Light Chaser Rescue (2022)

7
0
Jelölés (38)

40 részes (futó-> 32. rész)

Pusztító földrengés történt Xichuan-ban. Luo Ben ügyvéd a katasztrófa sújtotta területre megy, hogy megkeresse fiatalabb és néma húgát, Luo Yuan-t. Ott kerül kapcsolatba  Qing Shan kapitány vezette Fényvadász mentőegységgel és húga új barátjával, Xiong Fei-vel, aki az egység oszlopos tagja.

Luo Ben Zhan Yan-nal is találkozik, akivel korábban nem éppen ideális körülmények között ismerkedett meg.  Hamarosan azonban megváltozik a véleménye róla, mivel csodálni kezdi önzetlenségét és orvosi zsenialitását. Luo Ben szemtanúja lesz az emberek bajtársiasságának a megpróbáltatásokkal szemben, és mélyen inspirálják az önkéntes erőfeszítések.

Luo Ben Zhou Min Ming-el és Ding Ding Ding-el együtt csatlakozik a Fényvadász mentőcsapathoz, mint újoncok. Túlélik Qing Shan kapitány “pokoli kiképzését”, és életüket kockáztatva részt vesznek a  mentési és katasztrófaelhárítási akciókban, ahol földrengésekkel, tűzvészekkel, árvizekkel és tájfunokkal kell megküzdeniük. Bár a kiképzés végére végül elit mentőegységgé növik ki magukat, vajon a szerelem megtalálja őket a legmostohább helyzetekben is?

Szereplők

6 gondolatokat “Light Chaser Rescue (2022)

  1. Nagyon köszönöm ezt a fordítást is! A 7. rész felirata kicsit késik (bár nem értelemzavaróan). Gondolom nem lehet rajta igazítani, de remélhetőleg a többi résznél lehetséges a pontos időzítés.
    Jó, hogy rátaláltatok erre a sorozatra, mert igazán érdekes. Nagy kár, hogy a kedvencem nem hízott egy dekát sem, mert így nehéz hiteles erős életmentőt alakítani.
    Még egyszer köszönöm!

Fel