Kína – akció filmek

 • Born to Fly (2023)

  Born to Fly (2023)

  6 Comments
  0 0 Film A film egy különleges műveleti csapat történetét meséli el, amelynek tagjai Lei Yu, Deng Fang, akik kiváló pilóták.  Teszt pilótaként egy veszélyes repülési küldetés teljesítésére vállalkoznak. Kiváló repülési képességeikkel és halálbátorsággukkal továbbra is próbára teszik az eget és önmaguk határait. Szereplők onlineRészletek »
 • Hidden Blade (2023)

  Hidden Blade (2023)

  6 Comments
  0 0 Film A második világháború alatt Kína igyekszik ellenállni a Japán uralomnak és a bátor polgárok egy csoportja, szigorúan titkos kémhálózatot épít ki az újonnan felállított bábrezsim orra előtt. A kettős ügynökök a saját életük veszélyeztetése árán szereznek titkos információkat az ellenséges vonalak mögül, amivel sikerül megfordítaniuk a konfliktus menetét. onlineRészletek »
 • Kung Fu Yoga (Movie)

  Kung Fu Yoga (Movie)

  1 Comment
  0 0 Film (befejezett) Jack kínai régész professzor a gyönyörű indiai professzorral, Ashmita-val és Kyra asszisztenssel összefog, hogy megtalálják az elveszett Magadha-kincset. Egy tibeti jégbarlangban megtalálják a királyi sereg maradványait, akik a kinccsel együtt tűntek el. Randall, a lázadó hadsereg vezérének leszármazottja letámadja őket. Amikor kiszabadulnak, a következő állomásuk Dubai-ba vezet, mert megtudják, hogy a...Részletek »
 • Lighting Up the Stars (2022)

  Lighting Up the Stars (2022)

  1 Comment
  1 0 Film Egy temetkezési vállalkozó a börtönből való szabadulása után találkozik egy kislánnyal és ezzel teljesen más irányt vesz az élete. Szereplők online https://www.youtube.com/watch?v=eJPFekVoTIsRészletek »
 • Lost in the Stars (2022)

  Lost in the Stars (2022)

  4 Comments
  0 0 Film He Fei felesége, Li Mu Zi titokzatos módon eltűnt házassági évfordulójuk során. Miközben He Fei a feleségét kereste, a lány ismét megjelent a semmiből, de kitart amellett, hogy az előtte álló furcsa nő nem a felesége. Chen Mai ügyvéd belekeveredik ebbe a bizarr ügybe, és lassan újabb rejtélyek merülnek fel. Szereplők onlineRészletek »
 • Super Firm (2017)

  Super Firm (2017)

  1 Comment
  0 0 Film Egy médiumról szól, aki segít egy nyomozónak megoldani a gyilkossági ügyeket. De találkozik egy gyilkossággal, ami magával rántja a méylbe. Szereplők onlineRészletek »
Fel