Kína – horror, thriller film

 • Ghost – Cannibal-sziget

  Ghost – Cannibal-sziget

  1 Comment
  0 0 A Kelet-Kínai-tenger legmélyebb részén egy gyönyörű szigetet elzárva a világtól. Szokatlan és furcsa WeChat-meghívásnak engedve Kaidi, Qingyun, Rocky, Mia és Bozi egy nap elindul a sziget felé. A veszély csendesen jön. Vajon van-e kiút számukra? Élve kijutnak-e a sziget fogságából? onlineRészletek »
 • Lost in the Stars (2022)

  Lost in the Stars (2022)

  4 Comments
  0 0 Film He Fei felesége, Li Mu Zi titokzatos módon eltűnt házassági évfordulójuk során. Miközben He Fei a feleségét kereste, a lány ismét megjelent a semmiből, de kitart amellett, hogy az előtte álló furcsa nő nem a felesége. Chen Mai ügyvéd belekeveredik ebbe a bizarr ügybe, és lassan újabb rejtélyek merülnek fel. Szereplők onlineRészletek »
 • The End of Doom 2. (2016)

  The End of Doom 2. (2016)

  1 Comment
  0 0 Film A világ megfertőződött egy vírustól, amitől az emberek zombivá váltak. Itt találkozik egymással egy férfi, egy csecsemő és egy nő. Vajon túlélik, vagy belőlük is zombi lesz? Szereplők onlineRészletek »
 • The Nursery (2016)

  The Nursery (2016)

  1 Comment
  0 0 Film A mai korban élő, Yüan dinasztia hadseregében szolgáló katona leszármazottjával furcsa dolgok történnek. Amikor visszatér a szülővárosába, még furcsább események sorozatával kell szembenéznie. Szereplők online https://www.youtube.com/watch?v=lwSyF460lloRészletek »
Fel