & Princess (2022)

  9 Comments
  1 0 36 részes (befejezett) Li Xun egy vagány  programozó zseni, aki különleges felvételt nyert a főiskolára. Mások számára néha zárkózottnak és távolságtartónak tűnhet, de ez főként a világnézetének tudható be: Az életet egyetlen nagy számítógépes programnak tekinti, és csak akkor érzi jól magát, ha ő irányítja az eseményeket. Semmit sem tud a szerelemről –...Részletek »
 • Love Actually (2017)

  Love Actually (2017)

  1 Comment
  0 0 43 részes (befejezett) An Qinghuan (Joe Chen) egy karrierista nő, aki csak a sikerre öszpontosít. Ding Renjian (Tong Da Wei) informatikai mérnök, aki nem gondolkodik előre. Csak apillanatnak él és igyekszik megbírkozni az adódó gondokkal. Miközben nyüzsgő életük közepette találkoznak, rádöbbennek, hogy több a közös bennük, mint gondolták. Szereplők 1. rész 2. rész...Részletek »
 • Love Better Than Immortality (2019)

  Love Better Than Immortality (2019)

  2 Comments
  0 0 40 részes (futó -> 10. rész) A jövőből érkező lány egy fantázia világba utazik, hogy végre először élvezhesse a szerelmet. Chun Hua néven bonyolult romantikába kavarodik két fiatal férfival, akik olyanok, mint a tűz és a víz .. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész...Részletek »
 • Love Crossed (2021)

  Love Crossed (2021)

  4 Comments
  0 0 36 részes (befejezett) Jiang Ke Le ( Dai Lu Wa ) szörnyű napja van: Szilveszter van, de az üzleti ügyben távol lévő apja felhívja, hogy két-három hónapig nem jön vissza. Aztán türelmetlen főnöke kirúgja, mert öt percet késett a munkából. Végül pedig a barátja – akinek most vett egy drága számítógépet – kegyetlenül...Részletek »
 • Marvelous Women (2021)

  Marvelous Women (2021)

  4 Comments
  0 0 35 részes (futó -> 35. rész) hogy Kína jelentős kereskedelmi gazdasággá válik, a selyem-, hímzés- és szövéskereskedelem virágzik – néhány befolyásos család a csúcsra emelkedik. Az iparág erőműve a Gusu kerület Suzhou-ban,  Jiangsu tartományban. És vitathatatlanul a legnagyobb szövődinasztia mind közül a Ren család, amely gondosan őrzi szövőtudásának titkait. A hagyományos kínai kultúra azt...Részletek »
 • Mr. Swimmer (2018)

  Mr. Swimmer (2018)

  6 Comments
  0 0 46 részes (befejezett) Bai Yong Ze egy zseniális úszó, akinek alacsony a származása, míg Song Cha Cha egy gazdag lány, akinek családja elbukik. A barátja ismeretlen okból szakít vele, aki nem más, mint Bai Yong Ze legjobb barátja, Lan Tian. A fiúk ezután versenyezni kezdenek az élet minden területén, a karriertől kezdve egészen...Részletek »
 • Napfény (2023)

  Napfény (2023)

  10 Comments
  1 0 36 részes (befejezett) Jian Bing, egy jól ismert reklámfilmrendező és Sheng Yang, aki újonc az iparágban, egy nap véletlenül keresztezték egymás útját egy étteremben. Az egyikük épp most vetett véget egy házasságnak, míg a másik arra várt, hogy egy szerelem végleg szertefoszoljon. Ez a két idegen végül összetalálkozott, és elindultak a fejlődés és...Részletek »
 • Queen: Love And War (2019)

  Queen: Love And War (2019)

  1 Comment
  1 0 16 részes (befejezett) Amikor Kang Eun Bo iketrestvérét a palotába vonulása alatt megölik, bosszút esküszik, hogy megtalálja és bíróság elé viszi őket. Ám ekkoriban Joseon-ban csak a királynő rendelhet el gyilkosságot. Ezért Eun Bo elhatározza, hogy királynő lesz, hogy bosszúját beteljesíthesse. Ehhez azonban el kell nyernie a király szívét is. Ami nem is...Részletek »
 • Renascence (2020)

  Renascence (2020)

  2 Comments
  0 0 36 részes (befejezett) A 12. század elején járunk, a háborúk és korrupció világában. A kegyetlen császár és korrupt emberei megölik a császárnét és üldözőbe veszik annak törvénytelen kishúgát, Yao Mo Want is. Ám az élet csodái kifürkészhetetlenek. A császárné szelleme húga testébe kerül, .. hogy bosszút állhasson azokon, akik bántották. Szereplők 1. rész...Részletek »
 • Reunion: The Sound of the Providence  (2020)

  Reunion: The Sound of the Providence (2020)

  3 Comments
  0 0 32 részes (befejezett) Egy évtized telt el azóta, hogy a ma már híres “vasháromszög” sírrablók Wu Xie , Wang Pang Zi és Zhang Qi Ling végrehajtották az utolsó sírrabló küldetésüket a Dél-kínai-tenger szívében. Tíz évvel később, a barátok a maguk útját járják és azt gondolják, hogy örökre hátat fordítottak,  a sírrabló éveknek. A...Részletek »
 • Rising With the Wind (2023)

  Rising With the Wind (2023)

  2 Comments
  1 0 40 részes (befejezett) A történet egy nemzetközi márka újjáéledése körül forog az e-kereskedelem hatásával szemben.  Xu Si (Gong Jun), egy befektetési szakember, aki egy hongkongi befektetési bankból visszaköltözik Kínába, találkozik Jiang Hu-val (Zhong Chuxi), egy nemzetközi ruházati konszern elnökének egyetlen lányával.  Eltérő üzleti filozófiájuk miatt kettőjük között ellentét van. Amikor Jiang Hu apjának...Részletek »
 • Running Like a Shooting Star (2024)

  Running Like a Shooting Star (2024)

  1 Comment
  3 0 24 részes (futó-> 4. rész) Tehetséges ifjúsági sprinterként Qi Tiannek – akit “aranybokáknak” becéztek a csodálatos rugalmassága miatt – fényes jövő ígérkezett a futópályán. Ám különböző okokból feladta a sportot. Az Xinghe Egyetemre kerülve azonban fordulat állt be az életében. A tehetséges felsőbb éves, Xue Yi Ran tanítványa lett, aki újra felébresztette benne...Részletek »
 • Shining Like You (2021)

  Shining Like You (2021)

  1 Comment
  0 0 24 részes (befejezett) A szorgalmas és engedelmes Lu Qi Yi meghamisítja a felvételi értesítőt, és szülei jóváhagyása nélkül beiratkozik a Déli Művészeti Egyetemre. Váratlanul az egykor “osztályelső” Lu Qi Yi a művészeti akadémia csodabogarává válik. Zárkózott és nehezen fejezi ki magát, küzd a beilleszkedéssel és a továbbfejlődéssel. Szerencsére Lu Qi Yi-t két jóképű...Részletek »
 • Siege in Fog (2018)

  Siege in Fog (2018)

  12 Comments
  0 0 50 részes (befejezett) Yi Lian Kai egy gazdag család jóképű fia. Első látásra beleszeret Qin Sangba, egy magasrangú tisztviselő lányába. Qing Sang már szerelmes Li Wang Pingbe, de elválasztják őket és a fiút Japánba küldik, hogy egy nagyhírű katonai akadémián tanuljon. A család nyomására Qing Sang hozzá megy Yin Lian Kai-hoz. Bár kezdetben...Részletek »
 • Storm Eye (2021)

  Storm Eye (2021)

  1 Comment
  1 0 40 részes (befejezett ) A történet egy ügynök csapatról szól, akik nem mutatnak félelmet a küldetésük során az igazságosság fenntartása érdekében és keményen dolgoznak a nemzeti érdekek védelmében, Ma Shang nemzetbiztonsági ügynököt parancsnokai egy kém levadászására küldik. Megfigyelései során rájön, hogy a kém csak a jéghegy csúcsa és egy nagyobb dolog részese és...Részletek »
 • Thank You, Doctor (2022)

  Thank You, Doctor (2022)

  1 Comment
  0 0 40 részes (befejezett) Egy történet, amely az újonnan létrehozott sürgősségi osztály orvosait követi, akik szakértelmükre támaszkodva minden beteget igyekeznek megmenteni. A különbözőségeket leküzdve szívüket-lelküket beleadják az élet megőrzésébe. A külföldről hazatérő Xiao Yan a vőlegénye elvesztésének fájdalmát hordozza magában, amikor megérkezik a Tongshan kórházba. Annak ellenére, hogy kívülről durva és kemény, Xiao Yan...Részletek »
 • The Best of You in My Mind (2020)

  The Best of You in My Mind (2020)

  2 Comments
  0 0 24 részes (befejezett) Lin Xi Chi az orvostudományi főiskola hallgatója. Kedves és vidám, mindenki szereti. Ugyanide jár gyerekkori barátja, a lelkes íjász Xu Fang is. Kedveli Chi-t, de soha nem volt bátorsága közeledni hozzá. Sokakat oktat íjászatra, de Chi-vel mindig nagyon gyengéden foglalkozik. Amikor Chi elveszít egy szkander-fogadást, teljesítenie kell a fiú egy...Részletek »
 • The Birth of The Drama King (2019)

  The Birth of The Drama King (2019)

  4 Comments
  0 0 24 részes (befejezett) Egy fergeteges vígjáték két rég elveszett testvérről, akik ellenségként találkoznak újra össze a pugilista világban. A fiatalabbik hősként, titkos ügynökként megpróbál beszivárogni a “gonosz” sötét nagyúr szektájába. Megpróbál összebarátkozni az igazán temperamentumos vezérrel, mesterének könyvét követve, ami arról szól, “hogy lehet 10 nap alatt barátot szerezni”. A sorozat a “A...Részletek »
 • The Brightest Star in the Sky (2019)

  The Brightest Star in the Sky (2019)

  5 Comments
  0 0 44 részes (befejezett) Egy zeneszerető fiatal hölgy, Yang Zhen Zhen (Wu Qian) a Star Entertainment-nél kezdheti meg gyakornoki munkáját. Ez lehet számára az álommeló, hiszen Kína legmenőbb tehetségkutató cégéről van szó. Első megbízatása azonban nem is lehetne félelmetesebb, mivel ő lesz Zheng Bo Xu (Huang Zi Tao) személyi asszisztense. Zheng Bo Xu nagyon...Részletek »
 • The Next Stop W (2023)

  The Next Stop W (2023)

  1 Comment
  0 0 24 részes (befejezett) Wu Yan Zhu-t, aki a való világban orvosjelölt, véletlenül behúzza az apja, Wu Cheng Wu által rajzolt “W” képregény világa. Ahol találkozik a főkarakterrel, Jiang Zhe-vel, és izgalmas események sorozata mellett egy édes szerelmi történet veszi kezdetét.A 2016. évi koreai W – Two Worlds kínai feldolgozása Szereplők 1. és 2....Részletek »
 • The Silent Criminal (2020)

  The Silent Criminal (2020)

  1 Comment
  0 0 13 részes (befejezett) Egy álmos, csendes kisvárosban két tolvaj tör be a nagyúri kúriába. Egy hatalmas fegyvertakarnak ellopni, amely hihetetlen erővel ruházza fel a tulajdonosát.Ám a doboz üres. Long Yao (nemes és félelmetes harcos) nyomozása során eljut Shi Jing Yao-hoz, a szerény,városi nyomozóhoz. Kezdetben gyanakszik rá, de végül rájön, hogy ártatlan és erős...Részletek »
 • Veled lenni (Be With You (2020)

  Veled lenni (Be With You (2020)

  39 Comments
  0 0 24 részes (befejezett) Főhősnőnk Qi Nian képregényszerzőként dolgozik. Elsősorban fiús témájú munkái vannak, nem kimagaslóan népszerűek. Főszerkesztője utasítására következő munkájával a női olvasókat kell lenyűgöznie, mégpedig egy szerelmes mangával. Neki azonban fogalma sincs a szerelemről, a randizásról. Itt lép közbe a sors egy golden retriever kutyus képében , akinek a gazdája lesz új...Részletek »
 • Wait in Beijing (2020)

  Wait in Beijing (2020)

  1 Comment
  0 0 46 részes (befejezett) Xu Tian (Li Yi Feng) árva fiúként Brooklyn utcáin nőtt fel és abban reménykedik, hogy egy nap híres ügyvéd lesz.De nem ő az egyetlen, aki a városban nagy álmokat kerget.Sheng Xia (Maggie Jiang) New Yorkba költözik, hogy megvalósítsa önmagát és divatikonná váljon.Aztán sors gondolt valamit és egy probléma folytán összehozta...Részletek »
 • We Go Fast on Trust (2023)

  We Go Fast on Trust (2023)

  1 Comment
  1 0 22 részes (befejezett) Chen Mo Bai (Zhai Zi Lu) kisfiú kora óta a sebesség megszállottja volt, és arról álmodott, hogy élvonalbeli autóversenyző váljon belőle. Valóra akarja váltani ambícióit, hogy a kínai Super Formula vezető versenyzője legyen. Családja azonban helyteleníti a pályaválasztását, mivel a versenyautózás túl veszélyes és instabil munkának tartja. Álmai azonban új...Részletek »
 • When We Were Young (2017)

  When We Were Young (2017)

  2 Comments
  0 0 32 részes (befejezett) Egy elit iskolában gyakran történnek rossz dolgok. Chu Yin Yin és Xia Er (Zhang Xue Ying) egypetéjű ikerlányok, akik fiatalon lettek árvák. Az egyikük árvaházban, míg a másikuk egy szerető családnál nőtt fel. Nem tudnak egymásról… míg egy napon egy “balesetből” kifolyólag véletlenül helyet nem cserélnek. Színre lép két fényes...Részletek »
 • Winter Begonia (2020)

  Winter Begonia (2020)

  10 Comments
  1 0 49 részes (futó -> 30. rész) A történet egy pekingi operaelőadó és egy gazdag üzletember körül forog, akiket a pekingi opera iránti szeretetük hoz össze. Az 1930-as években felváltva követi Shang Xirui-t, a pekingi operaművészt, aki kivételes tehetségére támaszkodik, hogy hírnevet szerezzen Beipingben. A helyiek kívülállónak tekintik, de ő nem bánja és nem...Részletek »
 • Wu Xin: a démonvadász (2015)

  Wu Xin: a démonvadász (2015)

  1 Comment
  0 0 20 részes (befejezett) Wu Xin halhatatlan lélek, képes kommunikálni a szellemekkel, mégis arra van ítélve, hogy örökre a legmélyebb szegénységben éljen. Éhes, szegény, egyedül vándorol a világban. Kétségbeesésében elindul a hegyekbe, hogy pihenőhelyet találjon. A sors akaratából találkozik Yeiya-val, aki ételt ad neki. Cserébe a kedvességéért Wuxin a szárnyai alá veszi a lányt,...Részletek »
 • Wu Xin: a démonvadász 2. (2017)

  Wu Xin: a démonvadász 2. (2017)

  2 Comments
  0 0 27 részes (befejezett) Wuxin és a gonosz szellem: Yue Qishan harcának története tovább folytatódik 20 évvel később, amikor a republikánus korban felébrednek .. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 9. rész 10. rész 11. rész 12. rész 13. rész 14. rész 15....Részletek »
 • Wu Xin: A démonvadász 3. (2020)

  Wu Xin: A démonvadász 3. (2020)

  2 Comments
  0 0 28 részes (befejezett) Egy halhatatlan taoista szerzetes, akinek nincs szive, keresi a halált, mert elege lett az életből. Halálkereső útján rejtélyekkel, gyilkosságokkal és bűncselekményekkel találkozik és végül újra szerelmes lesz. De mi történik, ha egy halandó és egy halhatatlan egymásba szeret? A legtöbb ember vágyik a halhatatlanságra, de érdemes ezt a dolgot Wuxin ...Részletek »
Fel