My Love Mix-Up! (2024)

8
0
Jelölés (47)

12 részes (futó-> 5. rész)

A félénk és ügyetlen Atom belezúgott Madmee-ba. Amikor azonban meglátja, hogy a lány egy másik fiú -Kongthap- nevét írta a radírjára, teljesen kétségbeesik. A helyzet csak rosszabbodik, ugyanis Kongthap észreveszi a radírt, ami miatt azt hiszi, hogy Atom kedveli őt. De a két fiú vajon tudja, hogy a radír ereje segít majd nekik sokkal közelebb kerülni egymáshoz?

Szereplők

OST

6 gondolatokat “My Love Mix-Up! (2024)

  1. Huha, GeminiFourthot én nagyon kedvelem, nem hagyhattam ki az új sorozatukat se.
    A japán eredetit mindig csak halogatom, hogy majd megnézem, úgyhogy összehasonlítási alapom nincs, csak Taljan kommentje miatt tudtam meg, hogy remaket fogok nézni, de mivel az eredeti sorozat leírását már párszor elolvastam, elég hamar leesett, mi is az eredeti, és megfogadtam, hogy mostmár tényleg meg fogom nézni pár héten belül.
    Maga a sorozat eddig engem egy rész után nem ragadott annyira magával, jól játszanak a fiúk, de kicsit unalmasra sikerült itt-ott az epizód, bízom benne, hogy a többi rész jobban fog tetszeni.

  2. Az eredeti verzió a Kieta Hatsukoi japán bl sorozat. Ez egy nagyon kedves, vicces történet, helyes szereplõkkel. Úgy tûnik, nagyot megy most a filmek újraforgatása Thaiföldön. A Cherry Magic is ilyen.

Fel