Fülöp-szigetek

 • B x J Örökké (2021)

  B x J Örökké (2021)

  1 Comment
  0 0 8 részes (befejezett) Ben és Jim története folytatódik. Gyerekkori barátként  szerelmesek lettek, végül elváltak útjaik. Jim, miután mindent feladott Benért jelenleg baristaként dolgozik. Közben barátok segítségével Bent keresi, aki a szerencsétlen befejezés után eltűnt. Jim keresés közben elmeséli Bennel töltött szép időket, azoknak a leveleknek a segítségével, amiket az évek során neki küldött....Részletek »
 • B. at B. (2019)

  B. at B. (2019)

  1 Comment
  0 0 Film A B.a.B egy díjnyertes filippinó alkotás. Kiválasztották a 19. New York-i Ázsiai Filmfesztivál (NYAFF) megnyitására. A tavalyi QCinema Nemzetközi Filmfesztiválon elnyerte legjobb rendező, legjobb színésznő, és a Nemi érzékenység díját. A film egy névtelen „Babae” történetét meséli el, a helyi áruház alacsony rangú árusítónőjét, aki szelíden viseli a minimálbéres különféle napi megalázásokat...Részletek »
 • Ben X Jim (2020)

  Ben X Jim (2020)

  1 Comment
  0 0 7 részes (befejezett) Benjamin egyedül él Fülö-szigeteken. A családja Amerikában él, és követelik, hogy költözzön ki ő is. Megtudja, hogy régi szomszédja és gyermekkori barátja, Jimson hazaköltözik, hogy családjával töltse az EQC-t. A sorozat két olyan ember történetét követi nyomon, akik idegenekből barátokká, szerelmesekké, emlékezetes idegenekké válnak Szereplők 1. rész 2. rész 3....Részletek »
 • Boys’ Lockdown (2020)

  Boys’ Lockdown (2020)

  1 Comment
  0 0 6 részes (befejezett) Szerelem a világjárvány idején. Nem a legjobb idő kimenni, találkozni valakivel és szerelembe esni, ennek ellenére Key és Chen egymásra találnak a fokozott közösségi karantén közepén. A pandémiából fakadó korlátozások, kihívások, veszélyek ellenére is megismerik egymást, és valami egészen különleges virágzik köztük. Abban az időben, amikor kénytelenek vagyunk elszakadni egymástól,...Részletek »
 • Contestant # 4 (2016)

  Contestant # 4 (2016)

  1 Comment
  0 0 Film A történet egy fiatal fiú (Elijah Canlas) és egy idősödő meleg férfi ( Joel Saracho ) kapcsolatát ábrázolja, mely során a  fiatal fiú kíváncsian fordul a másik ember múltja felé. A filmrészlet, melyet az öreg néz felkelti a srác figyelmét, hogy többet tudjon meg az öreg múltjáról. Szereplők onlineRészletek »
 • Diving Into Love (2021)

  Diving Into Love (2021)

  1 Comment
  0 0 8 részes () A történet a családról, az önszeretetről és a továbbjutásról szól. Ez a Fülöp-szigeteki Keleti Mindoróban található Puerto Galera-sziget gyönyörű tájait is bemutatja. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 6.1 rész 7. rész 8. részRészletek »
 • Fuccbois (2019)

  Fuccbois (2019)

  3 Comments
  0 0 Film Ace (23) és Mico (17) híres színészek szeretnének lenni. Mico számára eljön a lehetőség, de pillanat alatt megváltozik minden… Úgy tűnik, hogy az univerzumnak más terve van velük. Szereplők onlineRészletek »
 • Gameboys (2020)

  Gameboys (2020)

  1 Comment
  0 0 13 részes (befejezett) Cairo élő játék-közvetítő, valamint Gav- rel játékos és rajongó története, akik megismerkednek egy online játék után, ahol az ismeretlen játékos Gav nyer a népszerű Cairo-játékos ellen. Online játékversenyként indul a kapcsolatuk, de ez végül barátsággá alakul? … vagy talán több lesz? Szereplők   1. rész 2. rész 3. rész 4. rész...Részletek »
 • Gameboys 2 (2022)

  Gameboys 2 (2022)

  4 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) A játékosok szeretők lettek. Cairo és Gavreel néhány hetet együtt tölthet azelőtt, hogy Cairo visszatérne a tartományába. De, a kapcsolatukat próbára teszi a távolság, a család, a járvány, a körülmények. Vajon, a sors egymásnak rendelte őket? A közöttük lévő szerelem képes legyőzni az eléjük gördített akadályokat? Szereplők 1. rész 2....Részletek »
 • Gameboys: The Movie (2021)

  Gameboys: The Movie (2021)

  1 Comment
  0 0 Film A játékosok szeretők lettek. Cairo és Gavreel néhány hetet együtt tölthet azelőtt, hogy Cairo visszatérne a tartományába. De, a kapcsolatukat próbára teszi a távolság, a család, a járvány, a körülmények. Vajon, a sors egymásnak rendelte őket? A közöttük lévő szerelem képes legyőzni az eléjük gördített akadályokat? Szereplők online onlineRészletek »
 • Happenstance (2020)

  Happenstance (2020)

  1 Comment
  0 0 9 részes ( befejezett) Wade és Jose Manuel, két olyan ember, akik varázslatosan találkoznak, bár különböző időszakokban élnek. Jose 1974-ben, Wade pedig 2020-ban. Jose Manuel szobafogságot kapott, miután a katona apja tudomást szerzett egy lázadóval való kapcsolatáról. Wade, próbál túlleni Eric-el való kapcsolatán, így hazamegy, de ott ragad karanténban, mert a COVID 19...Részletek »
 • He Who Is Without Sin (2020)

  He Who Is Without Sin (2020)

  1 Comment
  0 0 Film Egy este, Martin (Elijah Canlas), a műsorvezető diákot meghívja egy kávéra, Lawrence (Enzo Pindeda), a TV riporter, aki a bálványa. Ezt követő napokban Martin külön-külön osztja meg barátaival három változatát annak, ami Lawrence-szel való találkozása során történt. Felfedezi az árnyékos igazságot az általa bálványozott tévés riporterről. Mi történt valójában, és mi történhetett...Részletek »
 • Hello Stranger (2020)

  Hello Stranger (2020)

  2 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Mi lenne, ha találkoznál valakivel, aki örökre megváltoztatja az életed?Ez a történet két fiúról szól, akik először interneten találkoztak. Idegenek voltak egymásnak,és nem úgy tűnt, mintha nagyon kedvelnék egymást. De különös körülmények ismét összehozták őket, amelyek örökre megváltoztatták az életüket. Amikor Mico online kvíz estét szervez barátaival, meglepődve látja, hogy...Részletek »
 • Hello Stranger The Movie (2021)

  Hello Stranger The Movie (2021)

  1 Comment
  0 0 Film A film a sorozat befejezése után kb fél év elteltével indul. Xavier (Tony Labrusca) és Mico (JC Alcantara) újra találkoznak egy iskolai írótáborban. Sors fintora miatt kényszerítve, hogy szobatársak legyenek. Szembesülnek megoldatlan történelmükkel és kitartó érzéseikkel egymás iránt. Kiderül, hogy barátokból hogy lettek újra idegenek, illetve az is, hogy lehetnek-e újra barátok,...Részletek »
 • Hook Up (2020)

  Hook Up (2020)

  1 Comment
  0 0 8 részes (befejezett) A sorozat a szerelem megtalálásának lehetőségét vizsgálja meg a Findr társkereső alkalmazás révén. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész https://www.youtube.com/watch?v=gpHVub5sTEYRészletek »
 • How to Die Young in Manila (2020)

  How to Die Young in Manila (2020)

  1 Comment
  0 0 Film Egy tizenéves fiú (Elijah Canlas) Manila szívébe utazik, és követ egy csapat fiatal szélhámost, abban a reményben, hogy egyikük az, akivel az interneten megismerkedett. Ahogy egyre mélyebbre jut, néhány névtelen meleg férfi holtan kerül elő – bár úgy tűnik, ez csak nagyon kevés embert érdekel. Ennek ellenére főhősünk folytatja a megszállott keresést,...Részletek »
 • KALEL, 15 (2019)

  KALEL, 15 (2019)

  1 Comment
  0 0 Film Kalel tud egy-két dolgot a titkokról. Édesanyjának folyamatos kapcsolata van egy házas férfival. Húga fiatalon vetélésen esett át. És mindennek tetejébe egy pap fia. Úgy nőtt fel, hogy szégyellje és kérjen bocsánatot bűneiért, amelyeket nem követett el. Bizonytalan múltja és nevelése miatt, vakmerően keresi a szeretetet és az érvényesülést totál idegenektől, akikkel...Részletek »
 • Mint a filmekben (2020)

  Mint a filmekben (2020)

  3 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Karlról, egy 19 éves magányos építészhallgatóról mesél nekünk egy identitásválság közepette. Szülei arra kényszerítik, hogy a nagybátyja lakásába költözzön, hogy megtanuljon önállóan élni, ami egy családi hagyomány náluk, az egyetem második félévének kezdete előtt. A bérleti díj megszerzése nagy nyomást helyez rá. Karl online munkák vállal, de amikor egyik fő...Részletek »
 • My Day (2020)

  My Day (2020)

  3 Comments
  0 0 12 részes (befejezett) Romantikus komédia sorozat  Sky-ról a kulináris gyakornokról,  egy milliárd dolláros élelmiszer-társaságnál. Megtanulja túlélni a kihívásokat és elnyeri gonosz főnökének, Ace-nak a szívét. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 9. rész 10. rész 11. rész 12. rész 1. rész 2....Részletek »
 • My Story (2023)

  My Story (2023)

  2 Comments
  0 0 10 részes (befejezett) A My Story egy szórakoztató, izgalmas és szívhez szóló történet a szerelemről, a továbblépésről és a szexuális ébredésről. Emlékeztet arra, hogy egyszerre csak egy napot kell élveznünk, és hogy mi vagyunk a saját történetünk írói. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész...Részletek »
 • My Toxic Lover (2021)

  My Toxic Lover (2021)

  3 Comments
  0 0 7 részes (befejezett) A „Mérgező szeretőm” egy híres filmes szupersztár izgalmas története, aki beleszeret egy hétköznapi fiatalemberbe. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. részRészletek »
 • Ohm! (2020)

  Ohm! (2020)

  1 Comment
  0 0 6 részes (befejezett) Egy ember két szerelem. A gyönyörű lány, vagy a talpig dögös pasi lesz az igazi? Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. részRészletek »
 • Our Story (2023)

  Our Story (2023)

  2 Comments
  0 0 13 részes (befejezett) A My Day sorozat trilógia magával ragadó, talán a legszenvedélyesebb, váratlan fordulatokkal felépített utolsó fejezete. Zeke és Fifth epikus szerelmi történetét meséli el, ahogy az élet kihívásai és bizonytalanságai között navigálnak. Magával ragad a szenvedély, a szívfájdalom és az igaz szerelem keresésének története. Vajon a szerelmük mindent legyőz? Szereplők 1....Részletek »
 • Pare, Mahal Mo Raw Ako (2016)

  Pare, Mahal Mo Raw Ako (2016)

  1 Comment
  0 0 Film Két legjobb férfi barát teszteli a kapcsolatát, amikor kiderül, hogy az egyik szerelmes a másikba. Szereplők online onlineRészletek »
 • Quaranthings 2 (2021)

  Quaranthings 2 (2021)

  1 Comment
  0 0 8 részes (befejezett) Több mint egy év telt el azóta, hogy felvállalták a kapcsolatukat, Rocky és Judah története folytatódik. A saját kis univerzumukon kívül a dolgok nem olyan egyszerűek, mint amikor először szerelmesek lettek. Számos olyan körülménnyel szembesülnek, amelyek próbára teszi egymás iránti érzéseiket. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész...Részletek »
 • Quaranthings: The Series (2020)

  Quaranthings: The Series (2020)

  1 Comment
  0 0 8 részes (befejezett) Karantén alatt összezárva. Judah egy meleg srác. Édesanyja Kanadában él, manilai rokonaihoz meg nem akar menni, így az egyetemi szállásán ragad. Rocky egy homofób különc srác, aki szintén a szálláson ragad. Karantén idején ők ketten össze vannak zárva. Kezdetben megy az egymás piszkálása, de, ahogy múlik az idő kezdik megismerni...Részletek »
 • Rainbow Prince (2022)

  Rainbow Prince (2022)

  2 Comments
  0 0 10 részes (befejezett) Zeyn egy fiatal és merész herceg kalandos, zenés története. Útja varázslatos pillanatokhoz, új kapcsolatokhoz és élete legnehezebb döntéséhez vezet – szíve döntéséhez Zurbánia leendő királyaként betöltött kötelessége felett. Külön kell választania a valóságot az álmaitól. Mi a fontosabb, az ő felelőssége, hogy egy nemzetet irányítson, vagy szíve igazi vágyai? Megtalálja-e...Részletek »
 • Sakristan (2020)

  Sakristan (2020)

  1 Comment
  0 0 8 részes (befejezett) Egyedi, szokatlan kényes témát feszegető fülöp-szigeteki 8 részes bl sorozat. Központban egy úszó, és egy papnövendék kibontakozó szerelme áll. Egyedi témaválasztás arra késztet minket, hogy megkérdőjelezzük az áldozat, a hit és a szív korlátlan erejének fogalmát. Az iskola fegyelmi bizottsága büntetésként arra kötelezte Zach-ot (Clifford Pusing), hogy ministráns legyen az...Részletek »
 • Stuck On You (2021)

  Stuck On You (2021)

  1 Comment
  0 0 8 részes (befejezett) Mindannyiunknak vannak fantáziái. Mindannyian szeretnénk hinni, hogy az álmok valóra válnak. Életünkben legalább egyszer álmodtunk arról, hogy tökéletes szerelmi történetünk lesz. De az élet nem mese. Egy reménytelen romantikus, egy érzelmileg elérhetetlen. Mi lehet ebből? Eredetileg csak egy éjszakás névtelen, arctalan szex kapcsolat lett volna, JM, mint @alt.media és Reb,...Részletek »
 • Tie the Not (2023)

  Tie the Not (2023)

  2 Comments
  1 0 8 részes (befejezett) Briggs egy egyszerű srác, akinek nem volt esélye, hogy szerelmes legyen a menyasszonyi autó üzletükben vállalt kötelezettségei miatt. De a szerelem végül lecsapott, amikor találkozott Shao-val. A probléma az, hogy Shao egy elrendezett házasság miatt Louise-al fog összeházasodni. A Tie The Not a szexuális ébredés és elfogadás története. Megtanít arra,...Részletek »
 • Truly Very Yours (2020)

  Truly Very Yours (2020)

  1 Comment
  0 0 5 részes (befejezett) A „Truly Very Yours” egy mini sorozat a múltbeli kapcsolatokról és a lehetséges kapcsolatokról, valamint egy lezárás története a karantén idején. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. részRészletek »
 • Unguarded (2020)

  Unguarded (2020)

  1 Comment
  0 0 4 részes (befejezett) Bemutatja, hogy mi is történt valójában a Hook Up után, és mi történt a One Night Stand előtt, a tényleges One Night Stand sorozat előkészítéseként. Ebben a mini sorozatban Mark Lee-n és Lukas-on van a hangsúly. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész https://www.youtube.com/watch?v=Tta6-63UvvI&t=106sRészletek »
 • Wheel of Love: Weekend to Remember (2021)

  Wheel of Love: Weekend to Remember (2021)

  1 Comment
  0 0 8 részes (befejezett) Mindannyiunknak van egy hétvégéje, ami megváltoztatta az életünket, mintha a sors kerekei és tárcsái abban a pillanatban igazodtak volna egymáshoz, amit soha nem fogunk elfelejteni. Amikor a szerelem kereke forog a négy Asuncion Testvér életében, mindannyian keményen rálépnek a fékpedálra. Viszonzatlan szerelem, gyávaság és félelem tartja őket vissza a továbblépéstől....Részletek »
 • Win Jaime’s Heart (2020)

  Win Jaime’s Heart (2020)

  1 Comment
  0 0 6 részes (befejezett) Egy vlogger és podcaster, Winston felajánlja, hogy segít az egyik női barátjának Heart-nek megtalálni a szerelmet. Így jön be a képbe Jaime, egy énekes-dalszerző, aki úgy lép túl a szívfájdalomból, hogy dalokat ír róla. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. részRészletek »
 • Worth the Wait (2021)

  Worth the Wait (2021)

  1 Comment
  0 0 13 részes (befejezett) A rivális színészeknek, Ethon Kaizernek (Inaki Torres) és Martin Arbannnak (Solo Adriano) egy házban kellett maradnia, csak azért, hogy megszerezze a CMG Entertainment projektjét. A rivalizálás váratlanul valami izgalmasabbá válik. Az My Toxic Lover 1. történetében láthattuk, hogyan vált ez a két rivális showmen ellenséggé. Vajon ez a két ellenség...Részletek »
 • Your Home (2020)

  Your Home (2020)

  2 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Képzelj el egy olyan világot, ahol a fiúk egymás közötti szerelme normális. Nem kell többet bizonyítani csak azért, mert meleg vagy. Semmi bűntudat és durva megaláztatás idegenektől vagy akár a családtól. Történetünk két fiú nagykorúságáról és kalandjairól szól, egyedül érzik magukat, és keresik a helyet, amit otthonuknak hívhatnak. Szereplők 1....Részletek »
Fel