Korea

 • A Breeze of Love (2023)

  A Breeze of Love (2023)

  8 Comments
  13 0 8 részes (befejezett) Ban Dong Wook krónikus álmatlanságban szenved, és ez esős időben még rosszabb. Egy ilyen nap véletlenül mély álomba merül Lee Do Hyun mellett. Így Do Hyun lett az egyetlen menedéke, pótolhatatlanná válik számára. A közös lógások során Do Hyun belezúg Dong Wookba, és megpróbálja bevallani neki. Azonban ez nem úgy...Részletek »
 • A First Love Story (2021)

  A First Love Story (2021)

  5 Comments
  0 0 2 részes befejezett) Első rész: Mingyu meglepődik amikor a legjobb barátja hirtelen bejelenti, hogy bevonul a seregbe. Furcsán érzi magát miatta, de úgy tesz, mintha nem érdekelné a dolog. Aztán rádöbben, hogy nem engedheti el a barátját. A második rész leírása. :Jae Sung szabadnapot kap a katonaságtól és találkozik a két barát. Mingyu...Részletek »
 • A sellő herceg (2020)

  A sellő herceg (2020)

  1 Comment
  0 0 6 részes (befejezett) Ez a könnyed kis sorozat egy Hye Ri nevű lány és egy titokzatos fiú,Woo Hyuk történetét meséli el.Hye Ri kikapcsolódni megy Gangwon tartományba, ahol megismerkedikegy panzió vonzó, fiatal sráccal, akit .. sellő hercegnek nevez el.Kissé bonyolultak a szerelmi szálak .. vajon hogy lesz kibogozva a végén? Szereplők 1. rész 2....Részletek »
 • A Tale of Legendary Libido (2008)

  A Tale of Legendary Libido (2008)

  1 Comment
  0 0 Film Vajon mi történik, ha az Istenek teljesítik egy magányos özvegyasszony kívánságát? Ez a komédia választ a kérdésre és arra is, hogy mi lesz ezután a faluval, ahol az özvegyasszony él. onlineRészletek »
 • A Violent Prosecutor (2016)

  A Violent Prosecutor (2016)

  1 Comment
  0 0 Film Byun Jae Wook egy nagyon temperamentumos ügyész, aki a célja elérése érdekében az erőszaktól sem riad vissza. Ám eljön az a nap, amikor a hóhért akasztják: Hirtelen egy gyilkosság vádlottjaként a börtönben találja magát azok között, akiket ő ítélt el. Szereplők onlineRészletek »
 • Alice (2020)

  Alice (2020)

  1 Comment
  0 0 16 részes (befejezett) 2050-et írunk. Már létezik az időutazás, amelyet egy Alice nevű cég valósít meg.Ezidőtájt terjed el egy prófécia is, miszerint az időutazás hamarosan megszűnik.Amikor Yoo Min Hyukot és Yoon Tae Yi-t 1992-be küldik, hogy ellenőrizzék apletykát, Tae Yi rájön, hogy terhes, ezért ott marad.Megszüli a fiát (Jin Gyeom), aki a féregjárat...Részletek »
 • Az én receptem a romantikához (My Romantic Some Recipe – 2016)

  Az én receptem a romantikához (My Romantic Some Recipe – 2016)

  1 Comment
  1 0 6 részes (befejezett, egybefűzve) Mi Nyeo, 21 éves főiskolai hallgató egyoldalúan szerelmes a boltjuk egyik vásárlójába. Miután egy este lerészegedik, hazavisz egy életnagyságú plakátot a bálványáról. A képből varázsütésre kilép a fiú, hogy segítsen neki. Megtanítja a csábítás trükkjeire, főzni, biciklizni, vigyázni magára. Aztán, amilyen hirtelen felbukkant, olyan hirtelen el is tűnik …...Részletek »
 • Blossom Campus (2024)

  Blossom Campus (2024)

  7 Comments
  7 1 6 részes (befejezett) Kim Min Jae, a zenei szakra átjelentkező hallgató, új életet kezd az egyetemen. Első napján összetalálkozik Yoon Chan-el, a taekwondo szakos hallgatóval. Kedvessége és segítőkészsége hamar megnyeri a szívét, és a fiúk között fokozatosan kialakul egy mélyebb kapcsolat.  De vajon a félreértések és a múltbeli sebek nem gördítenek akadályokat a...Részletek »
 • Blue Boys (2024)

  Blue Boys (2024)

  2 Comments
  7 0 8 részes (futó 1-4 rész) Találkozz Jae Minnel, aki belefáradva az álláskeresésbe, egy éjszakás kalandba bonyolódik egy régi osztálytársával, Nam Yi-jal. A szenvedélyes éjszaka után Jae Min új érzéseket fedez fel magában, de a boldogságuk hamarosan szertefoszlik, mikor félreértések sorozata merül fel Nam Yi miatt. Kísérd el őket ezen a fordulatokban gazdag úton,...Részletek »
 • Blue of Winter (2022)

  Blue of Winter (2022)

  2 Comments
  0 0 5 részes (befejezett) Ji Seok és Do Jin a középiskolában találkozik Hyeon Woo-val egy szöuli középiskolák közötti judo versenyen. Hyeon Woo, aki a küzdelem megszállottja, annak ellenére, hogy tudja, hogy meg fog sérülni, vakmerő technikákat alkalmaz ellenfele ellen, hogy győzzön. A végén Hyeon Woo hordágyon végzi, de nem tudja leplezni örömét, hogy sikerült....Részletek »
 • Bon Appetit (2023)

  Bon Appetit (2023)

  4 Comments
  2 0 8 részes (befejezett) Doo Hoon elkötelezett irodai dolgozó, aki belemerül a munkájába, és nap mint nap ingázik az otthona és az iroda között. Élete egyhangúnak tűnik, tele magányossággal és szomorúsággal. Egy nap azonban a szomszédja, Yoon Soo teljesen felforgatja az életét. Yoon Soo Doo Hoon egyetemi társa volt, de hirtelen otthagyta az iskolát....Részletek »
 • Cherry Blossoms After Winter (2022)

  Cherry Blossoms After Winter (2022)

  8 Comments
  6 0 8 részes (Befejezett) Seo Haebom-ot a szülei halála után örökbe fogadják és együtt nő fel Jo Taeseong-al. Taesoung sokáig ridegen bánik Haebom-mal. Egészen addig, amíg egy osztályba nem kerülnek. Viszont egy idő már nem tudja leplezni az érzéseit. Vajon sikerül lángra gyújtania Haebom szívét? Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész...Részletek »
 • Close My Eyes (2017)

  Close My Eyes (2017)

  1 Comment
  0 0 Film Egy vak ember sok mesét hall. Kim Hyun Woo ( Baro ) egy vak utcai előadóművész, aki mindig ugyanazon a helyszínen énekel egy népszerű földalatti piacon Szöulban. Könnyű személyisége és fogyatékossága ösztönzi az embereket, hogy elmeséljék neki történeteiket. A Park Mi Rim ( Seol In Ah ) egy középiskolás diák, aki szeret...Részletek »
 • Eve (2022)

  Eve (2022)

  5 Comments
  0 0 16 részes (befejezett) Lee Ra el bálványozta szerető szüleit. Ám amikor kegyetlen erők apja halálát okozzák és családja összeomlik, szörnyű bosszút esküszik.  Célpontja Kang Yoon Kyum, az LY Group ipari hatalom vezérigazgatója, aki elpusztította a családját. Választott fegyvere a válás lesz. Úgy dönt, szétrombolja Kang Yoon Kyum családját és elveszi a sok milliárd...Részletek »
 • Fake Buddies (2024)

  Fake Buddies (2024)

  5 Comments
  13 0 5 részes (egybefűzve) Szerelem, bizalom, árulás? Mi rejtőzik a felszín alatt? Minwhan és Jooha egy pár, de minden megváltozik, amikor megismerkednek a másik legjobb barátjával. A romantikus pillanatokat hamarosan elhomályosítja a gyanakvás és a bizalmatlanság árnya. Vajon hűségesek maradnak egymáshoz, vagy a féltékenység és a titkok szétzilálják a kapcsolatukat? Ne hagyd ki ezt...Részletek »
 • Fragment (2019)

  Fragment (2019)

  1 Comment
  0 0 Film Mindenki hibázik, mert az ember már csak ilyen. Így vagyunk kódolva, de… Egyetlen hiba elég, hogy megváltozzon minden, egyetlen hiba és soha nem feledük… Szereplők online https://www.youtube.com/watch?v=hAreGvYOMFARészletek »
 • Going South (2012)

  Going South (2012)

  1 Comment
  0 0 Egy road movie Gi Tae-vel, aki hamarosan leszerel, és a rangidősével, Jun Younggal. Jun Young a katonai táborba tart Gi Tae-vel, aki az utolsó szabadságáról tér vissza. Feszültség van közöttük. Amikor a tábor előtt egy szupermarkethez érnek, Gi Tae altatót tesz Jun Young kávéjába. Végül Gi Tae elindul dél felé, és magával viszi...Részletek »
 • Happy Ending Romance (2022)

  Happy Ending Romance (2022)

  6 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Cha Jung Woo-nak fényes jövője lehetett volna íróként, ha tudott volna hallgatni, miután tanúja volt a korrupciónak az idősebbek között. Sajnos azzal, hogy úgy döntött, hogy felszólal a gátlástalan viselkedés ellen, Jung Woo lényegében véget vetett a karrierjének. Legalábbis így alakultak volna a dolgok, ha Kim Jung Hyun nem dönt...Részletek »
 • Happy Merry Ending (2023)

  Happy Merry Ending (2023)

  1 Comment
  1 0 8 részes (befejezett) Seung Jun régóta esküvőkön énekel, de már megunta ezt a munkát. Már nincsenek ötletei azzal kapcsolatban, hogy az emberek milyen romantikus dolgokra vágynak az ilyen szertartásokon. Egy nap találkozik Jae Hyunnal, aki szintén esküvőkön dolgozik házigazdaként, és az előtte álló eleven és sármos srác pont az ideális típusa! Ahogy ők...Részletek »
 • Haunters (2010)

  Haunters (2010)

  1 Comment
  0 0 Film Cho In szörnyű gyermekkort élt meg, elveszíti az egyik lábát és műlábat kap. Apja iszákos és brutális, folyton veri őt és az anyját, mert nem bírja elviselni, hogy a gyereknek van egy különleges képessége: a nézésével irányítani tudja az emberek elméjét. A nő végső kétségbeesésében megpróbálja megölni magát és a fiát. Miután...Részletek »
 • Hit The Spot (2022)

  Hit The Spot (2022)

  13 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Son Hee Jae-t (Hani), akit sokan melegszívű, barátságos, figyelmes embernek tartanak, olyan emberek veszik körül, akik azt állítják, hogy ismerik és szeretik őt. De az a problémája, hogy nem igazán biztos benne, hogy valóban ismeri vagy megérti önmagát. Ezért van az, hogy amikor hirtelen egy szerelmi és romantikus podcast vezetője...Részletek »
 • Individual Circumstances (2023)

  Individual Circumstances (2023)

  4 Comments
  1 0 8 részes (befejezett) Ha Yeon Woo (Han Jung Wan) egykor a Chungmuro – Seoul, Dél-Korea válasza az amerikai Hollywoodra – sztárja volt. Fiatal rendezőként a debütáló filmje hatalmas sikert aratott mind a mozinézők, mind a kritikusok körében. De e szerencsés kezdés után hosszú visszaesés következett. Mostanra kedvetlenné vált, és elbizonytalanodott, hogy tényleg alkalmas-e...Részletek »
 • Jazz for Two (2024)

  Jazz for Two (2024)

  2 Comments
  20 0 8 részes (befejezett) Tae Yi ismerős dallamot hall, amely betölti az üres termeket, és a régi zeneterem felé veszi az irányt. Tudja, hogy a bátyja meghalt, de mégis reménykedni kezd, talán, csak talán… hogy a bátyja az, aki a kedvenc dalát játssza. Azonban Se Heon-t, az új diákot találja a zongoránál. Csalódottság tör...Részletek »
 • Just Between Lovers (2017)

  Just Between Lovers (2017)

  4 Comments
  0 0 16 részes (befejezett) Egy épület összeomlása három fiatal sorsát köti össze egy életre. 10 évvel ezelőtt az S bevásárló központ a rossz tervezés miatt összedőlt, 48 ember halálát okozva. Ha Moon Soo a húgával volt ott, Le Kang Doo az apját várta, Seo Joo Won apja volt a főmérnök. Ők túlélték, de mindhármuk...Részletek »
 • Kissable Lips (2022)

  Kissable Lips (2022)

  2 Comments
  0 0 Sorozat(-> befejezett.) Miután az elmúlt ötszáz évet halhatatlan vámpírként vándorolta a történelemben, Kim Jun Ho (Kim Ji Woong) belefáradt végtelen létezésébe. Több életet élt, mint bárkinek valaha is kellene, Jun Ho tudja, hogy az egyetlen módja annak, hogy véget vessen nyomorúságos életének, ha egy tisztavérű ember vérét issza, és így maga is emberré...Részletek »
 • Kissable Lips (Movie)

  Kissable Lips (Movie)

  1 Comment
  1 0 Film (befejezett) Miután az elmúlt ötszáz évet halhatatlan vámpírként vándorolta a történelemben, Kim Jun Ho (Kim Ji Woong) belefáradt végtelen létezésébe. Több életet élt, mint bárkinek valaha is kellene, Jun Ho tudja, hogy az egyetlen módja annak, hogy véget vessen nyomorúságos életének, ha egy tisztavérű ember vérét issza, és így maga is emberré...Részletek »
 • Love (ft. Marriage and Divorce) Season 3 (2022)

  Love (ft. Marriage and Divorce) Season 3 (2022)

  13 Comments
  1 0 16 részes (befejezett) A sorozat közvetlenül az 1. és 2. évadhoz kapcsolódik, ahol is megtudhatjuk 3 főhősnőnk életének változását. Mindhárom hölgy erősen karrierista, de remek anya és jó feleség is. De az életük atomjaira hullik, amikor kiderül, hogy mindhármuk férje szeretőt tart és így felbomlanak a tökéletes illúzióra épített családok. A 3. évadban...Részletek »
 • Love 100° C (2010)

  Love 100° C (2010)

  1 Comment
  1 0 Film Min-soo egy hallássérült fiú – és meleg. Szerelmes az egyik osztálytársába, Ji-Seok-ba, reménytelenül. Egy nap Min-Soo impulzív szexuális viszonyba kerül egy fiúval, aki a fürdőházban dolgozik. Ez a viszony egy új tapasztalat, ami komoly önbizalmat ad az amúgy félénk fiúnak. De ennek nagy ára van.. Szereplők onlineRészletek »
 • Love for Love’s Sake (2024)

  Love for Love’s Sake (2024)

  5 Comments
  10 0 8 részes (befejezett) A huszonkilenc éves Tae Myung Ha hirtelen egy kitalált online játékba kerül egy tizenkilenc éves karakter testébe. Hamarosan küldetésre indul a virtuális világban, hogy boldoggá tegye Cha Yeo Woon nevű karaktert. Szerény neveltetése ellenére Cha Yeo Woon a nemzeti atlétikai bajnokságban kiemelkedő teljesítményt nyújt, kinézetének köszönhetően figyelemre méltó hírnevet szerzett...Részletek »
 • Love Is like a Cat (2024)

  Love Is like a Cat (2024)

  10 Comments
  19 2 12 részes (befejezett) A népszerű sztár Piuno, aki a gyermekkorában átélt trauma miatt nem kedveli a kutyákat, találkozik Lee Dae Byeol-lal, egy kutya óvoda igazgatójával, akinek Gi Min az egyik alkalmazottja. Jun Hyeok több mint barátja Dae Byeol-nak, és az egyik legnagyobb támogatója. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5....Részletek »
 • Love Tractor (2023)

  Love Tractor (2023)

  12 Comments
  1 0 8 részes (befejezett) Hyeon Yul, a vidéki túlélésre alkalmatlan városi ember elveszettnek érzi magát az életben, ezért a nagyapja falusi otthonába megy. Találkozik Ye Chan-elrel, egy szenvedélyes fiatalember, aki imádja a földművelést. Miközben ismerkedik a vidéki élettel és segít a gazdaságban, Hyeon Yul fokozatosan vonzódni kezd Ye Chan meleg és közvetlen természetéhez. A...Részletek »
 • LOVER OF THE PALACE (2020)

  LOVER OF THE PALACE (2020)

  1 Comment
  0 0 10 részes (befejezett) Boram a Deoksugung palota idegenvezetőjeként dolgozik, meglehetősen jó életet él és sok barátja is van. De Boram mindent meg is tesz ezért. Aztán egy napon hirtelen összetalálkozik Dong Gillel. A fiú gyerekkori jó barátja volt, akire mindig számíthatott a bajban is. Boram nagyra értékelte a barátságukat, ám a fiú egy...Részletek »
 • METHOD (Movie)

  METHOD (Movie)

  1 Comment
  0 0 Film (befejezett) Egy veterán színész és egy Idol együtt játszanak az „Unchain” című darabban. Az általuk játszott karakterek párkapcsolatba keverednek, és ahogy próbálnak, ahogy közeledik a bemutató, a valóság és a fikció közötti távolság kezd elmosódni. Szereplők Online Online Online ElőzetesRészletek »
 • Midnight Runners (2017)

  Midnight Runners (2017)

  1 Comment
  0 0 Film A Koreai Nemzeti Rendőr Egyetem hallgatóinak, Ki Joonnak (Park Seo Joon) és Kee Yeolnak (Kang Ha Neul) még hosszú utat kell megtennie, mielőtt hivatalosan is rendőrré válhatnának. De ez nem akadály az álmodozáshoz. Egy éjjel szemtanúi lesznek egy emberrablásnak, ám a helyi kapitányságnak nincs ideje ezzel az esettel foglalkozni. Tudva, hogy az ilyen esetben...Részletek »
 • Mission: Possible (2021)

  Mission: Possible (2021)

  4 Comments
  0 0 Film Yoo Da Hee a kínai Állambiztonsági Minisztérium egyik legtitkosabb ügynöke. Amikor osztálya információt kap egy dél-koreai fegyvercsempész hálózatról, elküldik, hogy információt szerezzen. A terv egy része összekapcsolódik egy dél-koreai különleges operatív munkatárssal. De egy téves személyazonosság miatt váratlanul azt mondják neki, hogy találkozzon Woo Soo Han-nal, egy bugyuta és tapasztalatlan magánnyomozóval, akinek...Részletek »
 • MOON LOVERS: REINCARNATION (2019)

  MOON LOVERS: REINCARNATION (2019)

  4 Comments
  0 0 Film A várva várt újjászületés (fanmovie) onlineRészletek »
 • Mr. Heart (2020)

  Mr. Heart (2020)

  1 Comment
  1 0 8 részes (befejezett) Bár a dolgai általában balul sülnek el, Sang Ha mégis mindig talál okot a mosolygásra. Az iskolai futócsapat tagja, de még soha nem nyert. Ennek ellenére imád futni.Jiwoon remek futó, jó úton halad a szupersztárrá váláshoz. Csak egy dologgal törődik:a következő verseny megnyerésével. Ám az eredményei romlanak, így az edzője...Részletek »
 • My Eleventh Brother (2016)

  My Eleventh Brother (2016)

  2 Comments
  0 0 “Tíz évvel ezelőtt a bátyám eltűnt. Azóta egyetlen pillanara sem lehetett boldog az otthonunk.” Sung Woo családja folyamatosan új gyermekeket fogad örökbe, hogy pótolja az egy évtizede eltűnt bátyja elvesztését. Aztán jön a 11. testvér, Sung Kyu, akivel  megosztja a titkát. Szereplők onlineRészletek »
 • Now, We Are Breaking Up (2021)

  Now, We Are Breaking Up (2021)

  4 Comments
  1 0 16 részes (befejezett) Ha Young Eun ( Song Hye Kyo ) az ország egyik vezető divatcégének tervezési osztályának csapatvezetőjeként hírnevet szerzett magának a divatiparban. A gyönyörű, divatos és intelligens Young Eun szereti a munkáját, és jó abban, amit csinál. Ami a kapcsolatokat illeti, a dolgok egy kicsit másképp alakulnak. A hibával szemben pragmatikus...Részletek »
 • Oh! My Assistant (2022)

  Oh! My Assistant (2022)

  6 Comments
  1 0 8 részes (befejezett) Seon Ho (Song Seung Hyun) művész felnőtt webtoonokat rajzol. Kezdetben egy egyszerű pénzkereseti módszernek indult, de nem várt mellékhatásokat okozott: több mint két éve nem volt izgalomban! Ahogy egyre több lesz a munkája, úgy dönt, hogy felvesz egy asszisztenst, Mu Youngot (Ko Chan Bin). Mu Youngról kiderül, hogy nem egy...Részletek »
 • Once Again (2022)

  Once Again (2022)

  2 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Shin Jae Woo (Moon Ji Yong) fájdalmas emlékei kísértik. Arról álmodik, hogy valahogy vissza tudja fordítani az idő kerekét, és megváltoztathatja a saját és Kang Ji Hoon (Lee Hyun Jun) sorsát. 2007-ben a két fiatalember útjai keresztezték egymást, és Shin Jae Woo beleszeretett Kang Ji Hoonba – egy olyan férfiba,...Részletek »
 • One Night Only (2014)

  One Night Only (2014)

  1 Comment
  0 0 Film Han Jae egy szélhámos. Meleg férfiakkal találkozik bárokban, Jongnokerületben, Szöulban. Mindig internetes oldalakon ismerkedik. Miutána férfiak lerészegednek, Han Jae ellopja a pénzüket.Ő Hoon-t kísérgeti és mindenkinek azt állítja, hogy ő a barátja. Hoonnagyon népszerű, de Han Jae nem törődik Hoon érzéseivel.Aztán egy napon Hoon hirtelen megcsókolja Han Jae-t. Szereplők   online https://www.youtube.com/watch?v=5Tq_A6p4AekRészletek »
 • P1H: The Beginning of a New World (2020)

  P1H: The Beginning of a New World (2020)

  1 Comment
  0 0 Film A történet hat fiúról szól, – ketten a múltból, hárman a jövőből, és egy a jelenből, – akik az Alkaid és az Alcor csillagokról érkeznek a Földre, hogy megmentsék a bolygót egy furcsa vírustól, ami haragot és erőszakot kelt az emberekben. A fiúk meg akarják akadályozni a vírus elterjedését és az emberiség...Részletek »
 • Phantom School (2022)

  Phantom School (2022)

  1 Comment
  0 0 8 részes (befejezett) Egy nyüzsgő közösség szívében csendesen meghúzódik egy iskola, amely az arra járók számára teljesen normálisnak tűnik. Azonban, ahogy az gyakran előfordul, a látszat néha csalóka lehet. Ezt az iskolát számos rosszindulatú fantom megszállja, így nem csak az elkötelezett tanárainak és élénk diákságának ad otthont. Bár a legtöbb diák ebben az...Részletek »
 • Queen In Hyun’s Man (2012)

  Queen In Hyun’s Man (2012)

  2 Comments
  0 0 16 részes (befejezett) Kim Boong Do egy tudós, aki támogatta In Hyun királynő visszaállítását, amikor Jang Hee Bin tervei következtében leváltották és Suk Jong király hitvese lett. 300 évet utazik a modern Szöul jövőjébe és találkozik Choi Hee Jin-nel, egy névtelen színésznővel, aki karrierje reneszánszát várja egy tévédrámában, Hyun királynőként. Szereplők 1. rész...Részletek »
 • Rampant (2018)

  Rampant (2018)

  2 Comments
  0 0 Film Gang Lim Joseon hercege, de túszként él Qingben. Szereti az ivászatot, a nőket és a szerencsejátékokat. Emellett kiváló kardforgató is. Eközben bátyja, Kim Ja Joon koronaherceg lázadást készít elő, hogy megszabaduljanak a kínai uralomtól, de tervük napvilágra kerül. A koronaherceg a saját életét kínálja fel, hogy az emberei élhessenek. Halála előtt levelet...Részletek »
 • Replay: The Moment When It Starts Again (2021)

  Replay: The Moment When It Starts Again (2021)

  1 Comment
  0 0 Film Középiskolások egy csoportja zenekart alapít vegzős éveikben. De nem sokkal az alapítás után, egy új utazás veszi kezdetét: a romantika. És ez egy olyan erő, amely azzal fenyeget, hogy elhinti a diszharmónia magját a zenekarban. A banda énekese Yoo Ha Young (Mi Yeon), akinek egy népszerű dalának YouTube-feldolgozása vírusos online sláger lett....Részletek »
 • Room No.9 (2018)

  Room No.9 (2018)

  1 Comment
  0 0 16 részes ( befejezett) Eulji Hae Yi könyörtelen ügyvéd, aki minden ügyét megnyeri. Rossz sorsuk folytán találkozik Jang Hwa Sa-val, a halálraítélt bűnözővel.Egy véletlen baleset során Hae Yi és Hwa Sa lelke testet cserél ..Kettejük közötti kapocs pedig Hae Yi barátja, Gi Yoo Jin doktor .. talán ő a kulcs mindenhez .. Szereplők...Részletek »
 • Roommates of Poongduck 304 (2022)

  Roommates of Poongduck 304 (2022)

  8 Comments
  2 0 8 részes ( befejezett) Harmadik generációs Chaebol és a Guemman-csoport örököseként Ji Ho Joon (Kim Ji Woong) úgy nőtt fel, hogy a világon mindent megkapott. Jelenleg Ho Joon egy olyan huszonéves, akit a világon semmi sem érdekel. Biztos benne, hogy örökké kiváltságos életet fog élni, ezért megdöbben, amikor az apja váratlan és meglehetősen...Részletek »
 • Show Me the Ghost (Movie)

  Show Me the Ghost (Movie)

  5 Comments
  0 0 Film ‘Hodu’ és ‘Yeji’ legjobb barátok. Álláskeresők akiknek álmai és reményei tönkrementek. ‘Hodu’ nagyon kedvező áron talál egy házat. ‘Yeji’, akit kirúgtak a szülői házból, vele marad. Egy nap furcsaságokat tapasztalnak a házban, baljós szellemmel találkoznak, és kiborulnak. Mivel nincs hova menniük és nincs pénzük, megpróbálják internetről leszedett praktikákkal maguk legyőzni a szellemet,...Részletek »
 • Sing My Crush (2023)

  Sing My Crush (2023)

  5 Comments
  1 0 8 részes (befejezett) Ba Ram és Han Tae története. Amikor iskolásak voltak történt egy incidens, ami ha kiderül, minkét srác élete megváltozhat. Most, hogy felnőttek, vajon Ba Ram képes lesz elfojtani Han Tae iránti érzéseit, amelyeket sokáig táplált? Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész...Részletek »
 • Star Struck (2023)

  Star Struck (2023)

  3 Comments
  1 0 8 részes (befejezett) YooJae és HanJun már középiskolás koruk óta a legjobb barátok. HanJun lassan ráébred, hogy mit érez valójában YooJae iránt, de úgy dönt, hogy továbbra is csak a barátja marad, hogy mellette maradhasson. A középiskolai záróvizsga napján azonban rájön, hogy nem tudja tovább titkolni az érzéseit, és úgy dönt, hogy bevallja...Részletek »
 • Sungkyunkwan Scandal (2010)

  Sungkyunkwan Scandal (2010)

  2 Comments
  0 0 20 részes (befejezett) A Jeoson-korszakban, amikor a nők nem lehettek okosak és iskolázottak, Kin Yoon Hee mindkettő volt. Apja halála után bátyja megbetegedett, ezért Yoon Hee fiúnak álcázta magát, hogy pénzt tudjon keresni a szegénységgel küszködő családjának. Úgy alakul, hogy jó pénzt kaphatna, ha helyettes-vizsgázóként részt vesz az állami vizsgán, de végül ő...Részletek »
 • Sweet Munchies (2020)

  Sweet Munchies (2020)

  1 Comment
  0 0 12 részes (befejezett) Park Jin Sung (Jung Il Woo) egy kis éjszakai bisztrót üzemeltet, ahol az ügyfelek olyan italt választhatnak, amilyet akarnak, de az előételről Park dönt. Életcélja, hogy boldoggá tegye az oda betévedő vendégeket. Egy nap az egyik törzsvendége, Kim Ah Jin (Kang Ji Young) egy műsort szeretne készíteni, ahol a sztár...Részletek »
 • The Captain (Movie)

  The Captain (Movie)

  6 Comments
  0 0 Film (befejezett) Tibet felett egy utasszállító repülőgép pilótafülkéjének szélvédője betörik. A másodpilóta megsérül, és a fedélzeten tartózkodók többsége eszméletlen lesz. Liu kapitány hideg fejének, és tapasztalatának köszönhetően a gépnek sikerül leszállnia, így több mint 100 utas életét menti meg. A SiChuan Airline 2018. májusi repülésének valós eseményei alapján készült katasztrófa film. Szereplők OnlineRészletek »
 • The Case of Itaewon Homicide (2009)

  The Case of Itaewon Homicide (2009)

  1 Comment
  0 0 Film Amikor Jo Jong-pil egyetemi hallgatót brutálisan meggyilkolják Itaewon egyik hamburgerezőjében, az ügyészség elég nehéz helyzetbe kerül. Ugyanis a bűnténynek két gyanúsítottja is van .. de melyikük tette? A film megtörtént eseményen alapul. Főszerepben: Jang Geun Suk – mint Robert J. Pearson Shin Seung Hwan – mint Alex Szereplők onlineRészletek »
 • The Coldest Day (2017)

  The Coldest Day (2017)

  1 Comment
  0 0 Film Mindig van remény a boldogságra … Szereplők onlineRészletek »
 • The Director Who Buys Me Dinner (2022)

  The Director Who Buys Me Dinner (2022)

  11 Comments
  0 0 10 részes (befejezett) Több száz évvel ezelőtt egy gyermeket egy istenről neveztek el, és elátkozták. Négy reinkarnáció után megtalálja a szerelmét egy alkalmazottja, egy férfi személyében! Ha nem randiznak, akkor meghalnak! “Muszáj randiznunk. Ha nem, meghalunk.” Dong Baek a Min Entertainment egyik legújabb alkalmazottja. A főnöke, Yu Dam, minden szempontból tökéletes, Dong Baek...Részletek »
 • The Dude in Me (2019)

  The Dude in Me (2019)

  1 Comment
  0 0 Film Dong Hyun egy középiskolás diák, Pan Soo pedig egy bűnszervezet tagja. Egy nap Dong Hyun leesik a tetőről, épp Pan Soofejére. Később, amikor a gengszter felébred a kórházban, egy tinédzser testében találja magát. Szereplők onlineRészletek »
 • The Eighth Sense (2023)

  The Eighth Sense (2023)

  16 Comments
  1 0 10 részes (befejezett) Ji Hyun egy békés vidéki városból érkező első éves diák nehezen alkalmazkodik a nyüzsgő szöuli városi élethez. Az egyetemen találkozik Jae Won-nal, aki épp most szerelt le a katonai szolgálatból. Ji Hyun csatlakozik ugyanahhoz a szörfklubhoz, ahová Jae Won is jár. Kötődésük egyre mélyül, ahogy Ji Hyun felfedezi a szörfözés...Részletek »
 • The Lover JoonJae x Takuya (2015)

  The Lover JoonJae x Takuya (2015)

  1 Comment
  0 0 Film Jonjae egy magányos srác, aki elbújik az otthonában. Pénzügyi nehézségei miatt szobatársat keres. Így kerül oda Takuya, aki Japánból érkezett és nem beszéli jól a koreai nyelvet.Aztán a kezdeti barátságból kivirágzik egy másfajta érzelem is… Szereplők onlineRészletek »
 • The Mimic (2017)

  The Mimic (2017)

  1 Comment
  0 0 Film Öt év telt el azóta, hogy Hee Yeon kisfia, Jun Seo eltűnt, de a szívfájdalma nem enyhül. Bánata még jobban elmélyül, ahogy végignézi édesanyja demenciával való küzdelmét. Ekkor eldönti: váltani fog. Édesanyja szülővárosába költöznek, remélve, hogy megnyugszik az idős nő elméje és fájó szíve. De a reményt bűntudat váltja fel, amikor Hee...Részletek »
 • The New Employee (2022)

  The New Employee (2022)

  16 Comments
  0 0 7 részes (befejezett) A húszas évei végén járó Seung Hyun (Moon Ji Yong) még nem tudott belerázódni abba, amit a legtöbben “felnőtt” életnek mondanak. Későn érő típus, és körülbelül annyi tapasztalatot szerzett a szakmai karrierjében, mint a magánéletében, azaz szinte semmit . De minden megváltozik, amikor végre sikerül megszereznie álmai gyakornoki állását. De...Részletek »
 • The Tasty Florida – Movie (2021)

  The Tasty Florida – Movie (2021)

  1 Comment
  0 0 Film (befejezett) Seo Hae Won (Cha Woo Min) főiskolai gólya nem tudja mit gondoljon a vendégházról, ahova nemrég költözött be. A Florida Banjeom, egy népszerű tetőtéri kínai étterem, ahova messziről is érkeznek vendégek. De nem a folyamatos vendégáram az, ami Hae Wont foglalkoztatja; az a tény, hogy az étterem tulajdonosának és főszakácsának, Baek...Részletek »
 • The Tasty Florida (2021)

  The Tasty Florida (2021)

  3 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Seo Hae Won (Cha Woo Min) főiskolai gólya nem tudja mit gondoljon a vendégházról, ahova nemrég költözött be. A Florida Banjeom, egy népszerű tetőtéri kínai étterem, ahova messziről is érkeznek vendégek. De nem a folyamatos vendégáram az, ami Hae Wont foglalkoztatja; az a tény, hogy az étterem tulajdonosának és főszakácsának,...Részletek »
 • Tinted With You (2021)

  Tinted With You (2021)

  1 Comment
  2 0 Sorozat(->befejezett) Korea feudális múltjában a leváltott Lee Heon koronaherceg száműzetésbe kényszerült, amikor kegyetlen bátyja bitorolta a trónt. Testvére azt tervezi, hogy véglegesen biztosítja pozícióját, így Lee Heon minden alkalommal félti az életét.  Lee Heonnak van egy szövetségese, Geum, a hűséges, jószívű őr. A modern világban, ahol a művészet Eun Ho középiskolás diák egész...Részletek »
 • Tinted With You (Movie)

  Tinted With You (Movie)

  1 Comment
  0 0 Film (befejezett) Korea feudális múltjában a leváltott Lee Heon koronaherceg száműzetésbe kényszerült, amikor kegyetlen bátyja bitorolta a trónt. Testvére azt tervezi, hogy véglegesen biztosítja pozícióját, így Lee Heon minden alkalommal félti az életét.  Lee Heonnak van egy szövetségese, Geum, a hűséges, jószívű őr. A modern világban, ahol a művészet Eun Ho középiskolás diák...Részletek »
 • To All The Guys Who Loved Me (2020)

  To All The Guys Who Loved Me (2020)

  11 Comments
  0 0 16 részes (befejezett) Seo Hyeon Ju szorgalmas producer, de szerelmi téren nem olyan sikeres, mint a karrierjében. Egy sor fájdalmas szakítás után úgy dönt, elfelejti a házasságot és csak egy célja lesz az életben. De mire végre megtalálja a megfelelő fickót, egy trükkös szerelmi háromszög közepén találja magát Hwang Ji Woo-val, aki egy...Részletek »
 • Train (2020)

  Train (2020)

  1 Comment
  0 0 12 részes (befejezett) Seo Do Won kemény és könyörtelen nyomozó, akinek életcélja, hogy a bűnözőket igazságszolgáltatás elé citálja. De amikor szerelme egy sorozatgyilkos áldozatává válik, eddigi világa teljesen megváltozik.. Szó szerint.Titokzatos módon képes a párhuzamos világok között mozogni, így egyszerre már két világban él. Az egyikben, mint egy fiú, akinek az apja bűneiért...Részletek »
 • Train to Busan (2016)

  Train to Busan (2016)

  1 Comment
  0 0 Film Seok Woo alapkezelőként dolgozik, Szöulban él, épp válik a feleségétől.Rengeteget dolgozik és kevés időt tud a lányával foglalkozni, aki nagyonhiányolja őt. A kislány születésnapi kívánsága, hogy elmehessen édesanyjához Busanba,így az apja, hogy teljesítse a kérését, vonatra száll vele. Ám, amikor elindulnak, még fogalmuk sincs róla, hogy már elszabadult a pokol. Vajon eljut...Részletek »
 • Twenty (2015)

  Twenty (2015)

  1 Comment
  0 0 Film A középiskola elvégzése után a három fiú hirtelen a felnőttek világában találja magát, ahol helyt kell állniuk. Személyes kudarcaik ellenére úgy döntenek, hogy 20 évesen bizony övék a világ és mindent elvesznek, amit csak akarnak. Szereplők onlineRészletek »
 • Unintentional Love Story (2023)

  Unintentional Love Story (2023)

  15 Comments
  4 0 10 részes (befejezett) Amikor Ji Won Young közvetlen munkahelyi felettesét egy korrupciós botrány miatt kirúgják, annak ellenére, hogy ártatlan, őt is elbocsátják a cégtől. Kétségbeesetten próbálja visszakapni az állását, és megpróbálja felkutatni az elnök kedvenc művészét. Megtalálja az eltűnt férfit, aki egy fazekasboltot vezet egy távoli városban, de egyértelmű, hogy Yoon Tae Joon...Részletek »
 • Vanishing Time: A Boy Who Returned (2016)

  Vanishing Time: A Boy Who Returned (2016)

  1 Comment
  0 0 Film A 13 éves Soo Rin anyja halála után egy kis szigetre költözik mostohaapjával, és itt összebarátkozik egy árva fiúval, Seongminnel. A hasonló az érdeklődési körük, szeretik a titokzatos történeteket és a folklórt. Egy napon, amikor három barátjukkal titkos körútra indulnak, felfedeznek egy érdekes barlangot, – egy goblin-tojással. A fiúk egy bizarr időbuborékba...Részletek »
 • Where Your Eyes Linger (2020)

  Where Your Eyes Linger (2020)

  2 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Han Tae Joo ( Han Gi Chan ) egy 18 éves középiskolás diák és a TB Csoport – a családi vállalkozás-konglomerátum – egyetlen örököse. Mivel szigorú szülei napi 24 órás felügyelet alatt tartják őt, unatkozik és minden vágya, hogy szabadon élhessen.Legközelebbi barátja és nem hivatalos testőre – egy másik 18...Részletek »
 • Where Your Eyes Linger (2020)

  Where Your Eyes Linger (2020)

  1 Comment
  0 0 Film Han Tae Joo ( Han Gi Chan ) egy 18 éves középiskolás diák és a TB Csoport – a családi vállalkozás-konglomerátum – egyetlen örököse. Mivel szigorú szülei napi 24 órás felügyelet alatt tartják őt, unatkozik és minden vágya, hogy szabadon élhessen.Legközelebbi barátja és nem hivatalos testőre – egy másik 18 éves férfi...Részletek »
 • Why R U? (2023)

  Why R U? (2023)

  9 Comments
  2 0 8 részes (befejezett) Jung Lee Won egy neves dél-koreai egyetem hallgatója. Színészetet tanul, és reméli, hogy a jövőben sztár lesz. Végzete, Kim Ji Oh, aki ugyanebben az évfolyamon tanul, és rendezői szakra jár. Ahányszor csak találkoznak, veszekednek, és állandóan azt vágják a másik fejéhez, hogy az útban áll. A szakok jellegéből adódóan azonban...Részletek »
 • WISH YOU : Your Melody In My Heart (2020)

  WISH YOU : Your Melody In My Heart (2020)

  1 Comment
  0 0 8 részes (befejezett) A Kang In Soo egy szabad szellemű énekes, aki az utcán lép fel, élete teljesen a zene körül forog. Barátai által támogatott In Soo reméli, hogy egyszer a zene iránti szeretet teljes munkaidős karierré válik, de ez nem könnyű. In Soo nem hajlandó lemondani álmairól, nap mint nap folytatja a...Részletek »
 • Wish You Talk Live (2020)

  Wish You Talk Live (2020)

  1 Comment
  0 0 4. részes (befejezett) A Wish You (2020), (Kang In so és Lee Sang) sztárjai több szívet is elloptak. Itt az ideje, hogy megismerjük a 2020-as év egyik kedvenc új párja mögött álló férfiakat. Hogy megköszönjék a rajongók szeretetét és támogatását, Kang In so és Lee Sang készítettek egy kis különlegességet. A rajongók kérdéseit...Részletek »
 • Wish You the Movie (2021)

  Wish You the Movie (2021)

  1 Comment
  1 0 Film A Kang In Soo egy szabad szellemű énekes, aki az utcán lép fel, élete teljesen a zene körül forog. Barátai által támogatott In Soo reméli, hogy egyszer a zene iránti szeretet teljes munkaidős karierré válik, de ez nem könnyű. In Soo nem hajlandó lemondani álmairól, nap mint nap folytatja a buszozást, míg...Részletek »
 • Woori the Virgin

  Woori the Virgin

  3 Comments
  0 0 14 részes (befejezett) Oh Woori ( Im Soo Hyang ) egy népszerű drámasorozat segédírója. Megesküdött, hogy szűz marad, amíg meg nem házasodik, ezért elzárkózott minden romantikus kapcsolattól. az odaadó rendőrtiszttel, Lee Kang Jae-vel ( Shin Dong Wook ), ám egy nőgyógyászati rutinvizsgálaton végzetes hiba történik: egy másik nő helyett mesterségesen megtermékenyítik. Később megtudja,...Részletek »
 • Yumi’s Cells 2 (2022)

  Yumi’s Cells 2 (2022)

  3 Comments
  0 0 14 részes (befejezett) Kim Yu Mi-t ( Kim Go Eun ) a váratlan és fájdalmas szakítás után újabb meglepetés éri. Munkatársa, Yu Ba Bi (Jinyoung) felpezsdíti Yumi szorgalmas sejtjeit és minden álmát valóra váltják. Vajon az előttünk álló kihívásokkal való szembenézés meghozza Yu Mi beteljesülését, amire az életben és a szerelemben egyaránt vágyik?...Részletek »
Fel