Tajvan

 • 5 Lessons in Happiness (2020)

  5 Lessons in Happiness (2020)

  1 Comment
  5 részes (befejezett) 1. Hsuan profi úszó, akinek fiatal kora óta kisebbségi érzése van a “mérete” miatt. Emiatt képtelen pasit szerezni és szexelni. Egy verseny során lekerül róla a fürdőgatya, és a “kis” titka mindenki előtt kiderül. Egy hónapnyi elszigeteltség után Hsuan a barátja bátorítására visszamegy az uszodába. Ekkor összefut az elsős osztálytársával, Fonggal, aki...Részletek »
 • 76 Horror Bookstore (2020)

  76 Horror Bookstore (2020)

  1 Comment
  4 részes (befejezett) z a kis sorozat négy horror történetet mesél el. Az első: Egy fiatal nő olcsó, egyszobás lakást bérel, ám hamar rájön, hogy társbérlője maga a gonosz. A második: Egy gyanútlan férfi hirtelen egy párhuzamos univerzumban ébred, ahol illegális az evés. Amikor egy egyszerű snack megszerzése halálos játékká válik, hogy mindenki megfizesse a...Részletek »
 • Amensalism (2020)

  Amensalism (2020)

  1 Comment
  13 részes (befejezett) Tíz éves korában Cheng Youkuant baleset éri, aminek traumájától állandóan szörnyű rémálmok gyötrik. Idővel rájön, hogy ezek nem rémálmok, hanem a jövő rettenetes pillanataira vethet egy-egy pillantást: látja, hogy a körülötte lévő emberek mikor, hol és hogyan fognak meghalni. Úgy hiszi, ez a borzalmas élet vár rá mindörökre .. amikor egy napon...Részletek »
 • BECAUSE OF YOU (2020)

  BECAUSE OF YOU (2020)

  1 Comment
  10 részes (befejezett) A három Yuan testvér gazdag családban nőtt fel, soha nem kellett harcolniuk semmiért.Bár csak féltestvérek voltak, nagyon közel álltak egymáshoz. Ha bármelyiküknek gondja akadt, összefogtak. De volt néhány dolog, amiben nem tudtak megosztozni. Az pedig a szívkérdés … Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7....Részletek »
 • Bro and Me (2019)

  Bro and Me (2019)

  1 Comment
  8 részes (egybefűzve, befejezett) Felnőttként Jie En-nek egyetlen az életben az volt: olyan királynak lenni, mint a szomszédban élő idősebb fiú, pedig Ye Hong csak egy átlagos fiatalember. Elfoglalt a saját életével, nincs ideje a szomszéd gyerekkel foglalkozni, bár időnként szórakoztatta. Jie En-nek Ye Hong volt minden, ami valaha akart lenni, és felnézett szomszédjára, mintha...Részletek »
 • Dear Ex (2018)

  Dear Ex (2018)

  2 Comments
  Film A Dear Ex tulajdonképpen a Sung Cheng-yuan halálát követő nyomozás történetét mondja el. Cheng-yuan egy egyetemi tanár volt, aki rákban halt meg férfi szeretője házában. A nyomozás több szálon is folyik: míg a hátrahagyott feleség, Liu Sanlian az után rohan, hogy hol a biztosítási pénz, a szintén hátrahagyott fia, Song Chengxi azt próbálja kideríteni,...Részletek »
 • DNA Says Love You (2022)

  DNA Says Love You (2022)

  2 Comments
  12 részes (befejezett) Ebben a gyorsan változó világban mindenki megpróbálja felfedezni önmagát, és megtalálni a valódi értékét. És mi az egyetlen dolog, ami ugyanaz marad? Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 9. rész 10. rész 11. rész 12. rész 1. rész 2. rész 3....Részletek »
 • Emily’s 5 Things (2018)

  Emily’s 5 Things (2018)

  1 Comment
  15 részes (befejezett) Segíthet-e egy palackban lévő mágikus levél valakinek szembenézni életének legnehezebb kérdéseivel? Emily (Aviis Zhong) asszisztens egy válóperekre szakosodott ügyvédi irodában. Bár legjobb barátja, Dou Ru, (Sam Lin) segítségére van, az élete nem könnyű. A párja inkább cselédként, mint szeretőként bánik vele, évek óta nem beszélt apjával, és a munkahelyén zaklatják. Egy nap...Részletek »
 • Hijra in Between (2018)

  Hijra in Between (2018)

  1 Comment
  Film Két nagyon különböző lány, akiről senki sem hitte volna, hogy barátok lesznek, beleszeretnek ugyanabba a fiúba. A srác Liu Wang Tinget választja, ezért mindenki úgy gondolta, hogy a lányok ezután halálos ellenségek lesznek. De nem így történik. Mindhárman barátok lesznek. Ám Wang Ting egy baleset miatt kórházba kerül és szüleinek kritikus döntést kell hoznia....Részletek »
 • Hunan middle school student’s

  Hunan middle school student’s

  1 Comment
  Film Egy szomorú, szép történet a boldogság utáni vágyról és a megalkuvás kényszeréről. onlineRészletek »
 • My Bromance Amy Erica Hao-Ran (2018)

  My Bromance Amy Erica Hao-Ran (2018)

  1 Comment
  3 részes (befejezett) Egy nagyon kedves vígjáték, amelyben megismerkedhetünk a 30 éves, munkamániás Amy Lai-el és öccsével, a kedves és helyes meleg sráccal, Hao-Ran Lai-el. Bepillanthatunk éppen a legzavarosabb időszakukba, amikor is Amy elveszti az állását, Hao-Rant pedig kirúgja a pasija. Mindenféle zűrzavaros és mulatságos szituációból kell majd kimászniuk, mert mindezek tetejébe megérkezik az édesanyjuk...Részletek »
 • Secrets in the Hot Spring (2018)

  Secrets in the Hot Spring (2018)

  1 Comment
  Film Xiaogin a középiskola 5. évében átkerült a harmadik iskolájába. A téli szünet idejére a nagyszülei meghívják a családi szállodába, ahova elkíséri két osztálytársa: a Kis Hercegnő és Lu Qun. Már az első éjjel elkezdődnek a furcsaságok .. Szereplők onlineRészletek »
 • Sodom’s Cat (2016)

  Sodom’s Cat (2016)

  1 Comment
  Film Történet egy fiatal erotikus novellaíró srácról, aki nehezen kielégíthető nemi vágyára keresi a megoldást! Szereplők online https://www.youtube.com/watch?v=PQYEqRPt9PkRészletek »
 • Someday or One Day (2019)

  Someday or One Day (2019)

  1 Comment
  13 részes (befejezett) Huang Yu Xuan, 27 éves nő állandóan a média oldalait ellenőrzi, reménykedve, hogy szerelme, Wang Quan Sheng kapcsolatba lép vele. De a fiú 2 éve repülőgép szerencsétlenségben tűnt el, holtteste sosem került elő. Egy végzetes éjszakán Huang Yu Xuan autóbalesetet szenved és kórházba kerül. Amikor felébred, az ágya mellett ott ül Wang...Részletek »
 • Stay by My Side (2023)

  Stay by My Side (2023)

  10 Comments
  10 részes (befejezett) Gu Buxia-t a testvérével együtt a nagyapja nevelte fel egy szentélyben. Mivel gyerekkorában nagyon félt a szellemektől, lepecsételték a képességét. Egyedül lakik a kollégiumi szobában, de aztán a frissen átjelentkezett diák, Jiang Chi személyében mégis kénytelen lesz osztozni a szobán. Egy véletlennek köszönhetően Buxia újra hallja a szellemeket és a kezdeti macsaka-egér...Részletek »
 • You Are Mine (2023)

  You Are Mine (2023)

  3 Comments
  10 részes (befejezett) Tartalom: Yao Shun Yu soha nem gondolta volna, hogy esélye lesz felvételt nyerni a Xia vállalathoz, ezért nagyon meglepődik, amikor mégis felveszik. Ráadásul egyből az igazgató Xiao Shang Zhou személyi titkára lesz. A tapasztalatlansága ellenére keményen dolgozik, amivel elnyeri a főnöke figyelmét, bár nem egészen úgy, ahogy azt szerette volna. Szereplők 1....Részletek »
 • Your Name Engraved Herein (2020)

  Your Name Engraved Herein (2020)

  1 Comment
  Film 1987-ben egy keresztény iskolában találkozik a két diák Jia Han és Birdy. Itt találkoznak a kanadából jött Olivér atyával is. Az akkori tajpeji elnök halála alkalmából szabadnapot kapnak, ahol felfedezik a várost és a szabadságot. Szép lassan közelebb kerülnek egymáshoz.  Jia Han-ban felébred a vonzalom Birdy iránt.  Birdy viszont szerelmi viszonyt kezd az egyik...Részletek »
Fel