OMG! Vampire (2024)

6
1
Jelölés (49)
BezárásPlease login

8 részes (futó-> 2. rész)

Miután felébredt az évszázados álmából, a vámpír Phum rájön, hogy a vámpírok országa megtiltotta a gen-x vámpíroknak, hogy szerelembe essenek. Az új törvény nem tetszik Phumnak, ezért megkéri a közeli barátait, Sen-t, Run-t, Mix-et és Jolie-t, hogy meneküljenek együtt az emberek földjére, ahol az embereknek nagyobb szabadságuk van. Azonban, már az oda jutás sem egyszerű. Be kell írniuk a nevüket az Élet Bibliájába, és el kell venniük a párhuzamos emberi énjeik testét, ami számos következménnyel járhat. Az élet az emberek földjén kaotikus vállalkozásnak bizonyul. Megismerkedik Patrikkal, a bártulajdonossal és elkezd neki dolgozni.

Szereplők

4 gondolatokat “OMG! Vampire (2024)

  1. Nagyon örülök, hogy elkezdtétek fordítani ezt a sorozatot. Viszont a Stand in sorozatra is várok, ami még a tervekben sem szerepel. Remélem, azért tudtok rá időt szakítani, mert nagyon népszerű és klassznak tűnik.

    1. Szia! Ha a My Stand-in sorozatra gondolsz, azért nem találod a tervekben , mert Drini vállalta be. Az első részt már lefordította és jelezte, hogy az érettségi kijavítása után pótolja a többi részt, amivel el van maradva.

Fel