Japán – romantikus sorozat

 • Boys! Please Kiss Him, Instead of Me (2020)

  Boys! Please Kiss Him, Instead of Me (2020)

  1 Comment
  Film Kae Serinuma egy pufók középiskolás diáklány. Egy fujoshi, aki szereti a Bl történeteket. Amikor meghal a kedvenc anime karaktere, a sokktól egy hétig nem bír enni és lefogy. A sovány lány annyira népszerűvé válik az iskolában, hogy négy jóképű srác is azonnal beleszeret. A történet végére kiderül, hogy sikerült-e elnyerniük Kae szívét. onlineRészletek »
 • Hakuouki SSL: Sweet School Life (2015)

  Hakuouki SSL: Sweet School Life (2015)

  1 Comment
  6 részes (befejezett) Chizuru Yukimura felvételt nyert a Hakuou Akadémiára. Eddig ez egy fiú iskola volt, de most úgy döntöttek, koedukálják és lányokat is felvesznek. Chizurunak (aki az első és talán az egyetlen lány tanuló lett), a szomszéd fiú ajánlotta, hogy felvételizzen. Színes részleteket láthatunk egy tipikus fiú iskola életéből. Közben a múlt és a...Részletek »
 • Hey Sensei, Don’t You Know? (2019)

  Hey Sensei, Don’t You Know? (2019)

  1 Comment
  6 részes (Befejezett) Korának egyik legcsodálatosabb és legkedveltebb romantikus mangaírója, Hanai Ao egész életét munkájának szentelte. Írásai a romantikus szerelemről szólnak Számtalan követője van, akik legújabb munkájáért rajonganak, Hanai a sikere csúcsán van. Mint az ország egyik legjobb romantikus írója, azt gondolnánk, hogy Hanai megtapasztalta a szerelem világát, de a valóságban még soha sem volt...Részletek »
 • Junai disszonancia – Love Dissonance (2022)

  Junai disszonancia – Love Dissonance (2022)

  1 Comment
  11 részes (befejezett) Masaki Nitta (Nakajima Yuto) egy fiatal zenetanár, aki tanársegédként kezd dolgozni egy új iskolában, ahol az előző tanár hirtelen eltűnt. A munka megkezdése előtti napon az iskolában van felkészülni, de meglátja a zongorát és elkezd játszani. Ekkor váratlanul találkozik Sae Izumival (Ai Yoshikawa), az iskola egyik diákjával. Úgy tűnik, Sae Izumit bántja...Részletek »
 • Nishiogikubo Mitsuboshi Youshudou (2021)- (Three Star Bar in Nishi Ogikubo)

  Nishiogikubo Mitsuboshi Youshudou (2021)- (Three Star Bar in Nishi Ogikubo)

  4 Comments
  6 részes (befejezett) Amamiya ( Keita Machida ), Nakauchi (Kisetsu Fujiwara ) és Kobayashi ( Morisaki Win ) középiskolai osztálytársak voltak. Amamiya osztályelnök és kitüntetett tanuló volt, Nakauchi csendes és tartózkodó volt főzés iránti vágyával, Kobayashi pedig nőcsábász. Tíz évvel az érettségi után a sors újra egyesíti őket: Nakauchi szakács lett, de miután elveszítette ízlésérzékét,...Részletek »
 • Only just married – Konin Todoke ni Han wo Oshita dake desu ga – (2021)

  Only just married – Konin Todoke ni Han wo Oshita dake desu ga – (2021)

  2 Comments
  10 részes (befejezett) Huszonhét évesen Akiha Okada ( Nana Seino ) tökéletesen elégedett az életével. A Morita Design sikeres tervezője, szó szerint megvan álmai munkája, kiváló munkakapcsolatot ápol kollégáival, és éppoly boldog magánéletében, mint a szakmai életében. Akiha a múltban számos rossz kapcsolatot átélt, és arra a következtetésre jutott, hogy a szingli élet a legjobb,...Részletek »
 • Super Rich (2021)

  Super Rich (2021)

  3 Comments
  11 részes (befejezett) Hyoga Mamoru gazdag család gyermeke, viszont a szüleit fiatalon elvesztette, így nem ismeri a családi szeretet melegét. Bár magányos, mégis jól boldogul egyedül. A régi jó barátjával, Ichinose Ryo-val megalapította az e-könyvekkel foglalkozó cégét. Ehhez a céghez szeretne gyakornokként csatlakozni Haruno Yu, aki szegény családból származik és támogatnia kell a családját. Mamoru...Részletek »
Fel