Love Syndrome: The Beginning (2024)

18
0
Jelölés (49)
BezárásPlease login

Film

2 részes (futó-> 1. rész)

A film végén a készítők kiírták, hogy FOLYTATJUK. Ezért is írtuk, hogy 2 részes. De konkrét időpont nincs még a 2. részre.

Itt fogad Gear-rel és a srácokkal, hogy Gear nem tudja magába bolondítani Night-ot. Gear viszont bebizonyítja az ellenkezőjét és elcsábítja a fiút, aztán elhagyja. Amikor Day rájön, hogy Itt volt a terv ötletgazdája, kegyetlen bosszút áll rajta. Megerőszakolja, verbálisan és fizikailag is rendszeresen bántalmazza. Gear és Night kapcsolata rendeződik és egymásba szeretnek. Day és Itt is elkezd érzéseket táplálni egymás iránt, a szélsőséges helyzet ellenére is. Itt szeretné, ha Day tisztázná magában az érzéseit, ezért Night segítségével megszökik tőle. Day megőrül amikor rájön, hogy bármi is történt eddig, beleszeretett Itt-be. Day-nek vajon sikerül tisztázni a dolgokat és meghódítja Itt-et?

Szereplők

14 gondolatokat “Love Syndrome: The Beginning (2024)

    1. A film végén a készítők kiírták, hogy FOLYTATJUK. Ezért is írtuk, hogy 2 részes. De konkrét időpont nincs még a 2. részre. NEM mi forgatjuk a filmet, nem állunk kapcsolatban a filmes céggel és egyéb fellelhető információról se tudunk még amit megoszthatunk veletek, ha tudnánk, akkor megtettük volna.

  1. Sziasztok
    Először is szeretném megköszönni a fordítók munkáját…másodszor szeretném megkérdezni hogy ennek akkor ez a vége??számomra ez így csalódás nincs lezárva a történet elvileg 2 rész van írva de ha 1 rész van csak és az a film vége akkor ez így csalódottá tesz…

  2. Engem teljesen kiakaszt, hogy ugyanazokat a szereplőket más színészek alakítják a sor ozatban és a filmben. Szerintem mielőtt nekikezdenek az első forgatásnak, meg kellene kötni a több évadra szóló szerződéseket. Olyan ennek a regénysorozatnak a feldolgozása, mint a 2 Moons 3 évada. Már az is érdekes, hogy először az Unforgotten night jelent meg, aztán meg a Love syndrome III. Abból a szempontból érthető, hogy ne héz azonosulni vagy szimpatizálni a főhősökkel, főleg Night viselkedése és döntései érthetetlennek. Day és Itt mellett ott van egy harmadik pár is, akik csak helykitöltőnek vannak, mert se jellemük, se normális sztorijuk nincsen, csak a képernyőidőt veszik el. Mondjuk a főszereplőkről se tudunk meg sok háttér infót. Vártam ezt a filmet, de ezek miatt az amatőr hibák miatt eléggé csalódott vagyok.

  3. Szia! A film folytatódni fog, valószínűleg még egy résszel. Aki végignézi a filmet, teljesen egyértelmű lesz, hogy miért így raktuk ki. Amennyiben mégse folytatnák, úgy módosítani fogunk rajta.

Fel