Tervben

BL sorozatok/filmek

Meet You at the Blossom /Taiwan/

A Jiangnan régióban a gazdag Jin család fia, Jin Xiaobao váratlanul beleszeret egy jeges szépségbe, Huai'enbe. Jin Xiaobao kedves és nagylelkű természete a nem éppen lenyűgöző külseje ellenére is megfelelő partnerré teszi őt, még egy császár lánya számára is. A sikertelen házassági ajánlatokkal küszködve Jin Xiaobao rábukkan Huai'enre, aki látszólag egy tündér, és feleségének nyilvánítja. Huai'en titokzatos múltja és ellenségei azonban hamarosan felbukkanak. Egy veszélyes és sötét éjszaka során támadás éri, és elkábítják. Egy csavarral Jin Xiaobao, aki lelkesen játssza a hőst, a megmentésére siet, csakhogy állítólagos "felesége" legyőzi és elcsábítja.

Várható megjelenés: 2024. 3. negyedév

Tin Tem Jai (2023) /Thai/

Tin titokban mindig is szerelmes volt Phi Park-ba, Phavinee néni fiába, aki egy környékbeli pékség tulajdonosa. Park egy egyszerű srác, akitől bármit megkérdezhet, amit csak akar. De amikor elhívják egy randira... A válasz az, hogy "Meg foglak rúgni!"..

Várható megjelenés: 2023. február 27.

Midnight Love (2023) /Thai/

N'Content, egy filmvállalat tulajdonosának fia beleszeret P'Cop-ba, egy jóképű srácba, aki biztonsági őrként keres állást. Bár társadalmi státuszuk és szerepük is különbözik, hamarosan megismerik egymást, és felejthetetlen barátság veszi kezdetét.

Várható megjelenés: 2023. április 12.

Wuju Bakery /Korea/

Nehézségek után ehy kisvárosban újranyitott egy pékség, mely értékes emlékeket őriz. A megnyitó ünnepség előtt lezuhan egy űrhajó, és a pékség tönkremegy... Az idegen és a jóképű főnök kaotikus együttélése elkezdődik. Ezzel egy időben kiderül, hogy azok az idegenek, akik a város különböző részein rejtőzködnek, keresik őket..

Várható megjelenés: 2024. nyara

Kiseki Chapter 1 (2024) /Thai/

.

Várható megjelenés: *** KÉRDÉSES, hogy egyáltalán lesz-e ***

High Demand (2024) /Thai/

.

Várható megjelenés: 2024. március 23.

Love Sick (2024) /Thai/

Phun-nak van barátnője, de az apja azt akarja, hogy az egyik barátja lányával járjon. Phun kishúga, Pang, megszállottan imádja a BL-t. Phun-nak el kell hitetni Pang-al, hogy pasija van, hogy a húga meg tudja győzni az apjukat, ne kelljen randiznia a barátja lányával. Ezért megkéri Noh-t, hogy legyen az áll-pasija, cserébe segít Noh-nak a Zenei klubhoz pénz alapot szerezni. Azonban a két 17 éves fiú végül egymásba szeretnek, az együtt töltött idő alatt.

Várható megjelenés: 2024. július 06.

Boyy of God /Thai/

Srisaket-ben Man edző a Maitree Gospel Templom vezetője és gondnoka, aki a szülei halála után vette át a gyülekezetet. A gyülekezetben betöltött vezetői szerepe mellett Man testnevelő tanár a helyi középiskolában, és vízilabdaklubot alapított, amely kizárólag keresztényekből áll. A klub tagjai Sawan, Champ, Touch, Poo, Yot, Petch, Kob, Me, Tao, Kem, Sun és az új tag Lert. Cha, az iskola öregdiákja is segít az edzésben és a templomban.

Várható megjelenés: Nincs információ

The Only One /Tajvan/

Az első napon, amikor Sheng Wang átkerült a középiskolába, "nem ismerkedhet meg harc nélkül" Jiang Tian-nal. Ami a legvarázslatosabb, az az volt, hogy Jiang Tian aznap este testvérévé fogadta. Sheng Wang a kialakult benyomásának védelme érdekében arrogáns és önkényes életet élt. A két fiú kezdetben nem foglalkozott a másikkal, de később értékelni kezdték egymást.

Várható megjelenés: Nincs információ

Jump /Thai/

Felnőtté válás története barátságról, szerelemről, reményről, hibákról, hátba támadásról és versengésről.

Várható megjelenés: Nincs információ

Red Peafowl /Thai/

Lu Yi Peng kitüntetéssel végzett a Hongkongi Királyi Rendőrkadét Iskolában. Első szolgálati évében számos eredményt ért el. A küldetés mögött azonban, amely hírnevet szerzett neki, van valami rejtegetnivalója.Egy pszichopata maffiózó, aki Hong Kong Que-nek - szó szerint Vörös Pávának - nevezi magát, szívesen nézi Yi Peng combján lévő vörös pávás sebhelyet, amely annak az egy küldetésnek az ajándéka. Egy furcsa drog hatására kiváltott érzésváltozással testi kapcsolatra kényszerítette, amit Yi Peng nem mert elmondani senkinek. Nem tudja, honnan származik ez a karma, de Yi Peng minden alkalommal veszít Hong Kong Que ellen. Megfogadja azonban, hogy egy nap rács mögé juttatja a férfit..

Várható megjelenés: Nincs információ

OMG! Vampire /Thai/

Phum miután felébredt évszázados álmából rájön, hogy a vámpírok országa megtiltotta a gen-x vámpíroknak a szerelembe esést. Nem tetszik neki ez az új törvény, ezért közeli barátaival - Sen, Run, Mix és Jolie - át akarnak menekülni az emberek földjére a nagyobb szabadság reményében. Odajutni azonban nem könnyű. Be kell írniuk a nevüket az Élet Könyvébe, és el kell venniük a parrellel emberi énjük testét, nem feledkezve meg arról, hogy ennek következményei lehetnek.Phum egy összetört szívű fiatalember életét éli, amikor megismerkedik Patrick-al egy titkos bár tulajdonosával, és végül neki dolgozik...

Várható megjelenés: Nincs informácó

The Next Prince (2024) /Thai/

Az Emmaly nemzet a bőségéről ismert, mind szárazföldön, mind vízen. Emmaly-t monarchia irányítja, öt régióra és vezetőre oszlik. A királyi törvények szerint minden régiónak egy örököst kell küldenie a versenyre, hogy uralkodóvá válhasson. A győztes örökös apja lesz Emmaly új királya.Ez a történet az Atsawathewathin királyi család trónörökösét és örökösét, Khanin-t és királyi testőrét, Charan Phithakdhevá-t követi, akinek családja évtizedek óta az Atsawathewathin királyi testőrségét képezi. Khanin messze van Emmaly-tól, nem érdekli a trónfoglalás. Charan-nak, mint királyi testőrnek az a feladata, hogy visszahozza Khanin-t az országba.

Várható megjelenés: Nincs informácó

Jack and Joker (2024) /Thai/

Az Emmaly nemzet a bőségéről ismert, mind szárazföldön, mind vízen. Emmaly-t monarchia irányítja, öt régióra és vezetőre oszlik. A királyi törvények szerint minden régiónak egy örököst kell küldenie a versenyre, hogy uralkodóvá válhasson. A győztes örökös apja lesz Emmaly új királya.

Várható megjelenés: Nincs informácó

Cinderella Boys /Vietnam/

.

Várható megjelenés: Nincs információ

Wish Me Luck /Thai/

A film egy növekvő szerelmet követ nyomon, és a reklámiparra összpontosít. A "Kívánj szerencsét" a védelemről szól.A 21 éves Rak-nak a kezében van a lehetőség, hogy belépjen a reklámiparba. Khun Chai, egy nagyvállalat vezérigazgatója és a következő vezetője. Amellett, hogy Rak-nak segítenie kell Khun Chai-nak különböző termékek reklámjait kitalálni, az ő oldalára kell állnia a riválisaik téglájának felkutatásában, akik beférkőztek a vállalatba.A főnök és az ideiglenes alkalmazott közötti érzelmek lassan kezdenek elmélyülni. A kötelező feladatok azonban előbbre valóak, mint a szívügyek..

Várható megjelenés: Nincs információ

Lovely Addict (2024) /Thai/

.

Várható megjelenés: *** KÉRDÉSES, hogy egyáltalán lesz-e ***

Lover Merman /Thai/

A huszonnyolc éves Phu Phurit Bangkokból egy szigetre költözik, hogy közeli barátjával, Phana-val, nyissanak egy tengeri témájú bárt. A huszonöt éves kora óta árva, Nawa a Full and a Half laza pultosa, és nem mellesleg egy sellő.

Várható megjelenés: Nincs információ

Love Upon a Time /Thai/

Nakhun egy huszonéves diák, aki nem hisz babonákban. Egy nap a sors megtréfálja, és közel négyszáz évet utazik vissza az Ayutthaya Királyságba. Összetévesztik egy eltűnt személlyel ezért Nakhun felveszi Klao személyazonosságát, és megpróbálja megfejteni a héttérben húzódó rejtélyeket, miközben keresi a hazavezető utat. Phop nem hiszi el, hogy Nakhun az általa ismert öccse, Klao, ezért szemmel tartja őt.

Várható megjelenés: *** KÉRDÉSES, hogy egyáltalán lesz-e ***

Love Puzzle /Thai/

Pleng Bangkokba megy továbbtanulni egy közeli barátjával. Megérkezésük estéjén kimennek, és találkoznak egy idegennel, aki kihívja őket egy snooker-játékra. Pleng-et átverik, és pohárról pohárra egymás után fizet vesztesként. Pleng és az idegenbe végül egy hotelszobában köt ki. Reggelre azonban az idegen eltűnik és visszafizette az italok árát. A mérnöki kar beavatásának napján Pleng döbbenten látja, hogy az idegen, akivel az éjszakát töltötte, egy Prai nevű, hűvös végzős. És elkezdődik az a folyamat, hogy a barátai és a különböző karok végzősei segítségével ráhajt.

Várható megjelenés: Nincs információ

The Rebound /Thai/

.

Várható megjelenés: Nincs információ

The Trainee (2024) /Thai/Várható megjelenés: Nincs információ

The Theory Series /Thai/

Három különböző történet a szerelemről alkotott véleményekről.1) Egy Konprod nevű diák első látásra beleszeret seniorjába, Rahat-ba. Megpróbál udvarolni neki. Sok akadály vár rá, vajon képes lesz megküzdeni Rahat iránti szerelmével?2) Tawan hisz a végzetben. Egy nap a könyvesboltban találkozik egy félénk sráccal, Metht-el. Ahogy teltek a napok, háromszor találkozott vele különböző forgatókönyvek szerint. Mi fog történni, ha ez a két férfi már nem lesz többé idegen?3) Thai számára a boldogság abban rejlik, hogy önmaga lehet. Ha nem talál valakit, aki alkalmazkodni tud hozzá, akkor jobb, ha egyedül marad. Mi fog történni, ha megtalálja Prabo-t, a másik felét?.

Várható megjelenés: Nincs információ

Eccentric Romance /Korea/

Min Woo és Sung Hoon 10 éve barátok. Rejtegetik egymás elől az érzéseiket, ami több mint barátság. Ugyanarra az egyetemre járnak, és együtt veszik fel az alapvető bölcsészeti órákat. Miután hallottak a városban nemrég történt gyilkosságról, megjelent egy Jin Wook nevű férfi. Ki lehet a tettes?.

Várható megjelenés: Nincs információ

Egyéb sorozatok/filmek

Only for Love (2023)

Zheng Shu Yi szorgalmas riporterként dolgozik Kína egyik vezető pénzügyi lapjánál. Címlapsztori érdekében mindent megtesz, hogy interjút készíthessen az ország egyik legismertebb fiatal vezérigazgatójával, Shi Yan-al. Egy félreértésnek és annak, hogy Shi Yan beleegyezik, hogy cikksorozatot írjon a cégéről, újra és újra találkoznak. Ám ahogy egyre jobban megismerik egymást, rájönnek, hogy a sorsuk összefonódhat..

Várható megjelenés: 2023. november 03.

Castle in the Time (2023)

Egy találkozás, amely összehoz egy paleontológushallgatót egy befutott színésszel, és az ezt követő románcuk története. Xu Zhen egy okos és optimista fiatal nő. Annak érdekében, hogy rendbe hozza a dolgokat édesanyja és betegeskedő édesapja között, jelentkezik a Jiang Ye Entertainmentnél. Itt dolgozik az édesanyja igazgatóként. Véletlenül szemtanúja lesz annak, hogy Gu Chi Jun ismét hidegen elutasítja volt barátnőjét. Gu Chi Jun mindent megtesz, hogy Xu Zhen-t elnyomja, hogy a lánynak soha ne legyen esélye leleplezni, mi történt vele. A lány ennek ellenére megnyeri a férfit, és a személyes asszisztense lesz. Közben Xu Zhen a cégen belüli összeesküvésről is tudomást szerez, és rájön, hogy veszélyben lehet.

Várható megjelenés: 2023. december 27.

Jenny A.M./P.M. (2022) /Thai/

Jenkhwan, az elsőéves építészmérnök, aki szereti a versengést, elveszít egy fogadást jó barátjával, Pod-al szemben. Ennek következtében Jenkhwannak nőnek kell öltöznie a gimnáziumi búcsúbulijukon. A véletlen úgy hozza, hogy Jenkhwan megment egy részeg gólyát, Pin-t. Jenkhwan azonnal megkedveli a lányt, de útjaik elválnak, mielőtt jobban megismerhetnék egymást. A sors azonban zavaros körülmények között újra összehozza őket: Jenkhwan neve a lányok kollégiumi listájára kerül fel, és a szobatársa nem más, mint Pin.Jenkhwan először tisztázni akarja a dolgokat, és átíratni a nevét a férfi kollégiumi listára. De Pod új fogadást ajánl; riválisaként úgy gondolja, hogy nincs esélye arra, hogy sikeresen ráhajtson Pin-re. Jenkhwan átváltozik Jenny-vé, és elfoglalja helyét a női kollégiumban.

Várható megjelenés: 2022. október 06.

Stand by Me (2023) /Kína/

1936-ban Sanghajban Huang Wei Jie, a hazafias szervezet tagja, küldetése során véletlenül találkozik Feng Guan Yu-val, egy hazafias üzletemberrel. Gyerekkori barátok voltak, akik egy félreértés miatt váltak el egymástól. Feng Guan Yu arra kényszeríti, hogy legyen a testőre. Bár kettejük között állandó konfliktusok vannak, a közös viszontagságok az igazságosság eszméivel összefognak, és hősiesen odaadják magukat a hazafiság ügyének.

Várható megjelenés: 2023. augusztus 17.

Seigi no Tenbin /Japán/

Kazuya Takano egykori sebész, most ügyvédként dolgozik. Az intelligencia és az érvelés terén zseniális. A Shidanzaka Ügyvédi Iroda alkalmazza őt. Az ügyvédi iroda alapítója hirtelen meghalt, és a néhai alapító ügyvéd lánya felvette, hogy segítsen újjáépíteni a Shidanzaka Ügyvédi Irodát.Kazuya Takano négy másik ügyvéddel együtt, az 1-szobában dolgozik. Ők a büntetőügyekért felelősek. A négy ügyvéd mind különböző háttérrel és személyiséggel rendelkezik. A néhai alapító lánya, aki újonc, egy kisebbrendűségi komplexusokkal küzdő ügyvéd. Egy büszke ügyvéd, aki korábban bíró volt, és egy könyörületes ügyvéd, aki korábban nyomozó volt.

Várható megjelenés: 2021. szeptember 25.

Seigi no Tenbin Season 2 (2023) /Japán/

3 hónappal az "Igazságszolgáltatás egyensúlyban" első évadának vége után játszódik, amely Takano Kazuya eltűnésével végződik a Shidanzaka Ügyvédi Irodából. Saeki Mei felhívja Takano Kazuya-t, de az nem válaszol. Ez idő tájt az 1-es szoba ügyvédei nehéz ügyekkel szembesültek, például Kiryu Miyuki újratárgyalást kért egy olyan ügyben, amikor ő volt a bíró, és bűnös ítéletet hozott.

Várható megjelenés: 2023. május 06.

April, Come She Will (2024) /Japán/

Egy pszichiáter, Fujishiro Shun levelet kap egykori szerelmétől, Iyota Haru-tól. A levél, amely az "ég tükréről" ismert Salar de Uyuni-ból érkezett, a tíz évvel ezelőtti első szerelmének emlékét tartalmazza. Hamarosan újabb levelek érkeznek a világ minden tájáról, a tavasz levelei.Fujishiro ugyanakkor arra készült, hogy feleségül vegye menyasszonyát, Sakamoto Yayoi-t. Yayoi azonban hirtelen eltűnik. "Mi lehet a módja annak, hogy a szerelem ne érjen véget?" Miért írt Haru levelet neki? Hová tűnt Yayoi? Ez a két rejtélyes dolog hamarosan összekapcsolódik. "Miért múlik el végül a szerelem és a romantika, amiről azt hittük, hogy örökké tart?"A jelen és a múlt, Japán és a világ keresztezi egymást.

Várható megjelenés: 2024. március 22.

The Interest Movie (2024) /Thai/Várható megjelenés: 2024. április 25. -> helyi megjelenés.

Xian Yu (2024) /Kína/Várható megjelenés: Nincs információ

The Truth (2024) /Kína/

A Yunxi Közbiztonsági Hivatal Bűnügyi Technológiai Osztálya a helyi fontos és furcsa ügyek gyűjtőhelye. Chen Guo Xian vezetésével Si Yuan Long, Ye Qian, Leng Qi Ming, Wan Jin és Wu Dan Qing gyakornokokból álló nyomozócsoport egy fiatal és profi elit csapat.

Várható megjelenés: Nincs információ

Black Forest (2024) /Thai/

Edzőtábor a „Kiválasztottaknak”, ahol mindent hátra kell hagyniuk, új életet kell kezdeniük és sok mindennel találkozniuk kell az Erdő mélyén.

Várható megjelenés: Nincs információ

High School Frenemy (2024) /Thai/Várható megjelenés: Nincs információ

Fel