Japán- bl filmek

 • Call Boy (2018)

  Call Boy (2018)

  1 Comment
  Film Ryo Morinaka ( Tori Matsuzaka ) egyetemi hallgató és részmunkaidőben egy bárban dolgozik. Mindennapi életét unalmasnak tartja, nem találja helyét a világban. Shizuka Mido, aki egy excluziv klub tulajdonosa egyik nap Ryo barátjával megjelenik. Hamarosan Ryo elkezd a Shizuka Mido-nál dolgozni. Először zavartan érzi magát, de egyre jobban teljesíti a nők vágyait, és találja...Részletek »
 • Docchi Mo Docchi (2014)

  Docchi Mo Docchi (2014)

  1 Comment
  Film A cég két vezető egyénisége kakasviadalt vív a “csúcs” rangért. Az érdekes viaskodás alatt észrevétlenül kialakuló vonzódás hatalmas szerelembe csap át, amiből időnként komikus helyzetek adódnak az egymás iránti féltékenységük miatt… Szereplők OnlineRészletek »
 • Hidamari ga Kikoeru (2017)

  Hidamari ga Kikoeru (2017)

  1 Comment
  Film A film története szerint Kohei hallássérült, éppen ezért kerüli is az embereket, akik rendszeresen félreértik őt. Egy napon Kohei összetalálkozik Taiichivel, aki a srác helyett fog jegyzetelni az iskolában némi ételért cserébe. Lassacskán barátság alakul ki közöttük, majd idővel bonyolultabb érzelmek is … Szereplők online online https://www.youtube.com/watch?v=oQxAlKrEZE0Részletek »
 • Love Place: Shiawase no Katachi (2013)

  Love Place: Shiawase no Katachi (2013)

  1 Comment
  Film Nagyon édes történet egy félreértésen alapuló “szerelmi háromszögről”. Tipikus BL film, teletűzdelve megható és vidám jelenetekkel. Szereplők onlineRészletek »
 • Love Stage!! (2020)

  Love Stage!! (2020)

  1 Comment
  Film Sena Izumi ( az édesanyja színésznő, az édesapja színész, a bátyja egy híres zenekar énekese ) egy otaku, aki mangaka szeretne lenni. Felkérik egy tévéreklámra, amit nem utasíthat vissza. A bátyja nagylelkű ajándékot ígér a szereplésért cserébe. Itt találkozik Ichijou Ryouma-val, a fiatal feltörekvő színésszel, akivel 10 évvel ezelőtt szintén egy tévéreklám forgatásán találkozzott...Részletek »
 • The Cornered Mouse Dreams of Cheese (2020)

  The Cornered Mouse Dreams of Cheese (2020)

  1 Comment
  Film Kyoichi Otomo egy reklámcégnél dolgozik. Elég határozatlan a személyisége. Annak ellenére, hogy házas, többször is félrelép. Egy nap egy férfi jelenik meg Kyoichi életében, Wataru Imagase. Wataru ugyanazon az egyetemen diplomázott, mint Kyoichi. Kyoichi diploma szerzése óta először találkoznak. Wateru jelenleg egy olyan ügynökségnél dolgozik, amely bármit megtesz az ügyfelek érdekében. A férfit a...Részletek »
Fel