Lighter & Princess (2022)

1
0
Jelölés (63)
BezárásPlease login

36 részes (befejezett)

Li Xun egy vagány  programozó zseni, aki különleges felvételt nyert a főiskolára. Mások számára néha zárkózottnak és távolságtartónak tűnhet, de ez főként a világnézetének tudható be: Az életet egyetlen nagy számítógépes programnak tekinti, és csak akkor érzi jól magát, ha ő irányítja az eseményeket. Semmit sem tud a szerelemről – olyan érzelemnek tartja, amely talán meghaladja a képzeletét.

Zhu Yun eközben egy tiszta életű és ártatlan fiatal nő, aki épp csak elkezdte egyetemi életét, miután a legjobb tudása szerint mindent megtett, amit a szülei és a társadalom elvárt tőle. Amikor találkozik Li Xunnal, ellentmondásba kerül. Aggódik, hogy a férfi bomlasztó hatással van rá és esetlegesen bajkeverő, de mégis úgy érzi, valahogy vonzódik hozzá. Bár eleinte úgy tűnik, hogy egymásnak ugranak, kezdik megbecsülni az együtt töltött időt. Amikor azonban egy életüket megrázó incidens azzal fenyeget, hogy elválasztja őket egymástól – épp amikor a románc elkezdett kialakulni -, vonzalmuk a végső próbatétel elé állítják őket!

Szereplők

9 gondolatokat “Lighter & Princess (2022)

  1. Nagyon köszönöm a fordítást és az online elérhetőséget!
    Igazán szuper volt ez a sori, mindig nagyon vártam a kövi részt, mert minden percét élveztem. A zenéjét (Falling You) rongyosra hallgatom, mert oda meg vissza vagyok érte. Csak ajánlani tudom ezt a sorozatot.
    Szép hétvégét kívánok!

Fel