Korea – romantikus sorozat

 • A sellő herceg (2020)

  A sellő herceg (2020)

  1 Comment
  0 0 6 részes (befejezett) Ez a könnyed kis sorozat egy Hye Ri nevű lány és egy titokzatos fiú,Woo Hyuk történetét meséli el.Hye Ri kikapcsolódni megy Gangwon tartományba, ahol megismerkedikegy panzió vonzó, fiatal sráccal, akit .. sellő hercegnek nevez el.Kissé bonyolultak a szerelmi szálak .. vajon hogy lesz kibogozva a végén? Szereplők 1. rész 2....Részletek »
 • Alice (2020)

  Alice (2020)

  1 Comment
  0 0 16 részes (befejezett) 2050-et írunk. Már létezik az időutazás, amelyet egy Alice nevű cég valósít meg.Ezidőtájt terjed el egy prófécia is, miszerint az időutazás hamarosan megszűnik.Amikor Yoo Min Hyukot és Yoon Tae Yi-t 1992-be küldik, hogy ellenőrizzék apletykát, Tae Yi rájön, hogy terhes, ezért ott marad.Megszüli a fiát (Jin Gyeom), aki a féregjárat...Részletek »
 • Az én receptem a romantikához (My Romantic Some Recipe – 2016)

  Az én receptem a romantikához (My Romantic Some Recipe – 2016)

  1 Comment
  0 0 6 részes (befejezett, egybefűzve) Mi Nyeo, 21 éves főiskolai hallgató egyoldalúan szerelmes a boltjuk egyik vásárlójába. Miután egy este lerészegedik, hazavisz egy életnagyságú plakátot a bálványáról. A képből varázsütésre kilép a fiú, hogy segítsen neki. Megtanítja a csábítás trükkjeire, főzni, biciklizni, vigyázni magára. Aztán, amilyen hirtelen felbukkant, olyan hirtelen el is tűnik …...Részletek »
 • Eve (2022)

  Eve (2022)

  5 Comments
  0 0 16 részes (befejezett) Lee Ra el bálványozta szerető szüleit. Ám amikor kegyetlen erők apja halálát okozzák és családja összeomlik, szörnyű bosszút esküszik.  Célpontja Kang Yoon Kyum, az LY Group ipari hatalom vezérigazgatója, aki elpusztította a családját. Választott fegyvere a válás lesz. Úgy dönt, szétrombolja Kang Yoon Kyum családját és elveszi a sok milliárd...Részletek »
 • Hit The Spot (2022)

  Hit The Spot (2022)

  13 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Son Hee Jae-t (Hani), akit sokan melegszívű, barátságos, figyelmes embernek tartanak, olyan emberek veszik körül, akik azt állítják, hogy ismerik és szeretik őt. De az a problémája, hogy nem igazán biztos benne, hogy valóban ismeri vagy megérti önmagát. Ezért van az, hogy amikor hirtelen egy szerelmi és romantikus podcast vezetője...Részletek »
 • Just Between Lovers (2017)

  Just Between Lovers (2017)

  4 Comments
  0 0 16 részes (befejezett) Egy épület összeomlása három fiatal sorsát köti össze egy életre. 10 évvel ezelőtt az S bevásárló központ a rossz tervezés miatt összedőlt, 48 ember halálát okozva. Ha Moon Soo a húgával volt ott, Le Kang Doo az apját várta, Seo Joo Won apja volt a főmérnök. Ők túlélték, de mindhármuk...Részletek »
 • Love (ft. Marriage and Divorce) Season 3 (2022)

  Love (ft. Marriage and Divorce) Season 3 (2022)

  13 Comments
  0 0 16 részes (befejezett) A sorozat közvetlenül az 1. és 2. évadhoz kapcsolódik, ahol is megtudhatjuk 3 főhősnőnk életének változását. Mindhárom hölgy erősen karrierista, de remek anya és jó feleség is. De az életük atomjaira hullik, amikor kiderül, hogy mindhármuk férje szeretőt tart és így felbomlanak a tökéletes illúzióra épített családok. A 3. évadban...Részletek »
 • LOVER OF THE PALACE (2020)

  LOVER OF THE PALACE (2020)

  1 Comment
  0 0 10 részes (befejezett) Boram a Deoksugung palota idegenvezetőjeként dolgozik, meglehetősen jó életet él és sok barátja is van. De Boram mindent meg is tesz ezért. Aztán egy napon hirtelen összetalálkozik Dong Gillel. A fiú gyerekkori jó barátja volt, akire mindig számíthatott a bajban is. Boram nagyra értékelte a barátságukat, ám a fiú egy...Részletek »
 • Now, We Are Breaking Up (2021)

  Now, We Are Breaking Up (2021)

  4 Comments
  0 0 16 részes (befejezett) Ha Young Eun ( Song Hye Kyo ) az ország egyik vezető divatcégének tervezési osztályának csapatvezetőjeként hírnevet szerzett magának a divatiparban. A gyönyörű, divatos és intelligens Young Eun szereti a munkáját, és jó abban, amit csinál. Ami a kapcsolatokat illeti, a dolgok egy kicsit másképp alakulnak. A hibával szemben pragmatikus...Részletek »
 • Queen In Hyun’s Man (2012)

  Queen In Hyun’s Man (2012)

  2 Comments
  0 0 16 részes (befejezett) Kim Boong Do egy tudós, aki támogatta In Hyun királynő visszaállítását, amikor Jang Hee Bin tervei következtében leváltották és Suk Jong király hitvese lett. 300 évet utazik a modern Szöul jövőjébe és találkozik Choi Hee Jin-nel, egy névtelen színésznővel, aki karrierje reneszánszát várja egy tévédrámában, Hyun királynőként. Szereplők 1. rész...Részletek »
 • Sungkyunkwan Scandal (2010)

  Sungkyunkwan Scandal (2010)

  2 Comments
  0 0 20 részes (befejezett) A Jeoson-korszakban, amikor a nők nem lehettek okosak és iskolázottak, Kin Yoon Hee mindkettő volt. Apja halála után bátyja megbetegedett, ezért Yoon Hee fiúnak álcázta magát, hogy pénzt tudjon keresni a szegénységgel küszködő családjának. Úgy alakul, hogy jó pénzt kaphatna, ha helyettes-vizsgázóként részt vesz az állami vizsgán, de végül ő...Részletek »
 • To All The Guys Who Loved Me (2020)

  To All The Guys Who Loved Me (2020)

  11 Comments
  0 0 16 részes (befejezett) Seo Hyeon Ju szorgalmas producer, de szerelmi téren nem olyan sikeres, mint a karrierjében. Egy sor fájdalmas szakítás után úgy dönt, elfelejti a házasságot és csak egy célja lesz az életben. De mire végre megtalálja a megfelelő fickót, egy trükkös szerelmi háromszög közepén találja magát Hwang Ji Woo-val, aki egy...Részletek »
 • Woori the Virgin

  Woori the Virgin

  3 Comments
  0 0 14 részes (befejezett) Oh Woori ( Im Soo Hyang ) egy népszerű drámasorozat segédírója. Megesküdött, hogy szűz marad, amíg meg nem házasodik, ezért elzárkózott minden romantikus kapcsolattól. az odaadó rendőrtiszttel, Lee Kang Jae-vel ( Shin Dong Wook ), ám egy nőgyógyászati rutinvizsgálaton végzetes hiba történik: egy másik nő helyett mesterségesen megtermékenyítik. Később megtudja,...Részletek »
 • Yumi’s Cells 2 (2022)

  Yumi’s Cells 2 (2022)

  3 Comments
  0 0 14 részes (befejezett) Kim Yu Mi-t ( Kim Go Eun ) a váratlan és fájdalmas szakítás után újabb meglepetés éri. Munkatársa, Yu Ba Bi (Jinyoung) felpezsdíti Yumi szorgalmas sejtjeit és minden álmát valóra váltják. Vajon az előttünk álló kihívásokkal való szembenézés meghozza Yu Mi beteljesülését, amire az életben és a szerelemben egyaránt vágyik?...Részletek »
Fel