Korea – romantikus filmek

 • Az egyetlen (2023)

  Az egyetlen (2023)

  10 Comments
  Film Chen Shuo egy szenvedélyes fiatalember, aki imád táncolni. Bár a vállait nyomja a családi teher, mégis teljes szívéből igyekszik követni az álmait. Ding Lei egy veterán utcai táncos, aki szintén igyekszik megvalósítani az álmát. Amikor a csapata problémába ütközik, meghívja Chent, hogy legyen a táncosa. Chen Shuo kitartása és kemény munkája újra éleszti a...Részletek »
 • Fall In Love Like A Star (2015)

  Fall In Love Like A Star (2015)

  1 Comment
  Film Su Xingyu, egy rock együttes hangolója, találkozik és beleszeret az együttes asszisztensébe, Tian Xin-be. A két fiatal arról álmodik, hogy híres énekes-dalszerzővé, illetve művészmenedzserré váljon. Miután Xingyu a tengerentúlon folytatja tanulmányait, Tian Xin úgy dönt, hogy szakít vele, hogy a karrierjére koncentrálhasson. Öt év telt el, és Su Xingyu népszerű zenei művész. Vitába száll menedzserével, Meivel, és...Részletek »
 • How Long Will I Love U (Movie)

  How Long Will I Love U (Movie)

  2 Comments
  Film (befejezett) Egy férfi és egy nő, akik élete között közel húsz év eltérés van, ugyanabban a lakásban élnek. De egy napon arra ébrednek, hogy idővonalaik összeolvadnak. Leragadnak ebben az állapotban, hacsak nem fognak össze, hogy megtalálják az utat a normális életükhöz… Persze, ha a sors is azt akarja… Szereplők Online Online Online ElőzetesRészletek »
 • Lighting Up the Stars (2022)

  Lighting Up the Stars (2022)

  1 Comment
  Film Egy temetkezési vállalkozó a börtönből való szabadulása után találkozik egy kislánnyal és ezzel teljesen más irányt vesz az élete. Szereplők online https://www.youtube.com/watch?v=eJPFekVoTIsRészletek »
 • Love Hunting (2016)

  Love Hunting (2016)

  1 Comment
  Film A film befektető és forgatókönyvíró Wu Tianxiang szerződést köt Shangguan Xueer-el, hogy a főszerepért cserébe egy fedél alatt éljen vele. Azt mondja, csak a film kedvéért, ám valójában azért, hogy kínozni tudja. Igazságot akar szolgáltatni Ameng-nek, akivel gyermekkorában találkozott. Amikor rájön, hogy szerelmes Xueer-be, le akarja állítani a forgatást, de addigra a lány rájön...Részletek »
 • Love Test (2016)

  Love Test (2016)

  1 Comment
  Film A házasság a kezdetektől bukásra volt ítélve. Shang Guan Xueer úgy hiszi, boldog házasságban fog élni Wu Tian Xiang-al. De megdöbben, amikor a férje hozzáállása az esküvő után hirtelen megváltozik. Kiderül, hogy Tian Xiang csak feleségül vette Xueer-t, hogy bosszút álljon rajta. Testvére öngyilkossági kísérletéért és a későbbi kómás állapotért őt hibáztatja. De a...Részletek »
 • Once Upon a Time (2017)

  Once Upon a Time (2017)

  4 Comments
  Film Az Eternal Love filmváltozata. Főszereplő: Yang Yang Szereplők onlineRészletek »
 • The Left Ear (2015)

  The Left Ear (2015)

  1 Comment
  Film Li Er egy félénk tizenhét éves lány, aki a bal fülére süket. Ha valaki a bal oldalán áll, nem hallja. A zárkózott és félénk Li Er belezúgott a népszerű gimnazista fiúba, Xu Yi-be. Xu Yit azonban korán megbabonázza a bárpincérnő Ba La. Egy eseménysorozat után Li Er is összebarátkozik Ba La-val, és rájön, hogy...Részletek »
 • Yesterday Once More (2023)

  Yesterday Once More (2023)

  1 Comment
  Film A film a gyerekkori szerelmesek, Gu Yu Xuan és Han Shu Yan történetét meséli el, akik sok év után találkoztak és újra egymásba szerettek. De egy baleset miatt az idő és a tér körforgásába kerültek, és a sorsuk ennek megfelelően átíródott. Szereplők onlineRészletek »
Fel