Tajvan – bl filmek

 • Dear Ex (2018)

  Dear Ex (2018)

  2 Comments
  0 0 Film A Dear Ex tulajdonképpen a Sung Cheng-yuan halálát követő nyomozás történetét mondja el. Cheng-yuan egy egyetemi tanár volt, aki rákban halt meg férfi szeretője házában. A nyomozás több szálon is folyik: míg a hátrahagyott feleség, Liu Sanlian az után rohan, hogy hol a biztosítási pénz, a szintén hátrahagyott fia, Song Chengxi azt...Részletek »
 • Hijra in Between (2018)

  Hijra in Between (2018)

  1 Comment
  0 0 Film Két nagyon különböző lány, akiről senki sem hitte volna, hogy barátok lesznek, beleszeretnek ugyanabba a fiúba. A srác Liu Wang Tinget választja, ezért mindenki úgy gondolta, hogy a lányok ezután halálos ellenségek lesznek. De nem így történik. Mindhárman barátok lesznek. Ám Wang Ting egy baleset miatt kórházba kerül és szüleinek kritikus döntést...Részletek »
 • Hunan middle school student’s

  Hunan middle school student’s

  1 Comment
  0 0 Film Egy szomorú, szép történet a boldogság utáni vágyról és a megalkuvás kényszeréről. onlineRészletek »
 • Sodom’s Cat (2016)

  Sodom’s Cat (2016)

  1 Comment
  0 0 Film Történet egy fiatal erotikus novellaíró srácról, aki nehezen kielégíthető nemi vágyára keresi a megoldást! Szereplők online https://www.youtube.com/watch?v=PQYEqRPt9PkRészletek »
 • Your Name Engraved Herein (2020)

  Your Name Engraved Herein (2020)

  1 Comment
  0 0 Film 1987-ben egy keresztény iskolában találkozik a két diák Jia Han és Birdy. Itt találkoznak a kanadából jött Olivér atyával is. Az akkori tajpeji elnök halála alkalmából szabadnapot kapnak, ahol felfedezik a várost és a szabadságot. Szép lassan közelebb kerülnek egymáshoz.  Jia Han-ban felébred a vonzalom Birdy iránt.  Birdy viszont szerelmi viszonyt kezd...Részletek »
Fel