Love (ft. Marriage and Divorce) Season 3 (2022)

Jelölés (2)
BezárásPlease login

16 részes (befejezett)

A sorozat közvetlenül az 1. és 2. évadhoz kapcsolódik, ahol is megtudhatjuk 3 főhősnőnk életének változását. Mindhárom hölgy erősen karrierista, de remek anya és jó feleség is. De az életük atomjaira hullik, amikor kiderül, hogy mindhármuk férje szeretőt tart és így felbomlanak a tökéletes illúzióra épített családok. A 3. évadban meg fogjuk kapni a választ arra, hogy vajon külön utakon fognak-e ezután járni a házaspárok vagy megtalálják a hazavezető utat a csellengő ex férjek? Esetleg a hölgyek életébe robban be egy új szerelem?

Szereplők

12 gondolatokat “Love (ft. Marriage and Divorce) Season 3 (2022)

  1. Köszönet a fordításáért!
    Az első két évad után furcsán idegen volt bizonyos szereplők cseréje. A harmadik évad 6 része után sem érzem azt, amit az előzőekben. A 6. rész teljesen meghökkentő volt számomra. Mintha a forgatókönyvíró sem igazán tudná, hogy mit is akar, hogyan folytassa tovább a történet szálait. Azért kíváncsian várom a további 10 részt.

  2. Olyan jó, hogy fordítjátok ezt a sorozatot, már letettem róla, pedig nagyon kíváncsi voltam rá az első két éved után. Akkor is éss most is beszippntott. Köszönöm szépen a munkátokat 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Fel