Thaiföld – fantasy, misztikus film

 • Father & Son (2015)

  Father & Son (2015)

  1 Comment
  0 0 Film Egy meleg apa árnyékában nő fel a film főhőse, aki szintén meleg és szeretne kitörni környezetéből. A fiút állandóan gúnyolják, terrorizálják. Egy ilyen alkalommal, közbelép egy másik fiú, akibe azonnal beleszeret. Ő azonban főhősünk apja iránt táplál érzelmeket. Hogy, hogy folytatódik a történet? Nos, igencsak tragikus fordulatot vesz, de szerencsére közbelép valaki…...Részletek »
 • No Worries (2023)

  No Worries (2023)

  1 Comment
  1 0 Film Halloween éjszakáján két szellem látogatást tesz az élők világába. Szereplők onlineRészletek »
 • Red Wine in the Dark Night (2015)

  Red Wine in the Dark Night (2015)

  1 Comment
  0 0 Film Wine, egy angyali testű fiatalember találkozik egy baráttal, Night-al, akiről kiderül, hogy amnéziás. Különleges kötődés jön létre közöttük, amikor az Wine felismeri az ismeretlen természetét: Night emberi vért iszik és nagy kínok között él. Wine engedi, hogy Night igyon a véréből, ezért minden nap visszatér hozzá. A fiú körül kering még Tee,...Részletek »
 • The Fabric (2022)

  The Fabric (2022)

  1 Comment
  0 0 Film Az ezer évvel ezelőtti történet Wiang Chai Chet Buri-ban játszódik, ahol Chao Luang Rangsiman, hogy feleséget találjon, rendez egy szövési versenyt. Anyanang Homnuan életét veszti, a verseny vége előtt. A gyilkos egy selyem nyomott hagyott hátra a nyakán. Ezer évvel később Achi, a szellemrajongó, egy online szellemvadász program vezetője. Meghívja barátait, Young...Részletek »
Fel