Marvelous Women (2021)

0
0
Jelölés (9)

35 részes (futó -> 35. rész)

hogy Kína jelentős kereskedelmi gazdasággá válik, a selyem-, hímzés- és szövéskereskedelem virágzik – néhány befolyásos család a csúcsra emelkedik. 
Az iparág erőműve a Gusu kerület Suzhou-ban,  Jiangsu tartományban.
És vitathatatlanul a legnagyobb szövődinasztia mind közül a Ren család, amely gondosan őrzi szövőtudásának titkait. A hagyományos kínai kultúra azt diktálja, hogy a férfiak a domináns erő a társadalomban. Mint ilyen, a család feje névleg Ren Xue Tang ( Xu Hai Qiao ), egy szelíd szívű lélek, aki szereti a költészetet és a filozófiát – és nem foglalkozik üzlettel.
Felesége, Shen Cui Xi ( Jiang Qin Qin) épp az ellenkezője. Tüzes, öntudatos és kiélezett versenytárs, páratlan hímzési képességeivel szilárdan tartja a családi vállalkozást.
De amikor megpróbálja lezárni a hálót a csempészek gyűrűjében, Ren Xue Tang bajba kerül és találkozik Zeng Bao Qinnel ( Yang Rong ), aki korábban élete szerelme volt. A balesetet követően Zeng Bao Qin a Ren család otthonában találja magát és szemtől szemben Shen Cui Xi-vel, legkeserűbb szerelmi riválisával. De nehéz idők várnak a családra, mivel ellenségei köröznek és úgy tűnik, csak a két nő közötti partnerség segít elkerülni a fájdalmas veszteségeket. Félre tudják tenni a rivalizálást az együttműködés érdekében – vagy a féltékenység és a szerelem elállja útjukat?

 

A „Marvelous Women” egy 2021-es kínai drámasorozat, amelyet Guo Hao
és Wang Xiao Ming rendezett.

Szereplők

4 gondolatokat “Marvelous Women (2021)

  1. Nagyon tetszik a sorozat.. Érdekes és szomorú , amikor a törvény hatalmának, a szokás jognak kell megfelelni…
    Ahogyan haladok és ismerem meg a cselekményt , egyre jobban megkedvelem a ” Legidősebb Úrnőt ” a főfelséget, Shen Cui Xi-t.
    Amikor kezdenek érzelmei élete kelni… vonásai enyhülnek és kezd megszépülni…
    Nem tudom, hogy mi lesz … még csak a 10. résznél tartok…
    Örülök, hogy rátaláltam a sorozatra…

Fel