Kína – akció filmek

 • Born to Fly (2023)

  Born to Fly (2023)

  4 Comments
  Film A film egy különleges műveleti csapat történetét meséli el, amelynek tagjai Lei Yu, Deng Fang, akik kiváló pilóták.  Teszt pilótaként egy veszélyes repülési küldetés teljesítésére vállalkoznak. Kiváló repülési képességeikkel és halálbátorsággukkal továbbra is próbára teszik az eget és önmaguk határait. Szereplők online YRészletek »
 • Hidden Blade (2023)

  Hidden Blade (2023)

  6 Comments
  Film A második világháború alatt Kína igyekszik ellenállni a Japán uralomnak és a bátor polgárok egy csoportja, szigorúan titkos kémhálózatot épít ki az újonnan felállított bábrezsim orra előtt. A kettős ügynökök a saját életük veszélyeztetése árán szereznek titkos információkat az ellenséges vonalak mögül, amivel sikerül megfordítaniuk a konfliktus menetét. onlineRészletek »
 • Kung Fu Yoga (Movie)

  Kung Fu Yoga (Movie)

  1 Comment
  Film (befejezett) Jack kínai régész professzor a gyönyörű indiai professzorral, Ashmita-val és Kyra asszisztenssel összefog, hogy megtalálják az elveszett Magadha-kincset. Egy tibeti jégbarlangban megtalálják a királyi sereg maradványait, akik a kinccsel együtt tűntek el. Randall, a lázadó hadsereg vezérének leszármazottja letámadja őket. Amikor kiszabadulnak, a következő állomásuk Dubai-ba vezet, mert megtudják, hogy a jégbarlangban megtalált...Részletek »
 • Lighting Up the Stars (2022)

  Lighting Up the Stars (2022)

  1 Comment
  Film Egy temetkezési vállalkozó a börtönből való szabadulása után találkozik egy kislánnyal és ezzel teljesen más irányt vesz az élete. Szereplők onlineRészletek »
 • Super Firm (2017)

  Super Firm (2017)

  1 Comment
  Film Egy médiumról szól, aki segít egy nyomozónak megoldani a gyilkossági ügyeket. De találkozik egy gyilkossággal, ami magával rántja a méylbe. Szereplők onlineRészletek »
Fel