Korea – fantasy, misztikus film

 • Haunters (2010)

  Haunters (2010)

  1 Comment
  0 0 Film Cho In szörnyű gyermekkort élt meg, elveszíti az egyik lábát és műlábat kap. Apja iszákos és brutális, folyton veri őt és az anyját, mert nem bírja elviselni, hogy a gyereknek van egy különleges képessége: a nézésével irányítani tudja az emberek elméjét. A nő végső kétségbeesésében megpróbálja megölni magát és a fiát. Miután...Részletek »
 • MOON LOVERS: REINCARNATION (2019)

  MOON LOVERS: REINCARNATION (2019)

  4 Comments
  0 0 Film A várva várt újjászületés (fanmovie) onlineRészletek »
 • P1H: The Beginning of a New World (2020)

  P1H: The Beginning of a New World (2020)

  1 Comment
  0 0 Film A történet hat fiúról szól, – ketten a múltból, hárman a jövőből, és egy a jelenből, – akik az Alkaid és az Alcor csillagokról érkeznek a Földre, hogy megmentsék a bolygót egy furcsa vírustól, ami haragot és erőszakot kelt az emberekben. A fiúk meg akarják akadályozni a vírus elterjedését és az emberiség...Részletek »
 • Rampant (2018)

  Rampant (2018)

  2 Comments
  0 0 Film Gang Lim Joseon hercege, de túszként él Qingben. Szereti az ivászatot, a nőket és a szerencsejátékokat. Emellett kiváló kardforgató is. Eközben bátyja, Kim Ja Joon koronaherceg lázadást készít elő, hogy megszabaduljanak a kínai uralomtól, de tervük napvilágra kerül. A koronaherceg a saját életét kínálja fel, hogy az emberei élhessenek. Halála előtt levelet...Részletek »
 • The Dude in Me (2019)

  The Dude in Me (2019)

  1 Comment
  0 0 Film Dong Hyun egy középiskolás diák, Pan Soo pedig egy bűnszervezet tagja. Egy nap Dong Hyun leesik a tetőről, épp Pan Soofejére. Később, amikor a gengszter felébred a kórházban, egy tinédzser testében találja magát. Szereplők onlineRészletek »
 • Train (2020)

  Train (2020)

  1 Comment
  0 0 12 részes (befejezett) Seo Do Won kemény és könyörtelen nyomozó, akinek életcélja, hogy a bűnözőket igazságszolgáltatás elé citálja. De amikor szerelme egy sorozatgyilkos áldozatává válik, eddigi világa teljesen megváltozik.. Szó szerint.Titokzatos módon képes a párhuzamos világok között mozogni, így egyszerre már két világban él. Az egyikben, mint egy fiú, akinek az apja bűneiért...Részletek »
 • Vanishing Time: A Boy Who Returned (2016)

  Vanishing Time: A Boy Who Returned (2016)

  1 Comment
  0 0 Film A 13 éves Soo Rin anyja halála után egy kis szigetre költözik mostohaapjával, és itt összebarátkozik egy árva fiúval, Seongminnel. A hasonló az érdeklődési körük, szeretik a titokzatos történeteket és a folklórt. Egy napon, amikor három barátjukkal titkos körútra indulnak, felfedeznek egy érdekes barlangot, – egy goblin-tojással. A fiúk egy bizarr időbuborékba...Részletek »
Fel