Hey Sensei, Don’t You Know? (2019)

0
0
Jelölés (15)
BezárásPlease login

6 részes (Befejezett)

Korának egyik legcsodálatosabb és legkedveltebb romantikus mangaírója, Hanai Ao egész életét munkájának szentelte. Írásai a romantikus szerelemről szólnak Számtalan követője van, akik legújabb munkájáért rajonganak, Hanai a sikere csúcsán van. Mint az ország egyik legjobb romantikus írója, azt gondolnánk, hogy Hanai megtapasztalta a szerelem világát, de a valóságban még soha sem volt barátja. Erre a tényre a szerkesztője gyakran rámutat.

Teljesen belefáradva szerkesztőjének állandó sértegetésébe, Hanai úgy dönt, hogy változtatni fog életén. Munkája kivételével teljesen közömbös Hanai, őt soha nem zavarta megjelenése. Legalábbis addig, amíg meg nem látja a tükörképét a kirakatba, és kétszer is meg kell néznie magát, mert nem hisz a szemének. A változás ihletésével Hanai bemegy egy közeli szalonba, ahol azonnal Riichi ( Eiji Akaso ), egy karizmatikus és elbűvölő stylist fogadja , aki megígéri, hogy megjelenését meg fogja változtatni. Riichi teljesen elbűvöli Hanai-t. A férfi elvarázsolja, de ez az érzés kölcsönös.  

Már csak idő kérdése, hogy Hanai mikor tapasztalja meg az első szerelem minden örömét, ám szigorú munkamániája problémát okozhat. Lehet-e barátja egy munkamániásnak,  aki folyton  elfelejtkezik  barátjáról?

Szereplők

Fel