Az egyetlen (2023)

0
0
Jelölés (26)
BezárásPlease login

Film

Chen Shuo egy szenvedélyes fiatalember, aki imád táncolni. Bár a vállait nyomja a családi teher, mégis teljes szívéből igyekszik követni az álmait. Ding Lei egy veterán utcai táncos, aki szintén igyekszik megvalósítani az álmát. Amikor a csapata problémába ütközik, meghívja Chent, hogy legyen a táncosa. Chen Shuo kitartása és kemény munkája újra éleszti a kiábrándult veterán utcai táncosban a rég elfeledett tánc iránti szenvedélyt. A mentor, a csapat és az ifjú mentorált együtt igyekszik a csúcs és az álmaik beteljesítése felé.

Szereplők:

12 gondolatokat “Az egyetlen (2023)

     1. Ez sajnos igaz, és elég szörnyű is a szinkron. Furcsa hogy ezt a filmjét mennyire nehéz volt végre levadászni, és még akkor sem hibátlanul. A Born to flyt olyan gyorsan meg tudtam nézni angol felirattal. Remélem a Formed police unittal nem az lesz, mint az One and onlyval, mert rettenetesen várom.
      Mindenesetre köszönöm a választ és további jó munkát a fordításokhoz! 🙂

     2. Van egy jó hírem. Sikerült megszerezni eredeti hanggal a filmet. Nincs hozzá angol felirat, így kicsit hosszabb ideig tart hozzá igazítani a magyar feliratot. De pár nap múlva terveink között szerepel, hogy felrakjuk magyar felirattal.

     3. Nagyon szuper! Örülök, hogy sikerült találnotok egy jó verziót, és hozzáigazítani a feliratot. Este meg is nézem így is. 🙂

 1. Nagyon köszönöm a fordítást! Külön hitelessé teszi a filmet, hogy valódi SDC-s arcok köszöntek vissza a képernyőről. És igen, Yibo tényleg ennyire elkötelezett a tánc iránt, ez egy jutalomjáték volt neki.

Fel