BL Drama no Shuen ni Narimashita: Crank Up Hen (2023)

6
0
Jelölés (42)
BezárásPlease login

3 részes (befejezett)

Yuuichiro Akafuji, egy nagyon népszerű és jóképű színész és Hajime Aoyanagi, egy korábbi gyerekszínész, akinek egyre kisebbek a karrierlehetőségei, kapják a főszerepet egy nagyon népszerű BL-manga élőszereplős adaptációjában. A szerepre való felkészülés és a promóció érdekében úgy döntenek, hogy összeköltöznek! 

Akafuji azonban furcsán viselkedik Aoyanagival szemben, és Aoyanagi sem kedveli Akafujit.  Ennek a barátságtalanságnak azonban megvan az oka. Valójában Akafuji fülig szerelmes Aoyanagiba…! Akafuji mindent megtesz, hogy elrejtse érzéseit, de Aoyanagi, aki barátkozni akar, tévesen azt hiszi, hogy Akafuji utálja őt… Ez a két félreértés egy váratlan komédiához vezet! Egy egészen hamisítatlan “együttélős – romantikus vígjáték” a két gyönyörű és jóképű férfi között, Alan Abe és Nichika Akutsu főszereplésével!

Szereplő

5 gondolatokat “BL Drama no Shuen ni Narimashita: Crank Up Hen (2023)

  1. köszönöm szépen a munkátokat! Üdítő volt, a nagyonszeretemjapánféle 🙂 mostanában több sorozatot is csak tekergetve néztem, bosszankodtam – ennek viszont mindhárom rész összes perce lekötött és szerettem. szépen építkezve értek el a végére és aranyosak voltak a szereplők. Örülök, hogy láthattam.

Fel