Twins (2023)

9
1
Jelölés (70)
BezárásPlease login

12 részes (befejezett)

Azt mondják, hogy az egypetéjű ikreket, akik ugyanabból a petesejtből származnak, olyan kötelék fogja összekötni, mintha ugyanaz a személy lennének. De nem így van ez “Sprite” és “Zee”, az egypetéjű ikrek esetében. Annak ellenére, hogy születésüktől fogva ugyanazt az utat követik, mint sportoló, mindketten egyediek akarnak lenni!

Szüleik válása után az egypetéjű ikrek, Sprite és Zee különváltak. Sprite az apjával él, aki egy volt jiu-jitsu profi mester. Eközben Zee az édesanyjával él, aki válogatott röplabdázó volt, és támogatja az álmát, hogy a fia az ő nyomdokaiba lépjen.

Tíz évvel később Zee az édesanyja, Wit edző és szomszédja, Salmon támogatásával a TBU röplabda feltörekvő csillagává váik.  Eközben pedig Sprite is sikereket ér el és féltékennyé tesz néhány klubtagot, akik összeesküvést szőnek ellene, hogy kirúgják. Ennek érdekében Tong becsapja Sprite-ot azzal, hogy megismerteti vele az underground bokszot, remélve, hogy megsérül és kilép a klubból. Sprite azonban minden ellenfelét legyőzi, és sztárrá válik a színpadon.

Mivel nem sikerült Sprite-t a klubból eltávolítaniuk így Zee-t tévedésből megsebesítik, ami arra készteti Sprite-ot, hogy Zee-nek adja ki magát, amíg teljesen fel nem épül. Sprite-nak meg kell nyernie az U-bajnokságot, hogy a csapat továbbléphessen a nemzeti sportolói válogatottba. Emellett Sprite útközben megtapasztalja a szerelmet míg  betölti Zee pozícióját. Vajon sikerül megvalósítani Zee álmát  anélkül, hogy mások  észrevennék a cserét?

Szereplők

5 gondolatokat “Twins (2023)

Fel