Kína – bl sorozat

 • Beloved Enemy (2017)

  Beloved Enemy (2017)

  3 Comments
  1 0 15 részes (befejezett) A kiemelkedő üzletemberre, Gu Qing Pei-re első munkanapján az új munkahelyén az elnök rábízza erős és arrogáns fiát, Yuan Yangot. Yuan Yang képmutatónak tartja Qing Pei-t, de apja nyomása miatt nem meri megütni. Ezért mindenáron megpróbál bajt keverni, de Qing Pei ezeket mindig könnyedén megoldja. A helyzet azonban megváltozik, amikor...Részletek »
 • Capture Lover (2020)

  Capture Lover (2020)

  3 Comments
  0 0 11 részes (befejezett) A sorozat Ding Junjie, egy kozmetikai cég helyettes-igazgatója és Ying Jiaming a cég elnökének a cinikus fiáról szól.Bár kezdetben macska egér harcot vívnak egymással, később fokozatosan megismerik és megértik egymást. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 9. rész 10. rész...Részletek »
 • Guardian (2018)

  Guardian (2018)

  1 Comment
  1 0 40 részes (befejezett) A Guardian 镇魂 egy kínai természetfeletti dráma, Bai Yu-val és Zhu Yi Long-gal. Ez a műsor a Priest egy BL novelláján alapul. Szereplők   1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 9. rész 10. rész 11. rész 12. rész 13. rész...Részletek »
 • Inverse Identity (2024)

  Inverse Identity (2024)

  2 Comments
  6 0 9 részes (befejezett) Jian An a befolyásos Jian család örökbefogadott fia és örököse. Egy napon összetalálkozik az éppen menekülő Yan Lu-vel, aki túszul ejti. Miután megmenekül, bosszúból elraboltatja Yan Lu-t. Jian An érdeklődni kezd Yan Lu iránt, és felkéri, hogy legyen a testőre. Miután kénytelen beleegyezni, megkezdődik Yan Lu „kínzása”. Egy veszekedés alkalmával...Részletek »
 • Love is More Than a Word (2016)

  Love is More Than a Word (2016)

  1 Comment
  0 0 12 részes (befejezett) Tao Mo egy igazi játékos. Megyei bírói pozíciót vásárol Tanyangban, ami pedig híres arról, hogy a legjobb ügyvédek – Lin Zheng Yong és Yi Chui is ott élnek. Tao Mo írástudatlan és iskolázatlan, de nagyon jólelkű. Azt reméli, hogy apja emléke miatt elkötelezett bíró válik belőle. Nem sokkal hivatalba lépése...Részletek »
 • Men with Sword (2016)

  Men with Sword (2016)

  3 Comments
  0 0 30 részes (befejezett) Az égiek haragszanak, a területek szétszakadnak, a hadurak fellázadnak… A világ császárát meggyilkolják, ami több évszázados háborúba dönti a városállamokat.Mindegyikük a teljes hatalomra vágyik.Miután Qiu Zhen, a Tianxuan Királyság bérgyilkosa sikeresen elvégezte a feladatát, öngyilkos lesz. Testét koporsóba zárják, ahol soha nem fog elrothadni… hogy folytatódik a történet… ? Szereplők...Részletek »
 • Mr. X and I (2015)

  Mr. X and I (2015)

  1 Comment
  0 0 4 részes (befejezett) Négy különböző meleg szerelmi történetet dolgoz fel, valós események alapján: “Us Against the World” (1. rész), “Beijing Beijing” (2. rész), “The Groomsman” (3. rész) és “Promise You egy város ”(4. rész). Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. részRészletek »
 • My Roommate is a Detective (2020)

  My Roommate is a Detective (2020)

  4 Comments
  1 0 36 részes (befejezett) A történet a 1920-as évek közepén játszódik. Egy leleményes fiatal rendőr, Qiao Chu Sheng egy brutális, de fondorlatos gyilkos nyomában van. Felismerve, hogy a rendőrség nek szüksége lesz egy kis extra segítséget ebben a nehéz ügyben, úgy dönt, hogy létrehoz egy elit bűnüldöző nyomozó csapatot. Elkap egy fiatalembert, aki nemrég...Részletek »
 • Stand by Me (2023)

  Stand by Me (2023)

  5 Comments
  10 0 20 részes (befejezett) Huang Weijie és Feng Guanyu gyerekkori barátok, akik egy félreértés miatt elválnak egymástól. Az élet úgy hozza, hogy néhány év múlva újra találkoznak. Huang Weijie, a hazafias szervezet tagjaként, egy küldetés során botlik bele újra a barátjába.  A köztük lévő feszültség nem múlt el és végül Huang Weijie a Feng...Részletek »
 • Stay With Me (2023)

  Stay With Me (2023)

  22 Comments
  4 0 24 részes (befejezett) Su Yu, egy középiskolás diák, aki egyszerű életet él az apjával, nagy változás eké néz. Az édesanyja újra férjhez megy egy gazdag férfihoz, és megismerteti mostohatestvérével, Wu Bi-vel. A kezdeti különbségek ellenére – mivel Bi egy rideg és arrogáns diák, míg Su Yu egy ésszerűtlen alulteljesítő – a kapcsolatuk egy...Részletek »
 • Uncontrolled Love (2016)

  Uncontrolled Love (2016)

  10 Comments
  0 0 3 részes (befejezett) Shu Nian magányos gyermek, aki egy árvaházban él és reménykedik, hogy egy szerető család fogadja örökbe. Álma valóra válik: Xie Yan, az ingatlanmágnás fia kiválasztja őt, megadva neki a boldog gyermekkort. Húsz év telik el. Xie Yan 6 év angliai tanulmány után hazatér és újra találkoznak. Xie Yan homofób és...Részletek »
 • Winter Begonia (2020)

  Winter Begonia (2020)

  10 Comments
  1 0 49 részes (futó -> 30. rész) A történet egy pekingi operaelőadó és egy gazdag üzletember körül forog, akiket a pekingi opera iránti szeretetük hoz össze. Az 1930-as években felváltva követi Shang Xirui-t, a pekingi operaművészt, aki kivételes tehetségére támaszkodik, hogy hírnevet szerezzen Beipingben. A helyiek kívülállónak tekintik, de ő nem bánja és nem...Részletek »
Fel