Hidden Love (2023)

1
0
Jelölés (90)
BezárásPlease login

25 részes (befejezett)

Fiatalkorában Sang Zhi beleszeret Duan Jia Xuba, a bátyja barátjába. A fiú öt évvel idősebb nála. Később valamiért elvesztették a kapcsolatot egymással. Miután leérettségizik Sang Zhi, a fiú városában lévő egyetemre iratkozik be, és a mindennapi meghitt és szoros találkozásaik során lassan egymásba szeretnek.

Szereplők

45 gondolatokat “Hidden Love (2023)

 1. Csatlakozom az előttem szólókhoz, ez egy ritka jó kis sorozat volt. sokszor néztem már újra. Tényleg az első pillanattól az utolsóig szuper volt…..Mindenkinek tudom ajánlani- kellemes kikapcsolódás

 2. sziasztok nagyon szep munkat vegeztetek ugyesek vagytok docseret az egesz oldaert kitűnő munka .ez egz csodalatos sorozat volt mint ahogy a hom chool is örulok hogy ra talatam ere az oldara szeretenem meg kerdezni hogy ismeritek e a MERTEOR GARDEN ez egy kinia sorozat es nem talani sehol magyar feliratal szeretnem ha valaki tudja az jelezne nekem hogy hol tudnam meg nezni mert csak angolul van fent es elöre is köszönom

 3. Kedves Fordítók!
  Én megértem, hogy külön nem lehet hozzáférni a feliratokhoz. Valóban vannak olyan emberek, akik visszaélnek más munkájával. Én le szoktam tölteni azokat a sorozatokat, amik különösen tetszenek, mert nem korlátlan ideig hozzáférhetők. Ha nem lehet külön a feliratokhoz hozzáférni, akkor lehetne, hogy a videó legalább HD minőség legyen? Ez a 480p nagyon gyenge.

  1. Kedves Edit!

   Nézés: A videan a jobb alsó sarokra kattintva lehet a minőséget állítani.
   Letöltés: Mi jó minőségű alappal dolgozunk, a te letöltő programoddal van probléma, ehhez semmi közünk. Próbálj meg más programot használni a letöltéshez, vagy nézd meg, hogy melyik felbontás szeded le./A legtöbb letöltő program felkínálja az összes felbontást, amin nézhető a videa.hu-n/ pl ajánlom EZT az oldalt.

 4. Kedves fordító/k!
  Köszönöm szépen, hogy hétről-hétre hoztad/hoztátok ezt a fantasztikusan aranyos sorozatot. Örültem, hogy ezekben a hetekben veletek tarthattam <3 Most az a tipikus egyik szemem sír, a másik meg jobban sír, mert vége egy újabb remek sorozatnak. ( bár Shang Zhi néha kicsit kiakasztott kicsit)
  Köszönöm a szuper fordítást (bár néha már akkor számoltam a napokat vissza felé , amikor felkerült egy rész 😀 )
  Remélem még hozol/hoztok ilyen aranyos sorozatokat 😉
  További jó fordítást!

  Köszönöm 🙂

 5. Annyi, de annyi sorozatot láttam már, és nagyon sok igazán jót is… de ez a sorozat egy csapásra lett a “legeslegjobb”! Olyan jó értékelést kapott, hogy muszáj volt belenéznem, és már az elején levett a lábamról.
  A forgatókönyv és a szereplők zseniálisak! Nézed és árad belőle a gyengédség, a törődés, a felnőtté válás minden öröme, búja-bánata. Lélekmelengető, örök darab, meg kell nézni! Aki kihagyja, sajnálhatja.
  A 15. rész szülinapos jelenete a sorozat egyik csúcspontja, alig várom, hogy újra láthassam!
  Köszi az infót a folytatásról, remélem, maradnak a szereplők!
  Kedves fordítók, veletek tartok a végéig és köszönöm a munkátokat!
  (És nagyon örülök a felirat méretének is!)

 6. Kedves Fordítók! <3
  Köszönöm szépen a munkátokat és, hogy a szabadidőtöket feláldozva hozzátok a jobbnál jobb sorozatokat. Tényleg hálás vagyok érte 🙂
  Türelmesen várok. 🙂
  (mert megéri)

  1. Kedves Terézia!

   Köszönöm a kedves szavaidat és örülök, hogy tetszik a sorozat. Elárulom nem vagy vele egyedül. 🙂 Én is hétről-hétre várom a kalandjaikat, így ez számomra nem is áldozat, hanem kikapcsolódás. 🙂

  1. Minden héten 2 részt tudok hozni, mivel más sorozat(ok) is folyamatban van.
   Nyár van. Amit imádok és nagyon tudok élvezni. A strandot, a hétvégi kirándulásokat, ezért hétvégén nem fordítok egy sort sem. Hétköznap esténként munka után pedig egy-egy epizód teljesen elég.
   Én is nagyon szeretem ezt a sorozatot, de kérek mindenkit legyen türelemmel. Augusztus eleje előtt (akkor ki fog futni más sorozat) részemről nem lesz változás.
   Heti kettő rész.

Fel