Love Tractor (2023)

1
0
Jelölés (77)
BezárásPlease login

8 részes (befejezett)

Hyeon Yul, a vidéki túlélésre alkalmatlan városi ember elveszettnek érzi magát az életben, ezért a nagyapja falusi otthonába megy. Találkozik Ye Chan-elrel, egy szenvedélyes fiatalember, aki imádja a földművelést. Miközben ismerkedik a vidéki élettel és segít a gazdaságban, Hyeon Yul fokozatosan vonzódni kezd Ye Chan meleg és közvetlen természetéhez. A két, gondokkal terhelt srác között egy fiatalos és élénk, vidéki gyógyító románc bontakozik ki, tele hullámvölgyekkel.

Szereplők

12 gondolatokat “Love Tractor (2023)

 1. Sorozatajánló:

  Love Tractor

  Dél-Koreai, 2023-as, 8 részes, kb. 20-30 perces epizódok.
  Műfaja: BL, romantikus, vígjáték.

  A két főszereplő srác: Do Won és Yoon Do Jin.

  Előszőr is Yoon Do Jin színészre térnék ki (akinek ez volt az első szerepe), elképesztően jó alakítást nyújtott a sorozatban, egy nagyon szerethető karaktert hozott, nagyon nagy forma volt a srác a sorozatban és nem kicsit volt vicces is, sokat lehetett rajta nevetni (ha ez a srác szintén egy nagyobb rendező kezébe kerül, mint pl. a Light On Me – Kang Yoo Seok színésze akkor még többet ki lehet belőle majd hozni).
  Idén (2023-ban) eléggé nagy a valószínűsége, hogy az idei (2023-as) koreai BL-ek közül ez lesz számomra a befutó (első helyezett).
  A másik főszereplő srác Do Won is jól hozott, mellékszerepben Yang Seung Bin színész is jó volt, de mindenképp a sorozatot Yoon Do Jin alakítása vitte el végig.
  A nem koreai színész meglepően jó volt (mert sok koreai sorozatban a nem koreai színész karakterek gyengén teljesítenek).
  A vidéki életből és a vidéki emberekből talán többet is ki lehetett volna hozni még a történetbe.
  A sorozat humora szerintem nagyon jó volt és nagyon szórakoztató sorozatot hoztak létre, sok-sok humorral, az egyik legvidámabb BL, amit eddig láttam.
  Az első részét nem húztam volna el, hanem gyorsabban belecsaptam volna a történetbe, az első részének szerintem csak az utolsó 5 perce volt jó, ekkor még nem is tudtam, hogy ezek után válik majd egy nagyon jó sorozattá, a második részétől egészen a legvégéig nagyon tetszett – nagyon megfogott (nekem sok koreai BL sorozatnak az első része nem szokott még tetszeni, mert soknak még a története nem az első részben indul be, hanem csak a második részében).
  Számomra ez a sorozat egy ötös skálán csillagos ötöst kap tőlem.

  Történetről:
  Szöul városából egy vidékre érkező 28 éves férfi (akinek már volt/van szerelmi élete-kapcsolata) és egy vidéken élő mezőgazdaságban dolgozó 21 éves srác (számára az első) szerelmi történetéről szól a sorozat.

  Elérhetőség:
  Magyar felirattal online: asianbl(pont)hu (Ázsiai BL és egyéb filmek és sorozatok gyűjteménye) oldalon találhatóak a Videa linkek.

  #LoveTractor #YoonDoJin #DoWon

 2. Köszönöm az egész sorozat fordítását!:)
  Valóban igaz, hogy ez inkább egy bromance stílusu sorozat volt. Ye Chan rajongása helyenként kicsit sok volt, mindig azt éreztem, hogy Yul csak mint barátra gondol vele kapcsolatban. Nem érződött az a jól megszokott kémia kettőjük között. Kis humoros, könnyed nyári vígjátéknak felelt meg inkább.

 3. Ismét egy nagyon kedves koreai sorozat, egyre jobban szeretem őket. Néha a gazdálkodó fiú ugyan egy kicsit sok volt, de szerethető. Köszönöm szépen a fordítást, szokás szerint minőségi munka volt.

 4. Ez tényleg egy nagyon kedves történet, de azon túlmenően azért is szeretem, mert számomra van mondanivalója. Rávilágít, hogy mennyire fontos, hogy az ember azt tegye, amit igazán szeret, mert abban tud igazán boldog és jó lenni. És az igaz szerelem támogatja a másikat 🙂

 5. Köszönöm Én is a sorozat fordítását és feltöltését. Nekem hiányérzetem van , mert ez brománc volt , nem éreztem közöttük kémiát csak barátságot. Ye Chan az utolsó két részben túltolta a szerepét , igen ez egy ” kedves ” sorozat volt.

 6. Ez egy nagyon kedves kis sorozat.A falusi helyszín és a szereplők annyira természetessé teszik a cselekményt,ilyenkor olyan érzésem van hogy egy ilyen villámszerelem bármikor megtörténhet bármelyikünkkel.
  Köszönöm a fordítást! 🙂

 7. Köszönöm az első két részt! 🙂
  Ez nagyon ígéretes, jó sorozatnak látszik. Szakítva a hagyományokkal, a megszokott klisékkel, teljesen újszerű történetű, vicces, kedves, helyes szereplőkkel. A helyzetből adódóan lesznek itt meglepetések, amit alig várok.

Fel