Kína – bl filmek

 • Attraction (2016)

  Attraction (2016)

  2 Comments
  Film Két fiú különleges találkozásáról mesél a történet, melynek középpontjában egy elképesztő fürdőkád áll. Ez a fürdőkád képes a teleportálásra. Ugye, sejtitek, hogyan is találkoztak a srácok? Szereplők OnlineRészletek »
 • Bite Fight (2016)

  Bite Fight (2016)

  1 Comment
  Film Egy utcai verekedés után, hogy Ai Fei életét megmentse, Thomas, a vámpír megharapja. Ai Fei ezután Thomas házában lakik, mivel 3 hónapon belül ő is vámpírrá fog válni. Thomas a Vámpír Bibliát keresi, hogy megváltoztathassa a múltbéli eseményeket és közben állandó harcot vív a démonvadászokkal. Ai Fei eleinte el akar szökni tőle, de egy...Részletek »
 • HAN ZI GAO – THE MALE QUEEN (2016)

  HAN ZI GAO – THE MALE QUEEN (2016)

  1 Comment
  FILM Az 550. év. A világban hidegháború tombol. Han Man Zi akkor 16 éves. A faluját lemészárolják, barátja a szeme előtt hal meg. Chen Zi Hua tábornok menti meg, aki két lehetőséget kínál neki: pénzt ad és elengedi vagy mellette marad és szolgálja őt. Han Man Zi – immáron Han Zi Gao az utóbbit választja....Részletek »
 • Hard to Give Up (2016)

  Hard to Give Up (2016)

  1 Comment
  Film Su He, a híres festőművész inspirációt keres az egyik fontos kiállításon megjelenő művéhez. A meztelen test-modell keresése során megismerkedik egy fiúval, Er Meng-el, aki felkelti a figyelmét és lassan egyre jobban elkezd hozzá vonzódni, bár nem tudja, mi ez az érzés és hogy milyen egy ilyen jellegű kapcsolat. Szereplők online https://www.youtube.com/watch?v=eyLqt3hw4vERészletek »
 • Mermaid’s Jade (2019)

  Mermaid’s Jade (2019)

  1 Comment
  Film Egy gonosz világban, ahol az emberek rabságban tartják éskihasználják a sellőket, megszületik egy csodálatos szerelem,ami áthidal időt és teret … az örökkévalóságig tart. Szereplők  online onlineRészletek »
 • This Summer (2015)

  This Summer (2015)

  1 Comment
  Film Kis szösszenet Falling in Love with a Rival (más néven a CounterAttack) 2015-ös sorozat szereplőivel a magányról, és a szeretni és szeretve lenni érzésről. Szereplők onlineRészletek »
 • Way Out (2017)

  Way Out (2017)

  1 Comment
  Film Ez a rövid történet egy sérült úszó fiúról és egy süket táncosról szól. Az egymás iránti ragaszkodásukról és arról, hogyan találnak kiutat. Szereplők OnlineRészletek »
Fel