Shigatsu no Tokyo wa… (Tokyo in April is) 2023

1
0
Jelölés (88)
BezárásPlease login

8 részes (befejezett)

Kazuma visszatér Amerikából és a cégnél, ahol dolgozni kezd, újra találkozik középiskolai barátjával, Ren-nel, aki jelenleg vezető tervezőként dolgozik . Tíz év óta először találkoznak. Középiskolában Ren volt a legjobb barátja és az első szerelme. De Kazumának el kellett mennie, így megszakadt a kapcsolatuk. Ren ugyanolyan erős és jóképű, mint valaha régen, és Kazuma boldog, ha vele lehet, felébrednek régi érzései. Ren azonban meglehetősen kerüli a középiskolai éveik témáját, és úgy viselkedik, mint egy barátságos volt osztálytárs. A viselkedésének az oka, hogy meleg, és fél attól, hogy Kazuma elutasítja. Egyik este mégis történhet valami…?

Szereplők

9 gondolatokat “Shigatsu no Tokyo wa… (Tokyo in April is) 2023

  1. Nagyon köszönöm a sorozat fordítását! 🙂
    Óriási kedvenceim a japán sorozatok, szereplők, főleg az ilyen összetett történetűek és rejtélyesek, mint ez is. Nagyon várom a még hátra lévő utolsó két részét is, hogy egyben is megnézhessem.

  2. Először is nagyon szépen köszönöm a fordítást,édesek a fiúk,és jól is néznek ki be vallom hogy én nem igazán kedvelem a japán férfiakat de ez a két srác nagyon megfogott a történet is jó úgyhogy várom a többi részt is türelmesen.

Fel