Hit The Spot (2022)

Jelölés (15)
BezárásPlease login

8 részes (befejezett)

Son Hee Jae-t (Hani), akit sokan melegszívű, barátságos, figyelmes embernek tartanak, olyan emberek veszik körül, akik azt állítják, hogy ismerik és szeretik őt. De az a problémája, hogy nem igazán biztos benne, hogy valóban ismeri vagy megérti önmagát. Ezért van az, hogy amikor hirtelen egy szerelmi és romantikus podcast vezetője lesz, egy kicsit elveszettnek érzi magát. Hee Jae hirtelen egy olyan világba kerül, amelyet nem is ért, és azon kapja magát, hogy nyit az új ötletek felé, és új tapasztalatokat kezd keresni.
Miközben Hee Jae elkezdi felfedezni a romantikus szerelem világát, legjobb barátnője, Mi Na (Woohee) egy szerelem nélküli kapcsolatok csapdájában találja magát, és kétségbeesetten szeretné, ha a dolgok megváltoznának.
Életük tapasztalatait és újonnan szerzett ismereteiket egyesítve Mi Na és Hee Jae úgy döntenek, hogy itt az ideje, hogy mindkettőjük életében nagy változást hozzanak, és együtt vezessenek egy szexuális tanácsadó szolgálatot.
Vajon ez a két legjobb barátnő megtalálja azt a kielégülést, amire mindketten annyira vágynak?
A fülledt és csábító “Hit the Spot” egy 2022-es dél-koreai romantikus dráma, amelyet Yoon Ra Young rendezett.
 

Szereplők

13 gondolatokat “Hit The Spot (2022)

 1. Nagyon tetszett. Talán kicsit nehezen indult, de aztán nagyon emberi problémákra mutatott rá. Voltak benne hihetetlenül kedves jelenetek, érdemes megnézni. Hiba nélkül végig tudtam nézni. Köszönöm a közreműködőknek!

 2. Mi értelme van feltenni , ha nem engedi megnézni. A felnőtt tartalomnál hiába kattintok , hogy elmúltam 18 mégsem lép tovább.
  Ha olvassátok légyszi javítsátok , vagy töröljétek .
  Köszönöm a munkátokat.

  1. Szia ! Köszönöm az információt , biztos nálam volt a hiba , mert már meg tudtam nézni.
   A 4. részt A Panda Panda Subs már tegnap feltette a Vikire szeretném megkérdezni , hogy ide mikor kerül ki ?
   Köszönöm a válaszod.

Vélemény, hozzászólás?

Fel