The Lost Tomb 2: Explore With the Note (2021)

1
0
Jelölés (21)

24 részes (befejezett)

A vasháromszög tagjai új kalandra indulnak. Az éjszak-koreai határ közelében a hegyek mélyén a fagyos, zord pusztaságban egy hatalmas, félelmetes földalatti palota áll, amelyet titok övez – de úgy gondolják, hogy mérhetetlen kincseket is rejt. Wu Xie számára a palota rejtélyeinek feltárása személyes és családi ügy. A palota kincseire másoknak is fáj a foga. Vajon mi lesz a kaland vége?

Szereplők

Egy gondolat a “The Lost Tomb 2: Explore With the Note (2021)

 1. Sziasztok!
  Köszönöm az egész évad fordítását. 🙂
  A sorozatról: számomra a rendező úr eléggé vontatottra és izgalmakban hiányosra forgatta le. Igazi ellenség többségében nem is volt, ami meg volt, az vagy eltűnt hamar, vagy Xiao Ge elintézte őt valahol a háttérben. Túl sok időt szánt a két esemény közti eljutásokra. Valamikor perceken keresztül csak azt néztem, ahogyan sétálnak, csak sétálnak és csak sétálnak. Túl sok időt szánt emellett még a technikai megbeszélésekre is, már-már dokumentumfilm hatást keltett bennem egy sírfeltárásról, melyet igazi színészek játszanak el.
  A színészek közül a két hölggyel (Ah Ning és Huo Xiu Xiu karaktereit alakították) egyáltalán nem voltam megelégedve. Többnyire ugyanaz az érzelem, illetve semmilyen más mimika nem volt az arcukon látható. Egyikről sem tudtam elhinni, hogy erős nők.
  A bromance Wang Panzi és Wu Xie között erős volt. Sajnálom, amiért pusztán nagyon-nagyon minimális Wu Xie és XiaoGe bromance jelenetet láthattunk, holott az ő kapcsolatuk még erősebb. Csupán a 18. részben láthattunk velük kettesben közös jeleneteket. De akkor azok már egy kicsit túllőttek a bromance-on vagy csak a fantáziámon 😀
  Aki vizont nagyon szimpatikus színész volt benne számomra, az a Xin Yu Chen-t alakító színész. Nagyon természetesen játszott, erős karaktert alakított ki és éppen ezért hihető volt a játéka.

  Összességében nekem egyszer megnézős volt. Ha nem lett volna olyan kiváló a fordítása, mint amilyen ügyesen lefordították nekünk magyar nyelvre, akkor nem néztem volna meg a sorozatot. Aki viszont szereti a kalandot, a rejtélyt és főleg csak e két témára hajaz, annak biztos nagyon érdekes lesz ez a sorozat. 🙂

  Én, mint Vasháromszög rajongó, azon belül WuXie&XiaoGe fan, édes kevés volt a hármójuk barátságának, szoros kapcsolatának a bemutatása ebben a feldolgozásban.

Fel