Fireworks of My Heart (2023)

1
0
Jelölés (70)
BezárásPlease login

40 részes (befejezett)

Gyerekként Song Yan és Xu Qin a legjobb barátok voltak. De ahogy idősebbek lettek, a családjuk kezdte rossz fényben látni a barátságukat. Mivel nem akarták, hogy a kapcsolatuk tovább folytatódjon, Song Yan és Xu Qin családjaik kényszerítették őket, hogy szétváljanak, és soha többé ne lássák egymást.

A kényszerű elválásuk óta eltelt tíz évben mind Song Yan, mind Xu Qin keményen dolgozott, hogy felépítse azt az életet, amire mindig is vágyott. Tűzoltóparancsnokként Song Yan mások megmentésének szentelte az életét. Furcsa módon Xu Qin szintén a mások megmentését tűzte ki életcéljául, mint sürgősségi orvos. Bár teljesen más területen dolgoznak, csak idő kérdése volt, hogy a sors közbelépjen, és újra összehozza az egykori barátokat.

Szereplők

9 gondolatokat “Fireworks of My Heart (2023)

  1. Eleinte csak kerülgettem ezt a sorozatot ,egyrészt azért mert túl hosszúnak találtam ,de aztán el keezdtem nézni ,és nem tudtam abba hagyni .És nem bántam meg Yang Yangot már láttam másik sorozatban és ott is fantasztikus volt ,de itt felülmúlta önmagát ,néha humoros ,néha szomorú ,egy párszor pityergős .
    Köszönöm hogy lehetővé tettétek hogy érthető legyen ,köszönet a fordítónak .
    Bátran ajánlom egy csodát láttok. ❤

Fel