Why Didn’t I Tell You A Million Times (Hyakuman Kai Ieba Yokatta) – (2023)

2
0
Jelölés (16)

10 részes (befejezett)

Soma Yui (Inoue Mao) és Torino Naoki (Satoh Takeru) gyerekkori barátok voltak. Majd 10 évvel később,  felnőttként újra találkoztak és romantikus kapcsolat alakult ki közöttük. Naoki elhatározta, hogy megkéri Yui kezét, de Naoki hirtelen eltűnt. Kiderült, hogy Naoki egy rejtélyes incidensbe keveredett. Naoki szellemként vándorol tovább ebben a világban, anélkül, hogy tudná, hogy meghalt.

Naoki megkéri Uozumi Yuzuru-t, aki nyomozóként dolgozik a helyi rendőrségnél, hogy segítsen neki. A nyomozó az egyetlen, aki képes látni őt, hogy közvetítse érzéseit Yui felé. Időközben Naoki rádöbben amit a legjobban sajnál, hogy nem mondta ki rendesen a “köszönöm, viszlát és szeretlek” szavakat annak, akit a legjobban szeret..

Szereplők

5 gondolatokat “Why Didn’t I Tell You A Million Times (Hyakuman Kai Ieba Yokatta) – (2023)

  1. Érdekes volt a 9. rész, de várhatóan ez lett a megoldás. Viszont ahogy vége lett, hm……….., kíváncsian várom a megfejtését.

    Köszönöm ennek a résznek is a fordítását!

  2. A Főszereplő Satoh Takeru miatt kihagyhatatlan kategória volt számomra, de úgy gondoltam, hogy végig várom a fordítását. Természetesen nem sikerült. Csak bele akartam nézni, de ott ragadtam, mindaddig vonzott, amíg volt fordított része (8), nem bírtam abba hagyni. Most pedig tűkön ülve alig várom az utolsó két részét, amelyre remélem már nem kell sokat várni.

    Hálásan köszönöm, hogy fordítjátok!:)

Fel