Happy Ending Romance (2022)

Jelölés (33)
BezárásPlease login

8 részes (befejezett)

Cha Jung Woo-nak fényes jövője lehetett volna íróként, ha tudott volna hallgatni, miután tanúja volt a korrupciónak az idősebbek között. Sajnos azzal, hogy úgy döntött, hogy felszólal a gátlástalan viselkedés ellen, Jung Woo lényegében véget vetett a karrierjének. Legalábbis így alakultak volna a dolgok, ha Kim Jung Hyun nem dönt úgy, hogy mellé áll.

Az irodalmi világ egyik legfényesebb csillagát, Jung Hyunt nem riasztja el Jung Woo beszennyezett hírneve, és menedéket kínál neki, ahol
átgondolhatja a jövőjét. Jung Hyun, aki erősen védelmezi fiatal barátját, több mint óvatos, amikor Jung Woo-t megkörnyékezi a vállalkozó szellemű fiatal kiadó, Han Tae Young. Tae Young szilárdan hisz abban, hogy Jung Woo-nak újra írnia kell, és kész kockáztatni a saját jövőjét, hogy ezt elérje, és olyan ajánlatot tesz Jung Woo-nak, amit az nem utasíthat vissza. Jung Hyun azonban nincs meggyőződve arról, hogy Tae Young indítékai nemesek. Féltékenységtől és gyanakvástól fűtve Jung Hyun megpróbálja távol tartani Jung Woo-t az ambiciózus kiadótól; de minden igyekezete ellenére úgy tűnik, Jung Woo képtelen ellenállni Tae Young vonzerejének. 

Az író, akire felnéz, és a kiadó, akinek nem tud ellenállni…

Kettőjük közül Jung Woo ingadozó szíve kit fog választani?

 

Szereplők

6 gondolatokat “Happy Ending Romance (2022)

  1. Légyszi, írjátok át rendesen a leírást, mert nagyon félrevezető, hiszen a tényleges főszereplő a három férfi közül Cha Jung Woo, aki itt meg sincs említve. Szerintem összekevertétek őt meg Jung Hyunt, a rá vonatkozó részek igazából Jung Woo-ra vonatkoznak.

Vélemény, hozzászólás?

Fel