Why R U? (2023)

Jelölés (76)
BezárásPlease login

8 részes (befejezett)

Jung Lee Won egy neves dél-koreai egyetem hallgatója. Színészetet tanul, és reméli, hogy a jövőben sztár lesz. Végzete, Kim Ji Oh, aki ugyanebben az évfolyamon tanul, és rendezői szakra jár. Ahányszor csak találkoznak, veszekednek, és állandóan azt vágják a másik fejéhez, hogy az útban áll. A szakok jellegéből adódóan azonban gyakran kell együtt dolgozniuk. Jung Lee Won nem is sejtette, hogy a húga egy webregényt ír, amelyben ő és Kim Ji Oh szerelmesek! Amikor Jung Lee Won felfedezi húga titkos írásait, felháborodik. Megfogadja, hogy ha igaz, hogy titokban szereti Kim Ji Oh-t, akkor a regény fantasztikus történetének valósággá kell válnia. Hamarosan azonban megbánja ezt a fogadalmát, mivel úgy alakul, hogy több időt kell Kim Ji Oh-val töltenie, mint valaha. És elgondolkodik azon, hogy vajon tényleg vonzódni kezd-e a legádázabb ellensége iránt…

Szereplők

9 gondolatokat “Why R U? (2023)

  1. Hát gyerekek! Nekem nagyon tetszett. Bár kissé elnagyoltnak éreztem, és bizony ha nem ismerném a thai változatot, biztos nem értettem volna. De hogy többször nézős lett, az biztos.

  2. Hello! Köszönöm, hogy itt lehetek, nagy lehetőség számomra. Köszönöm a rengeteg sorozatot, a pontos tájékoztatásokat az érkező részekről! Igazán hálás vagyok! Gyakran élek a kínált lehetőségekkel, ezért még egyszer ezer köszönet!!!

Vélemény, hozzászólás?

Fel