Legend of Awakening (2020)

1
0
Jelölés (10)

48 részes (futó-> 1. rész)

A gonosz természetfeletti erők által feldúlt földön a halandók harcművészetekkel és a mágia segítségével próbálják felvenni a harcot. Az egész birodalomban versengő akadémiák alakultak, ahol ígéretes fiatal tanulók megtanulják, hogyan használják a mágiát és a harci képességeket a démoni ellenség legyőzésére.

Ebbe a világba kerül két árva, a lázadó, de zseniális Lu Ping (Chen Fei Yu) és Su Tang (Deng En Xi). Miután hosszú évekre bebörtönözték őket, merész szökést terveztek és hajtottak végre. A szökevények alacsony státuszuk ellenére valójában kivételes mágikus képességekkel rendelkeznek. Egy vezető harcművészeti akadémia vezetője felismeri a bennük rejlő lehetőségeket, és felajánlja, hogy befogadja őket tanítványai közé.

Miután beiratkoztak, megismerkednek néhány diáktársukkal, például Xi Fan-nal (Dylan Xiong) és Mo Lin-nel (Yu Yi Je). De itt találkoznak a kissé gőgös Qin Sanggal (Cheng Xiao) is, egy neves tábornok lányával.

Ezen új szövetségesekkel együtt a fiatal, feltörekvő harcművészek az akadémiák közötti versenyeken csiszolják képességeiket – miközben felkészülnek arra, hogy felvegyék a harcot a gonosz erőivel!

A dráma Hu Die Lan Butterfly Blue című regénye alapján készült.

Szereplők

Fel