Court Lady (2021)

0
0
Jelölés (14)
BezárásPlease login

55 részes (befejezett)

Cheng CHu Mo, Tang birodalom egyik főnemesi családjának sarja igazi privilégiummal született.Az életét csak szórakozással tölti, nem is érdekli más. De mindez megváltozik azon a napon, amikor először megpillangja Fu Rou-t, aki egy helyi kereskedő lánya. A fiú mindig azt hitte, őt senki sem fogja elvarázsolni, … pedig pontosan ez történt vele akkor.
Ezután már csak arra törekszik, hogy tanuljon és növelje a tudását, hogy méltó lehessen Fu Rou-hoz. Ahogy várható, a dolog nem lesz könnyű, mindenféle bonyodalmakba keverednek majd. Vajon mit kell tenniük, hogy megmentsék az orságot és a szerelmüket?

Szereplők

13 gondolatokat “Court Lady (2021)

 1. “A jókat megjutalmazták, a rosszakat megbüntették.” 🙂 Közben meg rengeteg fordulatos történet, ami odaláncolt a laptop elé. Ahogy előzőleg is írtam,örülök hogy belefogtam a sorozat megnézésébe. Gazdagabb lettem egy másik világ kultúrájával. (Mellesleg egy Etikett Hivatal működése nem is ártana manapság sem Mo-n.)Köszönöm mindenkinek, aki ezt a sorozat megnézését lehetővé tette, elsősorban a fordítónak- fordítóknak.
  Üdvözlettel: Fabulya Éva

 2. Sziasztok! Szerintem ez egy igazán jó kis film, egy teljesen más kultúrát ismerhet meg az ember, engem teljesen magával ragadott. Izgalmas, romantikus, nagyon jók a színészek. Lassan az ázsiai filmek rabja leszek. 🙂 Nagyon köszönöm a rengeteg munkát, engergiát amit a fordításokba fektettek. Bízom benne, hogy még sokáig nézhetem az oldalatokon ezeket az izgalmas és érdekes fílmeket.
  Üdvözlettel: Zsóka

 3. Igen, megpróbáltam, s valóban megnézhettem. Köszönöm. Egyébként meg ebben a sorozatban -eddig – nem voltsemmi olyasmi, amit egy 13-14 éves gyerek a szüleivel egyútt nem nézhetett volna meg. Igen, a hatalom midig nehéz próbákat produkál, bármelyik társadalomban. Vannak jó és gonosz emberek. Épp ezért tetszik ez a sorozat, mer árnyaltan mutatja be a karaktereket jó és rossz tulajdonságaikkal együtt.

 4. Hát ez nagyon jó lenne, ha nem lányról, hanem fiúról lenne szó. De így inkább idegesítene, inkább bele sem kezdek, pedig szeretem a kínai történelmi filmeket. Csak az a hülye cenzúra ne lenne… 🙁

 5. Örülök, hogy belevágtam a Court Lady nézésébe. Sok mindent ötvöz számomra a kínai kultúrából, ráadásul a forgatókönyv író fordulatos cselekvéseket írt, ami gondolkodásra készteti az embert. A szöveg is remekül olvasható, csak néha – mivel gyorsan beszélnek – nincs idő végig olvasni. Kicsit bonyoluélt volt a sok szereplőt megjegyezni, jegyzetfüzetet is kellett használnom, hogy ne keverjem őket, s most mire megismertem szinte mindegyik szereplőt, sajnos véget ért a nézési lehetőség. Biztos, hogy nem egyszerű a fordítás, ezúton is köszönet számára. S nagyon várom a következő részeket.

  1. Örülök, hogy tetszik a sorozat. A fordítás folyamatos, eddig keddenként jöttek az új részek. A fordítók gyorsasága miatt viszont mostmár kedden és péneteken kerül fel videára, így heti két rész nézhető majd.

Fel