The Brightest Star in the Sky (2019)

0
0
Jelölés (11)
BezárásPlease login

44 részes (befejezett)

Egy zeneszerető fiatal hölgy, Yang Zhen Zhen (Wu Qian) a Star Entertainment-nél kezdheti meg gyakornoki munkáját. Ez lehet számára az álommeló, hiszen Kína legmenőbb tehetségkutató cégéről van szó.

Első megbízatása azonban nem is lehetne félelmetesebb, mivel ő lesz Zheng Bo Xu (Huang Zi Tao) személyi asszisztense. Zheng Bo Xu nagyon népszerű, de köztudottan válogatós és problémás popsztár, akivel Yang Zhen Zhen egyszer részt vett egy tehetségkutatón.

Zheng Bo Xu gyakran veszekszik a Star Entertainment munkatársaival, és nyilvánosan kritizálja asszisztenseit. De Yang Zhen Zhen képességei és varázsa végül kezdik meggyőzni őt.

Ők ketten erős párost alkotnak: közös munkájuk során a lány csiszol a popsztár durva viselkedésén, míg Zheng Bo Xu segít Yang Zhen Zhennek, hogy megbízható menedzserré váljék. Közös útjuk során érzelmek kezdenek kifejlődni egymás irányába…

De a dolgok mindkét fél számára bonyolulttá válnak, amikor az ügynökség társtulajdonosa megnyer a cég számára egy feltörekvő, fiatal énekest, Yu Zi Rui-t (Niu Jun Feng). Az új tehetség azzal fenyeget, hogy ő lesz a Star Entertainment új csillaga – Zheng Bo Xu ragyogását is elfedve.

És amikor a fiatal zenészek és a menedzser útját keresztezi egy aljas nemzetközi bűnbanda, akkor a dolgok mindenki számára feszültté válnak.

Ki lesz a kínai popvilág legfényesebb csillaga? Beleszeret-e Zheng Bo Xu, a szupersztár, Yang Zhen Zhenbe? És megmenekülnek-e a rosszindulatú bűnözők karmai elől?

A „The Brightest Star in the Sky” (A legfényesebb csillag az égen) egy 2019-es kínai dráma sorozat, Teng Zhen Zi rendezésében.

Szereplők

5 gondolatokat “The Brightest Star in the Sky (2019)

  1. Igazán kellemes meglepetés volt ez a sorozat! Nemcsak Z.TAO miatt, aki egy jelenség, de a többi karakter is abszolút szerethető, és a hozzájuk kapcsolódó történetszálak is egyensúlyban voltak. Az OST kiváló, remek dalokat tartalmaz többféle műfajban, két nagy kedvencem a Don’t cry és a Collateral love. Köszönöm szépen a fordítást! 🙂

  2. Köszönöm a fordítást és feltöltést. Tetszett. Szeretem ezt a kis színésznőt Wu Quian-t, sok szerepben láttam és szerintem mindben igen jó volt. Ez is nagyon jól áll neki. Nagyra értékelem, hog ennyi rengeteg munkát önzetlenül megosztotok velünk. Köszönettel: Vidéki

Fel