Bl

 • 2 Moons: The Ambassador (2022)

  2 Moons: The Ambassador (2022)

  5 Comments
  0 0 12 részes (befejezett) A történet ott folytatódik, ahol a 2Moons 2 abbamaradt. Miután Park és Pring nyilvánosságra hozta Wayo (Park Anantadaj Sods) kompromitáló fényképeit, Pha-nak (Hue Chasit Karapim) ki kell tartania. A történet a kapcsolatuk alakulását mutatja be ebben a helyzetben. Mingnek (Eiffel Chris Chen) és Kitnek (Toey Nathapong Sing-on) meg kell tanulnia...Részletek »
 • 21 Days (2017)

  21 Days (2017)

  2 Comments
  0 0 4 részes (befejezett) Techa beleszeret az osztálytársába Rain-be. Azért, hogy sikeresen bevallhassa a szerelmét szerez egy bájitalt, amit neki is és Rain-nek is meg kell innia. Azonban a dolgok váratlan fordulatot vesznek. Szereplők. 1. rész 2. rész 3. rész 4. részRészletek »
 • 2gether: The Movie (2021)

  2gether: The Movie (2021)

  2 Comments
  0 0 Film A film a 2gether The series & Still 2gether főszereplőinek történetét ismerhetjük meg más szemszögből. Ebben a változatban Sarawat nézőpontjából is megismerhetjük a kapcsolatuk kialakulását. Az első találkozásukat, vagy hogy miért mondta a sorozatban a mondatot: „Ha továbbra is így nézel rám, addig csókollak, amíg össze nem esel”. A film tartalmaz plusz...Részletek »
 • 5 Lessons in Happiness (2020)

  5 Lessons in Happiness (2020)

  1 Comment
  0 0 5 részes (befejezett) 1. Hsuan profi úszó, akinek fiatal kora óta kisebbségi érzése van a “mérete” miatt. Emiatt képtelen pasit szerezni és szexelni. Egy verseny során lekerül róla a fürdőgatya, és a “kis” titka mindenki előtt kiderül. Egy hónapnyi elszigeteltség után Hsuan a barátja bátorítására visszamegy az uszodába. Ekkor összefut az elsős osztálytársával,...Részletek »
 • 609 Bedtime Story (2022)

  609 Bedtime Story (2022)

  13 Comments
  0 0 11 részes (befejezett) Mum egy nőcsábász, aki csak egyéjszakás viszonyokat folytat. Egy nap, amikor lefekszik aludni, felébredve egy idegen szobában találja magát, ahol találkozik egy fiatalemberrel, akivel együtt tölti az éjszakát. Ezután folyton titokzatos dolgokról álmodik és rémülten ébred fel az éjszaka közepén. Megpróbálja elfelejteni a fiatal férfit. Azonban minél több nővel tölti...Részletek »
 • 7 Project (2021)

  7 Project (2021)

  1 Comment
  0 0 7 részes (befejezett) Hét különböző pár története, mely  hét különböző dal ihlette. 1. rész : Lennél a szerelmem? – Ozone átkerült egy bentlakásos iskolába, de ez nem rossz, hiszen ott találkozik egy Sun nevű fiúval. 2. rész: Rhythm’s Heart – Mindketten ugyanazon az egyetemen tanulnak, de mégis egy lemezboltban találkoznak. A lemezbolt tulajdonosa meleg...Részletek »
 • A Breeze of Love (2023)

  A Breeze of Love (2023)

  8 Comments
  5 0 8 részes (befejezett) Ban Dong Wook krónikus álmatlanságban szenved, és ez esős időben még rosszabb. Egy ilyen nap véletlenül mély álomba merül Lee Do Hyun mellett. Így Do Hyun lett az egyetlen menedéke, pótolhatatlanná válik számára. A közös lógások során Do Hyun belezúg Dong Wookba, és megpróbálja bevallani neki. Azonban ez nem úgy...Részletek »
 • A First Love Story (2021)

  A First Love Story (2021)

  4 Comments
  0 0 2 részes befejezett) Első rész: Mingyu meglepődik amikor a legjobb barátja hirtelen bejelenti, hogy bevonul a seregbe. Furcsán érzi magát miatta, de úgy tesz, mintha nem érdekelné a dolog. Aztán rádöbben, hogy nem engedheti el a barátját. A második rész leírása. :Jae Sung szabadnapot kap a katonaságtól és találkozik a két barát. Mingyu...Részletek »
 • A Tale of Thousand Stars (2021)

  A Tale of Thousand Stars (2021)

  4 Comments
  1 0 10 részes (befejezett) Egy önkéntes tanár tragikus balesetben meghal, így a szívét átültetik Tian-ba. A lány naplóbejegyzésein keresztül Tian megismerheti az életét -> titkait és álmait. Beleértve a Phupha katonatisztnek tett ígéretét, hogy megszámol vele ezer csillagot. Tian ezután úgy dönt, hogy követi a naplóban leírt álmokat. Tian lesz az új önkéntes tanár,...Részletek »
 • After Sundown (2023)

  After Sundown (2023)

  5 Comments
  0 0 Film Végre elérhetővé vált a ZeeNuw páros horror bl témájú, első közös filmje, az After Sundown. 1961-ben vagyunk. Saengrawi Raemsawang fiatal korát egy Luang Lung Janthakorn nevű szerzetesnél tölti, aki, miután Rawi betölti a 21. életkorát, a Sitthikornkan kastélyba küldi Phra Nakhonba. A kastély tulajdonosa a jelenleg külföldön tartózkodó Phraphloeng, akit arra kérnek...Részletek »
 • Ai Long Nhai (2022)

  Ai Long Nhai (2022)

  23 Comments
  0 0 12 részes (befejezett) Ai külföldön tanul, viszont eltanácsolják az iskolából egy veszekedés miatt. Az apja ezután arra kényszeríti, hogy visszatérjen Thaiföldre és abba az iskolába járjon, ahol ő tanított. Itt ismerkedik meg Chen Nhai-al, aki az osztálytársa lesz. Kettejük bonyodalmakkal teli kapcsolatáról szól a történet. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4....Részletek »
 • Although I Love You, and You? /Sukiyanen Kedo Do Yaro ka (2024)

  Although I Love You, and You? /Sukiyanen Kedo Do Yaro ka (2024)

  4 Comments
  1 0 10 részes (befejezett) Matsumoto Sakae egy hangulatos “Tamae” nevű étterem tulajdonosa Oszaka belvárosában, amely finom és megfizethető házias ételeiről ismert. Amikor Hisashi Soga, egy elvált tokiói irodai dolgozó meglátogatja az éttermet, Sakae-t megigézi az ételek iránti elismerése. De Soga nem tudja, hogy Sakae többnek látja őt, mint a többi törzsvendéget. Szereplők 1. rész...Részletek »
 • Ameiro Paradox (2022)

  Ameiro Paradox (2022)

  7 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) A megfigyelőcsapatban történt változás miatt Onoe, egy hetilap riportere és kortársa, Kaburagi, egy fotós összekerül. Onoe titokban Kaburagit riválisának tekinti, és Kaburagi véletlenszerű munkamódszere szembe megy Onoe erős erkölcsi érzékével. Csak konfliktus van köztük. Ám egy botrány közös üldözése közben elkezdenek törődni egymással…? Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész...Részletek »
 • AsianBlandMovie levelező lista

  AsianBlandMovie levelező lista

  1 Comment
  0 0 Kedves Tag/leendő Tag! A lista elsősorban az asianbl.hu csoport kezelőinek információ küldő felülete. De nem tiltjuk meg, hogy a tagok levelet küldjenek a listára, ezáltal az összes feliratkozott részére.  Nem célunk a spam-lés, így ha ezt valaki túlzásba viszi, azonnal kitiltásra kerül a listáról.  A levelező lista szabályai azonosak a facebook csoportunk szabályaival. SPOILER Egy adott...Részletek »
 • Attraction (2016)

  Attraction (2016)

  2 Comments
  0 0 Film Két fiú különleges találkozásáról mesél a történet, melynek középpontjában egy elképesztő fürdőkád áll. Ez a fürdőkád képes a teleportálásra. Ugye, sejtitek, hogyan is találkoztak a srácok? Szereplők OnlineRészletek »
 • B x J Örökké (2021)

  B x J Örökké (2021)

  1 Comment
  0 0 8 részes (befejezett) Ben és Jim története folytatódik. Gyerekkori barátként  szerelmesek lettek, végül elváltak útjaik. Jim, miután mindent feladott Benért jelenleg baristaként dolgozik. Közben barátok segítségével Bent keresi, aki a szerencsétlen befejezés után eltűnt. Jim keresés közben elmeséli Bennel töltött szép időket, azoknak a leveleknek a segítségével, amiket az évek során neki küldött....Részletek »
 • Bangkok G történet (2017)

  Bangkok G történet (2017)

  5 Comments
  0 0 20+3 részes (befejezett) Humoros sorozat három meleg barát szexuális kalandjairól és tévedéseiről Bangkokban. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 9. rész 10. rész 11. rész 12. rész 13. rész 14. rész 15. rész 16. rész 17. rész 18. rész 19. rész 20....Részletek »
 • Be Mine SuperStar (2023)

  Be Mine SuperStar (2023)

  17 Comments
  0 0 12 részes (befejezett) Punn, egy harmad éves filmszakos hallgató, gyakorlati lehetőséget kap egy dráma forgatásán. Azért jött, hogy szakemberektől tanuljon, de ami még a munka iránti szenvedélyénél is nagyobb, az az, hogy elnyerje a főszereplő, a nemzet kedvencének, Ashinak a szívét. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6....Részletek »
 • BECAUSE OF YOU (2020)

  BECAUSE OF YOU (2020)

  1 Comment
  1 0 10 részes (befejezett) A három Yuan testvér gazdag családban nőtt fel, soha nem kellett harcolniuk semmiért.Bár csak féltestvérek voltak, nagyon közel álltak egymáshoz. Ha bármelyiküknek gondja akadt, összefogtak. De volt néhány dolog, amiben nem tudtak megosztozni. Az pedig a szívkérdés … Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6....Részletek »
 • Before I Love You (2019)

  Before I Love You (2019)

  1 Comment
  0 0 3 részes (befejezett) Három pár története. Phu-Tawan, “FridZone” vagy szerelem… Rain-Storm Gólyák, seniorok, szerelem … Mek-Mork           Amikor nem minden az, aminek látszik 🙂   Szereplők 1. rész 2. rész 3. részRészletek »
 • Ben X Jim (2020)

  Ben X Jim (2020)

  1 Comment
  0 0 7 részes (befejezett) Benjamin egyedül él Fülö-szigeteken. A családja Amerikában él, és követelik, hogy költözzön ki ő is. Megtudja, hogy régi szomszédja és gyermekkori barátja, Jimson hazaköltözik, hogy családjával töltse az EQC-t. A sorozat két olyan ember történetét követi nyomon, akik idegenekből barátokká, szerelmesekké, emlékezetes idegenekké válnak Szereplők 1. rész 2. rész 3....Részletek »
 • Bite Fight (2016)

  Bite Fight (2016)

  1 Comment
  0 0 Film Egy utcai verekedés után, hogy Ai Fei életét megmentse, Thomas, a vámpír megharapja. Ai Fei ezután Thomas házában lakik, mivel 3 hónapon belül ő is vámpírrá fog válni. Thomas a Vámpír Bibliát keresi, hogy megváltoztathassa a múltbéli eseményeket és közben állandó harcot vív a démonvadászokkal. Ai Fei eleinte el akar szökni tőle,...Részletek »
 • BL Drama no Shuen ni Narimashita: Crank Up Hen (2023)

  BL Drama no Shuen ni Narimashita: Crank Up Hen (2023)

  5 Comments
  2 0 3 részes (befejezett) Yuuichiro Akafuji, egy nagyon népszerű és jóképű színész és Hajime Aoyanagi, egy korábbi gyerekszínész, akinek egyre kisebbek a karrierlehetőségei, kapják a főszerepet egy nagyon népszerű BL-manga élőszereplős adaptációjában. A szerepre való felkészülés és a promóció érdekében úgy döntenek, hogy összeköltöznek!  Akafuji azonban furcsán viselkedik Aoyanagival szemben, és Aoyanagi sem kedveli...Részletek »
 • Blue of Winter (2022)

  Blue of Winter (2022)

  2 Comments
  0 0 5 részes (befejezett) Ji Seok és Do Jin a középiskolában találkozik Hyeon Woo-val egy szöuli középiskolák közötti judo versenyen. Hyeon Woo, aki a küzdelem megszállottja, annak ellenére, hogy tudja, hogy meg fog sérülni, vakmerő technikákat alkalmaz ellenfele ellen, hogy győzzön. A végén Hyeon Woo hordágyon végzi, de nem tudja leplezni örömét, hogy sikerült....Részletek »
 • Bon Appetit (2023)

  Bon Appetit (2023)

  4 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Doo Hoon elkötelezett irodai dolgozó, aki belemerül a munkájába, és nap mint nap ingázik az otthona és az iroda között. Élete egyhangúnak tűnik, tele magányossággal és szomorúsággal. Egy nap azonban a szomszédja, Yoon Soo teljesen felforgatja az életét. Yoon Soo Doo Hoon egyetemi társa volt, de hirtelen otthagyta az iskolát....Részletek »
 • Boys’ Lockdown (2020)

  Boys’ Lockdown (2020)

  1 Comment
  0 0 6 részes (befejezett) Szerelem a világjárvány idején. Nem a legjobb idő kimenni, találkozni valakivel és szerelembe esni, ennek ellenére Key és Chen egymásra találnak a fokozott közösségi karantén közepén. A pandémiából fakadó korlátozások, kihívások, veszélyek ellenére is megismerik egymást, és valami egészen különleges virágzik köztük. Abban az időben, amikor kénytelenek vagyunk elszakadni egymástól,...Részletek »
 • Bro and Me (2019)

  Bro and Me (2019)

  1 Comment
  0 0 8 részes (egybefűzve, befejezett) Felnőttként Jie En-nek egyetlen az életben az volt: olyan királynak lenni, mint a szomszédban élő idősebb fiú, pedig Ye Hong csak egy átlagos fiatalember. Elfoglalt a saját életével, nincs ideje a szomszéd gyerekkel foglalkozni, bár időnként szórakoztatta. Jie En-nek Ye Hong volt minden, ami valaha akart lenni, és felnézett...Részletek »
 • Brothers (2021)

  Brothers (2021)

  3 Comments
  0 0 13 részes (befejezett) A sorozat több pár történetét meséli el. Láthatjuk, hogy bimbózik ki a szerelem egy mostoha testvérpár között, valamint hogyan alakul egy tanár kapcsolata a diákjával. Ezen kívül nyomon követhetjük a baráti társaság életét is. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8....Részletek »
 • Calculating Love (2020)

  Calculating Love (2020)

  1 Comment
  0 0 6 részes (befejezett) Sine és Tan baráti kapcsolata az idő múlásával átalakul valami mássá, ami viszont összezavarja mindkettejüket. Nem tudják, hogy vajon mit gondolhat a másik. Hogy alakul a kapcsolatuk a szerelmi vallomás után? Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6/1. rész 6/2. részRészletek »
 • Capture Lover (2020)

  Capture Lover (2020)

  2 Comments
  0 0 11 részes (befejezett) A sorozat Ding Junjie, egy kozmetikai cég helyettes-igazgatója és Ying Jiaming a cég elnökének a cinikus fiáról szól.Bár kezdetben macska egér harcot vívnak egymással, később fokozatosan megismerik és megértik egymást. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 9. rész 10. rész...Részletek »
 • Change (2014)

  Change (2014)

  1 Comment
  0 0 Film Egy fiú, akiből gyönyörű lány lesz a szerelme kedvéért .. De vajon jól tette, hogy feladta önmagát más kedvéért? Szereplők OnlineRészletek »
 • Check Out (2022)

  Check Out (2022)

  12 Comments
  0 0 12 részes (befejezett) Történet: Daonuea, miután szakított első szerelmével, nyaralni megy a The Air Khao Yai-ba. Ott találkozik Nine-nel, aki a rövid találkozás során feledteti a fájdalmát. Megígérték egyásnak, hogy tartják a kapcsolatot, de Daonue hiába küld üzenetet, Nine eltűnik az életéből. Megpróbálja elfelejteni Nine-t úgy, hogy visszatér a régi életéhez, együtt dolgozik...Részletek »
 • Check Out: Special Episode (2021)

  Check Out: Special Episode (2021)

  2 Comments
  0 0 Film Nine and Daonuea egyedül utaznak, Daonuea miután szakított a barátnőjével, Nine pedig szerelmi csalódás után. Véletlenül azon kapják magukat, hogy egy üdülőhelyen megosztják a szomszédos szobákat, és fokozatosan megismerik egymást. Szereplők onlineRészletek »
 • Check Out: The Movie (2023)

  Check Out: The Movie (2023)

  2 Comments
  0 0 Film Történet: Daonuea, miután szakított első szerelmével, nyaralni megy a The Air Khao Yai-ba. Ott találkozik Nine-nel, aki a rövid találkozás során feledteti a fájdalmát. Megígérték egyásnak, hogy tartják a kapcsolatot, de Daonue hiába küld üzenetet, Nine eltűnik az életéből. Megpróbálja elfelejteni Nine-t úgy, hogy visszatér a régi életéhez, együtt dolgozik Tee-vel az...Részletek »
 • Cherry Blossoms After Winter (2022)

  Cherry Blossoms After Winter (2022)

  6 Comments
  0 0 8 részes (Befejezett) Seo Haebom-ot a szülei halála után örökbe fogadják és együtt nő fel Jo Taeseong-al. Taesoung sokáig ridegen bánik Haebom-mal. Egészen addig, amíg egy osztályba nem kerülnek. Viszont egy idő már nem tudja leplezni az érzéseit. Vajon sikerül lángra gyújtania Haebom szívét? Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész...Részletek »
 • Choose (2017)

  Choose (2017)

  1 Comment
  0 0 Film Ton és Tawan nagyon szeretik egymást. Ám Ton az előléptetése után kap egy titkárnőt, ami kicsit bezavar .. Tawan hirtelen hidegen kezd bánni Tonnal. Szereplők OnlineRészletek »
 • City of Stars (2024)

  City of Stars (2024)

  1 Comment
  0 0 12 részes (futó-> 10. rész) Hallottál már a “Zendaya”-ról? A közösségi hálózati alkalmazásról, ahol csak pozitív tartalmat lehet posztolni. A koncepciójából eredő korlátozások miatt kevésbé vált népszerűvé. Ahogy azonban Thaiföld legforróbb rosszfíú karaktere, “Fueangnakorn” regisztrált és közzétette első üzenetét – “Adjuk tovább a pozitív energiát egymásnak.” –, felkapott lett és felbolygatta a szilícium-völgyi...Részletek »
 • Close Friend 1. évad (2021)

  Close Friend 1. évad (2021)

  1 Comment
  0 0 Mini-sorozat (befejezett) Hat különböző pár, akik a szeretet hat különböző formáját tapasztalják meg.   1. rész: Pierce (Ohm) elfogadja a felkérést, hogy egy népszerű énekes producere legyen. Typhoon (Fluke) ezután úgy érzi, hogy elhanyagolják, és a szerelmük már nem ugyanolyan. A dal címe, amin Pierce dolgozik, “Tudnál úgy tenni, mintha még szeretnénk egymást?...Részletek »
 • Close Friend Season 2 (2022)

  Close Friend Season 2 (2022)

  3 Comments
  0 0 6 részes (befejezett) 1 év telt el az első évad óta. Mindkét páros igen nagy bajban van. Pierce a szüleinek a juniorjaként mutatta be Typhoon-t, ezért most kínos helyzetben vannak. Jedi hamis kapcsolatban van Milin-nel, míg a valóságban Ray-el jár. Amit titokban kell tartaniuk. Vajon hogy alakul a két páros sorsa? Szereplők 1....Részletek »
 • Close Friend Season 3: Soju Bomb! (2024)

  Close Friend Season 3: Soju Bomb! (2024)

  1 Comment
  0 0 6 részes (befejezett) Öt thaiföldi srác az álmaikat kergetve évekig gyakornokoskodik az egyik lemezkiadó cégnél Koreában. Azonban hiába gyakorolnak keményen és tartják be a szabályokat, a cég szerződést bont velük. Hirtelen felindulásból az összes szabályt megszegik. Azonban az átitalozott éjszaka után, egyszer csak Busanban találják magukat, a tengerparton. Nem emlékeznek semmire, viszont ha...Részletek »
 • Contestant # 4 (2016)

  Contestant # 4 (2016)

  1 Comment
  0 0 Film A történet egy fiatal fiú (Elijah Canlas) és egy idősödő meleg férfi ( Joel Saracho ) kapcsolatát ábrázolja, mely során a  fiatal fiú kíváncsian fordul a másik ember múltja felé. A filmrészlet, melyet az öreg néz felkelti a srác figyelmét, hogy többet tudjon meg az öreg múltjáról. Szereplők onlineRészletek »
 • Crazy Handsome Rich (2023)

  Crazy Handsome Rich (2023)

  4 Comments
  0 0 6 részes (befejezett) Thad családja új komornyikot vesz fel, Luv-ot. Viszont amióta Luv belépett a házba, le se tudja venni róla a szemét. Vajon csak véletlen, hogy hasonló nyakláncot hordanak vagy a sors akarta így? Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. részRészletek »
 • Cupid’s Last Wish (2022)

  Cupid’s Last Wish (2022)

  4 Comments
  0 0 10 részes (befejezett) Korn és Win gyerekkori legjobb barátok. Félreértések következtében a huszonkét éves barátságuk megszakad, amikor Win apja a végrendeletében Kornra hagyja részvényük egy részét. De útjuk ismét keresztezi egymást, amikor Win – nővérével, Linnel – autóbalesetet szenved, és felébredve a lelkét Lin testében találja. Ahhoz, hogy visszatérhessen eredeti testéhez, az ország...Részletek »
 • Cutie Pie (2022)

  Cutie Pie (2022)

  14 Comments
  0 0 12 részes (befejezett) Lian Kilen Wang (Pruk Panich) és Kuea “Kirin” Keerati (Chawarin Perdpiriyawong) választás előtt állnak. A szüleiknek és nagyszüleiknek tett ígéretük miatt egy elrendezett házasság felé tartanak. Kuea egy szabad szellemű zenész – énekes és dobos -, míg Lian egy kifelé hűvös üzletember. Bár Kuea szívesen felfedezne egy boldog és romantikus...Részletek »
 • Cutie Pie 2 You (2023)

  Cutie Pie 2 You (2023)

  20 Comments
  0 0 4 részes (befejezett) Mivel Kuea lediplomázott Lian izgatottan várja, hogy elkezdhesse tervezni az esküvőjüket, de van egy álom, ami visszatartja Kueát. Vajon ez hatással lesz a kapcsolatukra? Yinek időbe telt, mire bevallotta, hogy szereti Khondiao-t. Vajon idilli lesz a szerelmük, vagy új kihívásokkal kell szembenézniük? Mi történik Nuea és Syn alakulóban lévő kapcsolatával?...Részletek »
 • Dead Friend Forever – DFF (2023)

  Dead Friend Forever – DFF (2023)

  5 Comments
  1 0 12 részes (befejezett) Nyolc barát vakációzni indul egy hegyvidéki házba. Búcsú útnak szánják, mert az egyikük külföldre megy tanulni. Felidézik régi emlékeiket, és rájönnek, hogy nemcsak nyolcan vannak, a házban rejtőzködik még valaki. Hamarosan életveszélyes eseményekkel kell szembenézniük, és rájönnek, hogy ez nem egy átlagos búcsúbuli; egy rémálomszerű katasztrófa vár rájuk. Szereplők 1....Részletek »
 • Dear Ex (2018)

  Dear Ex (2018)

  2 Comments
  0 0 Film A Dear Ex tulajdonképpen a Sung Cheng-yuan halálát követő nyomozás történetét mondja el. Cheng-yuan egy egyetemi tanár volt, aki rákban halt meg férfi szeretője házában. A nyomozás több szálon is folyik: míg a hátrahagyott feleség, Liu Sanlian az után rohan, hogy hol a biztosítási pénz, a szintén hátrahagyott fia, Song Chengxi azt...Részletek »
 • Destiny Seeker (2023)

  Destiny Seeker (2023)

  10 Comments
  0 0 10 részes (befejezett) Songkram és Ai mindketten mérnökhallgatók, és egyetemi kollégiumban laknak. Songkram a 3-as kollégium vezetője, ahová az “erős és sportos” férfi diákokat szállásolják. Aye a 2-es kollégium vezetője, ahol a “jóképű” férfi hallgatók laknak. Aye korábban Songkram tanára és barátja volt, de eltávolodtak egymástól, miután mindkettőjüket a kollégiumuk vezetőjének választották. A...Részletek »
 • Diving Into Love (2021)

  Diving Into Love (2021)

  1 Comment
  0 0 8 részes () A történet a családról, az önszeretetről és a továbbjutásról szól. Ez a Fülöp-szigeteki Keleti Mindoróban található Puerto Galera-sziget gyönyörű tájait is bemutatja. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 6.1 rész 7. rész 8. részRészletek »
 • DNA Says Love You (2022)

  DNA Says Love You (2022)

  2 Comments
  0 0 12 részes (befejezett) Ebben a gyorsan változó világban mindenki megpróbálja felfedezni önmagát, és megtalálni a valódi értékét. És mi az egyetlen dolog, ami ugyanaz marad? Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 9. rész 10. rész 11. rész 12. rész 1. rész 2....Részletek »
 • Docchi Mo Docchi (2014)

  Docchi Mo Docchi (2014)

  1 Comment
  0 0 Film A cég két vezető egyénisége kakasviadalt vív a “csúcs” rangért. Az érdekes viaskodás alatt észrevétlenül kialakuló vonzódás hatalmas szerelembe csap át, amiből időnként komikus helyzetek adódnak az egymás iránti féltékenységük miatt… Szereplők OnlineRészletek »
 • En of love: Love Mechanics (2020)

  En of love: Love Mechanics (2020)

  2 Comments
  0 0 4 részes (befejezett) Ez a történet két mérnök srác között kezdődik egy bárban.Mark teljesen részeg, és fájdalmas teherként nehezedik rá az egyoldalú szerelme.Itt botlik bele Vee-be, akit a szerelme tárgyának vél.Ez egy tökéletlen szerelmi történet két tökéletlen emberi lény között. Szereplők. 1. rész 2. rész 3. rész 4. részRészletek »
 • En of Love: This is Love Story (2020)

  En of Love: This is Love Story (2020)

  1 Comment
  0 0 3 részes (befejezett) Ez a szerelmi történet a pléboy Neua-ról szól, aki titokban beleszeret a középiskolás Praramba, aki Gun Tossakan öccse. A történetből kiderül, hogyan sikerül elnyernie a fiú kezét a bátyjától. Szereplők 1. rész 2. rész 3. részRészletek »
 • En of Love: TOSSARA (2020)

  En of Love: TOSSARA (2020)

  1 Comment
  0 0 4 részes (befejezett) Tossakan Gun egy okos és magas ortostanhallgató, aki már a középiskolában szerelmes volt a népszerű harmadéves mérnök hallgatóba, Saharwat Barba. Bár akkoriban Gun még nem tudta elfogadni az érzéseit, mert megígérte az anyjának, hogy nem jár senkivel, amíg középiskolás és be nem jut az egyetemre. Ám kicsi a világ! Az...Részletek »
 • Even Sun Series (2022)

  Even Sun Series (2022)

  4 Comments
  0 0 6 részes (befejezett) A Sun egy balfék adósságbehajtó, aki nem tud sikeresen behajtani. Sunt apja arra kényszeríti, hogy hajtsa be az adósságot Athittól. mert enélkül csődbe megy. Útban Athit szigetére Sun találkozik Talay-vel és Nai-val, Athit barátaival és csatlósaival. Sun azt tervezi, hogy a kettőn keresztül közeledik Athithoz. Athit nincs lenyűgözve, és megpróbálja...Részletek »
 • Fahlanruk (2022)

  Fahlanruk (2022)

  11 Comments
  0 0 12 részes (befejezett) Fahlan egy helyes srác, aki közgazdaságtant tanul. Jó tanuló és jó a sportban is. Sherbet építészhallgató, jól zenél és énekel. A két fiatalember egy nap találkozik, és mágnesként vonzzák egymást. A kapcsolatuk szexszel kezdődik, és barátok extrákkal lesznek. Soha nem gondoltak komolyan arra, hogy randizzanak egymással. Fahlan rádöbben, hogy mélyebben...Részletek »
 • Farewell My Ghost Boyfriend (2016)

  Farewell My Ghost Boyfriend (2016)

  2 Comments
  0 0 Film Amikor elveszítünk valakit, akit nagyon szeretünk, az életünk nehezen zökken vissza a régi kerékvágásba. De a gyász nem tarthat örökké. Új nap és új szerelem érkezik. onlineRészletek »
 • Father & Son (2015)

  Father & Son (2015)

  1 Comment
  0 0 Film Egy meleg apa árnyékában nő fel a film főhőse, aki szintén meleg és szeretne kitörni környezetéből. A fiút állandóan gúnyolják, terrorizálják. Egy ilyen alkalommal, közbelép egy másik fiú, akibe azonnal beleszeret. Ő azonban főhősünk apja iránt táplál érzelmeket. Hogy, hogy folytatódik a történet? Nos, igencsak tragikus fordulatot vesz, de szerencsére közbelép valaki…...Részletek »
 • Feel Good To Say Goodbye (2016)

  Feel Good To Say Goodbye (2016)

  6 Comments
  0 0 Film Két középiskolás fiú szerelméről szóló történet. Chai strandröplabda játékos, Aek pedig egy kiváló labdarugó. Kettőjük közti szerelem kialakulásáról és a nehézségekről, majd az ezeket követő időszakról szól. Szereplők onlineRészletek »
 • Follow My Sunshine (2020)

  Follow My Sunshine (2020)

  1 Comment
  0 0 5 részes (befejezett) Nhat és Van évek óta barátok, még a főiskolára is együtt mennek tanulni. A történet során kiderül, hogy képesek-e igazán elfogadni önmagukat, és valójában kihez is húz a szívük. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. részRészletek »
 • Fools – NHỮNG KẺ KHỜ (2021)

  Fools – NHỮNG KẺ KHỜ (2021)

  1 Comment
  0 0 4 részes (befejezett) A történet három fiúról szól, akik az iskola utolsó napján visszaemlékeznek a fiatal éveik legszebb pillanataira. Az örömre, a bánatra és a keserédes egyoldalú szerelemre is. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. részRészletek »
 • Football Guys (2018)

  Football Guys (2018)

  1 Comment
  0 0 7 részes (befejezett) A film a vietnámi U23 hihetetlen meccsén alapul, egy gyönyörű, de fiktív szerelmi történettel.. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. részRészletek »
 • For Him (2023)

  For Him (2023)

  7 Comments
  1 1 12 részes (befejezett) “A kapcsolatom Him-el egy éjszakás kalanddal kezdődött, de a másik fél nem akarta, hogy ott véget érjen. Egyre inkább beavatkozott az életembe, és hamarosan, úgy gondolom, teljesen odaadtam magam neki.” Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 9. rész 10....Részletek »
 • Fragment (2019)

  Fragment (2019)

  1 Comment
  0 0 Film Mindenki hibázik, mert az ember már csak ilyen. Így vagyunk kódolva, de… Egyetlen hiba elég, hogy megváltozzon minden, egyetlen hiba és soha nem feledük… Szereplők online https://www.youtube.com/watch?v=hAreGvYOMFARészletek »
 • Fuccbois (2019)

  Fuccbois (2019)

  3 Comments
  0 0 Film Ace (23) és Mico (17) híres színészek szeretnének lenni. Mico számára eljön a lehetőség, de pillanat alatt megváltozik minden… Úgy tűnik, hogy az univerzumnak más terve van velük. Szereplők onlineRészletek »
 • Future (2023)

  Future (2023)

  1 Comment
  0 0 6 részes (befejezett) Fuse a mérnöki kar holdja. Bár helyes, mégis szingli. Ana fogorvosnak készül és a mosolyával megremegteti Fuse szívét. Vajon ők ketten egy pár lesznek? Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. részRészletek »
 • Gameboys (2020)

  Gameboys (2020)

  1 Comment
  0 0 13 részes (befejezett) Cairo élő játék-közvetítő, valamint Gav- rel játékos és rajongó története, akik megismerkednek egy online játék után, ahol az ismeretlen játékos Gav nyer a népszerű Cairo-játékos ellen. Online játékversenyként indul a kapcsolatuk, de ez végül barátsággá alakul? … vagy talán több lesz? Szereplők   1. rész 2. rész 3. rész 4. rész...Részletek »
 • Gameboys 2 (2022)

  Gameboys 2 (2022)

  4 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) A játékosok szeretők lettek. Cairo és Gavreel néhány hetet együtt tölthet azelőtt, hogy Cairo visszatérne a tartományába. De, a kapcsolatukat próbára teszi a távolság, a család, a járvány, a körülmények. Vajon, a sors egymásnak rendelte őket? A közöttük lévő szerelem képes legyőzni az eléjük gördített akadályokat? Szereplők 1. rész 2....Részletek »
 • Gameboys: The Movie (2021)

  Gameboys: The Movie (2021)

  1 Comment
  0 0 Film A játékosok szeretők lettek. Cairo és Gavreel néhány hetet együtt tölthet azelőtt, hogy Cairo visszatérne a tartományába. De, a kapcsolatukat próbára teszi a távolság, a család, a járvány, a körülmények. Vajon, a sors egymásnak rendelte őket? A közöttük lévő szerelem képes legyőzni az eléjük gördített akadályokat? Szereplők online onlineRészletek »
 • Ghost Host, Ghost House (2022)

  Ghost Host, Ghost House (2022)

  3 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Kevin, a live streamer, a múltban ért traumák miatt szenvedélyesen vadászik a szellemekre. Amikor visszatér Taiföldre a rokonaihoz még nem is sejti, hogy szellemekkel fog egy fedél alatt élni. Megismeri Pluem-ot, aki megérti őt. Kettejüknek kell majd szembenéznie az igazsággal, amit túl nehéz elviselni. Szereplők 1. rész 2. rész 3....Részletek »
 • Going South (2012)

  Going South (2012)

  1 Comment
  0 0 Egy road movie Gi Tae-vel, aki hamarosan leszerel, és a rangidősével, Jun Younggal. Jun Young a katonai táborba tart Gi Tae-vel, aki az utolsó szabadságáról tér vissza. Feszültség van közöttük. Amikor a tábor előtt egy szupermarkethez érnek, Gi Tae altatót tesz Jun Young kávéjába. Végül Gi Tae elindul dél felé, és magával viszi...Részletek »
 • Good Loser (2019)

  Good Loser (2019)

  1 Comment
  0 0 Film “Azt mondják, hogy ha egy nő és egy férfi egymásba szeret, együtt fognak maradni” De ha egy srác és egy srác? Szereplők onlineRészletek »
 • Goodbye Mother (2019)

  Goodbye Mother (2019)

  2 Comments
  0 0 Film Egy fiatal vietnámi férfi, 9 év után hazatér az Államokból az apja sírjának az áthelyezésére. Magával viszi a barátját lan-t, amin meglepődik a családja. A nagymama összekeveri a két fiút és lan-t tekinti az unokájának. Van édeasanyja szeretné, ha a fia letelepedne végre, megházasodna és gyermekei lennének. Az ő történetüket ismerhetjük meg...Részletek »
 • Gray (2016)

  Gray (2016)

  1 Comment
  0 0 Film Pun és Mon mostohatestvérek. Pun négy évig Amerikában tanult és most haza- látogat, hogy megkeressen valakit, akitől rendszeresen kapott leveleket az idegen országban. Testvéri kapcsolatnál mindig is egy kicsit több volt közöttük, de ez csak most vált világossá mindkettejük számára. Pun nehezen akarja elfogadni ezt az érzést, de a szívnek nem lehet...Részletek »
 • Great Men Academy (2019)

  Great Men Academy (2019)

  1 Comment
  0 0 8 részes (befejezett) Love mindig is a híres Great Men Academy népszerű fickójának, Vier-nek rajongója volt, de soha nem kapott esélyt, hogy találkozzon vele. Egy nap találkozik a misztikus egyszarvúval, akiről azt pletykálják, hogy teljesíti a kívánságokat. Love azzal a kéréssel fordul a csodás lényhez, hogy szerelme Vier iránt viszonzásra találjon. Sajnos az...Részletek »
 • Guardian (2018)

  Guardian (2018)

  1 Comment
  0 0 40 részes (befejezett) A Guardian 镇魂 egy kínai természetfeletti dráma, Bai Yu-val és Zhu Yi Long-gal. Ez a műsor a Priest egy BL novelláján alapul. Szereplők   1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 9. rész 10. rész 11. rész 12. rész 13. rész...Részletek »
 • HAN ZI GAO – THE MALE QUEEN (2016)

  HAN ZI GAO – THE MALE QUEEN (2016)

  1 Comment
  0 0 FILM Az 550. év. A világban hidegháború tombol. Han Man Zi akkor 16 éves. A faluját lemészárolják, barátja a szeme előtt hal meg. Chen Zi Hua tábornok menti meg, aki két lehetőséget kínál neki: pénzt ad és elengedi vagy mellette marad és szolgálja őt. Han Man Zi – immáron Han Zi Gao az...Részletek »
 • Happenstance (2020)

  Happenstance (2020)

  1 Comment
  0 0 9 részes ( befejezett) Wade és Jose Manuel, két olyan ember, akik varázslatosan találkoznak, bár különböző időszakokban élnek. Jose 1974-ben, Wade pedig 2020-ban. Jose Manuel szobafogságot kapott, miután a katona apja tudomást szerzett egy lázadóval való kapcsolatáról. Wade, próbál túlleni Eric-el való kapcsolatán, így hazamegy, de ott ragad karanténban, mert a COVID 19...Részletek »
 • Happy Ending Romance (2022)

  Happy Ending Romance (2022)

  6 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Cha Jung Woo-nak fényes jövője lehetett volna íróként, ha tudott volna hallgatni, miután tanúja volt a korrupciónak az idősebbek között. Sajnos azzal, hogy úgy döntött, hogy felszólal a gátlástalan viselkedés ellen, Jung Woo lényegében véget vetett a karrierjének. Legalábbis így alakultak volna a dolgok, ha Kim Jung Hyun nem dönt...Részletek »
 • Happy Merry Ending (2023)

  Happy Merry Ending (2023)

  1 Comment
  0 0 8 részes (befejezett) Seung Jun régóta esküvőkön énekel, de már megunta ezt a munkát. Már nincsenek ötletei azzal kapcsolatban, hogy az emberek milyen romantikus dolgokra vágynak az ilyen szertartásokon. Egy nap találkozik Jae Hyunnal, aki szintén esküvőkön dolgozik házigazdaként, és az előtte álló eleven és sármos srác pont az ideális típusa! Ahogy ők...Részletek »
 • Hard to Give Up (2016)

  Hard to Give Up (2016)

  1 Comment
  0 0 Film Su He, a híres festőművész inspirációt keres az egyik fontos kiállításon megjelenő művéhez. A meztelen test-modell keresése során megismerkedik egy fiúval, Er Meng-el, aki felkelti a figyelmét és lassan egyre jobban elkezd hozzá vonzódni, bár nem tudja, mi ez az érzés és hogy milyen egy ilyen jellegű kapcsolat. Szereplők online https://www.youtube.com/watch?v=eyLqt3hw4vERészletek »
 • He Who Is Without Sin (2020)

  He Who Is Without Sin (2020)

  1 Comment
  0 0 Film Egy este, Martin (Elijah Canlas), a műsorvezető diákot meghívja egy kávéra, Lawrence (Enzo Pindeda), a TV riporter, aki a bálványa. Ezt követő napokban Martin külön-külön osztja meg barátaival három változatát annak, ami Lawrence-szel való találkozása során történt. Felfedezi az árnyékos igazságot az általa bálványozott tévés riporterről. Mi történt valójában, és mi történhetett...Részletek »
 • Hello Stranger (2020)

  Hello Stranger (2020)

  2 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Mi lenne, ha találkoznál valakivel, aki örökre megváltoztatja az életed?Ez a történet két fiúról szól, akik először interneten találkoztak. Idegenek voltak egymásnak,és nem úgy tűnt, mintha nagyon kedvelnék egymást. De különös körülmények ismét összehozták őket, amelyek örökre megváltoztatták az életüket. Amikor Mico online kvíz estét szervez barátaival, meglepődve látja, hogy...Részletek »
 • Hello Stranger The Movie (2021)

  Hello Stranger The Movie (2021)

  1 Comment
  0 0 Film A film a sorozat befejezése után kb fél év elteltével indul. Xavier (Tony Labrusca) és Mico (JC Alcantara) újra találkoznak egy iskolai írótáborban. Sors fintora miatt kényszerítve, hogy szobatársak legyenek. Szembesülnek megoldatlan történelmükkel és kitartó érzéseikkel egymás iránt. Kiderül, hogy barátokból hogy lettek újra idegenek, illetve az is, hogy lehetnek-e újra barátok,...Részletek »
 • Hidamari ga Kikoeru (2017)

  Hidamari ga Kikoeru (2017)

  1 Comment
  0 0 Film A film története szerint Kohei hallássérült, éppen ezért kerüli is az embereket, akik rendszeresen félreértik őt. Egy napon Kohei összetalálkozik Taiichivel, aki a srác helyett fog jegyzetelni az iskolában némi ételért cserébe. Lassacskán barátság alakul ki közöttük, majd idővel bonyolultabb érzelmek is … Szereplők online onlineRészletek »
 • Hidden Agenda (2023)

  Hidden Agenda (2023)

  19 Comments
  0 0 12 részes (befejezett) Az egyetemista Zo elhatározta el, hogy ráhajt régi szerelmére, Nitára. Hogy udvarolhasson neki, Nita exétől, Joke-tól kér randitanácsot. Joke beleegyezik, hogy segít, cserébe egy helyért a vitaklubban. Legalábbis ezt mondja Zonak… Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 9. rész...Részletek »
 • Hijra in Between (2018)

  Hijra in Between (2018)

  1 Comment
  0 0 Film Két nagyon különböző lány, akiről senki sem hitte volna, hogy barátok lesznek, beleszeretnek ugyanabba a fiúba. A srác Liu Wang Tinget választja, ezért mindenki úgy gondolta, hogy a lányok ezután halálos ellenségek lesznek. De nem így történik. Mindhárman barátok lesznek. Ám Wang Ting egy baleset miatt kórházba kerül és szüleinek kritikus döntést...Részletek »
 • Hit Bite Love (2023)

  Hit Bite Love (2023)

  2 Comments
  0 0 6 részes (befejezett) Szerelem kontra szerelem: Ken és Shokun randiznak, de Ken titokban akarja tartani. Miután szakítanak Shokun új kapcsolatba kezd Matteoval, aki szereti a BDSM-et, míg Shokun a vaníliás típus. Így, hogy a szexuális vágyaik ellentétben állnak egymással, vajon folytatják-e a randizást? És mi történik akkor,  ha Ken készen áll arra, hogy...Részletek »
 • Hook Up (2020)

  Hook Up (2020)

  1 Comment
  0 0 8 részes (befejezett) A sorozat a szerelem megtalálásának lehetőségét vizsgálja meg a Findr társkereső alkalmazás révén. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész https://www.youtube.com/watch?v=gpHVub5sTEYRészletek »
 • How to Die Young in Manila (2020)

  How to Die Young in Manila (2020)

  1 Comment
  0 0 Film Egy tizenéves fiú (Elijah Canlas) Manila szívébe utazik, és követ egy csapat fiatal szélhámost, abban a reményben, hogy egyikük az, akivel az interneten megismerkedett. Ahogy egyre mélyebbre jut, néhány névtelen meleg férfi holtan kerül elő – bár úgy tűnik, ez csak nagyon kevés embert érdekel. Ennek ellenére főhősünk folytatja a megszállott keresést,...Részletek »
 • Hunan middle school student’s

  Hunan middle school student’s

  1 Comment
  0 0 Film Egy szomorú, szép történet a boldogság utáni vágyról és a megalkuvás kényszeréről. onlineRészletek »
 • I Am Your King (2017)

  I Am Your King (2017)

  1 Comment
  0 0 5 részes (befejezett) Mielőtt elhagyja Pound Kínát a tanulmányért, öt – New, Matt, Bright, August, Junho – barátja búcsú ünneplés szeveznek Neki. A “király” nevű játékkal játszanak, aminek csak egy szabálya van: aki a király kártyát birtokolja az utasíthat bárkit arra, amire akarja. Azonban egy éjszaka alatt a hat barát olyan életre szóló...Részletek »
 • I Am Your King: The Series II (2019)

  I Am Your King: The Series II (2019)

  1 Comment
  0 0 10 részes (befejezett) A King játékától a részeg baráti körig. Csak egy a szabály. Aki a King kártyát birtokolja, „Bárkinek elrendelheti, hogy bármit megtegyen a másikkal.” Nem igazán tudják, hogy amit a „királyuk” elrendel az egy életet meghatározó döntés, amely örökre megváltoztatja a barátságukat. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész...Részletek »
 • I Will Knock You (2022)

  I Will Knock You (2022)

  5 Comments
  1 0 12 részes (befejezett) Thi egyetemista évei alatt tanítóként részmunkaidős munkát vállal. Egy napon az egyik diákja bajba keveredik néhány középiskolás gengszterrel. Thi, hogy megvédje tanítványát szembe kerül a banda vezérével, Noey-vel, aki amellett, hogy durva, még buta is. Noey a fejébe vette, hogy Thi üldözi őt. Thi feladta, hogy magyarázkodjon, hogy semmit sem...Részletek »
 • Individual Circumstances (2023)

  Individual Circumstances (2023)

  4 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Ha Yeon Woo (Han Jung Wan) egykor a Chungmuro – Seoul, Dél-Korea válasza az amerikai Hollywoodra – sztárja volt. Fiatal rendezőként a debütáló filmje hatalmas sikert aratott mind a mozinézők, mind a kritikusok körében. De e szerencsés kezdés után hosszú visszaesés következett. Mostanra kedvetlenné vált, és elbizonytalanodott, hogy tényleg alkalmas-e...Részletek »
 • Jack o’ Frost (2023)

  Jack o’ Frost (2023)

  4 Comments
  0 0 6 részes (befejezett) Megismerhetjük Okusawa Ritsu illusztrátor és Ikegami Fumiya üzletkötő történetét. Egy régi kávézóban találkoztak, egymásba szerettek és boldogan éltek együtt, amíg megnem haltak. Vagy mégsem? Félreértés alakul ki a szabadszellemű Ritsu és az őt megingató Fumiya között. Egy téli napon történt veszekedés után Ritsu elhagyja a házat, és balesetet szenved, amiben...Részletek »
 • Jazz for Two (2024)

  Jazz for Two (2024)

  1 Comment
  8 0 8 részes (befejezett) Tae Yi ismerős dallamot hall, amely betölti az üres termeket, és a régi zeneterem felé veszi az irányt. Tudja, hogy a bátyja meghalt, de mégis reménykedni kezd, talán, csak talán… hogy a bátyja az, aki a kedvenc dalát játssza. Azonban Se Heon-t, az új diákot találja a zongoránál. Csalódottság tör...Részletek »
 • John Apple Jack (2013)

  John Apple Jack (2013)

  1 Comment
  0 0 Film (Kanada) Gyerekként John és Jack legjobb barátok voltak. Húsz évvel később ismét találkoznak. A jóképű meleg férfi, John egy étterem birodalom örököse, extravagáns életet él. És ami a legfontosabb, évi 1000-él is több az alkalmi szex. De amikor megtudja, hogy testvére, Vivien gyermekkori barátjával Jack-kel készül össze házasodni, rájön, hogy tennie kell...Részletek »
 • Kamisama no Ekohiiki (2022)

  Kamisama no Ekohiiki (2022)

  2 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Ahhoz, hogy elnyerje a bizalmat, hogy bevallja szerelmét, Yashiro 100 napig egy félreeső szentélyt látogat meg. Ez felkelti a szentély Istenének, és chihuahua kísérőjének, Ukonnak a figyelmét, akik a 100. napon követik Yashiro-t, hogy lássák, hogyan alakul a vallomás. Azonban meglepődnek, amikor egy srácnak tesz szerelmi vallomást. Yashiro régi barátjának,...Részletek »
 • Kare ga Boku ni Koishita Wake (2020)

  Kare ga Boku ni Koishita Wake (2020)

  1 Comment
  0 0 4 részes (befejezett) Hikawa Tooru módszeres, de naiv tanár, aki az elit Tokiói Egyetemen végzett, míg Akagi Masashi testnevelő tanár, aki jószívű, de kissé durva a stílusa. Hikawa akkor kezd abban a Középiskolában, – barátnője és az apja ellenkezésének ellenére. Akagi nem érti miért vonzódik Hikawához, akinek a személyisége teljesen ellentétes a sajátjával....Részletek »
 • Kedves_go

  Kedves_go

  12 Comments
  2 0 8 részes (befejezett) Guy az egyetemi stréber titokban szerelmes a legjobb barátjába, Wahl-ba. Enyhíteni szeretné az egyoldalú szerelem okozta magányát, ezért játszani kezd a neten. Itt ismerkedik meg Yuri-val, akiről később kiderül, hogy hogy egy jóképű fiatal maffiózó. Guy, Tew szelídségének köszönhetően kezdi megnyit a szívét és közben megismerkedik Tew titokzatos és félelmetes...Részletek »
 • Key Love The Series (2017)

  Key Love The Series (2017)

  1 Comment
  0 0 2 részes (befejezett) Érdekes kapcsolat alakulhat ki egy átmulatott éjszaka után… Főleg, ha az egyik érintett eddig nem tudta magáról, hogy meleg. Egy gyönyörű történet egy forró, de rövid kapcsolatról, a barátok megértéséről, a továbblépésről és új szerelmekről … Szereplők 1. rész 2. részRészletek »
 • Kimi ni wa Todokanai (I Cannot Reach You) (2023)

  Kimi ni wa Todokanai (I Cannot Reach You) (2023)

  6 Comments
  2 0 8 részes (befejezett) “Nem számít, mennyi időt töltünk együtt, soha nem leszek különleges számodra.” Gyermekkori legjobb barátok. Egy egész két fele. A menő, okos, aki szinte mindenben jó, és az átlagos, béna, aki nehezen tud bármit is jól csinálni – Yamato és Kakeru. Mindig a másik mellett vannak, de nem párként, ahogy igazán...Részletek »
 • Kiss Me Again Pete & Kao (2018)

  Kiss Me Again Pete & Kao (2018)

  3 Comments
  0 0 3 részes (befejezett) Megtudjuk, hogyan alakult ki Kao és Pete kapcsolata. Közben June, Sandee, Thada, Pete és Kao mind barátok lettek. Szereplők 1. rész 2. rész 3. részRészletek »
 • Kiss x Kiss x Kiss (2022 és 2023)

  Kiss x Kiss x Kiss (2022 és 2023)

  3 Comments
  1 0 I. évad 2022. -> 6 részes (befejezett) A ‘Kiss x Kiss x Kiss’ rövid, önálló történetekből álló összeállítás. Azokat a részeket nézhetitek, melyek a BL párokra koncentrál, bemutatva egy lélegzetelállító, mégis élvezetes csókjelenetet.  Kiss x Kiss x Kiss: Dekiai Cinderella (2022) Synchronous Kiss, főszerepben Taishi Sugei and Ryu Ichinose. Két kolléga titkos és...Részletek »
 • Kissable Lips (2022)

  Kissable Lips (2022)

  2 Comments
  0 0 Sorozat(-> befejezett.) Miután az elmúlt ötszáz évet halhatatlan vámpírként vándorolta a történelemben, Kim Jun Ho (Kim Ji Woong) belefáradt végtelen létezésébe. Több életet élt, mint bárkinek valaha is kellene, Jun Ho tudja, hogy az egyetlen módja annak, hogy véget vessen nyomorúságos életének, ha egy tisztavérű ember vérét issza, és így maga is emberré...Részletek »
 • Kissable Lips (Movie)

  Kissable Lips (Movie)

  1 Comment
  0 0 Film (befejezett) Miután az elmúlt ötszáz évet halhatatlan vámpírként vándorolta a történelemben, Kim Jun Ho (Kim Ji Woong) belefáradt végtelen létezésébe. Több életet élt, mint bárkinek valaha is kellene, Jun Ho tudja, hogy az egyetlen módja annak, hogy véget vessen nyomorúságos életének, ha egy tisztavérű ember vérét issza, és így maga is emberré...Részletek »
 • La Pluie (2023)

  La Pluie (2023)

  6 Comments
  5 0 12 részes (befejezett) Létezik egy különleges betegség, miszerint amikor esik az eső, a személy semmit sem hall. Kivéve a lelki társa hangját. Saengtai is ebben szenved, de ellenáll a sorsának. Lelkitársa hiába beszél hozzá, ő nem hajlandó válaszolni. Egy nap azonban találkoznak, de vajon felismerik-e egymást? Vajon Saengtai képes lesz megnyitni a szívét,...Részletek »
 • Last Twilight (2023)

  Last Twilight (2023)

  8 Comments
  3 0 12 részes (befejezett) Mhok főiskolai hallgató, de súlyos anyagi gonkdokkal küzd. Felveszik Day mellé gondozónak, aki egy baleset miatt fokozatosan elveszítette a látását és csak homályos foltokat lát. Sok időt töltenek egymás társaságában és egy idő után mély kötelék alakul ki közöttük. Viszont amikor Day megtudja, hogy egy fél év múlva teljesen elveszítheti...Részletek »
 • Let Love Heal (2016)

  Let Love Heal (2016)

  1 Comment
  0 0 Film Hoang és Luc boldogan élnek. Ám amikor Hoang anyja felbukkan, veszekedni kezdenek és a vita hevében a fiú súlyos balesetet szenved: lebénulnak a lábai. Hogy megműthessék, Édesanyja uzsorásoktól vesz fel kölcsönt, amit nagyon nehezen tud fizetni. Ráadásul azt sem tudja elfogadni, hogy a fia meleg. Ám Luc melléjük áll és mindenben segíti...Részletek »
 • LIE (2015)

  LIE (2015)

  1 Comment
  0 0 Film Féltékenység hatalma… Szereplők OnlineRészletek »
 • Life~Love on the Line (2020)

  Life~Love on the Line (2020)

  1 Comment
  0 0 4 részes (befejezett) Ito Highschooler ( Shirasu Jin ) egy 17 éves komoly, szorgalmas diák. De unatkozik és üresnek érzi magát. Az iskolából hazafelé haladva Ito gyakran játszik egyfajta játékot és arra készteti magát, hogy egy hosszú, fehér vonal mentén járjon az úton. Egy nap, miközben magányos játékát játsza, egy másik középiskolás diákkal,...Részletek »
 • Living With Him / Kare no Iru Seikatsu (2024)

  Living With Him / Kare no Iru Seikatsu (2024)

  1 Comment
  5 0 8 részes (futó-> 2. rész) A szülők gyakran távol vannak a munka miatt, így Natsukawa Ryota gondoskodott kisebb testvéreiről valamint a házimunkáról. De most, hogy végre egyetemre készül, alig várja, hogy szabadon élhessen! Meglepődik, mikor szembesül vele, hogy szobatársa gyerekkori barátja, Tanaka Kazuhito lesz. Tökéletes külseje és kellemes személyisége ellenére Kazuhitónak nincs barátnője....Részletek »
 • Love 100° C (2010)

  Love 100° C (2010)

  1 Comment
  0 0 Film Min-soo egy hallássérült fiú – és meleg. Szerelmes az egyik osztálytársába, Ji-Seok-ba, reménytelenül. Egy nap Min-Soo impulzív szexuális viszonyba kerül egy fiúval, aki a fürdőházban dolgozik. Ez a viszony egy új tapasztalat, ami komoly önbizalmat ad az amúgy félénk fiúnak. De ennek nagy ára van.. Szereplők onlineRészletek »
 • Love Area Part 1 (2021)

  Love Area Part 1 (2021)

  1 Comment
  0 0 6 részes (befejezett) Valen, egy fiatalember, aki Valentin napon született, mégsem ismerte sosem a szeretet fogalmát. Még a szülei szeretetét sem. Az élete legmélyebb pontján találkozik Kaitoonnal, aki megismerteti az együttérzés és érzékenység fogalmával. Valen a fogadás szerelmese, így folyton adósságokba hajszolja magát. Kaitoon több lábon él, hogy fenn tudja tartani magát. Egy...Részletek »
 • Love bill (2023)

  Love bill (2023)

  6 Comments
  0 0 10 részes (befejezett) Minh-t a legújabb adóssága után kirúgják otthoról. A hitelezője halála után, a fia nem fizeti ki az adósságokat, ezért hozzá költözik. Vajon hogy alakul majd Minh és Thanh sorsa? Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 9. rész 10. részRészletek »
 • Love for Love’s Sake (2024)

  Love for Love’s Sake (2024)

  5 Comments
  4 0 8 részes (befejezett) A huszonkilenc éves Tae Myung Ha hirtelen egy kitalált online játékba kerül egy tizenkilenc éves karakter testébe. Hamarosan küldetésre indul a virtuális világban, hogy boldoggá tegye Cha Yeo Woon nevű karaktert. Szerény neveltetése ellenére Cha Yeo Woon a nemzeti atlétikai bajnokságban kiemelkedő teljesítményt nyújt, kinézetének köszönhetően figyelemre méltó hírnevet szerzett...Részletek »
 • Love in Translation (2023)

  Love in Translation (2023)

  6 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Az egyik sikeres üzletet szeretne vezetni, a másik sikeresen akar egy kínai lányt becserkészni. Kétségbeesett törekvéseik váratlanul közel hozzák őket egymáshoz. A kínai üzletember, Yang egy thaiföldi partnert keres az üzletéhez. Majd találkozik Phumjaival, aki szeretne közelebbi kapcsolatot létesíteni a kínai influencer Tammyval. Bár a fiúk nem jönnek ki jól...Részletek »
 • Love Is like a Cat (2024)

  Love Is like a Cat (2024)

  1 Comment
  3 1 12 részes (futó-> 6. rész) A népszerű sztár Piuno, aki a gyermekkorában átélt trauma miatt nem kedveli a kutyákat, találkozik Lee Dae Byeol-lal, egy kutya óvoda igazgatójával, akinek Gi Min az egyik alkalmazottja. Jun Hyeok több mint barátja Dae Byeol-nak, és az egyik legnagyobb támogatója. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4....Részletek »
 • Love Mechanics (2022)

  Love Mechanics (2022)

  20 Comments
  0 0 10 részes (befejezett) Mark szerelmes Vee barátjába, Bar-ba. Bar viszont mást szeret és visszautasítja Mark-ot. Viszont a sors kiszámíthatatlan és Vee eltölt egy éjszakát Mark-kal. Bár Vee-nek már van barátnője, akibe szerelmes. Vajon hogy alakul a srácok sorsa? Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész...Részletek »
 • Love Place: Shiawase no Katachi (2013)

  Love Place: Shiawase no Katachi (2013)

  1 Comment
  0 0 Film Nagyon édes történet egy félreértésen alapuló “szerelmi háromszögről”. Tipikus BL film, teletűzdelve megható és vidám jelenetekkel. Szereplők onlineRészletek »
 • Love Sick the Series (2014)

  Love Sick the Series (2014)

  1 Comment
  0 0 12 részes (befejezett) Phun-nak van barátnője, de az apja azt akarja, hogy az egyik barátja lányával járjon. Phun kishúga, Pang, megszállottan imádja a BL-t. Phunnak meg kell győzni Pangot, hogy pasija van, hogy a húga meg tudja győzni az apjukat, hogy ne kelljen randiznia a barátja lányával. Ezért megkéri Noht, hogy legyen az...Részletek »
 • Love Sick the Series II. (2015)

  Love Sick the Series II. (2015)

  2 Comments
  0 0 36 részes (befejezett) Phun és Noh története folytatódik. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 9. rész 10. rész 11. rész 12. rész 13. rész 14. rész 15. rész 16. rész 17. rész 18. rész 19. rész 20. rész 21. rész 22. rész...Részletek »
 • Love Stage!! (2020)

  Love Stage!! (2020)

  1 Comment
  0 0 Film Sena Izumi ( az édesanyja színésznő, az édesapja színész, a bátyja egy híres zenekar énekese ) egy otaku, aki mangaka szeretne lenni. Felkérik egy tévéreklámra, amit nem utasíthat vissza. A bátyja nagylelkű ajándékot ígér a szereplésért cserébe. Itt találkozik Ichijou Ryouma-val, a fiatal feltörekvő színésszel, akivel 10 évvel ezelőtt szintén egy tévéreklám...Részletek »
 • Love Stage!! (2022)

  Love Stage!! (2022)

  4 Comments
  0 0 10 részes (befejezett) Anda Thaiföld egyik legismertebb sztár családjába született, és amíg a világ új sztárként való debütálására vár, ő inkább egy kiváló mangaművész szeretne lenni. Annak ellenére, hogy egész életében sztárság vette körül, egy 10 évvel ezelőtti reklámforgatáson szerzett traumatikus élmény érzelmi visszavonultságba kényszerítette és kedvenc kitalált karaktere karjaiba sodorta. Azonban a...Részletek »
 • Love Syndrome III (2023)

  Love Syndrome III (2023)

  35 Comments
  0 0 12 részes (befejezett) Day egy nap súlyos balesetet szenved, Itt pedig magát hibáztatja miatta. Vajon mi történik, ha Day elveszti az emlékeit? Az addig gondoskodó és kedves ember újra kegyetlenné válik? Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 9. rész 10. rész 11....Részletek »
 • Love Syndrome: The Beginning (2024)

  Love Syndrome: The Beginning (2024)

  4 Comments
  10 0 2 részes (futó-> 1. rész) Itt fogad Gear-rel és a srácokkal, hogy Gear nem tudja magába bolondítani Night-ot. Gear viszont bebizonyítja az ellenkezőjét és elcsábítja a fiút, aztán elhagyja. Amikor Day rájön, hogy Itt volt a terv ötletgazdája, kegyetlen bosszút áll rajta. Megerőszakolja, verbálisan és fizikailag is rendszeresen bántalmazza. Gear és Night kapcsolata...Részletek »
 • Love Tractor (2023)

  Love Tractor (2023)

  12 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Hyeon Yul, a vidéki túlélésre alkalmatlan városi ember elveszettnek érzi magát az életben, ezért a nagyapja falusi otthonába megy. Találkozik Ye Chan-elrel, egy szenvedélyes fiatalember, aki imádja a földművelést. Miközben ismerkedik a vidéki élettel és segít a gazdaságban, Hyeon Yul fokozatosan vonzódni kezd Ye Chan meleg és közvetlen természetéhez. A...Részletek »
 • Love Upon a Time (2023)

  Love Upon a Time (2023)

  2 Comments
  0 0 PILOT Szereplők PILOT 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 9. rész 10. rész 11. rész 12. rész 13. rész 14. rész 15. részRészletek »
 • Love With Benefits (2021)

  Love With Benefits (2021)

  1 Comment
  0 0 5 részes (befejezett) First és Play egy tető alatt kell éljen 10 napig. Milyen előnyei származhatnak a két fiúnak az együtt lakásból? Talán kialakul titokban a szerelem? Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. részRészletek »
 • Low Frequency (2023)

  Low Frequency (2023)

  1 Comment
  0 0 8 részes (befejezett) Mon élete, olyan lakberendezőként aki még a szellemeket is látja, csupa fejfájás. A jó napokon segít a testvérének, aki sztármenedzser. Ám ekkor kapcsolatba kerül Thames szellemével, egy híres fiatal színésszel, akinek a teste egy titokzatos autóbaleset miatt kómában fekszik egy kórházban. Lehetséges, hogy Thames szelleme nem csak egy sima lélek....Részletek »
 • Magic of Zero (2022)

  Magic of Zero (2022)

  1 Comment
  0 0 Film „Cupid’s Last Wish” -ből Korn pékséget akar nyitni Bangkokban, és Win úgy dönt, hogy elhagyja a farmot, hogy támogassa őt. Az új projektjükkel járó káosz közepette azonban eltűnik valami abból a kedvességből, amit egymás iránt éreztek. Összevesznek, és egy baleset miatt testet cserélnek. Szereplő onlineRészletek »
 • Make a Wish (2023)

  Make a Wish (2023)

  4 Comments
  0 0 6 részes (befejezett) Phakphum doktor gyerekkora óta látja a szellemeket. Bár nagyon szeretné, de nem tud megszabadulni a képességétől. Miután imádkozik egy angyalhoz, az lesz a küldetésük, hogy végre szellem mentes életet élhessen. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. részRészletek »
 • Men with Sword (2016)

  Men with Sword (2016)

  3 Comments
  0 0 30 részes (befejezett) Az égiek haragszanak, a területek szétszakadnak, a hadurak fellázadnak… A világ császárát meggyilkolják, ami több évszázados háborúba dönti a városállamokat.Mindegyikük a teljes hatalomra vágyik.Miután Qiu Zhen, a Tianxuan Királyság bérgyilkosa sikeresen elvégezte a feladatát, öngyilkos lesz. Testét koporsóba zárják, ahol soha nem fog elrothadni… hogy folytatódik a történet… ? Szereplők...Részletek »
 • Mermaid’s Jade (2019)

  Mermaid’s Jade (2019)

  1 Comment
  0 0 Film Egy gonosz világban, ahol az emberek rabságban tartják éskihasználják a sellőket, megszületik egy csodálatos szerelem,ami áthidal időt és teret … az örökkévalóságig tart. Szereplők  online onlineRészletek »
 • METHOD (Movie)

  METHOD (Movie)

  1 Comment
  0 0 Film (befejezett) Egy veterán színész és egy Idol együtt játszanak az „Unchain” című darabban. Az általuk játszott karakterek párkapcsolatba keverednek, és ahogy próbálnak, ahogy közeledik a bemutató, a valóság és a fikció közötti távolság kezd elmosódni. Szereplők Online Online Online ElőzetesRészletek »
 • Mint a filmekben (2020)

  Mint a filmekben (2020)

  3 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Karlról, egy 19 éves magányos építészhallgatóról mesél nekünk egy identitásválság közepette. Szülei arra kényszerítik, hogy a nagybátyja lakásába költözzön, hogy megtanuljon önállóan élni, ami egy családi hagyomány náluk, az egyetem második félévének kezdete előtt. A bérleti díj megszerzése nagy nyomást helyez rá. Karl online munkák vállal, de amikor egyik fő...Részletek »
 • MOOD INDIGO (2019)

  MOOD INDIGO (2019)

  2 Comments
  0 0 6 részes (befejezett) A történet Shiro Kido, Rio Kijimával való találkozásával kezdődik az egyetemi professzoruk temetésén. A múltban, amikor még diákok voltak, Kijima tehetséges íróként debütált,nagydíjat is kapott. Kido irígy volt Kijimára, de a könyv elolvasása után rájött, hogy ő nem tehetséges, ezért abbahagyta az írást és porno regények szerkesztőjeként dolgozott.A találkozásuk után...Részletek »
 • Mr Cinderella (2021)

  Mr Cinderella (2021)

  7 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Dung gyakran hívta a fiatalkori játszótársát “az ő Hamupipőkéjének”, de aztán elsodródtak egymás mellől. Évekkel később egy étteremben dolgozik ahonnan kirúgják. Összetűzésbe kereveredik pár gengszterrel, de egy orvos megmenti. Kettejük kapcsolatáról szól a történet. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8....Részletek »
 • Mr Cinderella 2. évad (2023)

  Mr Cinderella 2. évad (2023)

  9 Comments
  1 0 8 részes (befejezett) A második évadban nyomon követhetjük, hogy alakult Khoa és Dung sorsa. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7 rész 8. részRészletek »
 • Mr. Heart (2020)

  Mr. Heart (2020)

  1 Comment
  0 0 8 részes (befejezett) Bár a dolgai általában balul sülnek el, Sang Ha mégis mindig talál okot a mosolygásra. Az iskolai futócsapat tagja, de még soha nem nyert. Ennek ellenére imád futni.Jiwoon remek futó, jó úton halad a szupersztárrá váláshoz. Csak egy dologgal törődik:a következő verseny megnyerésével. Ám az eredményei romlanak, így az edzője...Részletek »
 • Mr. X and I (2015)

  Mr. X and I (2015)

  1 Comment
  0 0 4 részes (befejezett) Négy különböző meleg szerelmi történetet dolgoz fel, valós események alapján: “Us Against the World” (1. rész), “Beijing Beijing” (2. rész), “The Groomsman” (3. rész) és “Promise You egy város ”(4. rész). Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. részRészletek »
 • Múlt

  Múlt

  1 Comment
  0 0 12 részes (befejezett) A kilencvenes évekbeli tinédzser Kiao, aki helyes és kellemetlenkedő. Szeret szórakozni az emberekkel. Az az álma, hogy építészetet tanuljon, de valami váratlan dolog történik, és Kiao huszonöt évvel a jövőben találja magát. Bamee, egy 2022-es srác, aki introvertált és nem igazán áll közel senkihez. Az apja meghalt, és keményen dolgozik,...Részletek »
 • My Blessing (2023)

  My Blessing (2023)

  1 Comment
  0 0 Film Naina egy olyan ember, akinek még nem párkapcsolata, nem volt szerelmes. Nem tud rendesen flörtölni senkivel, de nem adja fel. Bízik abban, hogy egy nap sikerül neki. Naina élete megváltozik, amikor meghallja a szent fáról szóló pletykát, ami szerint bármit kívánsz az angyaltól, az valóra válik. Vajon, hogyan változik meg Naina élete,...Részletek »
 • My Bromance (2014)

  My Bromance (2014)

  1 Comment
  0 0 Film Amikor a 18 éves fékezhetetlen és agresszív Golf apja váratlanul az új feleséget és annak a fiát hazaviszi, a fiú teljesen megvadul. Nem hajlandó elfogadni az új családját. Ráadásul az öccsét, Bank-et is az osztályába rakták…Golf mindent megtesz, hogy utálatát éreztesse vele. Ám a szülők hirtelen elutaznak… Szereplők onnlineRészletek »
 • My Bromance 2: 5 Years Later (2020)

  My Bromance 2: 5 Years Later (2020)

  1 Comment
  0 0 9 részes (befejezett) Öt év telt el azóta, hogy Golf “elhunyt”. Bank soha nem felejtette el mostoha testvérének szeretetét és áldozatát. A Chiang Mai-i egyetem elvégzésének napján Bank megtudta, hogy Golf valójában még mindig életben van. A két testvér végül sok megválaszolatlan kérdéssel találkozik ez alatt az öt év alatt, egy olyan időszakban,...Részletek »
 • My Bromance Amy Erica Hao-Ran (2018)

  My Bromance Amy Erica Hao-Ran (2018)

  1 Comment
  0 0 3 részes (befejezett) Egy nagyon kedves vígjáték, amelyben megismerkedhetünk a 30 éves, munkamániás Amy Lai-el és öccsével, a kedves és helyes meleg sráccal, Hao-Ran Lai-el. Bepillanthatunk éppen a legzavarosabb időszakukba, amikor is Amy elveszti az állását, Hao-Rant pedig kirúgja a pasija. Mindenféle zűrzavaros és mulatságos szituációból kell majd kimászniuk, mert mindezek tetejébe megérkezik...Részletek »
 • My Day (2020)

  My Day (2020)

  3 Comments
  0 0 12 részes (befejezett) Romantikus komédia sorozat  Sky-ról a kulináris gyakornokról,  egy milliárd dolláros élelmiszer-társaságnál. Megtanulja túlélni a kihívásokat és elnyeri gonosz főnökének, Ace-nak a szívét. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 9. rész 10. rész 11. rész 12. rész 1. rész 2....Részletek »
 • My Dear Loser Series: Edge of 17 (2017)

  My Dear Loser Series: Edge of 17 (2017)

  1 Comment
  0 0 9 részes (befejezett) Oh egy kocka, ráadásul az iskola legnagyobb vesztese. Gyűlüli suliba járni,mert gyakran piszkálják és az iskolatársai Gombafejnek gúnyolják. Oh-t főként Copper, In és az ő csapatuk zaklatja. Annak ellenére, hogy utál iskolába járni, egyetlen dolog motiválja, hogy mégis bejárjon; Peach, az iskola legkedvesebb és legcsinosabb lánya. De sajnos, Peach Copperrel...Részletek »
 • My Eleventh Brother (2016)

  My Eleventh Brother (2016)

  2 Comments
  0 0 “Tíz évvel ezelőtt a bátyám eltűnt. Azóta egyetlen pillanara sem lehetett boldog az otthonunk.” Sung Woo családja folyamatosan új gyermekeket fogad örökbe, hogy pótolja az egy évtizede eltűnt bátyja elvesztését. Aztán jön a 11. testvér, Sung Kyu, akivel  megosztja a titkát. Szereplők onlineRészletek »
 • My Lascivious Boss (2021)

  My Lascivious Boss (2021)

  1 Comment
  0 0 10 részes (befejezett) Minh Hoang egy élettel teli srác, aki sok nehézségen megy keresztül.  Azért, hogy gondoskodjon a beteg édesanyjáról és magáról, két munkahelyet kell vállalnia. A barátai segítenek neki munkát szerezni a kávézóban,  ahol ők is dolgoznak. Ez mellett csatlakozik Gia Vy-hez, akivel tik tok videókat készítenek. Azonban Minh Hoang véletlenül találkozik,...Részletek »
 • My Only 12% (2022)

  My Only 12% (2022)

  4 Comments
  0 0 14 részes (befejezett) Cake és Eiw azóta barátok, amióta megszülettek. Szomszédok és bár különböző a személyiségük, mégis elválaszthatatlanok egymástól. Ahogy idősebbek lesznek, vajon megváltozik-e a kapcsolatuk? Azt mondják, hogy 12% az esélye annak, hogy az első szerelem be is teljesül. Tényleg elég ez a 12%? Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4....Részletek »
 • My Personal Weatherman (Taikan Yoho (2023))

  My Personal Weatherman (Taikan Yoho (2023))

  9 Comments
  1 0 8 részes (befejezett) Segasaki a népszerű és jóképű meterológus valójában egy zsarnok. Yoh, a szorult helyzetben lévő manga művész ezt nagyon jól tudja. Ők ketten ugyanis együtt élnek. Mi több, azért is, mert ő főz és takarít Segasakinak. Nem meglepő módon az ételért cserébe “mindent meg kell tennie, amit Segasaki mond”. Mi következik...Részletek »
 • My Ride (2022)

  My Ride (2022)

  11 Comments
  0 0 10 részes (befejezett) Mork és Tawan története, egy motoros taxisofőr és egy bangkoki kórházban dolgozó orvos. Bár úgy tűnhet, hogy különböző világokból jönnek, de egy nap véletlenül találkoznak, amikor Tawan felbérelte Morkot, hogy vigye el. Ez az első út újabb és újabb úthoz vezet. Mork hamarosan rájön, hogy nem tudja megállni, hogy ne...Részletek »
 • My Secret Love (2022)

  My Secret Love (2022)

  8 Comments
  0 0 12 részes (befejezett) Ez a történet egy hétköznapi srácról, Kimről szól, aki titokban szereti a végzősét, Mek-t, de nincs bátorsága felfedni valódi érzéseit. 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 9. rész 10. rész 11. rész 12. rész 1. rész 2. rész 3. rész...Részletek »
 • MY SKY (2017)

  MY SKY (2017)

  1 Comment
  0 0 5 részes (befejezett) A két fiú megismerkedése nem volt mindennapi: Thien elütötte autójával Khant, aki a baleset után nem volt hajlandó kórházba menni, ezért Thien hazavitte a lakásába. Forró éjszakát töltöttek együtt, de reggelre Khan eltűnt. Talán a történet annyiban is maradt volna, ha Khan nem kerül ugyanabba az iskolába, mint Thien… Hogyan...Részletek »
 • My Story (2023)

  My Story (2023)

  2 Comments
  0 0 10 részes (befejezett) A My Story egy szórakoztató, izgalmas és szívhez szóló történet a szerelemről, a továbblépésről és a szexuális ébredésről. Emlékeztet arra, hogy egyszerre csak egy napot kell élveznünk, és hogy mi vagyunk a saját történetünk írói. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész...Részletek »
 • My Toxic Lover (2021)

  My Toxic Lover (2021)

  3 Comments
  0 0 7 részes (befejezett) A „Mérgező szeretőm” egy híres filmes szupersztár izgalmas története, aki beleszeret egy hétköznapi fiatalemberbe. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. részRészletek »
 • Nation’s Brother (2021)

  Nation’s Brother (2021)

  1 Comment
  0 0 6 részes (befejezett) Minh Anh egy üzletember, aki allergiás a nők érintésére. Egyéjszakás kalandba keveredik egy diákkal, Tam-mal. Minh Anh húga, Gia Lam szintén diák, aki rajong a BL-ért viszont borzaolmasak a jegyei. Minh Anh annyira szereti a húgát, hogy fel akar fogadni neki egy magán tanárt. Vajon ki lesz a tanár akit...Részletek »
 • Naughty Babe (2023)

  Naughty Babe (2023)

  7 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Egy mindenki számára előnyös üzleti megállapodás miatt Phayak Chatdecha Chen eljegyzi Thacha Wongtheerawitot. Hia Yi és Khondiao édes szerelme olyan, mint egy romantikus regény vége. Viszont Diao egyedül marad az eljegyzés napján és akkor is, amikor Hia Yihez költözik. Habár Khondiaonak hívják, mégsem szeretne egyedül maradni. Egy szökési kísérlet és...Részletek »
 • Never Let Me Go (2022)

  Never Let Me Go (2022)

  10 Comments
  0 0 12 részes (befejezett) Nuengdiao egy tekintélyes család örököse. Státusza arra kényszerítette, hogy elszigetelten nőjön fel, ahol nincs helye a tökéletlenségnek. Egy tragédia folyamán az apját közvetlenül előtte lövik agyon. Ennek következtében az ő és az anyja élete is veszélyben van. Palm-ot bízzák meg, hogy megvédje őt az iskolán belüli és kívüli veszélyektől. Bizonytalan...Részletek »
 • Nitiman (2021)

  Nitiman (2021)

  1 Comment
  0 0 10 részes (befejezett) Jinake Saman egy közkedvelt egyetemi hold a mérnöki karon. Van egy mondás a kampuszon: “Semmi és senki sem volt szenvedélyesebb, mint Mr. Jin!” Amikor szakított a barátnőjével, Aim-el, kétségbeesésében szétesett. Később rájött, hogy akire hitte, hogy miatta tört össze a szíve, a joghallgató BBomb, valójában a lány unokatestvére. Jin félreérti,...Részletek »
 • Oh! My Assistant (2022)

  Oh! My Assistant (2022)

  5 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Seon Ho (Song Seung Hyun) művész felnőtt webtoonokat rajzol. Kezdetben egy egyszerű pénzkereseti módszernek indult, de nem várt mellékhatásokat okozott: több mint két éve nem volt izgalomban! Ahogy egyre több lesz a munkája, úgy dönt, hogy felvesz egy asszisztenst, Mu Youngot (Ko Chan Bin). Mu Youngról kiderül, hogy nem egy...Részletek »
 • Oh! My Sunshine Night (2022)

  Oh! My Sunshine Night (2022)

  26 Comments
  0 0 18 részes (befejezett) Kim és a bátyja az ingatlanmágnás Kannakul család legfiatalabb tagjai. Kim az introvertált csendes személyiségével teljesen különbözik a barátságos és életrevaló bátyjától. Azonban Kim világa megváltozik, miután találkozik az életvidám és optimista, de szívbeteg Sun-nal, aki új diák az egyetemen. Félreértések, rivalizálások és családi problémák várnak rájuk a közeljövőben. Vajon,...Részletek »
 • Ohm! (2020)

  Ohm! (2020)

  1 Comment
  0 0 6 részes (befejezett) Egy ember két szerelem. A gyönyörű lány, vagy a talpig dögös pasi lesz az igazi? Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. részRészletek »
 • Once Again (2022)

  Once Again (2022)

  2 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Shin Jae Woo (Moon Ji Yong) fájdalmas emlékei kísértik. Arról álmodik, hogy valahogy vissza tudja fordítani az idő kerekét, és megváltoztathatja a saját és Kang Ji Hoon (Lee Hyun Jun) sorsát. 2007-ben a két fiatalember útjai keresztezték egymást, és Shin Jae Woo beleszeretett Kang Ji Hoonba – egy olyan férfiba,...Részletek »
 • One Day of Love

  One Day of Love

  1 Comment
  0 0 Film Egy gyönyörű történet, amiben átélhetjük, hogy ha csak rövid időre is, de a szerelem előtt nincs akadály, sem időben, sem térben … onlineRészletek »
 • One Night Only (2014)

  One Night Only (2014)

  1 Comment
  0 0 Film Han Jae egy szélhámos. Meleg férfiakkal találkozik bárokban, Jongnokerületben, Szöulban. Mindig internetes oldalakon ismerkedik. Miutána férfiak lerészegednek, Han Jae ellopja a pénzüket.Ő Hoon-t kísérgeti és mindenkinek azt állítja, hogy ő a barátja. Hoonnagyon népszerű, de Han Jae nem törődik Hoon érzéseivel.Aztán egy napon Hoon hirtelen megcsókolja Han Jae-t. Szereplők   online https://www.youtube.com/watch?v=5Tq_A6p4AekRészletek »
 • One Room Angel (2023)

  One Room Angel (2023)

  2 Comments
  0 0 6 részes (befejezett) Se hobbi, se barátok, se szerető. Sok minden van, ami Kouki életéből hiányzik. A történet akkor kezdődik, amikor Koukit, az apatikus kisbolti dolgozót leszúrja egy gengszter. Haldoklásának utolsó pillanataiban egy gyönyörű, tiszta fehér szárnyú angyalt lát. Azt hiszi, hogy átért a túlvilágra, de meglepődik, amikor teljesen felépülve felébred. Amikor hazatér,...Részletek »
 • Only Boo! (2024)

  Only Boo! (2024)

  1 Comment
  2 0 12 részes (futó-> 3. rész) Moo érettségi előtt álló diák, akinek az az álma, hogy idol legyen. Édesanyja az új félévben átiratja egy vidéki iskolába, ahol találkozik Kang-al, aki az iskola büféjében dolgozik. Moo ezután is sokat gyakorol, illetve a szerelmével üldözi Kang-ot. Egyszerre vágyik a szerelemre és az álma megvalósítására, de úgy...Részletek »
 • Ossan’s Love (2018)

  Ossan’s Love (2018)

  1 Comment
  0 0 7 részes (befejezett) Haruta Soichi egy 33 éves egyedülálló férfi, aki nem népszerű a nők körében. Egy ingatlanirodában dolgozik, és a szüleivel együtt él. Egy nap azonban az anyja elmegy, és így önálló életre kényszerül. Nem ismeri az alapvető dolgokat. Ezután úgy dönt, hogy Maki Ryota-val, az egyik munkatársával fog együtt élni, aki...Részletek »
 • Ossan’s Love: In the Sky (2019)

  Ossan’s Love: In the Sky (2019)

  1 Comment
  0 0 8 részes ( befejezett) Haruta ezúttal légiutas-kísérőként dolgozik a Tenku Peach légitársaságnál. Bár elég ügyetlen, Kurosawa kapitány megvédi. Egy napon rajzokat talál magáról egy szekrényben és véletlenül rájön, hogy a kapitánya titokban szerelmes belé. Ám ugyanakkor a másodpilóta és a szomszédban lakó szerelő is szerelmet vall neki. Tehát Haruta ismét szerelmi sokszögbe és...Részletek »
 • Our Skyy 2 (2023)

  Our Skyy 2 (2023)

  7 Comments
  0 0 16 részes (befejezett) Tizenhat részes antológiasorozat, amely • Nuengdiao és Palm (Never Let me Go), • Khabkluen és Daonuea (Star and Sky: Star in My Mind), • Akk és Ayan (The Eclipse), • Talay és Puen (Vice Versa), •  Tinn és Gun (My School President) • Cher és Gun (A Boss and a...Részletek »
 • Our Skyy 5.rész (2018)

  Our Skyy 5.rész (2018)

  1 Comment
  0 0 Film Kongpob külföldön folytatja tanulmányait. Hogy ez mennyire viseli meg a kapcsolatukat Arthit-tal? http://https://mydramalist.com/31121-our-skyy/cast online onlineRészletek »
 • Our Story (2023)

  Our Story (2023)

  2 Comments
  0 0 13 részes (befejezett) A My Day sorozat trilógia magával ragadó, talán a legszenvedélyesebb, váratlan fordulatokkal felépített utolsó fejezete. Zeke és Fifth epikus szerelmi történetét meséli el, ahogy az élet kihívásai és bizonytalanságai között navigálnak. Magával ragad a szenvedély, a szívfájdalom és az igaz szerelem keresésének története. Vajon a szerelmük mindent legyőz? Szereplők 1....Részletek »
 • Paint with Love (2021)

  Paint with Love (2021)

  1 Comment
  0 0 12 részes (befejezett) A történet Phabotról, egy absztrakt festőről szól, akit egy médiaügynökség tulajdonosa Maze felbérel, hogy készítsen egy festményt egy híresség esküvőjén. Egy katasztrofális baleset után Phab Maze-nek kezd dolgozni, hogy kifizesse adósságait. Ami nem túl barátságos munkavállaló munkaadó kapcsolatnak indul, hamarosan valami többé fejlődik. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész...Részletek »
 • Pare, Mahal Mo Raw Ako (2016)

  Pare, Mahal Mo Raw Ako (2016)

  1 Comment
  0 0 Film Két legjobb férfi barát teszteli a kapcsolatát, amikor kiderül, hogy az egyik szerelmes a másikba. Szereplők online onlineRészletek »
 • Part Time (2016)

  Part Time (2016)

  1 Comment
  0 0 26 részes (befejezett) A történet olyan egyetemi hallgatókról szól, akiknek részmunkaidős állást kell találniuk életük finanszírozásához. A kapcsolataik a mindennapi élet során kialakult kihívások a pénzügyektől a munkahelyi és az iskolai egyensúlyig, a szerelmi élet komoly helyzetéig terjednek. Hogyan viselkednek a főszereplőink? Ki diplomázik le? Ki lesz sikeres az életben? Szereplők 1. rész...Részletek »
 • Pit Babe (2023)

  Pit Babe (2023)

  21 Comments
  4 0 13 részes (befejezett) Charlie autóversenyző szeretne lenni, de nincs saját autója. Az egyetlen megoldás, amit kitalál, hogy bizarr megállapodást köt a versenypálya királyával, Babe-el, becenevén Pit Babe. Még furcsább, hogy Babe beleegyezik, hogy segít Charlie-nak megvalósítani az álmát. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész...Részletek »
 • PlayBoy And The Gang Of Cherry (2017)

  PlayBoy And The Gang Of Cherry (2017)

  1 Comment
  0 0 Film James és Mac, meleg gengszterek.Durva és megrázó egy film, csak saját felelősségre nézd meg Szereplők online onlineRészletek »
 • Quaranthings 2 (2021)

  Quaranthings 2 (2021)

  1 Comment
  0 0 8 részes (befejezett) Több mint egy év telt el azóta, hogy felvállalták a kapcsolatukat, Rocky és Judah története folytatódik. A saját kis univerzumukon kívül a dolgok nem olyan egyszerűek, mint amikor először szerelmesek lettek. Számos olyan körülménnyel szembesülnek, amelyek próbára teszi egymás iránti érzéseiket. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész...Részletek »
 • Quaranthings: The Series (2020)

  Quaranthings: The Series (2020)

  1 Comment
  0 0 8 részes (befejezett) Karantén alatt összezárva. Judah egy meleg srác. Édesanyja Kanadában él, manilai rokonaihoz meg nem akar menni, így az egyetemi szállásán ragad. Rocky egy homofób különc srác, aki szintén a szálláson ragad. Karantén idején ők ketten össze vannak zárva. Kezdetben megy az egymás piszkálása, de, ahogy múlik az idő kezdik megismerni...Részletek »
 • Rainbow Prince (2022)

  Rainbow Prince (2022)

  2 Comments
  0 0 10 részes (befejezett) Zeyn egy fiatal és merész herceg kalandos, zenés története. Útja varázslatos pillanatokhoz, új kapcsolatokhoz és élete legnehezebb döntéséhez vezet – szíve döntéséhez Zurbánia leendő királyaként betöltött kötelessége felett. Külön kell választania a valóságot az álmaitól. Mi a fontosabb, az ő felelőssége, hogy egy nemzetet irányítson, vagy szíve igazi vágyai? Megtalálja-e...Részletek »
 • Red Wine in the Dark Night (2015)

  Red Wine in the Dark Night (2015)

  1 Comment
  0 0 Film Wine, egy angyali testű fiatalember találkozik egy baráttal, Night-al, akiről kiderül, hogy amnéziás. Különleges kötődés jön létre közöttük, amikor az Wine felismeri az ismeretlen természetét: Night emberi vért iszik és nagy kínok között él. Wine engedi, hogy Night igyon a véréből, ezért minden nap visszatér hozzá. A fiú körül kering még Tee,...Részletek »
 • Remember Me (2022)

  Remember Me (2022)

  3 Comments
  0 0 14 részes (befejezett) Te is érezted már, milyen érzés izgatottan várni a választ attól, akit szerettél? Ez lehet egy kézzel írt levél, vagy akár egy üzenet az MSN-en, vagy a Line-on. Bár az idő halad, ezek megkönnyítették a kapcsolattartást. De vajon képes lesz közelebb vinni egymáshoz a szívünket? Szereplők 1. rész 2. rész...Részletek »
 • Reminders (2019)

  Reminders (2019)

  1 Comment
  0 0 3 részes (befejezett) A Love Sick The Series és a Love by Chance szereplőivel egy kis csalódással, meglepetéssel, bánattal és jó sok szerelemmel dúsított mini sorozata. Szereplők 1. rész 2. rész 3. részRészletek »
 • Restart(ed) (2022)

  Restart(ed) (2022)

  8 Comments
  0 0 11 részes (befejezett) Yu az egyetem megkezdése után egy kollégiumi szobába kerül a nemrég megismert Chin-nel. Vajon mi lesz a vége a bimbózó barátságuknak? Zeemai teljesen odavan Zo-ért a plaboy-ért. Viszont egy stréber, akit csak a tanulmányai érdeklik. Számára talán az újrakezdés az egyetlen megoldás. Változtatnia kell önmagán, ha randizni szeretne. Jed még...Részletek »
 • Roommates of Poongduck 304 (2022)

  Roommates of Poongduck 304 (2022)

  7 Comments
  0 0 8 részes ( befejezett) Harmadik generációs Chaebol és a Guemman-csoport örököseként Ji Ho Joon (Kim Ji Woong) úgy nőtt fel, hogy a világon mindent megkapott. Jelenleg Ho Joon egy olyan huszonéves, akit a világon semmi sem érdekel. Biztos benne, hogy örökké kiváltságos életet fog élni, ezért megdöbben, amikor az apja váratlan és meglehetősen...Részletek »
 • Safe Boy in the City (2019)

  Safe Boy in the City (2019)

  1 Comment
  0 0 Film Még egy félreértésből is születhet nagy szerelem onlineRészletek »
 • Sahara Sensei Toki-kunhoz (2023)

  Sahara Sensei Toki-kunhoz (2023)

  4 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Toki Kanade egy rossz fiú, aki rengeteg verekedésbe keveredik. A külseje ellenére viszont ő egy tiszta szívű srác. Kegyeibe férkőzik a jóképű testnevelő tanár Sahara Ichiro, akibe később történetesen beleszeret. Ennek eredményeképpen elkezd naponta iskolába járni, csak azért, hogy Saharát láthassa. Így kezdődik az egyoldalú, komoly szerelem egy üdítően jóképű...Részletek »
 • Sakristan (2020)

  Sakristan (2020)

  1 Comment
  0 0 8 részes (befejezett) Egyedi, szokatlan kényes témát feszegető fülöp-szigeteki 8 részes bl sorozat. Központban egy úszó, és egy papnövendék kibontakozó szerelme áll. Egyedi témaválasztás arra késztet minket, hogy megkérdőjelezzük az áldozat, a hit és a szív korlátlan erejének fogalmát. Az iskola fegyelmi bizottsága büntetésként arra kötelezte Zach-ot (Clifford Pusing), hogy ministráns legyen az...Részletek »
 • Saneha Stories 4. évad (2022)

  Saneha Stories 4. évad (2022)

  2 Comments
  0 0 12 részes (futó-> 5. történet) A thai sorozat 6 történetet dolgoz fel. Minden pár története 2-2 részből áll. történet: Thanon Sai Saneha (2022) Történet: Nicky ráébred arra, hogy meleg.  Az élet számos lehetőséget sodor az útjába, hogy rátaláljon a szerelem. Viszont el kell döntenie, hogy hű marad önmagához, vagy inkább a családja elvárásait...Részletek »
 • Secret Love: Love Behind One’s Back (2014)

  Secret Love: Love Behind One’s Back (2014)

  1 Comment
  0 0 Film Wan az egyetem elvégzése után nagyon jó munkahelyet talált. De nem csak munkát, új szerelmet is P’Ohm, a jóképű és kedves főnöke személyében. Ezt Tar, a jelenlegi barátja nagyon nehezményezi és kipróbál minden taktikát, hogy Want visszaszerezze. P’Ohm végső kétségbeesésében az utolsó lehetséges megoldást is felajánlja… Szereplők online https://www.youtube.com/watch?v=VXNiCu14WwgRészletek »
 • Shigatsu no Tokyo wa… (Tokyo in April is) 2023

  Shigatsu no Tokyo wa… (Tokyo in April is) 2023

  7 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Kazuma visszatér Amerikából és a cégnél, ahol dolgozni kezd, újra találkozik középiskolai barátjával, Ren-nel, aki jelenleg vezető tervezőként dolgozik . Tíz év óta először találkoznak. Középiskolában Ren volt a legjobb barátja és az első szerelme. De Kazumának el kellett mennie, így megszakadt a kapcsolatuk. Ren ugyanolyan erős és jóképű, mint...Részletek »
 • Sing My Crush (2023)

  Sing My Crush (2023)

  5 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Ba Ram és Han Tae története. Amikor iskolásak voltak történt egy incidens, ami ha kiderül, minkét srác élete megváltozhat. Most, hogy felnőttek, vajon Ba Ram képes lesz elfojtani Han Tae iránti érzéseit, amelyeket sokáig táplált? Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész...Részletek »
 • Skinship (2020)

  Skinship (2020)

  1 Comment
  0 0 3 részes (befejezett) Szerelmi történet, amely egy bőrápolásra szakosodott kórházban játszódik. Win, a jóképű és elegáns fiatalember egy olyan ravasz, pimasz, fiatal lányba szeret bele, mint a Beauty aki online játék streamingből szerzett diplomát. Beauty-nak van egy Minnie nevű barátnője is, aki kétségbeesve keresi a szerelmet. Jamesnek (Chahub), egy orvosi asszisztensnek kell gondoskodnia...Részletek »
 • Skinship 2 (2021)

  Skinship 2 (2021)

  1 Comment
  0 0 3 részes (befejezett) A Skinship 1. évadának folytatása. Win és Beauty szakítása után, hogy Win tovább léphessen, Minnie, Teenoi és James, a barátai megpróbálnak neki új szerelmet találni. Minnie ugyanakkor továbbra is várja, hogy megjelenjen a számára való szerelem. Szereplők 1. rész 2. rész 3. részRészletek »
 • Sodom’s Cat (2016)

  Sodom’s Cat (2016)

  1 Comment
  0 0 Film Történet egy fiatal erotikus novellaíró srácról, aki nehezen kielégíthető nemi vágyára keresi a megoldást! Szereplők online https://www.youtube.com/watch?v=PQYEqRPt9PkRészletek »
 • Something in My Room (2022)

  Something in My Room (2022)

  2 Comments
  0 0 10 részes (befejezett) Phat új házba költözik az édesanyjával, ahol találkozik Phob-bal a szellemmel. Phob nem emlékszik semmire a múltjával kapcsolatban. Phat segít Phob-nak felidézni az emlékeit. Viszont csak 49 napjuk van rá. Vajon sikerrel járnak? Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész...Részletek »
 • Stage of Love: The Series (2020)

  Stage of Love: The Series (2020)

  1 Comment
  0 0 8 részes (befejezett) Egy történet, ami két diákról szól. Nguyen egy harmadéves diák, akinek hűvös a megjelenése, viszont elég szenvedélyes a színpadon. Bao pedig elsőéves diák, egy vidám srác, viszont nehéz élete van. A dráma klub elnöke megkéri Nguyent-t hogy segítsen az elsőéveseknek felkészülni egy színdarabra. A két srác pedig megtalálja a közös...Részletek »
 • Star and Sky: Sky in Your Heart (2022)

  Star and Sky: Sky in Your Heart (2022)

  20 Comments
  0 0 8 részes befejezett) Dr. Kuafah barátaival, Mesával és JJ-vel a hegyekbe kényszerül közösségi szolgálatra, miután elkapták őket ittas vezetésért. Fah ott találkozik Prince önkéntes tanárral. A két srác attól a pillanattól kezdve, hogy először találkoznak vitatkoznak egymással. A különbségek ellenére minél többet vitatkoznak, annál inkább megértik egymást. Szereplők 1. rész 2. rész 3....Részletek »
 • Star and Sky: Star in My Mind (2022)

  Star and Sky: Star in My Mind (2022)

  7 Comments
  0 0 8 részes (Befejezett) Daonuea odavolt Khabkhluenért a középiskolában és ezt meg is vallotta neki az iskolaév utolsó napján, aki azonban finoman elutasította. Aztán egy évre külföldre ment. Mikor visszajött, ugyanarra az egyetemre kerültek, sőt ugyanabba a kollégiumi szobába. Ám az érzései már megváltoztak. Azonban döbbenten veszi tudomásul, hogy fordult a kocka és most...Részletek »
 • Star Struck (2023)

  Star Struck (2023)

  3 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) YooJae és HanJun már középiskolás koruk óta a legjobb barátok. HanJun lassan ráébred, hogy mit érez valójában YooJae iránt, de úgy dönt, hogy továbbra is csak a barátja marad, hogy mellette maradhasson. A középiskolai záróvizsga napján azonban rájön, hogy nem tudja tovább titkolni az érzéseit, és úgy dönt, hogy bevallja...Részletek »
 • Stay by My Side (2023)

  Stay by My Side (2023)

  12 Comments
  1 0 10 részes (befejezett) Gu Buxia-t a testvérével együtt a nagyapja nevelte fel egy szentélyben. Mivel gyerekkorában nagyon félt a szellemektől, lepecsételték a képességét. Egyedül lakik a kollégiumi szobában, de aztán a frissen átjelentkezett diák, Jiang Chi személyében mégis kénytelen lesz osztozni a szobán. Egy véletlennek köszönhetően Buxia újra hallja a szellemeket és a...Részletek »
 • Stay With Me (2023)

  Stay With Me (2023)

  19 Comments
  1 0 24 részes (befejezett) Su Yu, egy középiskolás diák, aki egyszerű életet él az apjával, nagy változás eké néz. Az édesanyja újra férjhez megy egy gazdag férfihoz, és megismerteti mostohatestvérével, Wu Bi-vel. A kezdeti különbségek ellenére – mivel Bi egy rideg és arrogáns diák, míg Su Yu egy ésszerűtlen alulteljesítő – a kapcsolatuk egy...Részletek »
 • Stuck On You (2021)

  Stuck On You (2021)

  1 Comment
  0 0 8 részes (befejezett) Mindannyiunknak vannak fantáziái. Mindannyian szeretnénk hinni, hogy az álmok valóra válnak. Életünkben legalább egyszer álmodtunk arról, hogy tökéletes szerelmi történetünk lesz. De az élet nem mese. Egy reménytelen romantikus, egy érzelmileg elérhetetlen. Mi lehet ebből? Eredetileg csak egy éjszakás névtelen, arctalan szex kapcsolat lett volna, JM, mint @alt.media és Reb,...Részletek »
 • Stupid Boys Stupid Love (2021)

  Stupid Boys Stupid Love (2021)

  3 Comments
  0 0 4 részes (befejezett) Öt középiskolás barát története, akik intenzíven keresik és bizonyos fokig feltárják mások iránti érzéseiket. Dilemmával szembesülnek: jobb bevallani érzéseket és megkockáztatni egy barátság tönkretételét, vagy nem szólni, és csak barátoknak maradni? Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. részRészletek »
 • Stupid Genius (2023)

  Stupid Genius (2023)

  2 Comments
  1 0 6 részes (befejezett) Stupid Genius : Vinh és Thu Khoa kapcsolatának alakulását kísérhetjük figylemmel ebben a humoros és könnyed sorozatban. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. részRészletek »
 • Summer to Winter (2014)

  Summer to Winter (2014)

  1 Comment
  0 0 Film Egy film a gyönyörű emlékekről, a barátságról, a szeretetről és a magányról. Tum, aki apja nyomására a bankoki egyetemre készül, a nyári szünetben megismerkedik a hihetetlenül erős és szemtelen Kim Hunnal. Tum először nem kedveli a fiút, de Kim Hun ragyogó mosolya megérinti. Megnyitja a szívét és ahogy elkezdik megismerni egymást, Tum...Részletek »
 • Sweet Munchies (2020)

  Sweet Munchies (2020)

  1 Comment
  0 0 12 részes (befejezett) Park Jin Sung (Jung Il Woo) egy kis éjszakai bisztrót üzemeltet, ahol az ügyfelek olyan italt választhatnak, amilyet akarnak, de az előételről Park dönt. Életcélja, hogy boldoggá tegye az oda betévedő vendégeket. Egy nap az egyik törzsvendége, Kim Ah Jin (Kang Ji Young) egy műsort szeretne készíteni, ahol a sztár...Részletek »
 • Szavazás állása

  Szavazás állása

  6 Comments
  0 0 2024. március havi borítóképek:     Vissza a szavazáshozRészletek »
 • Szeretettel (2019)

  Szeretettel (2019)

  1 Comment
  0 0 15 részes (befejezett) Ez a sorozat négy párról szól, akik ugyanabban a házban, a “With Love”-ban élnek. Nathee egy vidéki fiú, akit felvettek egy bangkoki egyetemre. Prin egy gazdag családból származik, haragban van apjával, ezért feladta a drága lakást és helyette egy olcsóbb szobát bérel. A főbérlő becsapta őket, így egy szobán kell...Részletek »
 • Takumi-kun Series 6: Nagai Nagai Monogatari no Hajimari no Asa (2023)

  Takumi-kun Series 6: Nagai Nagai Monogatari no Hajimari no Asa (2023)

  1 Comment
  7 1 Film Takumi Hayama a Shido Akadémia, egy hegyvidéki elit magáninternátus középiskolás diákja. A többi diákkal ellentétben Takumi nem előkelő családból származik, és azért jár az iskolába, hogy elmeneküljön egy múltbéli lelki trauma elől.  Ez az oka annak, hogy idegenkedik attól, hogy az emberek megérintsék. Emiatt osztálytársai érzelemmentesnek és barátságtalannak tartják. Az egyetlen, aki...Részletek »
 • That’s My Candy (2022)

  That’s My Candy (2022)

  1 Comment
  0 0 6 részes (befejezett) A történet Guyról és Jingről szól, egy párról, akik már jó ideje együtt vannak. Mindkettőjüknek megvan a maga élete és alig van idejük találkozni. Hatalmas veszekedés útán Jing szakítani akar, de Guy nem engedi. Mindent megtesz, hogy meggyőze Jinget, de ez nem könnyű. Guy megmenti egy bácsi életét, aki egy...Részletek »
 • The Ambiguous Focus (2017)

  The Ambiguous Focus (2017)

  3 Comments
  0 0 Film A Mr. és Mr. Zhang című online regényből adaptálva. A film Zhang Nan és Zhang Zhe (egy homoszexuális pár ) történetét meséli el és azt, hogy alakul az életük az árulás és a fájdalmas szakítás után. Zhe egyedül küzd Nan távozása után. Chunzi és Chao barátai segítségével Zhe megtanul függetlenné válni. Amikor...Részletek »
 • The Best Story (2021)

  The Best Story (2021)

  1 Comment
  0 0 3 részes (befejezett) Best ( a nevével ellentétben, egy elég béna srác ) beleszeret az osztály legnépszerűbb srácába Dew-ba. A szerelme beteljesüléséhez a barátai segítségét kéri Bright-ét és Ray-ét, bár így sem sikerül vallomást tennie. Aztán egy nap, mintha csak Isteni csoda történt volna, megismeri Dew barátait Dave-t és Tar-t, valamint sikerül bejutnia...Részletek »
 • The Blue Hour

  The Blue Hour

  1 Comment
  0 0 Tam egy középiskolás fiú, aki a zaklató társai, és a melegsége miatt elutasító családja elől keresi a kiutat. Az interneten megismerkedik Phummal, akivel egy lepusztult, romos uszodában találkozik. Egy kapkodó szex után – mintha egy közös, nyugodt menedékhelyre találtak volna –, beszélgetnek, megnyílnak egymásnak. Viszonyuk kezdetben románcnak indul, de később valami másba fordul....Részletek »
 • The Coldest Day (2017)

  The Coldest Day (2017)

  1 Comment
  0 0 Film Mindig van remény a boldogságra … Szereplők onlineRészletek »
 • The Cornered Mouse Dreams of Cheese (2020)

  The Cornered Mouse Dreams of Cheese (2020)

  1 Comment
  0 0 Film Kyoichi Otomo egy reklámcégnél dolgozik. Elég határozatlan a személyisége. Annak ellenére, hogy házas, többször is félrelép. Egy nap egy férfi jelenik meg Kyoichi életében, Wataru Imagase. Wataru ugyanazon az egyetemen diplomázott, mint Kyoichi. Kyoichi diploma szerzése óta először találkoznak. Wateru jelenleg egy olyan ügynökségnél dolgozik, amely bármit megtesz az ügyfelek érdekében. A...Részletek »
 • The Cupid Coach (2021)

  The Cupid Coach (2021)

  1 Comment
  0 0 12 részes (befejezett) Latte egy fiatal futballista, akinek térdsérülése miatt pihennie kell a versenyszezonban. Ez idő alatt úgy dönt, hogy kávézót nyit a csapat egyik barátjával, Artyval. Latte eltökélt szándéka, hogy ismét focista legyen.  A fizioterápia válik szerelmük kiindulópontjává. Mi fog történni e két ember szeretetével, amikor egy jóképű, fiatal Ámor jön segítségükre,...Részletek »
 • The Director Who Buys Me Dinner (2022)

  The Director Who Buys Me Dinner (2022)

  10 Comments
  0 0 10 részes (befejezett) Több száz évvel ezelőtt egy gyermeket egy istenről neveztek el, és elátkozták. Négy reinkarnáció után megtalálja a szerelmét egy alkalmazottja, egy férfi személyében! Ha nem randiznak, akkor meghalnak! “Muszáj randiznunk. Ha nem, meghalunk.” Dong Baek a Min Entertainment egyik legújabb alkalmazottja. A főnöke, Yu Dam, minden szempontból tökéletes, Dong Baek...Részletek »
 • The Eclipse (2022)

  The Eclipse (2022)

  8 Comments
  0 0 12 részes (befejezett) Az ország vezető iskoláját, a Suppalo Iskolát vasszigorral irányítják. A pletykák szerint a fellázadó diákokat megbünteti egy átok, ami a napfogyatkozás közeledtével egyre erősebbé válik. Egy csoport viszont, akik a “Világ Emlékőrzői”-nek hívják magukat, megkérdőjelezik az iskola tekintélyét és több jogok követelnek maguknak. Akk-nak és a társainak, diákfelügyelőként az a...Részletek »
 • The Eighth Sense (2023)

  The Eighth Sense (2023)

  13 Comments
  0 0 10 részes (befejezett) Ji Hyun egy békés vidéki városból érkező első éves diák nehezen alkalmazkodik a nyüzsgő szöuli városi élethez. Az egyetemen találkozik Jae Won-nal, aki épp most szerelt le a katonai szolgálatból. Ji Hyun csatlakozik ugyanahhoz a szörfklubhoz, ahová Jae Won is jár. Kötődésük egyre mélyül, ahogy Ji Hyun felfedezi a szörfözés...Részletek »
 • The Lover JoonJae x Takuya (2015)

  The Lover JoonJae x Takuya (2015)

  1 Comment
  0 0 Film Jonjae egy magányos srác, aki elbújik az otthonában. Pénzügyi nehézségei miatt szobatársat keres. Így kerül oda Takuya, aki Japánból érkezett és nem beszéli jól a koreai nyelvet.Aztán a kezdeti barátságból kivirágzik egy másfajta érzelem is… Szereplők onlineRészletek »
 • The Luminous Solution (2023)

  The Luminous Solution (2023)

  2 Comments
  0 0 6 részes (befejezett) Ez nem egy átlagos kávézó, csak akkor jelenik meg, amikor a legnagyobb szükség van rá. Thana-t, egy létszámleépítés miatt kirúgják a munkahelyéről, és kapcsolata Patis-al, akivel közel tíz éve együtt élnek, hullámvölgybe kerül. Ryou és gimnáziumi osztálytársa, Mai hiába szerelmesek egymásba, az útjuk nem mentes a fájdalomtól. Miközben mindkét pár...Részletek »
 • The Miracle of Teddy Bear (2022)

  The Miracle of Teddy Bear (2022)

  17 Comments
  0 0 16 részes (befejezett) Tofu egy hatalmas fehér plüssmaci aki tíz éve Nat társa. Nem egy közönséges plüssmaci, mivel képes kommunikálni más tárgyakkal a házban. Egy nap Nat tudta nélkül csodával határos módon egy fiúvá változott, de ez a fiatalember nem emlékszik semmire magáról. Tofu megpróbálta megtalálni ki is ő valójában, de minden bonyolulttá...Részletek »
 • The New Employee (2022)

  The New Employee (2022)

  16 Comments
  0 0 7 részes (befejezett) A húszas évei végén járó Seung Hyun (Moon Ji Yong) még nem tudott belerázódni abba, amit a legtöbben “felnőtt” életnek mondanak. Későn érő típus, és körülbelül annyi tapasztalatot szerzett a szakmai karrierjében, mint a magánéletében, azaz szinte semmit . De minden megváltozik, amikor végre sikerül megszereznie álmai gyakornoki állását. De...Részletek »
 • The Novelist (2018)

  The Novelist (2018)

  1 Comment
  0 0 6 részes (befejezett) Kuzumi Haruhiko egyetemi hallgató, aki véletlenül elüti kerékpárjával Kijima-t és annak eltörik a keze. Kuzuminak nincs biztosítása, sem pénze, ezért elfogadja Kijima ajánlatát, hogy dolgozzon neki, mint írnok. Bár az elején megdöbben, hogy Kijima pornográf regényeket ír, de szép lassan elkezdi megszokni és egy különös érzelmi kapcsolat is kialakul kettejük...Részletek »
 • The Promise (2023)

  The Promise (2023)

  5 Comments
  0 0 10 részes (Befejezett) A főszereplők egyetemi szobatársak, akik már régóta legjobb barátok. Szoros kapcsolatuk miatt mások a kapcsolatukról találgatnak, bár mindketten tagadják, hogy romantikus érzéseik lennének. A páros megígérte, hogy mindig részt vesznek egymás életében. Ahogy a szexuális feszültség egyre nő közöttük, a főszereplők között hatalmas törés történik Évekkel később Phupha és Nanfah...Részletek »
 • The Promise Special – Phupha/Nanfah

  The Promise Special – Phupha/Nanfah

  2 Comments
  0 0 2 részes (befejezett) A főszereplők egyetemi szobatársak, akik már régóta legjobb barátok. Szoros kapcsolatuk miatt mások a kapcsolatukról találgatnak, bár mindketten tagadják, hogy romantikus érzéseik lennének. A páros megígérte, hogy mindig részt vesznek egymás életében. Ahogy a szexuális feszültség egyre nő közöttük, a főszereplők között hatalmas törés történik Évekkel később Phupha és Nanfah...Részletek »
 • The Tasty Florida – Movie (2021)

  The Tasty Florida – Movie (2021)

  1 Comment
  0 0 Film (befejezett) Seo Hae Won (Cha Woo Min) főiskolai gólya nem tudja mit gondoljon a vendégházról, ahova nemrég költözött be. A Florida Banjeom, egy népszerű tetőtéri kínai étterem, ahova messziről is érkeznek vendégek. De nem a folyamatos vendégáram az, ami Hae Wont foglalkoztatja; az a tény, hogy az étterem tulajdonosának és főszakácsának, Baek...Részletek »
 • The Tasty Florida (2021)

  The Tasty Florida (2021)

  3 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Seo Hae Won (Cha Woo Min) főiskolai gólya nem tudja mit gondoljon a vendégházról, ahova nemrég költözött be. A Florida Banjeom, egy népszerű tetőtéri kínai étterem, ahova messziről is érkeznek vendégek. De nem a folyamatos vendégáram az, ami Hae Wont foglalkoztatja; az a tény, hogy az étterem tulajdonosának és főszakácsának,...Részletek »
 • The Tuxedo (2022)

  The Tuxedo (2022)

  4 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) A főnökösködő és egocentrikus Nawee (Chap) egy vagyonörökös. Komoly szociális fóbiában szenved egy gyerekkori traumának köszönhetően. De ez mind az előtt történt, hogy találkozott volna, az úriember dizájnerrel Aiounnal (Green). Ahogy mindketten egyre jobban megismerik egymást, a kölcsönös vonzalom tagadhatatlan. A romantika egy életre szabott, vagyis inkább most veszi kezdetét.Főszerepben: Chap, akit...Részletek »
 • The Whisperer (2023)

  The Whisperer (2023)

  3 Comments
  0 0 10 részes (futó-> 9. rész) Miután bátyja és sógornője meghalnak egy szörnyű autóbalesetben, Khun hangokat kezd hallani és kísérteteket lát. A történtek után magára marad unokaöccsével, akiről ezek után gondoskodnia kell. Az egyre durvább rémálmok miatt Khun és a barátja Tao elhatározza, hogy máshova költöznek. Ám minden hiába, a kísértetek továbbra is üldözik...Részletek »
 • This Summer (2015)

  This Summer (2015)

  1 Comment
  0 0 Film Kis szösszenet Falling in Love with a Rival (más néven a CounterAttack) 2015-ös sorozat szereplőivel a magányról, és a szeretni és szeretve lenni érzésről. Szereplők onlineRészletek »
 • Tie the Not (2023)

  Tie the Not (2023)

  2 Comments
  1 0 8 részes (befejezett) Briggs egy egyszerű srác, akinek nem volt esélye, hogy szerelmes legyen a menyasszonyi autó üzletükben vállalt kötelezettségei miatt. De a szerelem végül lecsapott, amikor találkozott Shao-val. A probléma az, hogy Shao egy elrendezett házasság miatt Louise-al fog összeházasodni. A Tie The Not a szexuális ébredés és elfogadás története. Megtanít arra,...Részletek »
 • Time (2024)

  Time (2024)

  2 Comments
  1 0 10 részes (befejezett) A Time nem szokványos bl sorozat. Foam egy tragikus esemény után lehetőséget kap sorsának megváltoztatására. A történet középpontjában az időutazás lehetősége áll, és Foam egy óra segítségével visszatérhet a múltba, hogy megpróbálja helyrehozni azt, ami szerelme, Chris halálához vezetett. A cselekmény egy izgalmas krimi szövevényébe hajt bele, miközben Foamnak szembe...Részletek »
 • Tinted With You (2021)

  Tinted With You (2021)

  1 Comment
  0 0 Sorozat(->befejezett) Korea feudális múltjában a leváltott Lee Heon koronaherceg száműzetésbe kényszerült, amikor kegyetlen bátyja bitorolta a trónt. Testvére azt tervezi, hogy véglegesen biztosítja pozícióját, így Lee Heon minden alkalommal félti az életét.  Lee Heonnak van egy szövetségese, Geum, a hűséges, jószívű őr. A modern világban, ahol a művészet Eun Ho középiskolás diák egész...Részletek »
 • Tinted With You (Movie)

  Tinted With You (Movie)

  1 Comment
  0 0 Film (befejezett) Korea feudális múltjában a leváltott Lee Heon koronaherceg száműzetésbe kényszerült, amikor kegyetlen bátyja bitorolta a trónt. Testvére azt tervezi, hogy véglegesen biztosítja pozícióját, így Lee Heon minden alkalommal félti az életét.  Lee Heonnak van egy szövetségese, Geum, a hűséges, jószívű őr. A modern világban, ahol a művészet Eun Ho középiskolás diák...Részletek »
 • To Be Continued (2024)

  To Be Continued (2024)

  3 Comments
  17 0 8 részes (befejezett) Egy véletlen első csók kirobbantott mindent. Achivich középiskolában szerelmes lett Jirawat-ba, aki egy lánynak udvarolt. A barátok kapcsolatának fordulópontja egy mozizás után kezdődik. Az este váratlan, gyengéd romantikus pillanattal végződik, de Jirawat azt akarja, hogy felejtsék el mindazt, ami azon az éjszakán történt. Történetük tíz évvel később folytatódik, amikor újra...Részletek »
 • Tökéletes ajánlat

  Tökéletes ajánlat

  3 Comments
  3 0 6 részes (befejezett) Hiro stresszes a munkahelyén, alig tud rendesen étkezni, aludni is csak keveset. Amikor egy újabb stresszes nap után elájul a járdán, egy ismeretlen arc megszólítja. Aki nem is annyira idegen, hiszen gyerekkorukban megígérték egymásnak, hogy összeházasodnak. Mi a helyzet Kai Fukaya-val, és miért ragaszkodik annyira ahhoz, hogy elvállalja Hiro vőlegényének...Részletek »
 • Triage (2019)

  Triage (2019)

  2 Comments
  0 0 Film Sammon azonos című regénye alapján készült rövidfilm.A regény olyan sürgősségi orvosról szól, aki nem mentette meg a balesetben meghalt férfi életét, de az orvos egy időhurokba kerül, ahol mindig ugyanabba az ügybe ébred, és meg kell találnia a módját, hogy megmentse a férfi életét. Szereplők onlineRészletek »
 • Truly Very Yours (2020)

  Truly Very Yours (2020)

  1 Comment
  0 0 5 részes (befejezett) A „Truly Very Yours” egy mini sorozat a múltbeli kapcsolatokról és a lehetséges kapcsolatokról, valamint egy lezárás története a karantén idején. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. részRészletek »
 • Twins (2023)

  Twins (2023)

  3 Comments
  4 0 12 részes (befejezett) Azt mondják, hogy az egypetéjű ikreket, akik ugyanabból a petesejtből származnak, olyan kötelék fogja összekötni, mintha ugyanaz a személy lennének. De nem így van ez “Sprite” és “Zee”, az egypetéjű ikrek esetében. Annak ellenére, hogy születésüktől fogva ugyanazt az utat követik, mint sportoló, mindketten egyediek akarnak lenni! Szüleik válása után...Részletek »
 • Uncontrolled Love (2016)

  Uncontrolled Love (2016)

  10 Comments
  0 0 3 részes (befejezett) Shu Nian magányos gyermek, aki egy árvaházban él és reménykedik, hogy egy szerető család fogadja örökbe. Álma valóra válik: Xie Yan, az ingatlanmágnás fia kiválasztja őt, megadva neki a boldog gyermekkort. Húsz év telik el. Xie Yan 6 év angliai tanulmány után hazatér és újra találkoznak. Xie Yan homofób és...Részletek »
 • Unguarded (2020)

  Unguarded (2020)

  1 Comment
  0 0 4 részes (befejezett) Bemutatja, hogy mi is történt valójában a Hook Up után, és mi történt a One Night Stand előtt, a tényleges One Night Stand sorozat előkészítéseként. Ebben a mini sorozatban Mark Lee-n és Lukas-on van a hangsúly. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész https://www.youtube.com/watch?v=Tta6-63UvvI&t=106sRészletek »
 • Unintentional Love Story (2023)

  Unintentional Love Story (2023)

  15 Comments
  0 0 10 részes (befejezett) Amikor Ji Won Young közvetlen munkahelyi felettesét egy korrupciós botrány miatt kirúgják, annak ellenére, hogy ártatlan, őt is elbocsátják a cégtől. Kétségbeesetten próbálja visszakapni az állását, és megpróbálja felkutatni az elnök kedvenc művészét. Megtalálja az eltűnt férfit, aki egy fazekasboltot vezet egy távoli városban, de egyértelmű, hogy Yoon Tae Joon...Részletek »
 • Until the end of the World (2010)

  Until the end of the World (2010)

  1 Comment
  0 0 2 részes “Ha lakóhelyet váltasz, az életed is meg fog változni”. Sasaki így indult neki az önálló életének. Új pozíciót kapott, és vele együtt egy új szerelmet is. De a múltból előkerült egy aprócska Matrjoska baba, ami majdnem galibát okozott. Az a fránya Matrjoska baba … Szereplők 1. rész 2. részRészletek »
 • Vagyunk (2024)

  Vagyunk (2024)

  1 Comment
  18 0 ELŐZETES OST 16 részes (futó-> 6. rész) Egy baráti társaságnak, bármennyire is nehéz az egyetemi évek, mindig akad valami, ami a fejükbe száll; az élet és a szerelem káosza senkit sem hagy nyugodni. Mi… barátok vagyunk, de veszekszünk, meg annyira szeretünk, hogy lehet, hogy egymásnak esünk :).  Szereplők 1. rész 2. rész 3....Részletek »
 • Venus in the Sky (2023)

  Venus in the Sky (2023)

  3 Comments
  2 0 10 részes (befejezett) Az elmúlt 3 év alatt mindketten eltávolodtak egymástól. Ezért Venus úgy döntött, hogy felmond. Visszatér a szülővárosába, hogy egy kis karrierszünetet tartson, amíg a munka iránti szenvedélye újra fellángol. Addig is az unalmat azzal öli meg, hogy segít idősebb bátyjának, Janusnak, aki épp most nyitott egy éjjel nappali kisboltot a...Részletek »
 • Vice Versa (2022)

  Vice Versa (2022)

  2 Comments
  0 0 12 részes (befejezett) Talay egy Tess nevű férfi testében ébred fel, és újra találkozik Puennel, egy híres színésszel, aki egy balesetet követően Tun testében van.  Phuwadol, egy ápolónő, aki ugyanabból az univerzumból érkezett, segíti őket ebben az új univerzumban. Phuwadol szerint megvan rá az esély, hogy egymás „portálkulcsa” legyenek, olyan emberek, akik segíthetnek...Részletek »
 • Wandee Goodday (2024)

  Wandee Goodday (2024)

  5 Comments
  11 0 12 részes (futó-> 2. rész) Wandee doktor úr egyéjszakás kalandba keverdik Yoyak-kal, a bokszolóval. Aztán az egy éjszakából barátságok extrával kapcsolat lesz. Ahogy telik az idő egyre közelebb kerülnek egymáshoz, pedig a szívük valaki másért dobog. Vajon ki mellett fognak megállapodni? Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6....Részletek »
 • Want To See You

  Want To See You

  11 Comments
  0 0 14 részes (befejezett) A történet egy vak srácról szól, aki beleszeret a gondozójába. Szeretné meggyógyíttatni a szemét, hogy láthassa őt. Viszont van, aki szeretne akadályt gördíteni az útjába. Vajon érdemes rá a szeretett személy, hogy láthassa őt? Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8....Részletek »
 • Water Boyy: The Movie (2015)

  Water Boyy: The Movie (2015)

  1 Comment
  0 0 Film Nam egy tehetséges úszó, de utál gyakorolni. Egy tüzes fiatalember, atlétikus testtel. Nam szereti a bulikat és sok barátnője van. Mindenki irígy rá és tudják, hogy minden nap pornót néz altató gyanánt. Az apja az úszó edzője, akivel gyakran veszekszik. Aztán egy nap megérkezik Muek, egy fiatal uszó, akit apja kényszerit rá,...Részletek »
 • Way Out (2017)

  Way Out (2017)

  1 Comment
  0 0 Film Ez a rövid történet egy sérült úszó fiúról és egy süket táncosról szól. Az egymás iránti ragaszkodásukról és arról, hogyan találnak kiutat. Szereplők OnlineRészletek »
 • What The Duck The Series – Final Call (2019)

  What The Duck The Series – Final Call (2019)

  2 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Miután Pop nem szerezte meg álmai munkáját légiutas-kísérőként, úgy dönt, hogy csatlakozik a légitársaság étkeztetéséhez. Barátnőjének, Mo-nak sikerült a teszt. Pop kissé összezavarodik, amikor új munkatársa, Oat érdekesen kezd el közeledni hozzá. (Beleértve azt is, hogy a feleségeként kezeli.) Mo-t folyamatosan zaklatja a többi stewardess, de szerencséjére Nick, a jóképű...Részletek »
 • What the Duck The Series (2018)

  What the Duck The Series (2018)

  4 Comments
  0 0 20 részes (befejezett) Miután Pop nem szerezte meg álmai munkáját légiutas-kísérőként, úgy dönt, hogy csatlakozik a légitársaság étkeztetéséhez. Barátnőjének, Mo-nak sikerült a teszt. Pop kissé összezavarodik, amikor új munkatársa, Oat érdekesen kezd el közeledni hozzá. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 9....Részletek »
 • What Zabb Man! (2022)

  What Zabb Man! (2022)

  3 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Poon szorgalmas srác. Mióta szülei elhunytak, otthagyta az iskolát, és dolgozni kezdett, hogy ellássa magát és kisöccsét. Poon nyitott egy bódét a bérelt háza előtt, de ebből alig tudott megélni. Ez egészen addig tartott, amíg az egyik ügyfele fel nem vette séfnek a barátja tulajdonában lévő szállodába. A szálloda tulajdonosa,...Részletek »
 • Wheel of Love: Weekend to Remember (2021)

  Wheel of Love: Weekend to Remember (2021)

  1 Comment
  0 0 8 részes (befejezett) Mindannyiunknak van egy hétvégéje, ami megváltoztatta az életünket, mintha a sors kerekei és tárcsái abban a pillanatban igazodtak volna egymáshoz, amit soha nem fogunk elfelejteni. Amikor a szerelem kereke forog a négy Asuncion Testvér életében, mindannyian keményen rálépnek a fékpedálra. Viszonzatlan szerelem, gyávaság és félelem tartja őket vissza a továbblépéstől....Részletek »
 • Where Your Eyes Linger (2020)

  Where Your Eyes Linger (2020)

  2 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Han Tae Joo ( Han Gi Chan ) egy 18 éves középiskolás diák és a TB Csoport – a családi vállalkozás-konglomerátum – egyetlen örököse. Mivel szigorú szülei napi 24 órás felügyelet alatt tartják őt, unatkozik és minden vágya, hogy szabadon élhessen.Legközelebbi barátja és nem hivatalos testőre – egy másik 18...Részletek »
 • Where Your Eyes Linger (2020)

  Where Your Eyes Linger (2020)

  1 Comment
  0 0 Film Han Tae Joo ( Han Gi Chan ) egy 18 éves középiskolás diák és a TB Csoport – a családi vállalkozás-konglomerátum – egyetlen örököse. Mivel szigorú szülei napi 24 órás felügyelet alatt tartják őt, unatkozik és minden vágya, hogy szabadon élhessen.Legközelebbi barátja és nem hivatalos testőre – egy másik 18 éves férfi...Részletek »
 • Why R U? (2023)

  Why R U? (2023)

  9 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Jung Lee Won egy neves dél-koreai egyetem hallgatója. Színészetet tanul, és reméli, hogy a jövőben sztár lesz. Végzete, Kim Ji Oh, aki ugyanebben az évfolyamon tanul, és rendezői szakra jár. Ahányszor csak találkoznak, veszekednek, és állandóan azt vágják a másik fejéhez, hogy az útban áll. A szakok jellegéből adódóan azonban...Részletek »
 • Win Jaime’s Heart (2020)

  Win Jaime’s Heart (2020)

  1 Comment
  0 0 6 részes (befejezett) Egy vlogger és podcaster, Winston felajánlja, hogy segít az egyik női barátjának Heart-nek megtalálni a szerelmet. Így jön be a képbe Jaime, egy énekes-dalszerző, aki úgy lép túl a szívfájdalomból, hogy dalokat ír róla. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. részRészletek »
 • WISH YOU : Your Melody In My Heart (2020)

  WISH YOU : Your Melody In My Heart (2020)

  1 Comment
  0 0 8 részes (befejezett) A Kang In Soo egy szabad szellemű énekes, aki az utcán lép fel, élete teljesen a zene körül forog. Barátai által támogatott In Soo reméli, hogy egyszer a zene iránti szeretet teljes munkaidős karierré válik, de ez nem könnyű. In Soo nem hajlandó lemondani álmairól, nap mint nap folytatja a...Részletek »
 • Wish You the Movie (2021)

  Wish You the Movie (2021)

  1 Comment
  0 0 Film A Kang In Soo egy szabad szellemű énekes, aki az utcán lép fel, élete teljesen a zene körül forog. Barátai által támogatott In Soo reméli, hogy egyszer a zene iránti szeretet teljes munkaidős karierré válik, de ez nem könnyű. In Soo nem hajlandó lemondani álmairól, nap mint nap folytatja a buszozást, míg...Részletek »
 • Worth the Wait (2021)

  Worth the Wait (2021)

  1 Comment
  0 0 13 részes (befejezett) A rivális színészeknek, Ethon Kaizernek (Inaki Torres) és Martin Arbannnak (Solo Adriano) egy házban kellett maradnia, csak azért, hogy megszerezze a CMG Entertainment projektjét. A rivalizálás váratlanul valami izgalmasabbá válik. Az My Toxic Lover 1. történetében láthattuk, hogyan vált ez a két rivális showmen ellenséggé. Vajon ez a két ellenség...Részletek »
 • Y Journey: Stay Like a Local (2023)

  Y Journey: Stay Like a Local (2023)

  2 Comments
  0 0 6 részes (befejezett) A néző több rövid szösszenetet láthat, ahol a párosok megmutatják nekünk a történeteiken keresztül Thaiföld szépséges tájait. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. részRészletek »
 • Y-Destiny (2021)

  Y-Destiny (2021)

  6 Comments
  0 0 15 részes (befejezett) Az Y-Destiny 7 legjobb barát történetét meséli el: Sun, Mon, Tue, Puth, Thursday, Masuk and Sat ,, akiknek születésnapjuk és sorsuk szerint különböző személyiségűek, megismerjük szeretteiket. Szereplők 1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. rész 7. rész 8. rész 9. rész 10. rész 11. rész 12....Részletek »
 • You Are Ma Boy (2021)

  You Are Ma Boy (2021)

  2 Comments
  0 0 6 részes (befejezett) Egy kávézó üzletveztőjéről és egy felkapott énekesről szól a történet, amiből nem hiányoznak a barátok és a vicces, kedves jelenetek sem.   1. rész 2. rész 3. rész 4. rész 5. rész 6. részRészletek »
 • You Are Mine (2023)

  You Are Mine (2023)

  3 Comments
  2 0 10 részes (befejezett) Tartalom: Yao Shun Yu soha nem gondolta volna, hogy esélye lesz felvételt nyerni a Xia vállalathoz, ezért nagyon meglepődik, amikor mégis felveszik. Ráadásul egyből az igazgató Xiao Shang Zhou személyi titkára lesz. A tapasztalatlansága ellenére keményen dolgozik, amivel elnyeri a főnöke figyelmét, bár nem egészen úgy, ahogy azt szerette volna....Részletek »
 • Your Home (2020)

  Your Home (2020)

  2 Comments
  0 0 8 részes (befejezett) Képzelj el egy olyan világot, ahol a fiúk egymás közötti szerelme normális. Nem kell többet bizonyítani csak azért, mert meleg vagy. Semmi bűntudat és durva megaláztatás idegenektől vagy akár a családtól. Történetünk két fiú nagykorúságáról és kalandjairól szól, egyedül érzik magukat, és keresik a helyet, amit otthonuknak hívhatnak. Szereplők 1....Részletek »
 • Your Name Engraved Herein (2020)

  Your Name Engraved Herein (2020)

  1 Comment
  0 0 Film 1987-ben egy keresztény iskolában találkozik a két diák Jia Han és Birdy. Itt találkoznak a kanadából jött Olivér atyával is. Az akkori tajpeji elnök halála alkalmából szabadnapot kapnak, ahol felfedezik a várost és a szabadságot. Szép lassan közelebb kerülnek egymáshoz.  Jia Han-ban felébred a vonzalom Birdy iránt.  Birdy viszont szerelmi viszonyt kezd...Részletek »
Fel