Veled lenni (Be With You (2020)

0
0
Jelölés (26)
BezárásPlease login

24 részes (befejezett)

Főhősnőnk Qi Nian képregényszerzőként dolgozik. Elsősorban fiús témájú munkái vannak, nem kimagaslóan népszerűek. Főszerkesztője utasítására következő munkájával a női olvasókat kell lenyűgöznie, mégpedig egy szerelmes mangával. Neki azonban fogalma sincs a szerelemről, a randizásról. Itt lép közbe a sors egy golden retriever kutyus képében , akinek a gazdája lesz új képregényének főhőse. A témagyűjtés érdekében asszisztensi vállal a kutya gazdájánál, Ji Yan Xiu professzornál. A munka közel hozza őket egymáshoz, sok mindent megélnek együtt. titkolózást, alvajárást, míg eljutnak a valódi kapcsolatig. Közben Qi Nian benevez egy versenybe, társszerzője lesz Ji Si Qi, aki a professzornak sem ismeretlen. Lesz egy kis intrika, félreértés és sok-sok humor, meg szerelmi szál és a végére kiderül kit talált el Ámor nyila.

Szereplők

39 gondolatokat “Veled lenni (Be With You (2020)

  1. Sziasztok! Szeretnék kérni egy sorihoz feliratot, mert online nekem nagyon akad. A Be with you (2020) sorihoz nem kérhetek külön feliratot amit letölthettek ?Gépről megnézhetném, mert már nagyon kiváncsi vagyok rá. Köszi a választ.

 1. Sziasztok!
  Nagyön örülök, hogy elkészült a 24. rész is. Maratonozó vagyok, csak akkor kezdek nézni egy sorozatot, amikor már minden rész le van fordítva.
  Nagyon szeretem a munkáitókat, lehet az BL, romantikus, kosztűmös.
  Hálás szívvel köszönöm az eddigieket és remélem, hogy a 2022-s évben is sok újjal örvendeztettek meg minket.

 2. Beterveztem már, de megvárom a végét, aztán jöhet maraton. És ha már itt tartunk:
  “Mikor jön ki a következő rész?” Bocs, bocs, bocs ez kihagyhatatlan volt! XD <3
  Nagyon köszönöm a fordítást, jó munkát, sok türelmet! 🙂

   1. Kedves Mester Istvánné!

    Mivel korábbi hozzászólásokban már leírtuk számtalanszor (ha visszaolvasod, megtalálod 😀 ), most sem tudok mást írni, egyelőre két hetente pénteken jönnek a részek. A 16. rész ma került ki, tehát a 17. rész 2 hét múlva.

 3. Nagyon kis cuki sorozat, nagyon tetszik, köszönöm szépen a munkátokat! :o) Kicsit függő is lettem, bárcsak gyakrabban lennének új részek, de holnap végre AZ a péntek lesz, és már tűkön ülve várom a holnapi új részt! Jó munkát kívánok Nektek a továbbiakban is!

     1. Nem, most pénteken kerül fel magyar felirattal a 17. rész

     1. Gondolom nem olvastad a korábbi hozzászólásokat, mert ott van leírva, hogy kéthetente. A 22. rész után két hétel később kerül fel a 23. rész, majd azt követően két hét múlva a 24. rész.

Fel