Korea- bl sorozat

 • A Breeze of Love (2023)

  A Breeze of Love (2023)

  8 Comments
  13 0 8 részes (befejezett) Ban Dong Wook krónikus álmatlanságban szenved, és ez esős időben még rosszabb. Egy ilyen nap véletlenül mély álomba merül Lee Do Hyun mellett. Így Do Hyun lett az egyetlen menedéke, pótolhatatlanná válik számára. A közös lógások során Do Hyun belezúg Dong Wookba, és megpróbálja bevallani neki. Azonban ez nem úgy...Részletek »
 • A First Love Story (2021)

  A First Love Story (2021)

  5 Comments
  0 0 2 részes befejezett) Első rész: Mingyu meglepődik amikor a legjobb barátja hirtelen bejelenti, hogy bevonul a seregbe. Furcsán érzi magát miatta, de úgy tesz, mintha nem érdekelné a dolog. Aztán rádöbben, hogy nem engedheti el a barátját. A második rész leírása. :Jae Sung szabadnapot kap a katonaságtól és találkozik a két barát. Mingyu...Részletek »
 • Blossom Campus (2024)

  Blossom Campus (2024)

  7 Comments
  7 1 6 részes (befejezett) Kim Min Jae, a zenei szakra átjelentkező hallgató, új életet kezd az egyetemen. Első napján összetalálkozik Yoon Chan-el, a taekwondo szakos hallgatóval. Kedvessége és segítőkészsége hamar megnyeri a szívét, és a fiúk között fokozatosan kialakul egy mélyebb kapcsolat.  De vajon a félreértések és a múltbeli sebek nem gördítenek akadályokat a...Részletek »
 • Blue Boys (2024)

  Blue Boys (2024)

  2 Comments
  7 0 8 részes (futó 1-4 rész) Találkozz Jae Minnel, aki belefáradva az álláskeresésbe, egy éjszakás kalandba bonyolódik egy régi osztálytársával, Nam Yi-jal. A szenvedélyes éjszaka után Jae Min új érzéseket fedez fel magában, de a boldogságuk hamarosan szertefoszlik, mikor félreértések sorozata merül fel Nam Yi miatt. Kísérd el őket ezen a fordulatokban gazdag úton,...Részletek »
 • Blue of Winter (2022)

  Blue of Winter (2022)

  2 Comments
  0 0 5 részes (befejezett) Ji Seok és Do Jin a középiskolában találkozik Hyeon Woo-val egy szöuli középiskolák közötti judo versenyen. Hyeon Woo, aki a küzdelem megszállottja, annak ellenére, hogy tudja, hogy meg fog sérülni, vakmerő technikákat alkalmaz ellenfele ellen, hogy győzzön. A végén Hyeon Woo hordágyon végzi, de nem tudja leplezni örömét, hogy sikerült....Részletek »
 • Bon Appetit (2023)

  Bon Appetit (2023)

  4 Comments
  2 0 8 részes (befejezett) Doo Hoon elkötelezett irodai dolgozó, aki belemerül a munkájába, és nap mint nap ingázik az otthona és az iroda között. Élete egyhangúnak tűnik, tele magányossággal és szomorúsággal. Egy nap azonban a szomszédja, Yoon Soo teljesen felforgatja az életét. Yoon Soo Doo Hoon egyetemi társa volt, de hirtelen otthagyta az iskolát....Részletek »
 • Cherry Blossoms After Winter (2022)

  Cherry Blossoms After Winter (2022)

  8 Comments
  6 0 8 részes (Befejezett) Seo Haebom-ot a szülei halála után örökbe fogadják és együtt nő fel Jo Taeseong-al. Taesoung sokáig ridegen bánik Haebom-mal. Egészen addig, amíg egy osztályba nem kerülnek. Viszont egy idő már nem tudja leplezni az érzéseit. Vajon sikerül lángra gyújtania Haebom szívét? Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész...Részletek »
 • Fake Buddies (2024)

  Fake Buddies (2024)

  5 Comments
  13 0 5 részes (egybefűzve) Szerelem, bizalom, árulás? Mi rejtőzik a felszín alatt? Minwhan és Jooha egy pár, de minden megváltozik, amikor megismerkednek a másik legjobb barátjával. A romantikus pillanatokat hamarosan elhomályosítja a gyanakvás és a bizalmatlanság árnya. Vajon hűségesek maradnak egymáshoz, vagy a féltékenység és a titkok szétzilálják a kapcsolatukat? Ne hagyd ki ezt...Részletek »
 • Happy Ending Romance (2022)

  Happy Ending Romance (2022)

  6 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Cha Jung Woo-nak fényes jövője lehetett volna íróként, ha tudott volna hallgatni, miután tanúja volt a korrupciónak az idősebbek között. Sajnos azzal, hogy úgy döntött, hogy felszólal a gátlástalan viselkedés ellen, Jung Woo lényegében véget vetett a karrierjének. Legalábbis így alakultak volna a dolgok, ha Kim Jung Hyun nem dönt...Részletek »
 • Happy Merry Ending (2023)

  Happy Merry Ending (2023)

  1 Comment
  1 0 8 részes (befejezett) Seung Jun régóta esküvőkön énekel, de már megunta ezt a munkát. Már nincsenek ötletei azzal kapcsolatban, hogy az emberek milyen romantikus dolgokra vágynak az ilyen szertartásokon. Egy nap találkozik Jae Hyunnal, aki szintén esküvőkön dolgozik házigazdaként, és az előtte álló eleven és sármos srác pont az ideális típusa! Ahogy ők...Részletek »
 • Individual Circumstances (2023)

  Individual Circumstances (2023)

  4 Comments
  1 0 8 részes (befejezett) Ha Yeon Woo (Han Jung Wan) egykor a Chungmuro – Seoul, Dél-Korea válasza az amerikai Hollywoodra – sztárja volt. Fiatal rendezőként a debütáló filmje hatalmas sikert aratott mind a mozinézők, mind a kritikusok körében. De e szerencsés kezdés után hosszú visszaesés következett. Mostanra kedvetlenné vált, és elbizonytalanodott, hogy tényleg alkalmas-e...Részletek »
 • Jazz for Two (2024)

  Jazz for Two (2024)

  2 Comments
  20 0 8 részes (befejezett) Tae Yi ismerős dallamot hall, amely betölti az üres termeket, és a régi zeneterem felé veszi az irányt. Tudja, hogy a bátyja meghalt, de mégis reménykedni kezd, talán, csak talán… hogy a bátyja az, aki a kedvenc dalát játssza. Azonban Se Heon-t, az új diákot találja a zongoránál. Csalódottság tör...Részletek »
 • Kissable Lips (2022)

  Kissable Lips (2022)

  2 Comments
  0 0 Sorozat(-> befejezett.) Miután az elmúlt ötszáz évet halhatatlan vámpírként vándorolta a történelemben, Kim Jun Ho (Kim Ji Woong) belefáradt végtelen létezésébe. Több életet élt, mint bárkinek valaha is kellene, Jun Ho tudja, hogy az egyetlen módja annak, hogy véget vessen nyomorúságos életének, ha egy tisztavérű ember vérét issza, és így maga is emberré...Részletek »
 • Love for Love’s Sake (2024)

  Love for Love’s Sake (2024)

  5 Comments
  10 0 8 részes (befejezett) A huszonkilenc éves Tae Myung Ha hirtelen egy kitalált online játékba kerül egy tizenkilenc éves karakter testébe. Hamarosan küldetésre indul a virtuális világban, hogy boldoggá tegye Cha Yeo Woon nevű karaktert. Szerény neveltetése ellenére Cha Yeo Woon a nemzeti atlétikai bajnokságban kiemelkedő teljesítményt nyújt, kinézetének köszönhetően figyelemre méltó hírnevet szerzett...Részletek »
 • Love Is like a Cat (2024)

  Love Is like a Cat (2024)

  10 Comments
  19 2 12 részes (befejezett) A népszerű sztár Piuno, aki a gyermekkorában átélt trauma miatt nem kedveli a kutyákat, találkozik Lee Dae Byeol-lal, egy kutya óvoda igazgatójával, akinek Gi Min az egyik alkalmazottja. Jun Hyeok több mint barátja Dae Byeol-nak, és az egyik legnagyobb támogatója. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5....Részletek »
 • Love Tractor (2023)

  Love Tractor (2023)

  12 Comments
  1 0 8 részes (befejezett) Hyeon Yul, a vidéki túlélésre alkalmatlan városi ember elveszettnek érzi magát az életben, ezért a nagyapja falusi otthonába megy. Találkozik Ye Chan-elrel, egy szenvedélyes fiatalember, aki imádja a földművelést. Miközben ismerkedik a vidéki élettel és segít a gazdaságban, Hyeon Yul fokozatosan vonzódni kezd Ye Chan meleg és közvetlen természetéhez. A...Részletek »
 • Mr. Heart (2020)

  Mr. Heart (2020)

  1 Comment
  1 0 8 részes (befejezett) Bár a dolgai általában balul sülnek el, Sang Ha mégis mindig talál okot a mosolygásra. Az iskolai futócsapat tagja, de még soha nem nyert. Ennek ellenére imád futni.Jiwoon remek futó, jó úton halad a szupersztárrá váláshoz. Csak egy dologgal törődik:a következő verseny megnyerésével. Ám az eredményei romlanak, így az edzője...Részletek »
 • Oh! My Assistant (2022)

  Oh! My Assistant (2022)

  6 Comments
  1 0 8 részes (befejezett) Seon Ho (Song Seung Hyun) művész felnőtt webtoonokat rajzol. Kezdetben egy egyszerű pénzkereseti módszernek indult, de nem várt mellékhatásokat okozott: több mint két éve nem volt izgalomban! Ahogy egyre több lesz a munkája, úgy dönt, hogy felvesz egy asszisztenst, Mu Youngot (Ko Chan Bin). Mu Youngról kiderül, hogy nem egy...Részletek »
 • Once Again (2022)

  Once Again (2022)

  2 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Shin Jae Woo (Moon Ji Yong) fájdalmas emlékei kísértik. Arról álmodik, hogy valahogy vissza tudja fordítani az idő kerekét, és megváltoztathatja a saját és Kang Ji Hoon (Lee Hyun Jun) sorsát. 2007-ben a két fiatalember útjai keresztezték egymást, és Shin Jae Woo beleszeretett Kang Ji Hoonba – egy olyan férfiba,...Részletek »
 • Roommates of Poongduck 304 (2022)

  Roommates of Poongduck 304 (2022)

  8 Comments
  2 0 8 részes ( befejezett) Harmadik generációs Chaebol és a Guemman-csoport örököseként Ji Ho Joon (Kim Ji Woong) úgy nőtt fel, hogy a világon mindent megkapott. Jelenleg Ho Joon egy olyan huszonéves, akit a világon semmi sem érdekel. Biztos benne, hogy örökké kiváltságos életet fog élni, ezért megdöbben, amikor az apja váratlan és meglehetősen...Részletek »
 • Sing My Crush (2023)

  Sing My Crush (2023)

  5 Comments
  1 0 8 részes (befejezett) Ba Ram és Han Tae története. Amikor iskolásak voltak történt egy incidens, ami ha kiderül, minkét srác élete megváltozhat. Most, hogy felnőttek, vajon Ba Ram képes lesz elfojtani Han Tae iránti érzéseit, amelyeket sokáig táplált? Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész...Részletek »
 • Star Struck (2023)

  Star Struck (2023)

  3 Comments
  1 0 8 részes (befejezett) YooJae és HanJun már középiskolás koruk óta a legjobb barátok. HanJun lassan ráébred, hogy mit érez valójában YooJae iránt, de úgy dönt, hogy továbbra is csak a barátja marad, hogy mellette maradhasson. A középiskolai záróvizsga napján azonban rájön, hogy nem tudja tovább titkolni az érzéseit, és úgy dönt, hogy bevallja...Részletek »
 • Sweet Munchies (2020)

  Sweet Munchies (2020)

  1 Comment
  0 0 12 részes (befejezett) Park Jin Sung (Jung Il Woo) egy kis éjszakai bisztrót üzemeltet, ahol az ügyfelek olyan italt választhatnak, amilyet akarnak, de az előételről Park dönt. Életcélja, hogy boldoggá tegye az oda betévedő vendégeket. Egy nap az egyik törzsvendége, Kim Ah Jin (Kang Ji Young) egy műsort szeretne készíteni, ahol a sztár...Részletek »
 • The Director Who Buys Me Dinner (2022)

  The Director Who Buys Me Dinner (2022)

  11 Comments
  0 0 10 részes (befejezett) Több száz évvel ezelőtt egy gyermeket egy istenről neveztek el, és elátkozták. Négy reinkarnáció után megtalálja a szerelmét egy alkalmazottja, egy férfi személyében! Ha nem randiznak, akkor meghalnak! “Muszáj randiznunk. Ha nem, meghalunk.” Dong Baek a Min Entertainment egyik legújabb alkalmazottja. A főnöke, Yu Dam, minden szempontból tökéletes, Dong Baek...Részletek »
 • The Eighth Sense (2023)

  The Eighth Sense (2023)

  16 Comments
  1 0 10 részes (befejezett) Ji Hyun egy békés vidéki városból érkező első éves diák nehezen alkalmazkodik a nyüzsgő szöuli városi élethez. Az egyetemen találkozik Jae Won-nal, aki épp most szerelt le a katonai szolgálatból. Ji Hyun csatlakozik ugyanahhoz a szörfklubhoz, ahová Jae Won is jár. Kötődésük egyre mélyül, ahogy Ji Hyun felfedezi a szörfözés...Részletek »
 • The New Employee (2022)

  The New Employee (2022)

  16 Comments
  0 0 7 részes (befejezett) A húszas évei végén járó Seung Hyun (Moon Ji Yong) még nem tudott belerázódni abba, amit a legtöbben “felnőtt” életnek mondanak. Későn érő típus, és körülbelül annyi tapasztalatot szerzett a szakmai karrierjében, mint a magánéletében, azaz szinte semmit . De minden megváltozik, amikor végre sikerül megszereznie álmai gyakornoki állását. De...Részletek »
 • The Tasty Florida (2021)

  The Tasty Florida (2021)

  3 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Seo Hae Won (Cha Woo Min) főiskolai gólya nem tudja mit gondoljon a vendégházról, ahova nemrég költözött be. A Florida Banjeom, egy népszerű tetőtéri kínai étterem, ahova messziről is érkeznek vendégek. De nem a folyamatos vendégáram az, ami Hae Wont foglalkoztatja; az a tény, hogy az étterem tulajdonosának és főszakácsának,...Részletek »
 • Tinted With You (2021)

  Tinted With You (2021)

  1 Comment
  2 0 Sorozat(->befejezett) Korea feudális múltjában a leváltott Lee Heon koronaherceg száműzetésbe kényszerült, amikor kegyetlen bátyja bitorolta a trónt. Testvére azt tervezi, hogy véglegesen biztosítja pozícióját, így Lee Heon minden alkalommal félti az életét.  Lee Heonnak van egy szövetségese, Geum, a hűséges, jószívű őr. A modern világban, ahol a művészet Eun Ho középiskolás diák egész...Részletek »
 • Unintentional Love Story (2023)

  Unintentional Love Story (2023)

  15 Comments
  4 0 10 részes (befejezett) Amikor Ji Won Young közvetlen munkahelyi felettesét egy korrupciós botrány miatt kirúgják, annak ellenére, hogy ártatlan, őt is elbocsátják a cégtől. Kétségbeesetten próbálja visszakapni az állását, és megpróbálja felkutatni az elnök kedvenc művészét. Megtalálja az eltűnt férfit, aki egy fazekasboltot vezet egy távoli városban, de egyértelmű, hogy Yoon Tae Joon...Részletek »
 • Where Your Eyes Linger (2020)

  Where Your Eyes Linger (2020)

  2 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Han Tae Joo ( Han Gi Chan ) egy 18 éves középiskolás diák és a TB Csoport – a családi vállalkozás-konglomerátum – egyetlen örököse. Mivel szigorú szülei napi 24 órás felügyelet alatt tartják őt, unatkozik és minden vágya, hogy szabadon élhessen.Legközelebbi barátja és nem hivatalos testőre – egy másik 18...Részletek »
 • Why R U? (2023)

  Why R U? (2023)

  9 Comments
  2 0 8 részes (befejezett) Jung Lee Won egy neves dél-koreai egyetem hallgatója. Színészetet tanul, és reméli, hogy a jövőben sztár lesz. Végzete, Kim Ji Oh, aki ugyanebben az évfolyamon tanul, és rendezői szakra jár. Ahányszor csak találkoznak, veszekednek, és állandóan azt vágják a másik fejéhez, hogy az útban áll. A szakok jellegéből adódóan azonban...Részletek »
 • WISH YOU : Your Melody In My Heart (2020)

  WISH YOU : Your Melody In My Heart (2020)

  1 Comment
  0 0 8 részes (befejezett) A Kang In Soo egy szabad szellemű énekes, aki az utcán lép fel, élete teljesen a zene körül forog. Barátai által támogatott In Soo reméli, hogy egyszer a zene iránti szeretet teljes munkaidős karierré válik, de ez nem könnyű. In Soo nem hajlandó lemondani álmairól, nap mint nap folytatja a...Részletek »
Fel