Romantikus

 • 10 Years Ticket (2022)

  10 Years Ticket (2022)

  1 Comment
  0 0 16 részes (befejezett) Phukhao és Kongkwan gyerekkori barátok voltak, mivel családjuk mindig közel állt egymáshoz. Tíz évvel ezelőtt azonban az egész életük a pokollá változott, amikor Kongkwan nővére meggyilkolta Phukhao testvérét, tönkretéve ezzel mindkét családot, valamint Phukhao és Kongkwan baráti társaságát. Phukhao nemcsak a testvérét veszítette el, hanem az apját is, aki elhagyta...Részletek »
 • 21 Days (2017)

  21 Days (2017)

  2 Comments
  0 0 4 részes (befejezett) Techa beleszeret az osztálytársába Rain-be. Azért, hogy sikeresen bevallhassa a szerelmét szerez egy bájitalt, amit neki is és Rain-nek is meg kell innia. Azonban a dolgok váratlan fordulatot vesznek. Szereplők. 1. rész 2. rész 3. rész 4. részRészletek »
 • 23.5 (2024)

  23.5 (2024)

  4 Comments
  2 0 12 részes (befejezett) Ongsa első látásra beleszeretett a népszerű Sunba. Azonban úgy dönt, hogy inkább álnéven (Earth) próbál közeledni hozzá. Vajon fel fogja valaha is fedni magát Sun előtt? Vagy talán Sun már mindent tud? Szereplők:  1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 9....Részletek »
 • A lány legendája (2020 – Legend of Fei )

  A lány legendája (2020 – Legend of Fei )

  18 Comments
  0 0 51 részes (befejezett) Zhou Fei egy nemzeti hős unokája, aki kénytelen banditává válni a nagyobb jó szolgálatában. 20 évig nagyapja, majd anyja vezette az erődöt, aminek szerepe, hogy megvédje a világot a gonosztól. Fei nem akar a nyomdokaikba lépni, többször is megpróbál megszökni. Ám az élete örökre megváltozik, amikor majdnem megfullad és egy...Részletek »
 • A Love So Romantic (2020)

  A Love So Romantic (2020)

  3 Comments
  0 0 32 részes (befejezett) Egy virágárus lány, Su Xiao Wan (Yang Zhi Wen) nem igazán gondolta volna, hogy egyszerű kis élete valaha több is lehet, mint hétköznapi. De amikor egy véletlen keveredés folytán Gu Yan Xi-vel (Ye Sheng Jia), a Gu család Fiatal Mesterével „testvérszerződésbe” kényszerül, egyszerű élete fenekestül felfordul. Miközben kénytelen eljátszani Gu...Részletek »
 • A sellő herceg (2020)

  A sellő herceg (2020)

  1 Comment
  0 0 6 részes (befejezett) Ez a könnyed kis sorozat egy Hye Ri nevű lány és egy titokzatos fiú,Woo Hyuk történetét meséli el.Hye Ri kikapcsolódni megy Gangwon tartományba, ahol megismerkedikegy panzió vonzó, fiatal sráccal, akit .. sellő hercegnek nevez el.Kissé bonyolultak a szerelmi szálak .. vajon hogy lesz kibogozva a végén? Szereplők 1. rész 2....Részletek »
 • Accidentally Meow on you

  Accidentally Meow on you

  1 Comment
  0 0 24 részes (befejezett) Zhou Tian (Hu Bing Qing) egy vagány sportoló, aki két dolgot szeret mindennél jobban: a sportot és a macskákat. Egy nap, edzés közben kificamítja a bokáját, és egy régi lábsérülése is kiújul. Emiatt kénytelen felfüggeszteni atlétikai álmait. Így elhatározza, hogy munkát keres. Anélkül, hogy bármit is tudna a szórakoztatóiparról, valahogy...Részletek »
 • Alice (2020)

  Alice (2020)

  1 Comment
  0 0 16 részes (befejezett) 2050-et írunk. Már létezik az időutazás, amelyet egy Alice nevű cég valósít meg.Ezidőtájt terjed el egy prófécia is, miszerint az időutazás hamarosan megszűnik.Amikor Yoo Min Hyukot és Yoon Tae Yi-t 1992-be küldik, hogy ellenőrizzék apletykát, Tae Yi rájön, hogy terhes, ezért ott marad.Megszüli a fiát (Jin Gyeom), aki a féregjárat...Részletek »
 • Almost Lover (2022)

  Almost Lover (2022)

  4 Comments
  2 0 36 részes (befejezett) He Xiao Ran egy késő esti rádióműsor vezetője. Diákkorának utolsó évei még mindig kísértik. Titokban szerelmes volt Xiao Shang Qi-be, egy közeli férfi barátjába. De ahelyett, hogy mellette kötött volna ki, tehetetlenül végig kellett néznie, ahogy a férfi egy másik nővel – közös barátjukkal, Chen Fei Errel – kergeti a...Részletek »
 • Amazing Boyfriend 2 (2019)

  Amazing Boyfriend 2 (2019)

  1 Comment
  0 0 38 részes (befejezett) Folytatódik a fantasztikus szerelmi történetet az ember és a mutáns között. Tian Jing Zhi megtudja, hogy állapotos, emiattXue Ling Qiao visszajön, és a szomszédjába költözik. Ugyanakkor a városból titokzatos módon kezdenek a nők eltűnni… Szereplők   1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész...Részletek »
 • Amensalism (2020)

  Amensalism (2020)

  1 Comment
  0 0 13 részes (befejezett) Tíz éves korában Cheng Youkuant baleset éri, aminek traumájától állandóan szörnyű rémálmok gyötrik. Idővel rájön, hogy ezek nem rémálmok, hanem a jövő rettenetes pillanataira vethet egy-egy pillantást: látja, hogy a körülötte lévő emberek mikor, hol és hogyan fognak meghalni. Úgy hiszi, ez a borzalmas élet vár rá mindörökre .. amikor...Részletek »
 • Astrophile (2022)

  Astrophile (2022)

  2 Comments
  0 0 18 részes (befejezett) Nubdao a „Wish You Were Home” teleshop műsorvezetője. Mindig is erős és szorgalmas ember volt, de úgy érzi nincs rendben az élete. A munkahelyén szexuális zaklatással néz szembe, és nem is keres elég pénzt. Véletlenül Nubdao újra találkozik Kim-el, aki az alsósa volt az egyetemen. Kim soknevű ember, névtelen művész,...Részletek »
 • Az én receptem a romantikához (My Romantic Some Recipe – 2016)

  Az én receptem a romantikához (My Romantic Some Recipe – 2016)

  1 Comment
  1 0 6 részes (befejezett, egybefűzve) Mi Nyeo, 21 éves főiskolai hallgató egyoldalúan szerelmes a boltjuk egyik vásárlójába. Miután egy este lerészegedik, hazavisz egy életnagyságú plakátot a bálványáról. A képből varázsütésre kilép a fiú, hogy segítsen neki. Megtanítja a csábítás trükkjeire, főzni, biciklizni, vigyázni magára. Aztán, amilyen hirtelen felbukkant, olyan hirtelen el is tűnik …...Részletek »
 • Blowing in the Wind (2019)

  Blowing in the Wind (2019)

  4 Comments
  0 0 28 részes (befejezett) Li Feng (Eleanor Lee) lelkes hegymászó sok időt töltött azzal, hogy élvezze a hegyek robusztus szépségét, amiket szeret. Most elsőéves, még nem találkozott senkivel, aki annyira szereti a hegyeket, mint ő, amíg nem találkozik Xia Di-val (Xing Zhao Lin). A hegymászás iránti közös szeretetével a pár hamarosan barátok lesznek. Ahogy...Részletek »
 • Boys! Please Kiss Him, Instead of Me (2020)

  Boys! Please Kiss Him, Instead of Me (2020)

  1 Comment
  0 0 Film Kae Serinuma egy pufók középiskolás diáklány. Egy fujoshi, aki szereti a Bl történeteket. Amikor meghal a kedvenc anime karaktere, a sokktól egy hétig nem bír enni és lefogy. A sovány lány annyira népszerűvé válik az iskolában, hogy négy jóképű srác is azonnal beleszeret. A történet végére kiderül, hogy sikerült-e elnyerniük Kae szívét....Részletek »
 • Close My Eyes (2017)

  Close My Eyes (2017)

  1 Comment
  0 0 Film Egy vak ember sok mesét hall. Kim Hyun Woo ( Baro ) egy vak utcai előadóművész, aki mindig ugyanazon a helyszínen énekel egy népszerű földalatti piacon Szöulban. Könnyű személyisége és fogyatékossága ösztönzi az embereket, hogy elmeséljék neki történeteiket. A Park Mi Rim ( Seol In Ah ) egy középiskolás diák, aki szeret...Részletek »
 • Couple of Mirrors

  Couple of Mirrors

  1 Comment
  0 0 12 részes (befejezett) Xu Youyi (Zhang Nan) fiatal, naiv és gyengéd író. Befolyásos társadalmi körökben mozog, és a jóképű Zhou Heng (Liu Zhi Yang) felesége. Ám hamarosan kiderül számára, hogy férje nem az a férfi, akinek valaha hitte – és valójában viszonya van a legjobb barátnőjével. Megdöbbenve a kegyetlen árulástól, amelyet azoktól az...Részletek »
 • Court Lady (2021)

  Court Lady (2021)

  13 Comments
  0 0 55 részes (befejezett) Cheng CHu Mo, Tang birodalom egyik főnemesi családjának sarja igazi privilégiummal született.Az életét csak szórakozással tölti, nem is érdekli más. De mindez megváltozik azon a napon, amikor először megpillangja Fu Rou-t, aki egy helyi kereskedő lánya. A fiú mindig azt hitte, őt senki sem fogja elvarázsolni, … pedig pontosan ez...Részletek »
 • Cute programmer (2021)

  Cute programmer (2021)

  11 Comments
  1 0 30 részes (befejezett) Lu Li beleszeretett a zseniális programozóba, Jiang Yi Chengbe, ezért beiratkozik abba az iskolába, ahol fiú is tanult. A diploma megszerzése után azonban nem számított arra, hogy Jiang Yi Cheng cége nem toboroz női alkalmazottakat. Lu Li úgy dönt, hogy férfinak álcázza magát, és belép a társaságba. Azonban nehézségekbe ütközik...Részletek »
 • Demon Girl (2016)

  Demon Girl (2016)

  1 Comment
  1 1 20 részes (befejezett) Egy pillangó démon csendesen éli életét a Qing-dinasztia ideje alatt két lányával és férjével. A dinasztia összeomlásával azonban családja szétszóródik, és arra kényszerül, hogy démoni alakjában védelmezze gyermekeit, mely végül nem vezet boldog befejezéshez. Tizenöt évvel később lánya (Li Yi Tong) felnőttként találkozik egy kedves, vagyonos férfival (Zhang Zhe Han),...Részletek »
 • Emily’s 5 Things (2018)

  Emily’s 5 Things (2018)

  1 Comment
  0 0 15 részes (befejezett) Segíthet-e egy palackban lévő mágikus levél valakinek szembenézni életének legnehezebb kérdéseivel? Emily (Aviis Zhong) asszisztens egy válóperekre szakosodott ügyvédi irodában. Bár legjobb barátja, Dou Ru, (Sam Lin) segítségére van, az élete nem könnyű. A párja inkább cselédként, mint szeretőként bánik vele, évek óta nem beszélt apjával, és a munkahelyén zaklatják....Részletek »
 • Eve (2022)

  Eve (2022)

  5 Comments
  0 0 16 részes (befejezett) Lee Ra el bálványozta szerető szüleit. Ám amikor kegyetlen erők apja halálát okozzák és családja összeomlik, szörnyű bosszút esküszik.  Célpontja Kang Yoon Kyum, az LY Group ipari hatalom vezérigazgatója, aki elpusztította a családját. Választott fegyvere a válás lesz. Úgy dönt, szétrombolja Kang Yoon Kyum családját és elveszi a sok milliárd...Részletek »
 • Faceless Love (2023)

  Faceless Love (2023)

  7 Comments
  1 0 14 részes (befejezett) Veekit egy sztoikus fiatal vezérigazgató, aki “arcvaksággal” küzd. Ami azt jelenti, hogy nem ismeri fel az emberek arcát. Új titkárnőt kap, Mirin személyében, aki később azért lesz a felelős, hogy segítsen neki kapcsolatot teremteni a világgal. Veekitnek vajon sikerül kigyógyulni a betegségéből? Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4....Részletek »
 • Fall In Love Like A Star (2015)

  Fall In Love Like A Star (2015)

  1 Comment
  1 0 Film Su Xingyu, egy rock együttes hangolója, találkozik és beleszeret az együttes asszisztensébe, Tian Xin-be. A két fiatal arról álmodik, hogy híres énekes-dalszerzővé, illetve művészmenedzserré váljon. Miután Xingyu a tengerentúlon folytatja tanulmányait, Tian Xin úgy dönt, hogy szakít vele, hogy a karrierjére koncentrálhasson. Öt év telt el, és Su Xingyu népszerű zenei művész. Vitába száll menedzserével,...Részletek »
 • Fireworks of My Heart (2023)

  Fireworks of My Heart (2023)

  9 Comments
  2 0 40 részes (befejezett) Gyerekként Song Yan és Xu Qin a legjobb barátok voltak. De ahogy idősebbek lettek, a családjuk kezdte rossz fényben látni a barátságukat. Mivel nem akarták, hogy a kapcsolatuk tovább folytatódjon, Song Yan és Xu Qin családjaik kényszerítették őket, hogy szétváljanak, és soha többé ne lássák egymást. A kényszerű elválásuk óta...Részletek »
 • First Romance (2020)

  First Romance (2020)

  2 Comments
  1 0 24 részes (befejezett) A gimiben Yan Ke (Riley Wang) és Xiong Yi Fan (Wan Peng) iskolatársak voltak. De Yan Ke nem tudta, hogy van egy titkos csodálója, aki messziről csodálta és szerette őt. Ám a sors kifürkészhetetlen és mindketten ugyanarra az egyetemre járnak, ahol a fiú nagyonszépszerű és a legkedveltebb hallgató. Ragyogó és...Részletek »
 • Gameboys: The Movie (2021)

  Gameboys: The Movie (2021)

  1 Comment
  0 0 Film A játékosok szeretők lettek. Cairo és Gavreel néhány hetet együtt tölthet azelőtt, hogy Cairo visszatérne a tartományába. De, a kapcsolatukat próbára teszi a távolság, a család, a járvány, a körülmények. Vajon, a sors egymásnak rendelte őket? A közöttük lévő szerelem képes legyőzni az eléjük gördített akadályokat? Szereplők online onlineRészletek »
 • GANK YOUR HEART (2019)

  GANK YOUR HEART (2019)

  3 Comments
  0 0 35 részes (befejezett) A találkozásukat nevezhetjük a katasztrófa receptjének .. Ez egy kedves szerelmi történet egy e-sport játékos és egy élő közvetítés riportere között. Ji Xiang Kong híres, nagyon helyes, hatalmas szurkolótáborral. Qiu Ying egy világbajnokságon találkozik vele és arra készül, hogy felhasználja őt saját népszerűsége növelésére. Pedig az e-sport világához (mondhatnánk) nem...Részletek »
 • Girl Next Room Midnight Fantasy (2020)

  Girl Next Room Midnight Fantasy (2020)

  1 Comment
  0 0 4 részes (befejezett) Az első évfolyamos hallgató Mimi (Juthapich Indrajundra) félős, aki hozzászokott a szüleihez. Amint beköltözik a Jamjam Panzióban a szüleitől távol, félelmeit tovább fokozódnak, és súlyosbítja a kollégiumot körülvevő szellemtörténetek. Emiatt éjjel nem tud aludni, rátalál DJ Titanra, aki három-öt óra között a Közép-rádió Midnight Fantasy műsor házigazdája. Mimi az egyetlen,...Részletek »
 • Golden House Hidden Love (2024)

  Golden House Hidden Love (2024)

  1 Comment
  0 0 24 részes (futó-> 1. rész) Unod a tucatsztorikat? Készülj a nevetésre és a szívdobogásra!Jin Xia 27 évesen egy esküvői ruhatervező asszisztense. Hitelből álomházat vásárol a tengerparton. A gond csak annyi, hogy a ház nem egészen… üres. Kiderül, a régi épületben egy fiatalember él visszavonultan, akinek viselkedése és képességei olyanok, mint egy szellemé. Nincsnek...Részletek »
 • Guardians of the Ancient Oath (2020)

  Guardians of the Ancient Oath (2020)

  2 Comments
  0 0 45 részes (befejezett) Az ókorban egy vad szörny tombol kóborolva az emberek világában, a teljes pusztulás szélére sodorva azt. Az Öt Nagy Elem Istenei egyesítik erőiket és bezárják a démont, ezután lényük szétszóródik a Földön. Kivéve Jiuyinget. Ezidőtájt a Nagy Te Királyság tartópillére a Baili család, akik tulajdonképpen az ország jogos uralkodói lennének...Részletek »
 • Hakuouki SSL: Sweet School Life (2015)

  Hakuouki SSL: Sweet School Life (2015)

  1 Comment
  0 0 6 részes (befejezett) Chizuru Yukimura felvételt nyert a Hakuou Akadémiára. Eddig ez egy fiú iskola volt, de most úgy döntöttek, koedukálják és lányokat is felvesznek. Chizurunak (aki az első és talán az egyetlen lány tanuló lett), a szomszéd fiú ajánlotta, hogy felvételizzen. Színes részleteket láthatunk egy tipikus fiú iskola életéből. Közben a múlt...Részletek »
 • Happy Birthday (2018)

  Happy Birthday (2018)

  3 Comments
  0 0 13 részes befejezett) Tonmai a nővére halálának napján született. Szülei soha nem ünnepelték a születésnapját, és soha nem kapott születésnapi ajándékot. Apja először a 17. születésnapján ajándékozza meg, neki adja nővérének eddig lezárt szobáját. Itt, találkozik nővére szellemével, akit csak ő láthat. Elkezdődik közös történetük, amelyek alatt sok titokra és a miértekre fény...Részletek »
 • Hey Sensei, Don’t You Know? (2019)

  Hey Sensei, Don’t You Know? (2019)

  1 Comment
  0 0 6 részes (Befejezett) Korának egyik legcsodálatosabb és legkedveltebb romantikus mangaírója, Hanai Ao egész életét munkájának szentelte. Írásai a romantikus szerelemről szólnak Számtalan követője van, akik legújabb munkájáért rajonganak, Hanai a sikere csúcsán van. Mint az ország egyik legjobb romantikus írója, azt gondolnánk, hogy Hanai megtapasztalta a szerelem világát, de a valóságban még soha...Részletek »
 • Hidden Love (2023)

  Hidden Love (2023)

  45 Comments
  9 0 25 részes (befejezett) Fiatalkorában Sang Zhi beleszeret Duan Jia Xuba, a bátyja barátjába. A fiú öt évvel idősebb nála. Később valamiért elvesztették a kapcsolatot egymással. Miután leérettségizik Sang Zhi, a fiú városában lévő egyetemre iratkozik be, és a mindennapi meghitt és szoros találkozásaik során lassan egymásba szeretnek. Szereplők 1. rész 2. rész 3....Részletek »
 • Hit The Spot (2022)

  Hit The Spot (2022)

  13 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Son Hee Jae-t (Hani), akit sokan melegszívű, barátságos, figyelmes embernek tartanak, olyan emberek veszik körül, akik azt állítják, hogy ismerik és szeretik őt. De az a problémája, hogy nem igazán biztos benne, hogy valóban ismeri vagy megérti önmagát. Ezért van az, hogy amikor hirtelen egy szerelmi és romantikus podcast vezetője...Részletek »
 • Host Sozoku Shichaimashita (2023)

  Host Sozoku Shichaimashita (2023)

  3 Comments
  1 0 12 részes (befejezett) Tartalom: Kumiko Motohashi középiskolás kora óta a nagybátyjával élt. Jelenleg egy reklámcégnél dolgozik. A nagybátyja temetésén tudomására jut, hogy a végrendelet szerint egy host klubot örökölt. Megismerkedik egy számára ismeretlen világgal és számos érdekes és humoros kalandban lesz része. Egy idő után az élete szerves részévé válik ez az új...Részletek »
 • How Long Will I Love U (Movie)

  How Long Will I Love U (Movie)

  2 Comments
  0 0 Film (befejezett) Egy férfi és egy nő, akik élete között közel húsz év eltérés van, ugyanabban a lakásban élnek. De egy napon arra ébrednek, hogy idővonalaik összeolvadnak. Leragadnak ebben az állapotban, hacsak nem fognak össze, hogy megtalálják az utat a normális életükhöz… Persze, ha a sors is azt akarja… Szereplők Online Online Online...Részletek »
 • I Once Remembered That Guy (Remember My Boy (2021))

  I Once Remembered That Guy (Remember My Boy (2021))

  1 Comment
  0 0 24 részes (befejezett) Zhang Yang és Zhou Jing Mang mint a tűz és a víz. Míg Zhang Yang szemtelen, mindenből viccet csinál, sokszor önző és néha kötözködik is, addig Zhou Jing Mang túlzottan is ártatlan és bízik az emberekben. Zhang Yang először csak élvezetből kezdi piszkálni a lányt és elég kínos helyzetbe hozza,...Részletek »
 • Junai disszonancia – Love Dissonance (2022)

  Junai disszonancia – Love Dissonance (2022)

  1 Comment
  0 0 11 részes (befejezett) Masaki Nitta (Nakajima Yuto) egy fiatal zenetanár, aki tanársegédként kezd dolgozni egy új iskolában, ahol az előző tanár hirtelen eltűnt. A munka megkezdése előtti napon az iskolában van felkészülni, de meglátja a zongorát és elkezd játszani. Ekkor váratlanul találkozik Sae Izumival (Ai Yoshikawa), az iskola egyik diákjával. Úgy tűnik, Sae...Részletek »
 • Just Between Lovers (2017)

  Just Between Lovers (2017)

  4 Comments
  0 0 16 részes (befejezett) Egy épület összeomlása három fiatal sorsát köti össze egy életre. 10 évvel ezelőtt az S bevásárló központ a rossz tervezés miatt összedőlt, 48 ember halálát okozva. Ha Moon Soo a húgával volt ott, Le Kang Doo az apját várta, Seo Joo Won apja volt a főmérnök. Ők túlélték, de mindhármuk...Részletek »
 • Killer And Healer (2021)

  Killer And Healer (2021)

  4 Comments
  0 0 37 részes (befejezett) Jiang Yuelou, aki a Jingchengi Rendőrkapitányság kapitánya, nem tűnik se jó, se rossz embernek. A csempészek már a gondolatára is megremegnek. Miközben egy hongkongi ópiumügyet vizsgál, találkozik Chen Yuzhi-val, aki orvos. Chen Yuzihi rájön, hogy Jiang Yuelou mániás depresszióban szenved. A kezdeti elutasítás után Jiang Yuelou végül megnyílik Chen Yuzhi...Részletek »
 • Legend of Fragrance (2015)

  Legend of Fragrance (2015)

  6 Comments
  0 0 44 részes (befejezett) Republikánus korszak: a legjobb illatok és tömjénkészítésről híres családi birodalomnak védekeznie kell azoktól, akik el akarják lopni a titkos receptjeiket. Ning Zhi Yuan a család illatbirodalmának édes, fiatal mestere. Le Yan egy elszánt fiatal nő, aki bosszút akar állni a Ning családon. Zhi Yuan beleszeret Le Yanba, de az csak...Részletek »
 • Legend of Nine Tails Fox (2016)

  Legend of Nine Tails Fox (2016)

  1 Comment
  0 0 37 részes (befejezett) A sorozat hat rókaszellemről és egyéb kísértetekről szóló természetfeletti történetet és népmesét dolgoz fel Pu Song Ling Különös meséiből. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 9. rész 10. rész 11. rész 12. rész 13. rész 14. rész 15. rész...Részletek »
 • Light Chaser Rescue (2022)

  Light Chaser Rescue (2022)

  6 Comments
  6 0 40 részes (futó-> 28. rész) Pusztító földrengés történt Xichuan-ban. Luo Ben ügyvéd a katasztrófa sújtotta területre megy, hogy megkeresse fiatalabb és néma húgát, Luo Yuan-t. Ott kerül kapcsolatba  Qing Shan kapitány vezette Fényvadász mentőegységgel és húga új barátjával, Xiong Fei-vel, aki az egység oszlopos tagja. Luo Ben Zhan Yan-nal is találkozik, akivel korábban...Részletek »
 • Lighter & Princess (2022)

  Lighter & Princess (2022)

  9 Comments
  1 0 36 részes (befejezett) Li Xun egy vagány  programozó zseni, aki különleges felvételt nyert a főiskolára. Mások számára néha zárkózottnak és távolságtartónak tűnhet, de ez főként a világnézetének tudható be: Az életet egyetlen nagy számítógépes programnak tekinti, és csak akkor érzi jól magát, ha ő irányítja az eseményeket. Semmit sem tud a szerelemről –...Részletek »
 • Love (ft. Marriage and Divorce) Season 3 (2022)

  Love (ft. Marriage and Divorce) Season 3 (2022)

  13 Comments
  1 0 16 részes (befejezett) A sorozat közvetlenül az 1. és 2. évadhoz kapcsolódik, ahol is megtudhatjuk 3 főhősnőnk életének változását. Mindhárom hölgy erősen karrierista, de remek anya és jó feleség is. De az életük atomjaira hullik, amikor kiderül, hogy mindhármuk férje szeretőt tart és így felbomlanak a tökéletes illúzióra épített családok. A 3. évadban...Részletek »
 • Love Actually (2017)

  Love Actually (2017)

  1 Comment
  0 0 43 részes (befejezett) An Qinghuan (Joe Chen) egy karrierista nő, aki csak a sikerre öszpontosít. Ding Renjian (Tong Da Wei) informatikai mérnök, aki nem gondolkodik előre. Csak apillanatnak él és igyekszik megbírkozni az adódó gondokkal. Miközben nyüzsgő életük közepette találkoznak, rádöbbennek, hogy több a közös bennük, mint gondolták. Szereplők 1. rész 2. rész...Részletek »
 • Love Better Than Immortality (2019)

  Love Better Than Immortality (2019)

  2 Comments
  0 0 40 részes (futó -> 10. rész) A jövőből érkező lány egy fantázia világba utazik, hogy végre először élvezhesse a szerelmet. Chun Hua néven bonyolult romantikába kavarodik két fiatal férfival, akik olyanok, mint a tűz és a víz .. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész...Részletek »
 • Love Crossed (2021)

  Love Crossed (2021)

  4 Comments
  0 0 36 részes (befejezett) Jiang Ke Le ( Dai Lu Wa ) szörnyű napja van: Szilveszter van, de az üzleti ügyben távol lévő apja felhívja, hogy két-három hónapig nem jön vissza. Aztán türelmetlen főnöke kirúgja, mert öt percet késett a munkából. Végül pedig a barátja – akinek most vett egy drága számítógépet – kegyetlenül...Részletek »
 • Love Hunting (2016)

  Love Hunting (2016)

  1 Comment
  0 0 Film A film befektető és forgatókönyvíró Wu Tianxiang szerződést köt Shangguan Xueer-el, hogy a főszerepért cserébe egy fedél alatt éljen vele. Azt mondja, csak a film kedvéért, ám valójában azért, hogy kínozni tudja. Igazságot akar szolgáltatni Ameng-nek, akivel gyermekkorában találkozott. Amikor rájön, hogy szerelmes Xueer-be, le akarja állítani a forgatást, de addigra a...Részletek »
 • Love Me Again (2023)

  Love Me Again (2023)

  3 Comments
  0 0 6 részes (befejezett) Pop (Mew) – az AGA1N, a legújabb debütáló lánycsapat együttes alkotója és Bee – egy 20 éves, koránál idősebbnek tűnő, zavaros fejű tinédzser kaotikus komédiája. Mew új oldalát mutatja meg, ami megerősíti szokszinűségét és tehetségét. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. részRészletek »
 • Love on a Shoestring (2024)

  Love on a Shoestring (2024)

  1 Comment
  1 0 24 részes (futó-> 2. rész) Jian Ke Ke egy rendkívül takarékos fehérgalléros munkás, aki egyáltalán nem keresi a szerelmet. Találkozik a költekező Wang Hai Kuo-val. A kedves Sun Jia Li megismerkedik a butuska és aranyos egyetemista Li Yuan Chonggal. Hogyan fognak ezek a teljesen eltérő értékrendű emberek választani a szerelem és a pénz...Részletek »
 • Love Test (2016)

  Love Test (2016)

  1 Comment
  0 0 Film A házasság a kezdetektől bukásra volt ítélve. Shang Guan Xueer úgy hiszi, boldog házasságban fog élni Wu Tian Xiang-al. De megdöbben, amikor a férje hozzáállása az esküvő után hirtelen megváltozik. Kiderül, hogy Tian Xiang csak feleségül vette Xueer-t, hogy bosszút álljon rajta. Testvére öngyilkossági kísérletéért és a későbbi kómás állapotért őt hibáztatja....Részletek »
 • LOVER OF THE PALACE (2020)

  LOVER OF THE PALACE (2020)

  1 Comment
  0 0 10 részes (befejezett) Boram a Deoksugung palota idegenvezetőjeként dolgozik, meglehetősen jó életet él és sok barátja is van. De Boram mindent meg is tesz ezért. Aztán egy napon hirtelen összetalálkozik Dong Gillel. A fiú gyerekkori jó barátja volt, akire mindig számíthatott a bajban is. Boram nagyra értékelte a barátságukat, ám a fiú egy...Részletek »
 • Marvelous Women (2021)

  Marvelous Women (2021)

  4 Comments
  0 0 35 részes (futó -> 35. rész) hogy Kína jelentős kereskedelmi gazdasággá válik, a selyem-, hímzés- és szövéskereskedelem virágzik – néhány befolyásos család a csúcsra emelkedik. Az iparág erőműve a Gusu kerület Suzhou-ban,  Jiangsu tartományban. És vitathatatlanul a legnagyobb szövődinasztia mind közül a Ren család, amely gondosan őrzi szövőtudásának titkait. A hagyományos kínai kultúra azt...Részletek »
 • Midnight Motel (2022)

  Midnight Motel (2022)

  1 Comment
  0 0 6 részes (befejezett) Mote éjszakai műszakban dolgozik nagynénje szállodájában, hogy ki tudja fizetni az adósságát. Itt találkozik Kat-el. A váratlan találkozás új lehetőséget teremt és kidolgoznak egy Szex appot, amiben Doi is segít nekik. Azonban Mote, Doi és Kate is belekeveredik egy rejtélyes gyilkosságba. Vajon hogy alakul ezután a sorsuk? Szereplők 1. rész...Részletek »
 • MOON LOVERS: REINCARNATION (2019)

  MOON LOVERS: REINCARNATION (2019)

  4 Comments
  0 0 Film A várva várt újjászületés (fanmovie) onlineRészletek »
 • Mr. Swimmer (2018)

  Mr. Swimmer (2018)

  6 Comments
  0 0 46 részes (befejezett) Bai Yong Ze egy zseniális úszó, akinek alacsony a származása, míg Song Cha Cha egy gazdag lány, akinek családja elbukik. A barátja ismeretlen okból szakít vele, aki nem más, mint Bai Yong Ze legjobb barátja, Lan Tian. A fiúk ezután versenyezni kezdenek az élet minden területén, a karriertől kezdve egészen...Részletek »
 • My Dear Loser Series Monster Romance (2017)

  My Dear Loser Series Monster Romance (2017)

  2 Comments
  0 0 10 részes (befejezett) Pong, a banda vezére gyakran verekedésbe keveredik. Egy nap balesetbe keveredik, és találkozik Namking-el. Jobb emberré akar válni, de a családi tragédia miatt lehet-e? A szerelem képes leküzdeni minden akadályt? Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 9. rész 10....Részletek »
 • Napfény (2023)

  Napfény (2023)

  9 Comments
  0 0 36 részes (befejezett) Jian Bing, egy jól ismert reklámfilmrendező és Sheng Yang, aki újonc az iparágban, egy nap véletlenül keresztezték egymás útját egy étteremben. Az egyikük épp most vetett véget egy házasságnak, míg a másik arra várt, hogy egy szerelem végleg szertefoszoljon. Ez a két idegen végül összetalálkozott, és elindultak a fejlődés és...Részletek »
 • Never Gone (2018)

  Never Gone (2018)

  9 Comments
  0 0 36 részes (befejezett) Su Yunjin és Cheng Zheng akár a tűz és a víz. A családi hátterüktől a személyiségükig teljesen ellentétesek. A különbségek ellenére Cheng Zheng beleszeret a lányba és fáradhatatlanul ostromolja, amíg végül elnyeri a szívét. Kapcsolatuk nem könnyű, így végül szakítanak. Néhány év múlva Yunjin karrierje már sikeres .. és akkor...Részletek »
 • Nisekoi: False Love – Live Action (2018)

  Nisekoi: False Love – Live Action (2018)

  2 Comments
  0 0 Film “Első pillantásra gyűlölet” Vagyis inkább térdtől fejre… ahogyan Raku és Chitoge az iskolában találkozott. Raku gengszter apja hamis szerelmi kapcsolatba kényszeríti a riválisuk lányával – aki történetesen Chitoge. De Raku gyerekkori szerelmét keresi, akinek egy láncos medált adott emlékül. Ám nem emlékszik sem az arcára, sem a nevére… így és itt kezdődnek...Részletek »
 • Nishiogikubo Mitsuboshi Youshudou (2021)- (Three Star Bar in Nishi Ogikubo)

  Nishiogikubo Mitsuboshi Youshudou (2021)- (Three Star Bar in Nishi Ogikubo)

  4 Comments
  1 0 6 részes (befejezett) Amamiya ( Keita Machida ), Nakauchi (Kisetsu Fujiwara ) és Kobayashi ( Morisaki Win ) középiskolai osztálytársak voltak. Amamiya osztályelnök és kitüntetett tanuló volt, Nakauchi csendes és tartózkodó volt főzés iránti vágyával, Kobayashi pedig nőcsábász. Tíz évvel az érettségi után a sors újra egyesíti őket: Nakauchi szakács lett, de miután...Részletek »
 • No Worries (2023)

  No Worries (2023)

  1 Comment
  1 0 Film Halloween éjszakáján két szellem látogatást tesz az élők világába. Szereplők onlineRészletek »
 • Now, We Are Breaking Up (2021)

  Now, We Are Breaking Up (2021)

  4 Comments
  0 0 16 részes (befejezett) Ha Young Eun ( Song Hye Kyo ) az ország egyik vezető divatcégének tervezési osztályának csapatvezetőjeként hírnevet szerzett magának a divatiparban. A gyönyörű, divatos és intelligens Young Eun szereti a munkáját, és jó abban, amit csinál. Ami a kapcsolatokat illeti, a dolgok egy kicsit másképp alakulnak. A hibával szemben pragmatikus...Részletek »
 • Once Upon a Time (2017)

  Once Upon a Time (2017)

  5 Comments
  1 0 Film Az Eternal Love filmváltozata. Főszereplő: Yang Yang Szereplők onlineRészletek »
 • Only just married – Konin Todoke ni Han wo Oshita dake desu ga – (2021)

  Only just married – Konin Todoke ni Han wo Oshita dake desu ga – (2021)

  2 Comments
  0 0 10 részes (befejezett) Huszonhét évesen Akiha Okada ( Nana Seino ) tökéletesen elégedett az életével. A Morita Design sikeres tervezője, szó szerint megvan álmai munkája, kiváló munkakapcsolatot ápol kollégáival, és éppoly boldog magánéletében, mint a szakmai életében. Akiha a múltban számos rossz kapcsolatot átélt, és arra a következtetésre jutott, hogy a szingli élet...Részletek »
 • Queen In Hyun’s Man (2012)

  Queen In Hyun’s Man (2012)

  2 Comments
  0 0 16 részes (befejezett) Kim Boong Do egy tudós, aki támogatta In Hyun királynő visszaállítását, amikor Jang Hee Bin tervei következtében leváltották és Suk Jong király hitvese lett. 300 évet utazik a modern Szöul jövőjébe és találkozik Choi Hee Jin-nel, egy névtelen színésznővel, aki karrierje reneszánszát várja egy tévédrámában, Hyun királynőként. Szereplők 1. rész...Részletek »
 • Queen: Love And War (2019)

  Queen: Love And War (2019)

  1 Comment
  1 0 16 részes (befejezett) Amikor Kang Eun Bo iketrestvérét a palotába vonulása alatt megölik, bosszút esküszik, hogy megtalálja és bíróság elé viszi őket. Ám ekkoriban Joseon-ban csak a királynő rendelhet el gyilkosságot. Ezért Eun Bo elhatározza, hogy királynő lesz, hogy bosszúját beteljesíthesse. Ehhez azonban el kell nyernie a király szívét is. Ami nem is...Részletek »
 • Renascence (2020)

  Renascence (2020)

  2 Comments
  0 0 36 részes (befejezett) A 12. század elején járunk, a háborúk és korrupció világában. A kegyetlen császár és korrupt emberei megölik a császárnét és üldözőbe veszik annak törvénytelen kishúgát, Yao Mo Want is. Ám az élet csodái kifürkészhetetlenek. A császárné szelleme húga testébe kerül, .. hogy bosszút állhasson azokon, akik bántották. Szereplők 1. rész...Részletek »
 • Replay: The Moment When It Starts Again (2021)

  Replay: The Moment When It Starts Again (2021)

  1 Comment
  0 0 Film Középiskolások egy csoportja zenekart alapít vegzős éveikben. De nem sokkal az alapítás után, egy új utazás veszi kezdetét: a romantika. És ez egy olyan erő, amely azzal fenyeget, hogy elhinti a diszharmónia magját a zenekarban. A banda énekese Yoo Ha Young (Mi Yeon), akinek egy népszerű dalának YouTube-feldolgozása vírusos online sláger lett....Részletek »
 • Rising With the Wind (2023)

  Rising With the Wind (2023)

  2 Comments
  0 0 40 részes (befejezett) A történet egy nemzetközi márka újjáéledése körül forog az e-kereskedelem hatásával szemben.  Xu Si (Gong Jun), egy befektetési szakember, aki egy hongkongi befektetési bankból visszaköltözik Kínába, találkozik Jiang Hu-val (Zhong Chuxi), egy nemzetközi ruházati konszern elnökének egyetlen lányával.  Eltérő üzleti filozófiájuk miatt kettőjük között ellentét van. Amikor Jiang Hu apjának...Részletek »
 • Romantic Blue (2020)

  Romantic Blue (2020)

  2 Comments
  0 0 14 részes (befejezett) Történet egy szerelmi háromszögről és a fiatalok valós életéről. Két testvér, Mai és Mhen, beleszeretett ugyanabba a nőbe, Pond-ba. Apjukat baleset éri, a kórházi kezelés miatt a két testvérnek nem volt más választása, mint illegális tevékenységbe keveredni. Bo ajánlására csatlakoztak egy autótolvaj bandához. Nem sokkal ezután elveszítették apjukat. Mhen pedig...Részletek »
 • Shining Like You (2021)

  Shining Like You (2021)

  1 Comment
  0 0 24 részes (befejezett) A szorgalmas és engedelmes Lu Qi Yi meghamisítja a felvételi értesítőt, és szülei jóváhagyása nélkül beiratkozik a Déli Művészeti Egyetemre. Váratlanul az egykor “osztályelső” Lu Qi Yi a művészeti akadémia csodabogarává válik. Zárkózott és nehezen fejezi ki magát, küzd a beilleszkedéssel és a továbbfejlődéssel. Szerencsére Lu Qi Yi-t két jóképű...Részletek »
 • Siege in Fog (2018)

  Siege in Fog (2018)

  12 Comments
  0 0 50 részes (befejezett) Yi Lian Kai egy gazdag család jóképű fia. Első látásra beleszeret Qin Sangba, egy magasrangú tisztviselő lányába. Qing Sang már szerelmes Li Wang Pingbe, de elválasztják őket és a fiút Japánba küldik, hogy egy nagyhírű katonai akadémián tanuljon. A család nyomására Qing Sang hozzá megy Yin Lian Kai-hoz. Bár kezdetben...Részletek »
 • Someday or One Day (2019)

  Someday or One Day (2019)

  1 Comment
  0 0 13 részes (befejezett) Huang Yu Xuan, 27 éves nő állandóan a média oldalait ellenőrzi, reménykedve, hogy szerelme, Wang Quan Sheng kapcsolatba lép vele. De a fiú 2 éve repülőgép szerencsétlenségben tűnt el, holtteste sosem került elő. Egy végzetes éjszakán Huang Yu Xuan autóbalesetet szenved és kórházba kerül. Amikor felébred, az ágya mellett ott...Részletek »
 • Storm Eye (2021)

  Storm Eye (2021)

  1 Comment
  1 0 40 részes (befejezett ) A történet egy ügynök csapatról szól, akik nem mutatnak félelmet a küldetésük során az igazságosság fenntartása érdekében és keményen dolgoznak a nemzeti érdekek védelmében, Ma Shang nemzetbiztonsági ügynököt parancsnokai egy kém levadászására küldik. Megfigyelései során rájön, hogy a kém csak a jéghegy csúcsa és egy nagyobb dolog részese és...Részletek »
 • Sungkyunkwan Scandal (2010)

  Sungkyunkwan Scandal (2010)

  2 Comments
  0 0 20 részes (befejezett) A Jeoson-korszakban, amikor a nők nem lehettek okosak és iskolázottak, Kin Yoon Hee mindkettő volt. Apja halála után bátyja megbetegedett, ezért Yoon Hee fiúnak álcázta magát, hogy pénzt tudjon keresni a szegénységgel küszködő családjának. Úgy alakul, hogy jó pénzt kaphatna, ha helyettes-vizsgázóként részt vesz az állami vizsgán, de végül ő...Részletek »
 • Super Rich (2021)

  Super Rich (2021)

  3 Comments
  0 0 11 részes (befejezett) Hyoga Mamoru gazdag család gyermeke, viszont a szüleit fiatalon elvesztette, így nem ismeri a családi szeretet melegét. Bár magányos, mégis jól boldogul egyedül. A régi jó barátjával, Ichinose Ryo-val megalapította az e-könyvekkel foglalkozó cégét. Ehhez a céghez szeretne gyakornokként csatlakozni Haruno Yu, aki szegény családból származik és támogatnia kell a...Részletek »
 • Switch On (2021)

  Switch On (2021)

  2 Comments
  0 0 24 részes (befejezett) A koreai W-Two Worlds thai feldolgozása. Történet: A híres videojáték, a „Better World” létrehozója, Nisa apja annak szentelte életét, hogy a játékot a világ legjobbjává tegye. A saját útját választva, ahelyett, hogy apja nyomdokaiba lépne, Nisa most sikeres fiatal sebész, akinek nem sok köze van az apja játékához. De amikor...Részletek »
 • Thank You, Doctor (2022)

  Thank You, Doctor (2022)

  1 Comment
  0 0 40 részes (befejezett) Egy történet, amely az újonnan létrehozott sürgősségi osztály orvosait követi, akik szakértelmükre támaszkodva minden beteget igyekeznek megmenteni. A különbözőségeket leküzdve szívüket-lelküket beleadják az élet megőrzésébe. A külföldről hazatérő Xiao Yan a vőlegénye elvesztésének fájdalmát hordozza magában, amikor megérkezik a Tongshan kórházba. Annak ellenére, hogy kívülről durva és kemény, Xiao Yan...Részletek »
 • The Best of You in My Mind (2020)

  The Best of You in My Mind (2020)

  2 Comments
  0 0 24 részes (befejezett) Lin Xi Chi az orvostudományi főiskola hallgatója. Kedves és vidám, mindenki szereti. Ugyanide jár gyerekkori barátja, a lelkes íjász Xu Fang is. Kedveli Chi-t, de soha nem volt bátorsága közeledni hozzá. Sokakat oktat íjászatra, de Chi-vel mindig nagyon gyengéden foglalkozik. Amikor Chi elveszít egy szkander-fogadást, teljesítenie kell a fiú egy...Részletek »
 • The Birth of The Drama King (2019)

  The Birth of The Drama King (2019)

  4 Comments
  0 0 24 részes (befejezett) Egy fergeteges vígjáték két rég elveszett testvérről, akik ellenségként találkoznak újra össze a pugilista világban. A fiatalabbik hősként, titkos ügynökként megpróbál beszivárogni a “gonosz” sötét nagyúr szektájába. Megpróbál összebarátkozni az igazán temperamentumos vezérrel, mesterének könyvét követve, ami arról szól, “hogy lehet 10 nap alatt barátot szerezni”. A sorozat a “A...Részletek »
 • The Brightest Star in the Sky (2019)

  The Brightest Star in the Sky (2019)

  5 Comments
  0 0 44 részes (befejezett) Egy zeneszerető fiatal hölgy, Yang Zhen Zhen (Wu Qian) a Star Entertainment-nél kezdheti meg gyakornoki munkáját. Ez lehet számára az álommeló, hiszen Kína legmenőbb tehetségkutató cégéről van szó. Első megbízatása azonban nem is lehetne félelmetesebb, mivel ő lesz Zheng Bo Xu (Huang Zi Tao) személyi asszisztense. Zheng Bo Xu nagyon...Részletek »
 • The Jungle (2023)

  The Jungle (2023)

  10 Comments
  3 0 16 részes (befejezett) A Rendezvous egy titkos bár Thong Lo-ban. Amely a Dzsungel gyülekezőhelye, egy csapat jó megjelenésű fiatalemberé, kik neveiket az őket képviselő állatokról kapták. Köztudott, hogy imádnak vadászni, és mindig megkapják, amit akarnak. A legfőbb elvük, hogy nem szeretnek és nem kötődnek. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész...Részletek »
 • The Left Ear (2015)

  The Left Ear (2015)

  1 Comment
  0 0 Film Li Er egy félénk tizenhét éves lány, aki a bal fülére süket. Ha valaki a bal oldalán áll, nem hallja. A zárkózott és félénk Li Er belezúgott a népszerű gimnazista fiúba, Xu Yi-be. Xu Yit azonban korán megbabonázza a bárpincérnő Ba La. Egy eseménysorozat után Li Er is összebarátkozik Ba La-val, és...Részletek »
 • The Next Stop W (2023)

  The Next Stop W (2023)

  1 Comment
  0 0 24 részes (befejezett) Wu Yan Zhu-t, aki a való világban orvosjelölt, véletlenül behúzza az apja, Wu Cheng Wu által rajzolt “W” képregény világa. Ahol találkozik a főkarakterrel, Jiang Zhe-vel, és izgalmas események sorozata mellett egy édes szerelmi történet veszi kezdetét.A 2016. évi koreai W – Two Worlds kínai feldolgozása Szereplők 1. és 2....Részletek »
 • The War of Flowers (2022)

  The War of Flowers (2022)

  1 Comment
  0 0 18 részes (befejezett) A történet két szerelmi rivális háborújáról szól, amit 30 év elteltével a gyermekik és az unokáik folytatnak tovább. A csalások és árulások útvesztője végén, vajon hogy fog végződni a háború? Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 9. rész 10....Részletek »
 • The Warp Effect (2022)

  The Warp Effect (2022)

  2 Comments
  0 0 12 részes (befejezett) Alex megszegi az anyjának tett esküjét, ami megtiltotta neki, hogy a tizennyolcadik életévének betöltése előtt elveszítse a szüzességét, és ezzel olyan káoszt okoz, amire nem is számított. A tizenhét éves Alexnek nincs önbizalma, és egyetlen szenvedélye az életben a fotózás. A háztartásában csak férfiak élnek, édesanyja balesetben meghalt. Mielőtt elhunyt,...Részletek »
 • To All The Guys Who Loved Me (2020)

  To All The Guys Who Loved Me (2020)

  11 Comments
  0 0 16 részes (befejezett) Seo Hyeon Ju szorgalmas producer, de szerelmi téren nem olyan sikeres, mint a karrierjében. Egy sor fájdalmas szakítás után úgy dönt, elfelejti a házasságot és csak egy célja lesz az életben. De mire végre megtalálja a megfelelő fickót, egy trükkös szerelmi háromszög közepén találja magát Hwang Ji Woo-val, aki egy...Részletek »
 • Turn Left Turn Right (2020)

  Turn Left Turn Right (2020)

  1 Comment
  0 0 10 részes (befejezett) Három generáció három karakterének élet története. Az életük fordulópontra érkezett, és mindhárman meghoztak egy döntést, ami boldogtalansággal végződött. Tai egy 17 éves fiú, akinek problémája van barátnőjével, Sangnuea-val. Választania kellett a jövője és a Sangnuea iránti szerelme között. Gun egy 26 éves férfi, aki ideális romantikus szerelemre vágyik. Találkozik a...Részletek »
 • Twenty (2015)

  Twenty (2015)

  1 Comment
  0 0 Film A középiskola elvégzése után a három fiú hirtelen a felnőttek világában találja magát, ahol helyt kell állniuk. Személyes kudarcaik ellenére úgy döntenek, hogy 20 évesen bizony övék a világ és mindent elvesznek, amit csak akarnak. Szereplők onlineRészletek »
 • Vampire in Love (2015)

  Vampire in Love (2015)

  1 Comment
  0 0 Film Kiira 12 éves korában találkozott Tesuval, akibe azonnal beleszeret, de a szülei halála után elveszti kapcsolatát a fiúval. 8 évvel később újra találkozik első szerelmével, de Kiirának van egy titka…Vajon, ha ez a titok kiderül, lehet-e boldog, élhet-e szerelemben…? Szereplők onlineRészletek »
 • Vanishing Time: A Boy Who Returned (2016)

  Vanishing Time: A Boy Who Returned (2016)

  1 Comment
  0 0 Film A 13 éves Soo Rin anyja halála után egy kis szigetre költözik mostohaapjával, és itt összebarátkozik egy árva fiúval, Seongminnel. A hasonló az érdeklődési körük, szeretik a titokzatos történeteket és a folklórt. Egy napon, amikor három barátjukkal titkos körútra indulnak, felfedeznek egy érdekes barlangot, – egy goblin-tojással. A fiúk egy bizarr időbuborékba...Részletek »
 • Veled lenni (Be With You (2020)

  Veled lenni (Be With You (2020)

  39 Comments
  0 0 24 részes (befejezett) Főhősnőnk Qi Nian képregényszerzőként dolgozik. Elsősorban fiús témájú munkái vannak, nem kimagaslóan népszerűek. Főszerkesztője utasítására következő munkájával a női olvasókat kell lenyűgöznie, mégpedig egy szerelmes mangával. Neki azonban fogalma sincs a szerelemről, a randizásról. Itt lép közbe a sors egy golden retriever kutyus képében , akinek a gazdája lesz új...Részletek »
 • Voice in the Rain (2020)

  Voice in the Rain (2020)

  2 Comments
  1 0 16 részes (befejezett) Rarin, feltörekvő dizájnerként a fellegekben jár,amiért kemény munkája kezd bekerülni a köztudatba.Mások azt latolgatják mi lehet az ötleteinekforrása, Rarin ellenben sosem osztja meg, hogy kreativitása gyakran egy férfi hang formájában érkezik,melyet csak ő hall, és kizárólag akkor, mikor esik az eső. Miközben Rarin az esőben hallott hangtól merít ihletet,addig Tanthai,...Részletek »
 • Wait in Beijing (2020)

  Wait in Beijing (2020)

  1 Comment
  0 0 46 részes (befejezett) Xu Tian (Li Yi Feng) árva fiúként Brooklyn utcáin nőtt fel és abban reménykedik, hogy egy nap híres ügyvéd lesz.De nem ő az egyetlen, aki a városban nagy álmokat kerget.Sheng Xia (Maggie Jiang) New Yorkba költözik, hogy megvalósítsa önmagát és divatikonná váljon.Aztán sors gondolt valamit és egy probléma folytán összehozta...Részletek »
 • We Go Fast on Trust (2023)

  We Go Fast on Trust (2023)

  1 Comment
  1 0 22 részes (befejezett) Chen Mo Bai (Zhai Zi Lu) kisfiú kora óta a sebesség megszállottja volt, és arról álmodott, hogy élvonalbeli autóversenyző váljon belőle. Valóra akarja váltani ambícióit, hogy a kínai Super Formula vezető versenyzője legyen. Családja azonban helyteleníti a pályaválasztását, mivel a versenyautózás túl veszélyes és instabil munkának tartja. Álmai azonban új...Részletek »
 • Wednesday Club (2023)

  Wednesday Club (2023)

  2 Comments
  0 0 12 részes (befejezett) A “Wednesday Club”, azon diákok klubja, akik úgy érzik senki sem fogadja el őket, senki sem figyel rájuk. A klubnak egyetlen szabálya van, mégpedig, hogy a tagok között semmilyen romantikus kapcsolat nem alakulhat ki. De vajon képesek lesznek ellenállni a szív vágyainak? Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4....Részletek »
 • When We Were Young (2017)

  When We Were Young (2017)

  2 Comments
  0 0 32 részes (befejezett) Egy elit iskolában gyakran történnek rossz dolgok. Chu Yin Yin és Xia Er (Zhang Xue Ying) egypetéjű ikerlányok, akik fiatalon lettek árvák. Az egyikük árvaházban, míg a másikuk egy szerető családnál nőtt fel. Nem tudnak egymásról… míg egy napon egy “balesetből” kifolyólag véletlenül helyet nem cserélnek. Színre lép két fényes...Részletek »
 • Why Didn’t I Tell You A Million Times (Hyakuman Kai Ieba Yokatta) – (2023)

  Why Didn’t I Tell You A Million Times (Hyakuman Kai Ieba Yokatta) – (2023)

  5 Comments
  2 0 10 részes (befejezett) Soma Yui (Inoue Mao) és Torino Naoki (Satoh Takeru) gyerekkori barátok voltak. Majd 10 évvel később,  felnőttként újra találkoztak és romantikus kapcsolat alakult ki közöttük. Naoki elhatározta, hogy megkéri Yui kezét, de Naoki hirtelen eltűnt. Kiderült, hogy Naoki egy rejtélyes incidensbe keveredett. Naoki szellemként vándorol tovább ebben a világban, anélkül,...Részletek »
 • WISH YOU : Your Melody In My Heart (2020)

  WISH YOU : Your Melody In My Heart (2020)

  1 Comment
  0 0 8 részes (befejezett) A Kang In Soo egy szabad szellemű énekes, aki az utcán lép fel, élete teljesen a zene körül forog. Barátai által támogatott In Soo reméli, hogy egyszer a zene iránti szeretet teljes munkaidős karierré válik, de ez nem könnyű. In Soo nem hajlandó lemondani álmairól, nap mint nap folytatja a...Részletek »
 • Woori the Virgin

  Woori the Virgin

  3 Comments
  0 0 14 részes (befejezett) Oh Woori ( Im Soo Hyang ) egy népszerű drámasorozat segédírója. Megesküdött, hogy szűz marad, amíg meg nem házasodik, ezért elzárkózott minden romantikus kapcsolattól. az odaadó rendőrtiszttel, Lee Kang Jae-vel ( Shin Dong Wook ), ám egy nőgyógyászati rutinvizsgálaton végzetes hiba történik: egy másik nő helyett mesterségesen megtermékenyítik. Később megtudja,...Részletek »
 • Wu Xin: a démonvadász (2015)

  Wu Xin: a démonvadász (2015)

  1 Comment
  0 0 20 részes (befejezett) Wu Xin halhatatlan lélek, képes kommunikálni a szellemekkel, mégis arra van ítélve, hogy örökre a legmélyebb szegénységben éljen. Éhes, szegény, egyedül vándorol a világban. Kétségbeesésében elindul a hegyekbe, hogy pihenőhelyet találjon. A sors akaratából találkozik Yeiya-val, aki ételt ad neki. Cserébe a kedvességéért Wuxin a szárnyai alá veszi a lányt,...Részletek »
 • Wu Xin: a démonvadász 2. (2017)

  Wu Xin: a démonvadász 2. (2017)

  2 Comments
  0 0 27 részes (befejezett) Wuxin és a gonosz szellem: Yue Qishan harcának története tovább folytatódik 20 évvel később, amikor a republikánus korban felébrednek .. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 9. rész 10. rész 11. rész 12. rész 13. rész 14. rész 15....Részletek »
 • Wu Xin: A démonvadász 3. (2020)

  Wu Xin: A démonvadász 3. (2020)

  2 Comments
  0 0 28 részes (befejezett) Egy halhatatlan taoista szerzetes, akinek nincs szive, keresi a halált, mert elege lett az életből. Halálkereső útján rejtélyekkel, gyilkosságokkal és bűncselekményekkel találkozik és végül újra szerelmes lesz. De mi történik, ha egy halandó és egy halhatatlan egymásba szeret? A legtöbb ember vágyik a halhatatlanságra, de érdemes ezt a dolgot Wuxin ...Részletek »
 • Y Journey: Stay Like a Local (2023)

  Y Journey: Stay Like a Local (2023)

  2 Comments
  1 0 6 részes (befejezett) A néző több rövid szösszenetet láthat, ahol a párosok megmutatják nekünk a történeteiken keresztül Thaiföld szépséges tájait. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. részRészletek »
 • Yesterday Once More (2023)

  Yesterday Once More (2023)

  1 Comment
  0 0 Film A film a gyerekkori szerelmesek, Gu Yu Xuan és Han Shu Yan történetét meséli el, akik sok év után találkoztak és újra egymásba szerettek. De egy baleset miatt az idő és a tér körforgásába kerültek, és a sorsuk ennek megfelelően átíródott. Szereplők onlineRészletek »
 • Yumi’s Cells 2 (2022)

  Yumi’s Cells 2 (2022)

  3 Comments
  0 0 14 részes (befejezett) Kim Yu Mi-t ( Kim Go Eun ) a váratlan és fájdalmas szakítás után újabb meglepetés éri. Munkatársa, Yu Ba Bi (Jinyoung) felpezsdíti Yumi szorgalmas sejtjeit és minden álmát valóra váltják. Vajon az előttünk álló kihívásokkal való szembenézés meghozza Yu Mi beteljesülését, amire az életben és a szerelemben egyaránt vágyik?...Részletek »
Fel