Japán – romantikus sorozat

 • Boys! Please Kiss Him, Instead of Me (2020)

  Boys! Please Kiss Him, Instead of Me (2020)

  1 Comment
  1 0 Film Kae Serinuma egy pufók középiskolás diáklány. Egy fujoshi, aki szereti a Bl történeteket. Amikor meghal a kedvenc anime karaktere, a sokktól egy hétig nem bír enni és lefogy. A sovány lány annyira népszerűvé válik az iskolában, hogy négy jóképű srác is azonnal beleszeret. A történet végére kiderül, hogy sikerült-e elnyerniük Kae szívét....Részletek »
 • Hakuouki SSL: Sweet School Life (2015)

  Hakuouki SSL: Sweet School Life (2015)

  1 Comment
  0 0 6 részes (befejezett) Chizuru Yukimura felvételt nyert a Hakuou Akadémiára. Eddig ez egy fiú iskola volt, de most úgy döntöttek, koedukálják és lányokat is felvesznek. Chizurunak (aki az első és talán az egyetlen lány tanuló lett), a szomszéd fiú ajánlotta, hogy felvételizzen. Színes részleteket láthatunk egy tipikus fiú iskola életéből. Közben a múlt...Részletek »
 • Hey Sensei, Don’t You Know? (2019)

  Hey Sensei, Don’t You Know? (2019)

  1 Comment
  0 0 6 részes (Befejezett) Korának egyik legcsodálatosabb és legkedveltebb romantikus mangaírója, Hanai Ao egész életét munkájának szentelte. Írásai a romantikus szerelemről szólnak Számtalan követője van, akik legújabb munkájáért rajonganak, Hanai a sikere csúcsán van. Mint az ország egyik legjobb romantikus írója, azt gondolnánk, hogy Hanai megtapasztalta a szerelem világát, de a valóságban még soha...Részletek »
 • Host Sozoku Shichaimashita (2023)

  Host Sozoku Shichaimashita (2023)

  3 Comments
  1 0 12 részes (befejezett) Tartalom: Kumiko Motohashi középiskolás kora óta a nagybátyjával élt. Jelenleg egy reklámcégnél dolgozik. A nagybátyja temetésén tudomására jut, hogy a végrendelet szerint egy host klubot örökölt. Megismerkedik egy számára ismeretlen világgal és számos érdekes és humoros kalandban lesz része. Egy idő után az élete szerves részévé válik ez az új...Részletek »
 • Junai disszonancia – Love Dissonance (2022)

  Junai disszonancia – Love Dissonance (2022)

  1 Comment
  0 0 11 részes (befejezett) Masaki Nitta (Nakajima Yuto) egy fiatal zenetanár, aki tanársegédként kezd dolgozni egy új iskolában, ahol az előző tanár hirtelen eltűnt. A munka megkezdése előtti napon az iskolában van felkészülni, de meglátja a zongorát és elkezd játszani. Ekkor váratlanul találkozik Sae Izumival (Ai Yoshikawa), az iskola egyik diákjával. Úgy tűnik, Sae...Részletek »
 • Nishiogikubo Mitsuboshi Youshudou (2021)- (Three Star Bar in Nishi Ogikubo)

  Nishiogikubo Mitsuboshi Youshudou (2021)- (Three Star Bar in Nishi Ogikubo)

  4 Comments
  1 0 6 részes (befejezett) Amamiya ( Keita Machida ), Nakauchi (Kisetsu Fujiwara ) és Kobayashi ( Morisaki Win ) középiskolai osztálytársak voltak. Amamiya osztályelnök és kitüntetett tanuló volt, Nakauchi csendes és tartózkodó volt főzés iránti vágyával, Kobayashi pedig nőcsábász. Tíz évvel az érettségi után a sors újra egyesíti őket: Nakauchi szakács lett, de miután...Részletek »
 • Only just married – Konin Todoke ni Han wo Oshita dake desu ga – (2021)

  Only just married – Konin Todoke ni Han wo Oshita dake desu ga – (2021)

  2 Comments
  0 0 10 részes (befejezett) Huszonhét évesen Akiha Okada ( Nana Seino ) tökéletesen elégedett az életével. A Morita Design sikeres tervezője, szó szerint megvan álmai munkája, kiváló munkakapcsolatot ápol kollégáival, és éppoly boldog magánéletében, mint a szakmai életében. Akiha a múltban számos rossz kapcsolatot átélt, és arra a következtetésre jutott, hogy a szingli élet...Részletek »
 • Super Rich (2021)

  Super Rich (2021)

  3 Comments
  0 0 11 részes (befejezett) Hyoga Mamoru gazdag család gyermeke, viszont a szüleit fiatalon elvesztette, így nem ismeri a családi szeretet melegét. Bár magányos, mégis jól boldogul egyedül. A régi jó barátjával, Ichinose Ryo-val megalapította az e-könyvekkel foglalkozó cégét. Ehhez a céghez szeretne gyakornokként csatlakozni Haruno Yu, aki szegény családból származik és támogatnia kell a...Részletek »
 • Why Didn’t I Tell You A Million Times (Hyakuman Kai Ieba Yokatta) – (2023)

  Why Didn’t I Tell You A Million Times (Hyakuman Kai Ieba Yokatta) – (2023)

  5 Comments
  2 0 10 részes (befejezett) Soma Yui (Inoue Mao) és Torino Naoki (Satoh Takeru) gyerekkori barátok voltak. Majd 10 évvel később,  felnőttként újra találkoztak és romantikus kapcsolat alakult ki közöttük. Naoki elhatározta, hogy megkéri Yui kezét, de Naoki hirtelen eltűnt. Kiderült, hogy Naoki egy rejtélyes incidensbe keveredett. Naoki szellemként vándorol tovább ebben a világban, anélkül,...Részletek »
Fel