Guardians of the Ancient Oath (2020)

Jelölés (11)
BezárásPlease login

45 részes (befejezett)

Az ókorban egy vad szörny tombol kóborolva az emberek világában, a teljes pusztulás szélére sodorva azt.
Az Öt Nagy Elem Istenei egyesítik erőiket és bezárják a démont, ezután lényük szétszóródik a Földön. Kivéve Jiuyinget.
Ezidőtájt a Nagy Te Királyság tartópillére a Baili család, akik tulajdonképpen az ország jogos uralkodói lennének … de nem azok.
A trónbitorló ifjú király (Karry Wang) mindent elkövet, hogy pozícióját bebiztosítsa. Még attól sem riad vissza, hogy a Baili családot szétszakítsa. Ha nincsenek útban, ő szabadon uralkodhat a Te királyságban. Legalábbis ezt gondolja.
A gyűlölettől és bosszúvágytól vezérelt Baili testvérek útnak indulnak, hogy az ősi istenek segítségét kérjék és visszavegyék azt, ami jogosan az övék. Ezt az alkalmat kihasználva Jiuying csatlakozik hozzájuk és megkezdi saját küldetését, hogy ismét szabadjára engedje a legendás szörnyet.

Szereplők

2 gondolatokat “Guardians of the Ancient Oath (2020)

  1. Köszi, hogy fordítjátok ezt a sorozatot, eddig nagyon tetszik. Egyenletesen ível a történet, nincs benne lapos időszak, amit a karakterek egyéni szenvedéseivel töltenek ki. Bár történeti lyukak vannak benne, de még az elején vagyunk, kiváncsi leszek az alakváltó srácból mit hoznak még ki, esetleg az ő történetéről többet tudhatunk-e meg. Mégegyszer köszi a fordításért 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Fel