Winter Begonia (2020)

Jelölés (8)
BezárásPlease login

49 részes (futó -> 30. rész)

A történet egy pekingi operaelőadó és egy gazdag üzletember körül forog, akiket a pekingi opera iránti szeretetük hoz össze. Az 1930-as években felváltva követi Shang Xirui-t, a pekingi operaművészt, aki kivételes tehetségére támaszkodik, hogy hírnevet szerezzen Beipingben. A helyiek kívülállónak tekintik, de ő nem bánja és nem is adja fel a pekingiopera népszerűsítésére irányuló álmainak teljesítését. Ahogy Cheng Fengtai, a gazdag ember e művészet elsajátítása után először nézi az elõadást, megismerkedik Shang Xirui-val és lelkes támogatóvá válik. Cheng Fengtai segítségével, Shang Xirui felépíti a Shui Yun Lou-t és új csoportot alakít. Amikor a japán hadsereg 1937-ben betör a Beipingbe és hazafias férfiak és nők fognak fegyvert, Shang Xirui és Zhu Fengtai elindulnak, hogy áldozatokat hozzanak az országukért.

Szereplők

10 gondolatokat “Winter Begonia (2020)

  1. Üdv. Mindenkinek!
    Én is szeretném feltenni azt a költői kérdést, hogy mikor lesz folytatása a sorozatnak? Kár lenne a sorozatért, ha esetleg kaphatnánk választ, nagyon megköszönném.
    Szép napot nektek, Marcsi

    1. Sajnos nem tudok semmi biztatót írni, mert a korábbi fordítóról nincs információnk. A jelenlegi fordítóink pedig a saját sorozataikat fordítják, így nem tudom, hogy mikor lesz tovább fordítva.

Vélemény, hozzászólás?

Fel