Kiss x Kiss x Kiss (2022 és 2023)

4
0
Jelölés (60)

I. évad 2022. -> 6 részes (befejezett)

A ‘Kiss x Kiss x Kiss’ rövid, önálló történetekből álló összeállítás. Azokat a részeket nézhetitek, melyek a BL párokra koncentrál, bemutatva egy lélegzetelállító, mégis élvezetes csókjelenetet. 

 1. Kiss x Kiss x Kiss: Dekiai Cinderella (2022)
 • Synchronous Kiss, főszerepben Taishi Sugei and Ryu Ichinose.

Két kolléga titkos és feszült csókja egy szabadtéri fürdőházban.

 1. Kiss x Kiss x Kiss: Perfect Scandal (2022)
 • Too Sweet Kiss, főszerepben Kominami Koji and Uemura Souta.

Munkahelyen játszódik, egy irodában. Esős napon egy idősebb és egy fiatalabb kolléga akik eláztak az esőben, felmelegítik egymást.

 • Idol Kiss, főszerepben Ryuga Akahane, and On Nakano.

Egy rendkívül merész, de gyönyörű tiltott szerelem két bálvány, A és B között, akik ugyanabban az idolcsapatban vannak. A rajongók szemében ők jó barátok, de valójában szerelmesek. A forgatási szünetben felszállnak egy jelmezekkel teli buszba… csak találgatni lehet, mi is történik közöttük.

 1. Kiss x Kiss x Kiss: Melting Night
 • The Last Kiss, főszerepben Ryosuke Miyake and Kashio Atsuki.

Egy férfi utolsó csókja azzal, akit a legjobban szeret…, és épp nősülni készül.

 • The Secret Kiss, főszerepben Taito Nasu, and Takuma Usa.

Két legjobb barát. Ugyanabba az iskolába járnak és titokban szerelmesek egymásba. A szüleik úgy döntöttek, hogy összeházasodnak, így mostohatestvérek lettek. Egy nap egyedül maradnak otthon, kettesben töltik az éjszakát…

 • The Idol Secret Kiss, főszerepben Ryuga Akahane and On Nakano.

A és B történetének folytatása, akik ugyanabban az idolcsapatban vannak, és titkos kapcsolatot ápolnak egymással. Miközben pihennek, C belép a szobába, és B féltékennyé válik.

Dekiai Cinderella:  Szereplők

Perfect Scandal: Szereplők 

Melting Night: Szereplők

2022

II. évad 2023. -> 4 részes (befejezett)

A ‘Kiss x Kiss x Kiss’ legújabb folytatása, a ‘Love ii Shower’. Négy BL-történetszál, amire számíthatsz a ‘Love ii Shower’-ben:

 • Idol Kiss Practice Edition

Subaru (Nakano On) és Mugi (Akabane Ryuga) egy öttagú fiúcsoport tagjai. Ők ketten jó barátokként ismertek, még a rajongóik körében is. De az igazi kapcsolatuk… szerelmesek. Természetesen kapcsolatukat még a csoporton belül is titokban tartották. Ma egy drámát forgatnak, amelyben mindketten szerepelnek. Az egyik jelenetben Subaru és a színésznő Nanami (Kina Yazaki) megcsókolják egymást. Bár tudta, hogy ez csak színjáték, Mugi nem volt vele kibékülve. Subaru, akit ez szórakoztat, meghívja Mugit, hogy gyakorolja vele a csókolózást…

 • Fever Kiss

Daichi (Takuma Usa) és Mitsuki (Taito Nasu) a középiskola óta osztálytársak, és a barátságon túlmutató érzéseket táplálnak egymás iránt. Egy évvel ezelőtt mostohatestvérek lettek, amikor szüleik újraházasodtak. Minden nap családként viselkednek, de érzelmeik túlcsordulnak. Egy nap Daichi, aki betegsége ellenére is iskolába megy, összeesik. Az iskola gyengélkedőjére viszik. Mitsuki kioson az órájáról és Daichihez megy…

 • Atelier Kiss

Naokit (Shoma Nagumo) megkérte középiskolai rajztanára, Yamashiro (Yusuke Takemoto), hogy részmunkaidőben dolgozzon modellként a festményeihez. Hetente egyszer elmegy Yamashiro házába két órára. Naoki már középiskolás kora óta szerelmes Yamashiróba. Yamashiro tisztában van az érzéseivel, ezért is kérte meg, hogy legyen a modellje. Egy nap, bár a felesége (Ito Shiraishi) a közelben van, Yamashiro játékos parancsot ad Naokinak, és megcsókolja…

 • Grown Up Kiss

Yoshii (Tetsuya Sakurai) és Komine (Shoma Nagumo) vállalat vezető és fiatalabb alkalmazottja. Ugyanazok az érdeklődési körük és személyiségük, és gyakran lógnak együtt a magánéletükben. Egy nap Komine külföldre megy anélkül, hogy Yoshiinak bármit is mondana. A hirtelen eltűnése miatt Yoshii magányosnak és lesújtottnak érzi magát. Két évvel később Komine visszatér a tengerentúlról, és felkeresi Yoshii-t.

Szereplók

2023

3 gondolatokat “Kiss x Kiss x Kiss (2022 és 2023)

Fel