Rising With the Wind (2023)

Jelölés (26)
BezárásPlease login

40 részes (befejezett)

A történet egy nemzetközi márka újjáéledése körül forog az e-kereskedelem hatásával szemben.  Xu Si (Gong Jun), egy befektetési szakember, aki egy hongkongi befektetési bankból visszaköltözik Kínába, találkozik Jiang Hu-val (Zhong Chuxi), egy nemzetközi ruházati konszern elnökének egyetlen lányával.  Eltérő üzleti filozófiájuk miatt kettőjük között ellentét van.

Amikor Jiang Hu apjának cége hirtelen csődbe megy, a lány a siker magasából zuhanórepülésbe kezd. Eközben Xu Si – aki mindig is ambiciózus volt – a „Tengyue” gumitalpú cipőmárkára állítja a figyelmet, amelyet egykor Jiang Hu apja hozott létre.  Elhatározza, hogy mindenáron megmenti “Tengyue”-t, és a bukása ellenére ádáz harcot vív Xu Si-val.  Végső soron a küzdelmeik határozzák meg “Tengyue” sorsát, és azt, hogy újraéleszthető-e.

Szereplők

2 gondolatokat “Rising With the Wind (2023)

  1. Ez a sorozat, fantasztikusan jó volt! Imádtam minden percét! Szerdán délután belenéztem az első részbe, most szombat van, és végeztem vele. Nem bírtam abbahagyni, annyira vitt magával! Hálásan köszönöm mindenkinek, aki valamit is tett azért, hogy láthattam!

Vélemény, hozzászólás?

Fel