Hidden Blade (2023)

Jelölés (13)
BezárásPlease login

Film

A második világháború alatt Kína igyekszik ellenállni a Japán uralomnak és a bátor polgárok egy csoportja, szigorúan titkos kémhálózatot épít ki az újonnan felállított bábrezsim orra előtt. A kettős ügynökök a saját életük veszélyeztetése árán szereznek titkos információkat az ellenséges vonalak mögül, amivel sikerül megfordítaniuk a konfliktus menetét.

6 gondolatokat “Hidden Blade (2023)

  1. Arra számítottam, hogy jó lesz a film, de minden várakozásomat felülmúlta. Briliáns rendezői munka. Nagyon szeretem a “lassú járású” filmeket. Itt minden egyes jelenet a helyén volt. Minden zseniális részlet precízen szolgálta a történetet. A visszatérő szerkesztési móddal lassan kiteljesedtek és a helyükre kerültek az események. A színészek értik a mesterségüket, ez látszott az előzetesekből is, így az kevésbé volt számomra meglepő, mint a történet szövése. Nagyon köszönöm a fordítást. Angol felirattal nem mertem megnézni, mert tudtam, hogy nem vagyok abból elég jó, így csak vártam, hogy találok magyar fordítást. Köszönöm még egyszer.

  2. Nagyszerű film volt. Minden szereplője fantasztikusan játszott. Nekem Wang Yibo karaktere tetszett nagyon. Yibonak ebben a szerepben igaz, hogy nem volt sok beszéde, de a tekintete mindent elárult. Annyira szeretem Yibonak ezt az arcát. A hideg tekintet, amely sok mindent elárul. Ilyen volt a The untamed sorozatban. Abban láttam őt először. Szenzációs volt. Remélem a következő filmje is egy remekmű lesz. Már nagyon várom. Ez a fiú nagyon sokat változott, persze előnyére. Rendkivül sokoldalu tehetség. Még előtte az élet.

Vélemény, hozzászólás?

Fel