Korea – bl filmek

 • Fragment (2019)

  Fragment (2019)

  1 Comment
  0 0 Film Mindenki hibázik, mert az ember már csak ilyen. Így vagyunk kódolva, de… Egyetlen hiba elég, hogy megváltozzon minden, egyetlen hiba és soha nem feledük… Szereplők online https://www.youtube.com/watch?v=hAreGvYOMFARészletek »
 • Going South (2012)

  Going South (2012)

  1 Comment
  0 0 Egy road movie Gi Tae-vel, aki hamarosan leszerel, és a rangidősével, Jun Younggal. Jun Young a katonai táborba tart Gi Tae-vel, aki az utolsó szabadságáról tér vissza. Feszültség van közöttük. Amikor a tábor előtt egy szupermarkethez érnek, Gi Tae altatót tesz Jun Young kávéjába. Végül Gi Tae elindul dél felé, és magával viszi...Részletek »
 • Kissable Lips (Movie)

  Kissable Lips (Movie)

  1 Comment
  1 0 Film (befejezett) Miután az elmúlt ötszáz évet halhatatlan vámpírként vándorolta a történelemben, Kim Jun Ho (Kim Ji Woong) belefáradt végtelen létezésébe. Több életet élt, mint bárkinek valaha is kellene, Jun Ho tudja, hogy az egyetlen módja annak, hogy véget vessen nyomorúságos életének, ha egy tisztavérű ember vérét issza, és így maga is emberré...Részletek »
 • Love 100° C (2010)

  Love 100° C (2010)

  1 Comment
  0 0 Film Min-soo egy hallássérült fiú – és meleg. Szerelmes az egyik osztálytársába, Ji-Seok-ba, reménytelenül. Egy nap Min-Soo impulzív szexuális viszonyba kerül egy fiúval, aki a fürdőházban dolgozik. Ez a viszony egy új tapasztalat, ami komoly önbizalmat ad az amúgy félénk fiúnak. De ennek nagy ára van.. Szereplők onlineRészletek »
 • METHOD (Movie)

  METHOD (Movie)

  1 Comment
  0 0 Film (befejezett) Egy veterán színész és egy Idol együtt játszanak az „Unchain” című darabban. Az általuk játszott karakterek párkapcsolatba keverednek, és ahogy próbálnak, ahogy közeledik a bemutató, a valóság és a fikció közötti távolság kezd elmosódni. Szereplők Online Online Online ElőzetesRészletek »
 • My Eleventh Brother (2016)

  My Eleventh Brother (2016)

  2 Comments
  0 0 “Tíz évvel ezelőtt a bátyám eltűnt. Azóta egyetlen pillanara sem lehetett boldog az otthonunk.” Sung Woo családja folyamatosan új gyermekeket fogad örökbe, hogy pótolja az egy évtizede eltűnt bátyja elvesztését. Aztán jön a 11. testvér, Sung Kyu, akivel  megosztja a titkát. Szereplők onlineRészletek »
 • One Night Only (2014)

  One Night Only (2014)

  1 Comment
  0 0 Film Han Jae egy szélhámos. Meleg férfiakkal találkozik bárokban, Jongnokerületben, Szöulban. Mindig internetes oldalakon ismerkedik. Miutána férfiak lerészegednek, Han Jae ellopja a pénzüket.Ő Hoon-t kísérgeti és mindenkinek azt állítja, hogy ő a barátja. Hoonnagyon népszerű, de Han Jae nem törődik Hoon érzéseivel.Aztán egy napon Hoon hirtelen megcsókolja Han Jae-t. Szereplők   online https://www.youtube.com/watch?v=5Tq_A6p4AekRészletek »
 • The Coldest Day (2017)

  The Coldest Day (2017)

  1 Comment
  0 0 Film Mindig van remény a boldogságra … Szereplők onlineRészletek »
 • The Lover JoonJae x Takuya (2015)

  The Lover JoonJae x Takuya (2015)

  1 Comment
  0 0 Film Jonjae egy magányos srác, aki elbújik az otthonában. Pénzügyi nehézségei miatt szobatársat keres. Így kerül oda Takuya, aki Japánból érkezett és nem beszéli jól a koreai nyelvet.Aztán a kezdeti barátságból kivirágzik egy másfajta érzelem is… Szereplők onlineRészletek »
 • The Tasty Florida – Movie (2021)

  The Tasty Florida – Movie (2021)

  1 Comment
  0 0 Film (befejezett) Seo Hae Won (Cha Woo Min) főiskolai gólya nem tudja mit gondoljon a vendégházról, ahova nemrég költözött be. A Florida Banjeom, egy népszerű tetőtéri kínai étterem, ahova messziről is érkeznek vendégek. De nem a folyamatos vendégáram az, ami Hae Wont foglalkoztatja; az a tény, hogy az étterem tulajdonosának és főszakácsának, Baek...Részletek »
 • Tinted With You (Movie)

  Tinted With You (Movie)

  1 Comment
  0 0 Film (befejezett) Korea feudális múltjában a leváltott Lee Heon koronaherceg száműzetésbe kényszerült, amikor kegyetlen bátyja bitorolta a trónt. Testvére azt tervezi, hogy véglegesen biztosítja pozícióját, így Lee Heon minden alkalommal félti az életét.  Lee Heonnak van egy szövetségese, Geum, a hűséges, jószívű őr. A modern világban, ahol a művészet Eun Ho középiskolás diák...Részletek »
 • Where Your Eyes Linger (2020)

  Where Your Eyes Linger (2020)

  1 Comment
  0 0 Film Han Tae Joo ( Han Gi Chan ) egy 18 éves középiskolás diák és a TB Csoport – a családi vállalkozás-konglomerátum – egyetlen örököse. Mivel szigorú szülei napi 24 órás felügyelet alatt tartják őt, unatkozik és minden vágya, hogy szabadon élhessen.Legközelebbi barátja és nem hivatalos testőre – egy másik 18 éves férfi...Részletek »
 • Wish You the Movie (2021)

  Wish You the Movie (2021)

  1 Comment
  1 0 Film A Kang In Soo egy szabad szellemű énekes, aki az utcán lép fel, élete teljesen a zene körül forog. Barátai által támogatott In Soo reméli, hogy egyszer a zene iránti szeretet teljes munkaidős karierré válik, de ez nem könnyű. In Soo nem hajlandó lemondani álmairól, nap mint nap folytatja a buszozást, míg...Részletek »
Fel